novi brak poslije starog...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
lavorpunvode

#451 Re: novi brak poslije starog...

Post by lavorpunvode »

kriva je samo sto se nije snasla prije njega :D
S4mpion

#452 Re: novi brak poslije starog...

Post by S4mpion »

ema_ wrote:Muškarac koji oženi razvedenu ženu, a ako nema nikakve koristi tu, samo pokazuje koliko je zapravo muškarac i koliko ima zdrav rezon i nije opterećen stereotipima i fazonima :wink:

(naravno , pod razvedene ne stavljam SVE razvedene žene, nije ista ona što je ostala sama nakon što je varala muža i sl. i ona koja je ostavljena jer je naletila na debila, a pravi muškarac će svakako znati kako razlučiti )
S ovim se ne slažem, nisu u pitanju nikakvi stereotipi i fazoni. Ako je žena razvedena, pitanje se samo nameće "zašto, kako, zbog čega, šta je pošlo po zlu!?" Ako čovjek ne želi da oženi razvedenu ženu onda mu se to ne može uzeti za zlo, to je njegov izbor i OK je. Ako on sumnja da je ona razvedena, jer je šarala u braku, finansijski oderala muža i sl. ni to mu se ne može uzeti za zlo, ne piše nikome na čelu šta je i ko je.
ema_

#453 Re: novi brak poslije starog...

Post by ema_ »

Onda je lakše svrstati sve razvedene žene u jedan koš, građane drugog reda iliti materijal nepoželjan za ženidbu. Balkan i naša mjerila :thumbup: .
S4mpion

#454 Re: novi brak poslije starog...

Post by S4mpion »

Pa eto, ako ti je lakše, svrstaj ih sve u isti koš :thumbup: , to je tvoje pravo, ali ja to neću uraditi.
ema_

#455 Re: novi brak poslije starog...

Post by ema_ »

Image

Zaboravih dodati u prethodni post 8-) .
S4mpion

#456 Re: novi brak poslije starog...

Post by S4mpion »

Dodaj i hiperbolu.
frx

#457 Re: novi brak poslije starog...

Post by frx »

Kad se zaljubim i kad mi je do nekog stalo, boli me k.... da li je razvedena, sponzorusa, druge vjere, sta mi mati i babo misle o njoj ja nju hocu i to je tto :izet: :D
suspect_zero

#458 Re: novi brak poslije starog...

Post by suspect_zero »

frx wrote:Kad se zaljubim i kad mi je do nekog stalo, boli me k.... da li je razvedena, sponzorusa, druge vjere, sta mi mati i babo misle o njoj ja nju hocu i to je tto :izet: :D

Pa dobro to, kada se zaljubiš :oops: ......šta bude kad' se odljubiš? :D
frx

#459 Re: novi brak poslije starog...

Post by frx »

suspect_zero wrote:
frx wrote:Kad se zaljubim i kad mi je do nekog stalo, boli me k.... da li je razvedena, sponzorusa, druge vjere, sta mi mati i babo misle o njoj ja nju hocu i to je tto :izet: :D

Pa dobro to, kada se zaljubiš :oops: ......šta bude kad' se odljubiš? :D
Ma mislio sam reci ovima da nemozes pomisliti da ozenis nekoga koga nevolis,tu nema kalikulacija,a kad voliz nekog onda preko dosta stvari mozes da predzes.
Ramzess Veliki

#460 Re: novi brak poslije starog...

Post by Ramzess Veliki »

ema_ wrote:Muškarac koji oženi razvedenu ženu, a ako nema nikakve koristi tu, samo pokazuje koliko je zapravo muškarac i koliko ima zdrav rezon i nije opterećen stereotipima i fazonima :wink:

(naravno , pod razvedene ne stavljam SVE razvedene žene, nije ista ona što je ostala sama nakon što je varala muža i sl. i ona koja je ostavljena jer je naletila na debila, a pravi muškarac će svakako znati kako razlučiti )
Da, imam dobrog druga koji je oženio ženu sa kćerkicom, velika ljubav između njih. :thumbup:
To mi se kod njega naročito sviđa, a i kupio mi je na poklon Harley Davidson čizme ... kako da mu išta prigovorim ... :oops:
ema_

#461 Re: novi brak poslije starog...

Post by ema_ »

Ramzess Veliki wrote:

Da, imam dobrog druga koji je oženio ženu sa kćerkicom, velika ljubav između njih. :thumbup:
To mi se kod njega naročito sviđa, a i kupio mi je na poklon Harley Davidson čizme ... kako da mu išta prigovorim ... :oops:

:-D :-D , znači da je ljudstvo na svakom polju :thumbup:
XOX100

#462 Re: novi brak poslije starog...

Post by XOX100 »

ema_ wrote:

:-D :-D , znači da je ljudstvo na svakom polju :thumbup:

Ili to, ili manjak opcija :D
ho oponopono

#463 Re: novi brak poslije starog...

Post by ho oponopono »

...ovu temu kad otvorim i počnem čitati, gora mi je od pandorine kutije, mame mi moje...Image
Last edited by ho oponopono on 07/03/2014 11:34, edited 1 time in total.
sokkia

#464 Re: novi brak poslije starog...

Post by sokkia »

ho oponopono wrote:...ovu tema kad otvorim i počnem čitati, gora mi je od pandorine kutije, mame mi moje...Image
onda je ne cackaj , :D
ho oponopono

#465 Re: novi brak poslije starog...

Post by ho oponopono »

sokkia wrote:
ho oponopono wrote:...ovu temu kad otvorim i počnem čitati, gora mi je od pandorine kutije, mame mi moje...Image

...moram, to je jače od mene... :mrgreen:
Nedoumica2013

#466 Re: novi brak poslije starog...

Post by Nedoumica2013 »

Ja bih iznijela svoj licni osvrt na temu i povlačim se:
Shvatila sam sljedeće da se tema-pitanje Novi brak poslije starog odnosi samo na muškarce jer ko će oženiti ženu koja se razvela, nadalje žena kad se razvede ne vrijedi ni 5 para (da je valjala ne bi je muž otjerao) a muškarci su naprotiv poželjniji kad su razvedeni (jedno iskustvo iza njih, bili u braku-imali hrabrosti za to možda će i opet da se žene znači potencijalne neženje masalah). Pošto nevaljamo i niko nas neće nemamo ni šta komentarisati jer se nemamo za koga udavati a vama decki sretno. 8-)
sokkia

#467 Re: novi brak poslije starog...

Post by sokkia »

ho oponopono wrote:
sokkia wrote:
ho oponopono wrote:...ovu temu kad otvorim i počnem čitati, gora mi je od pandorine kutije, mame mi moje...Image

...moram, to je jače od mene... :mrgreen:
ne dozvoli,pokaži svoje JA :-D
S4mpion

#468 Re: novi brak poslije starog...

Post by S4mpion »

Nedoumica2013 wrote:Ja bih iznijela svoj licni osvrt na temu i povlačim se:
Shvatila sam sljedeće da se tema-pitanje Novi brak poslije starog odnosi samo na muškarce jer ko će oženiti ženu koja se razvela, nadalje žena kad se razvede ne vrijedi ni 5 para (da je valjala ne bi je muž otjerao) a muškarci su naprotiv poželjniji kad su razvedeni (jedno iskustvo iza njih, bili u braku-imali hrabrosti za to možda će i opet da se žene znači potencijalne neženje masalah). Pošto nevaljamo i niko nas neće nemamo ni šta komentarisati jer se nemamo za koga udavati a vama decki sretno. 8-)
A kako si došla do ovog zaključka, ja ništa slično ne nađoh na temi? :roll:
suspect_zero

#469 Re: novi brak poslije starog...

Post by suspect_zero »

Za šta su poželjni? da im neko pere usrane gaće i smrdljive čarape?.....jakih mi neženja u fizdu strininu :oops: :D
frx

#470 Re: novi brak poslije starog...

Post by frx »

Sta bi sa razvedenim, usutili se izgleda da nece drugu sansu :D
frx

#471 Re: novi brak poslije starog...

Post by frx »

:mrgreen:
Ramzess Veliki

#472 Re: novi brak poslije starog...

Post by Ramzess Veliki »

Taman posla. Kao što rekoh moj drug oženio razvedenu sa njenim djetetom iz prethodnog braka. Čak je nekoliko puta sjedio sa njenim bivšim i htio ga nadegenečit' jer izbjegava plaćanje alimentacije i ne javlja se kćerci.
A nije da nije imao opcija, daleko od toga. Samnom se samo ševci druže. Sa drugim nemam tema uz kahvu ... :oops:

E da ... moja frendica, ima klinca iz prvog braka, muž joj poginuo u saobraćajnoj, još se tri puta poslije udavala. Opasna mačka, nema šta. :thumbup:
Upoznali smo se kad sam joj se upucavao na nekoj dženazi ... :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#473 Re: novi brak poslije starog...

Post by Ramzess Veliki »

frx wrote:Sta bi sa razvedenim, usutili se izgleda da nece drugu sansu :D
Ma ne ... zadali se po Elementu ... nemaju kad da pišu ... :oops:
ema_

#474 Re: novi brak poslije starog...

Post by ema_ »

Ramzess Veliki wrote:
E da ... moja frendica, ima klinca iz prvog braka, muž joj poginuo u saobraćajnoj, još se tri puta poslije udavala. Opasna mačka, nema šta. :thumbup:
Upoznali smo se kad sam joj se upucavao na nekoj dženazi ... :lol: :lol: :lol:

Valjda nije bila dženaza prvog muža :mrgreen:
sha_ba

#475 Re: novi brak poslije starog...

Post by sha_ba »

odkud zene na dzenazi :mrgreen:
Post Reply