Zato sam ti i predlozio da razvijemo onaj "biznis" na ulici po noci uz pomoc licnog naoruzanja.VCorp wrote:Ukoliko malo razmisliš shvatio bi da je pola spomenika na teritoriju Balkana lažno, postavljeno radi zapišavanja teritorija i neki nekome predstavlja majku a drugome maćehu. Ako mogu svjetske sile prodavati oružje po Africi i ostatku svijeta da se ljudi ubijaju onda bosanska sirotinja ne bi trebala imati problema da uzima turistima pare za neku tamo piramidicuAvetinho wrote:Postoji mnogo jednostavniji nacin da dodjes do love. Investiras u pistolj, pa nocu hodas ulicama i otimas novcanike. Na kraju krajeva, tako ljudi vec hiljadama godina dolaze do kruha svagdasnjeg, sto ne bi i mi.VCorp wrote:Ja vam lijepo kažem da govorite svima da su to piramide, neka dolaze turisti i plaćaju. Ljudi po svijetu plaćaju da gledaju svakakve glupost a vi sere po tome od čega možete imati samo profit. Semir možda izgleda kao šarlatan i nema zvanje za to što radi itd ... ali upitajte Visočane žale li se na turiste koji im dolaze. Vi ste se digli na tog lika kao da vam ubio koga umjesto da malo razmislite šta s tim možete napraviti. Sve neki jebeni stručnjaci komentarišu a vidi kakva nam je država.
Hoćete pare i turizam ? JES, JES DER IS PIRAMIDZ IN VISOKO, KOM END VIZITI, ČRAJ ĆEVAPI, SARAJEVO IZ KLOUS TU VISOKO OLSO. Eto, prostoproširena rečenica, to samo ponavljate strancima i haj zdravo.
Otprilike je na istom nivou kao i zaradjivanje para na laznim spomenicima kulture.
Jer, ako mogu svjetske sile prodavati oružje po Africi i ostatku svijeta da se ljudi ubijaju onda bosanska sirotinja ne bi trebala imati problema da uzima turistima pare uz pomoc pistolja.