novi brak poslije starog...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lavorpunvode
#451 Re: novi brak poslije starog...
kriva je samo sto se nije snasla prije njega 
- S4mpion
#452 Re: novi brak poslije starog...
S ovim se ne slažem, nisu u pitanju nikakvi stereotipi i fazoni. Ako je žena razvedena, pitanje se samo nameće "zašto, kako, zbog čega, šta je pošlo po zlu!?" Ako čovjek ne želi da oženi razvedenu ženu onda mu se to ne može uzeti za zlo, to je njegov izbor i OK je. Ako on sumnja da je ona razvedena, jer je šarala u braku, finansijski oderala muža i sl. ni to mu se ne može uzeti za zlo, ne piše nikome na čelu šta je i ko je.ema_ wrote:Muškarac koji oženi razvedenu ženu, a ako nema nikakve koristi tu, samo pokazuje koliko je zapravo muškarac i koliko ima zdrav rezon i nije opterećen stereotipima i fazonima![]()
(naravno , pod razvedene ne stavljam SVE razvedene žene, nije ista ona što je ostala sama nakon što je varala muža i sl. i ona koja je ostavljena jer je naletila na debila, a pravi muškarac će svakako znati kako razlučiti )
- ema_
#453 Re: novi brak poslije starog...
Onda je lakše svrstati sve razvedene žene u jedan koš, građane drugog reda iliti materijal nepoželjan za ženidbu. Balkan i naša mjerila
.
- S4mpion
#454 Re: novi brak poslije starog...
Pa eto, ako ti je lakše, svrstaj ih sve u isti koš
, to je tvoje pravo, ali ja to neću uraditi.
- ema_
#455 Re: novi brak poslije starog...

Zaboravih dodati u prethodni post
- S4mpion
#456 Re: novi brak poslije starog...
Dodaj i hiperbolu.
-
frx
#457 Re: novi brak poslije starog...
Kad se zaljubim i kad mi je do nekog stalo, boli me k.... da li je razvedena, sponzorusa, druge vjere, sta mi mati i babo misle o njoj ja nju hocu i to je tto

-
suspect_zero
#458 Re: novi brak poslije starog...
frx wrote:Kad se zaljubim i kad mi je do nekog stalo, boli me k.... da li je razvedena, sponzorusa, druge vjere, sta mi mati i babo misle o njoj ja nju hocu i to je tto![]()
Pa dobro to, kada se zaljubiš
-
frx
#459 Re: novi brak poslije starog...
Ma mislio sam reci ovima da nemozes pomisliti da ozenis nekoga koga nevolis,tu nema kalikulacija,a kad voliz nekog onda preko dosta stvari mozes da predzes.suspect_zero wrote:frx wrote:Kad se zaljubim i kad mi je do nekog stalo, boli me k.... da li je razvedena, sponzorusa, druge vjere, sta mi mati i babo misle o njoj ja nju hocu i to je tto![]()
Pa dobro to, kada se zaljubiš......šta bude kad' se odljubiš?
- Ramzess Veliki
#460 Re: novi brak poslije starog...
Da, imam dobrog druga koji je oženio ženu sa kćerkicom, velika ljubav između njih.ema_ wrote:Muškarac koji oženi razvedenu ženu, a ako nema nikakve koristi tu, samo pokazuje koliko je zapravo muškarac i koliko ima zdrav rezon i nije opterećen stereotipima i fazonima![]()
(naravno , pod razvedene ne stavljam SVE razvedene žene, nije ista ona što je ostala sama nakon što je varala muža i sl. i ona koja je ostavljena jer je naletila na debila, a pravi muškarac će svakako znati kako razlučiti )
To mi se kod njega naročito sviđa, a i kupio mi je na poklon Harley Davidson čizme ... kako da mu išta prigovorim ...
- ema_
#461 Re: novi brak poslije starog...
Ramzess Veliki wrote:Da, imam dobrog druga koji je oženio ženu sa kćerkicom, velika ljubav između njih.ema_ wrote:Muškarac koji oženi razvedenu ženu, a ako nema nikakve koristi tu, samo pokazuje koliko je zapravo muškarac i koliko ima zdrav rezon i nije opterećen stereotipima i fazonima![]()
(naravno , pod razvedene ne stavljam SVE razvedene žene, nije ista ona što je ostala sama nakon što je varala muža i sl. i ona koja je ostavljena jer je naletila na debila, a pravi muškarac će svakako znati kako razlučiti )![]()
To mi se kod njega naročito sviđa, a i kupio mi je na poklon Harley Davidson čizme ... kako da mu išta prigovorim ...
-
XOX100
#462 Re: novi brak poslije starog...
ema_ wrote:
![]()
, znači da je ljudstvo na svakom polju
Ili to, ili manjak opcija
- ho oponopono
#463 Re: novi brak poslije starog...
...ovu temu kad otvorim i počnem čitati, gora mi je od pandorine kutije, mame mi moje...

Last edited by ho oponopono on 07/03/2014 11:34, edited 1 time in total.
-
sokkia
#464 Re: novi brak poslije starog...
onda je ne cackaj ,ho oponopono wrote:...ovu tema kad otvorim i počnem čitati, gora mi je od pandorine kutije, mame mi moje...
- ho oponopono
#465 Re: novi brak poslije starog...
sokkia wrote:onda je ne cackaj ,ho oponopono wrote:...ovu temu kad otvorim i počnem čitati, gora mi je od pandorine kutije, mame mi moje...
...moram, to je jače od mene...
-
Nedoumica2013
#466 Re: novi brak poslije starog...
Ja bih iznijela svoj licni osvrt na temu i povlačim se:
Shvatila sam sljedeće da se tema-pitanje Novi brak poslije starog odnosi samo na muškarce jer ko će oženiti ženu koja se razvela, nadalje žena kad se razvede ne vrijedi ni 5 para (da je valjala ne bi je muž otjerao) a muškarci su naprotiv poželjniji kad su razvedeni (jedno iskustvo iza njih, bili u braku-imali hrabrosti za to možda će i opet da se žene znači potencijalne neženje masalah). Pošto nevaljamo i niko nas neće nemamo ni šta komentarisati jer se nemamo za koga udavati a vama decki sretno.
Shvatila sam sljedeće da se tema-pitanje Novi brak poslije starog odnosi samo na muškarce jer ko će oženiti ženu koja se razvela, nadalje žena kad se razvede ne vrijedi ni 5 para (da je valjala ne bi je muž otjerao) a muškarci su naprotiv poželjniji kad su razvedeni (jedno iskustvo iza njih, bili u braku-imali hrabrosti za to možda će i opet da se žene znači potencijalne neženje masalah). Pošto nevaljamo i niko nas neće nemamo ni šta komentarisati jer se nemamo za koga udavati a vama decki sretno.
-
sokkia
#467 Re: novi brak poslije starog...
ne dozvoli,pokaži svoje JAho oponopono wrote:sokkia wrote:onda je ne cackaj ,ho oponopono wrote:...ovu temu kad otvorim i počnem čitati, gora mi je od pandorine kutije, mame mi moje...
...moram, to je jače od mene...
- S4mpion
#468 Re: novi brak poslije starog...
A kako si došla do ovog zaključka, ja ništa slično ne nađoh na temi?Nedoumica2013 wrote:Ja bih iznijela svoj licni osvrt na temu i povlačim se:
-
suspect_zero
#469 Re: novi brak poslije starog...
Nedoumica2013 wrote:Ja bih iznijela svoj licni osvrt na temu i povlačim se:
Za šta su poželjni? da im neko pere usrane gaće i smrdljive čarape?.....jakih mi neženja u fizdu strininu
-
frx
#470 Re: novi brak poslije starog...
Sta bi sa razvedenim, usutili se izgleda da nece drugu sansu 
- Ramzess Veliki
#472 Re: novi brak poslije starog...
Taman posla. Kao što rekoh moj drug oženio razvedenu sa njenim djetetom iz prethodnog braka. Čak je nekoliko puta sjedio sa njenim bivšim i htio ga nadegenečit' jer izbjegava plaćanje alimentacije i ne javlja se kćerci.Nedoumica2013 wrote:Ja bih iznijela svoj licni osvrt na temu i povlačim se:
A nije da nije imao opcija, daleko od toga. Samnom se samo ševci druže. Sa drugim nemam tema uz kahvu ...
E da ... moja frendica, ima klinca iz prvog braka, muž joj poginuo u saobraćajnoj, još se tri puta poslije udavala. Opasna mačka, nema šta.
Upoznali smo se kad sam joj se upucavao na nekoj dženazi ...
- Ramzess Veliki
#473 Re: novi brak poslije starog...
Ma ne ... zadali se po Elementu ... nemaju kad da pišu ...frx wrote:Sta bi sa razvedenim, usutili se izgleda da nece drugu sansu
- ema_
#474 Re: novi brak poslije starog...
Ramzess Veliki wrote:
E da ... moja frendica, ima klinca iz prvog braka, muž joj poginuo u saobraćajnoj, još se tri puta poslije udavala. Opasna mačka, nema šta.![]()
Upoznali smo se kad sam joj se upucavao na nekoj dženazi ...![]()
![]()
Valjda nije bila dženaza prvog muža
-
sha_ba
#475 Re: novi brak poslije starog...
odkud zene na dzenazi