Kako se oslobodismo komunizma, ne znamo šta ćemo od radnih mjesta.saale wrote: Mi smo ba fakat nakaradan narod,,, ni ja nesto nevolim bakira al sasvim slucajno sam gledao dnevnik kad je izjavio to za zaru i prosto je nevjerovatno kako se stvari izvlace iz konteksta a pogotovo ova izjava,,,,covjek je mislio da je svako radno mjesto vazno u danasnjoj krizi,,,al eto nama nista nevalja,,,i po nekima mi bi trebali i dalje imati kao u komunizmu jedan brend i jednu robnu kucu,, MA NAPUŠITE SE SVI
Sarajevo City Center
- Banksy
#451 Re: Sarajevo City Center
- Logovan
#452 Re: Sarajevo City Center
Dobar si, ja spremio samo 7 maraka i 65 feninga.Black swan wrote:pih ja spremio 15 maraka za trošenje
- Ma.Le.Na
#453 Re: Sarajevo City Center
koliko ce im kostati parking 
- O'zone
- Globalni moderator
#454 Re: Sarajevo City Center
Ovih 7,65 KM što je @logovan spremio za otvorenjeMa.Le.Na wrote:koliko ce im kostati parking
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#455 Re: Sarajevo City Center
oćel bit za bajkove parking
- Hajvan
#456 Re: Sarajevo City Center
na motorni ili nožni pogon??Black swan wrote:oćel bit za bajkove parking
- Truba
#457 Re: Sarajevo City Center
na pedale
zezam se
ali eto kad svi pitaju nešto da i ja pitam 
zezam se
- Logovan
#458 Re: Sarajevo City Center
O'zone wrote:Ovih 7,65 KM što je @logovan spremio za otvorenjeMa.Le.Na wrote:koliko ce im kostati parking![]()
![]()
![]()
-
Ripicipi
#459 Re: Sarajevo City Center
Sta lupate o parkingu na trgu ispredBanksy wrote:Koji plato ispred, zar je ostao plato ispred ...?O'zone wrote: Ko je spomenuo da će se plato ispred pretvoriti u parking? Na dobrom je putu![]()
Koji monstrum, koje ruglo i grdoba, užas ...
Kao, uostalom i svaki Gološev objekat.
Lupanje i laganje ne vodi nicemu osim sto dokazuje da imate neke licne probleme.
-
emmir1
#460 Re: Sarajevo City Center
exliberal-ex wrote:E vala emira i ti ga usra...Zara nije Wallmart da unisti svu konkurenciju, Zara je jedna osrednja modna kuca ....nista specijalno.emmir1 wrote:Kako se Bakir hvali sa Zarom pa da je to nevjerovatno.
Pametan čovjek zna da nam Zara ništa dobro neće da donese.
Prvo dobila je tamo đaba kiriju odnosno za 1 km, drugo maksimalno je favorizovana pa su joj dali najbolje lokacije.
Gledam kompletno prizemlje i prva etaža prema tramvajskoj je Zara.
Znači sve što se tamo kupi novac ode iz zemlje i samo će da pogorša odnos deficita i suficita , odnosno sve manje para za nas ovdje.
Dalje , koliko će samo domaćim firmama da uzme koje ionako jedva preživljavaju , znači zatvorit će dosta radnih mjesta.
E onda zamislite čime se Bakir hvali , i on treba da nam vodi državu.
Strašno ljudi
Dali su dobili jeftini zakup..mozda jesu ali ce barem da naprave prodavnicu koja ce ako nista izgledat ugodno....zasto nisu dali nekoj domacoj firmi...kojoj?
Sto se tice odliva novca...jel imas auto? koje je marke ?...ko je napraivio to auto?...koje osiguranje placas?..odakle gorivo dolazi?...telefon imas sigurno.. jel pravljen u pretisu ili je samsung/iphone?...pa na kraju krajeva i taj kompjuter/laptop na kojem kucas ovu poruku je koje marke ?....energoinvest ili HP?....fakat emire treba malo razmislit prije nego sto napises nesto
Ja da razmislim a ti vidim lupaš bez da razmisliš.
No ne osuđujem jer je očigledno da ne znaš.
Vidi kada BH kompanija uveze laptop npr. pa ga ovdje proda , marža , odnosno kompletna zarada će da ostane u BiH.
Bar to jel.
Kada Zara uveze robu kako fabrička tako trgovačka marža ode van Bosne .
Platit će troškove , u njihovom slučaju uposlenike jer kirije nemaju , u Avenue Mallu u Zagreb takođe ne plaćaju kiriju jer je to njihov način rada.
Smatraju se većim brendom od svakog centra , čak imam info sa su dobili jako ozbiljnu cifru da uzmu prostor no to je neprovjereno pa da ne špekuliram.
Kažem i stojim iza toga da ovo što Zara otvara u Sarajevu ne donosi ništa dobro BH ekonomiji,jer Zara nije omanja firma nego je to firma koje će godišnje da izvuče milione i milione iz Bosne
-
sarajevsko_pivo
#461 Re: Sarajevo City Center
Inditex vlasnici Zare planiraju otvoriti u SCC poslovnom dijelu svoju glavno sjediste za cijeli Balkan 
A moguce je da hotel zakupi Hilton!
A moguce je da hotel zakupi Hilton!
- Truba
#462 Re: Sarajevo City Center
šta mislite koliko bi koštalo zakupljivanje paris hilton na nekoliko sati 
- exliberal-ex
#463 Re: Sarajevo City Center
Emire sta bolan lupas...jel tako i coca cola izvlaci iz bosne?emmir1 wrote:
Ja da razmislim a ti vidim lupaš bez da razmisliš.
No ne osuđujem jer je očigledno da ne znaš.
Vidi kada BH kompanija uveze laptop npr. pa ga ovdje proda , marža , odnosno kompletna zarada će da ostane u BiH.
Bar to jel.
Kada Zara uveze robu kako fabrička tako trgovačka marža ode van Bosne .
Platit će troškove , u njihovom slučaju uposlenike jer kirije nemaju , u Avenue Mallu u Zagreb takođe ne plaćaju kiriju jer je to njihov način rada.
Smatraju se većim brendom od svakog centra , čak imam info sa su dobili jako ozbiljnu cifru da uzmu prostor no to je neprovjereno pa da ne špekuliram.
Kažem i stojim iza toga da ovo što Zara otvara u Sarajevu ne donosi ništa dobro BH ekonomiji,jer Zara nije omanja firma nego je to firma koje će godišnje da izvuče milione i milione iz Bosne
-
StupskaBitanga
#464 Re: Sarajevo City Center
SCC otvara jupi jupi je je je
Svi naši problemi nestaju, svi ćemo biti sretni zadovoljni i kupovat ćemo u eminentnim radnjama poput Domoda, Konzuma ili Kotona. Sarajevo ima sve ma nek svi crknu od muke
Svi naši problemi nestaju, svi ćemo biti sretni zadovoljni i kupovat ćemo u eminentnim radnjama poput Domoda, Konzuma ili Kotona. Sarajevo ima sve ma nek svi crknu od muke
- Hajvan
#465 Re: Sarajevo City Center
'simpatično'
-
stup metropola
#466 Re: Sarajevo City Center
sramotis stupStupskaBitanga wrote:SCC otvara jupi jupi je je je
- newlevel
#470 Re: AW: Sarajevo City Center
Jel to ona Zara, u cijoj su odjeci pronadjene opasne hemikalije, koji remete rad hormona i ispuštaju kancerogene materije ?
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
- navedeni
#471 Re: Sarajevo City Center
Zara je super, nije covjek bezveze postao jedan od najbogatijih na svijetu
- newlevel
#472 Re: AW: Sarajevo City Center
Greenpeace kaze tako. Sad, gdje ima vatre, ima i dima.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#473 Re: Sarajevo City Center
I oni ce stvarno pustiti ljude u ovo ovako nezavrseno, gradnja u tokusarajevsko_pivo wrote:
-
StupskaBitanga
#474 Re: Sarajevo City Center
jel sutra otvorenje ili?
- Zatamnjena stakla
#475 Re: Sarajevo City Center
svakakoladyblue18 wrote:I oni ce stvarno pustiti ljude u ovo ovako nezavrseno, gradnja u tokusarajevsko_pivo wrote:![]()