Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
naumce

#451 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by naumce »

U poslednje vreme kazu da je mag250 dobar box
I ima ga za 80 tak eura
luckylaka

#452 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Ima li sta novo na Iptv sceni.Ja bi mijenjao servis. Sta li nudi valjda bosanski servis Bhootv valjda se tako zove
klikerusa

#453 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

luckylaka wrote:Ima li sta novo na Iptv sceni.Ja bi mijenjao servis. Sta li nudi valjda bosanski servis Bhootv valjda se tako zove
Čuo sam večeras da je neka žena u Atlanti počela sa prodajom. Navodno joj rodjak ima IPTV u Austriji, pa odlučíli da dosju i na američko tržište.

To je što znam
luckylaka

#454 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:
luckylaka wrote:Ima li sta novo na Iptv sceni.Ja bi mijenjao servis. Sta li nudi valjda bosanski servis Bhootv valjda se tako zove
Čuo sam večeras da je neka žena u Atlanti počela sa prodajom. Navodno joj rodjak ima IPTV u Austriji, pa odlučíli da dosju i na američko tržište.

To je što znam
Eto haman nista I ne znas :D ako saznas vise prikaci ovdje.Meni ovaj bigtv radi evo haman pola godine ko sat.
klikerusa

#455 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

luckylaka wrote:
klikerusa wrote:

To je što znam
Eto haman nista I ne znas :D ako saznas vise prikaci ovdje.Meni ovaj bigtv radi evo haman pola godine ko sat.
E haman da znam vise od tebe :lol:

Vidi PP, provjeri, nazovi i reci valja li ili ne.
luckylaka

#456 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Na telefon se niko ne javlja na e mail adresu niko ne odgovara.Mora da su prezauzeti :-DOpss.Upravo sam zavrsio razgovor sa urednicom.Kaze nude oko 120 kanale od toga 11 sportskih.Sutra mozda postavim listu I vise informacija.
VIP Networks

#457 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by VIP Networks »

Od običnog televizora napravite SMART sa našim Set Top Box T.603
Da bi videli kompletnu ponudu i dobili vise informacija obratite se na [email protected] ili u Inbox
ImageImageImageImageImageImageImageImage
luckylaka

#458 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

VIP Networks wrote:Od običnog televizora napravite SMART sa našim Set Top Box T.603
Da bi videli kompletnu ponudu i dobili vise informacija obratite se na [email protected] ili u Inbox
ImageImageImageImageImageImageImageImage
Uzeo sam Vip na mjesec dana(smart app.)I iznenadio sam se kvalitetom slike kao I vrlo korektnim odnosom tehnicke sluzbe.Ali.Vip je meni skup $ 20 mjesecno I uz to imaju mali izbor sportskih kanala ili ono u cemu ja uzivam.Dakle da Vip otkupi prava za Sport club (sto je nemoguce jer Nettv ima ta prava)ili da otkupi prava Sky sport ili Bein sport(sto je isto skoro pa nemogucejer im je to preskupo)ali kazem da utkupe bili bi sigurno jedan od vodecih iptv servisa ,Ovako nazalost su prosjek kao I vecina ostalih
MrShadow

#459 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by MrShadow »

www.balkanet-tv.com

ponuda im je super, a da se i cijena spustiti
klikerusa

#460 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

MrShadow wrote:http://www.balkanet-tv.com

Luckylaka, evo ovaj iz St Louisa. Hvataj ga dok mozes...
luckylaka

#461 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:

:lol: Bjezi bolan nemam toliko televizora koliko imam servisa .Te Bigtv,Vip,balkaniyum jos I ovaj.Sve preko $ 10 mjesecno ne dolazi u obzir.
klikerusa

#462 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

luckylaka wrote:
klikerusa wrote:

:lol: Bjezi bolan nemam toliko televizora koliko imam servisa .Te Bigtv,Vip,balkaniyum jos I ovaj.Sve preko $ 10 mjesecno ne dolazi u obzir.
Bog ti dao, pa sad placas $30
Budi patriota - kupuj domace, ova je "made in stl"

:run:
luckylaka

#463 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

Ne placam $ 30.Bigtv $8,Vip izisla pretplata necu produziti,Nettv odjavio,Balkaniyum ponekad uplatim a I gledam servise samo ako ima smart aplikacija.Sad cu ga kontaktirati,moram to isprobati.Tip ima internet I comp. u malom prstu sigurno je nesto dobro pripremio.
klikerusa

#464 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

luckylaka wrote:Na telefon se niko ne javlja na e mail adresu niko ne odgovara.Mora da su prezauzeti :-DOpss.Upravo sam zavrsio razgovor sa urednicom.Kaze nude oko 120 kanale od toga 11 sportskih.Sutra mozda postavim listu I vise informacija.
I dokle si stigao sa ovim?
luckylaka

#465 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:
luckylaka wrote:Na telefon se niko ne javlja na e mail adresu niko ne odgovara.Mora da su prezauzeti :-DOpss.Upravo sam zavrsio razgovor sa urednicom.Kaze nude oko 120 kanale od toga 11 sportskih.Sutra mozda postavim listu I vise informacija.
I dokle si stigao sa ovim?
Ni dokle .Poslali mi listu kanala identicnu sa ovim iz St.Louis ko da su u talu.Al ovaj iz st.l ne javlja se nikako.I skupo mi a nemaju app.za Samsung smart.Kazu ovi iz bigtv da ce uskoro popraviti signal pa cekam(ustvari kvalitet slike)
klikerusa

#466 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

Lucky
Samo da znas da je Bosna Tv dodala 10 SportKlub kanala.
slika je veoma dobra. Kao na americkim HD kanalima
luckylaka

#467 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:Lucky
Cuj .Odkud ti ta informacija.Bosnu tv je kupio Nettv a oni ime ne mjenjaju samo zbog velikog broja BiH pretplatnika.Inace imam jednog koji kuka na Bosnatv I kaze svaku noc u ponoc prekida im se program.Ne znam koliko ima istina u tome.Inece Bosna tv je iptv koji sam najmanje koristi pa provjericu sta nude I koliko kosta.Hvala za info I info da ne postoji 10 Sport club kanala nego srpski,hrvatski I slovenski pa tako da recimo na jednom Sportclub kanalu gledas istu utakmicu samo ti razliciti komentatori.Poz.
klikerusa

#468 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by klikerusa »

Ja ih Imam od pocetka.

Imaju od SK1 - SK6, SK prime, plus SK1-SK3 na HD (koji je HD od ova prva tri, mada mi i ovih prvih 6 izgleda da su u haman pa HD kvaliteti (mozda 720).
Meni je prekidalo, ali ispostavilo se da je zbog toga sto imam dva receivera na jednom accountu, pa kad su oba upaljena sistem nije znao kojem da ide, pa su oba smrzavala. Ali i to su popravili neki dan
luckylaka

#469 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

klikerusa wrote:Ja ih Imam od pocetka.

Imaju od SK1 - SK6, SK prime, plus SK1-SK3 na HD (koji je HD od ova prva tri, mada mi i ovih prvih 6 izgleda da su u haman pa HD kvaliteti (mozda 720).
Meni je prekidalo, ali ispostavilo se da je zbog toga sto imam dva receivera na jednom accountu, pa kad su oba upaljena sistem nije znao kojem da ide, pa su oba smrzavala. Ali i to su popravili neki dan
Ma znas sta brate ako nema servis Discovery,History,National,Explorer... uz Sport club I Arenu sport ja sam ti slabo zainteresovan za ostalo.Kazem ti ovaj bigtv mi sve to nudi za $7-8 uz to Hayat,Bn,Prvu,Sky sport,Bein,Eurosport,xxx,Face tv,Tv1,Ftv,Bht,Nova,Rtl...ukupno 80 I nesto kanala.Ako sad instaliraju server u Usa I malo poboljsaju kvalite ostajem za stalno pogotovo sto ih gledam na 2 tv-a bez poblema.
ladacoko

#470 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by ladacoko »

lucky imam ja jednu ponudu za tebe
od americkih kanala tu su Discovery,History,National,ESPN,TLS,CNN,NBC, nasi svi kanali i 10 sporklubova i arene.Ukupno 180 kanala po cijeni od 12 $ i jel ti puno ?

hahaahaha
koliko ljudi mogu nisko pasti.Jesi se mozda zapitao kolika je cijena u bosni,srbiji putem kablovske ili telekoma,osnovnih paketa sa 50-60 kanala,par americkih i ako imaju srece par SK a ti zelis za neku popisanu cijenu od 10 $ toliki broj kanala ahahha
Zasto ne uvede dish network i slicno,imat ces i bt sport,sky sport i sve vrste.Opss ja onda ces placati mjesecno 60+$ za to.
Bosnjo ostaje bosnjo
stakasa

#471 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by stakasa »

Imas li iskustva sa Net Tv Plus?
luckylaka

#472 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

stakasa wrote:
5 god.bio sa Nettv plus I bez premca su sto se tice kvaliteta ali dok su izgubili pravo na Arena sport kanale,Hrt kanale(Hrt 1,2,Nova,Rtl..)ja sam ih odjavio.Inace kazem ti bez premca su jer nude sve opcije gledanja box,smart tv...
luckylaka

#473 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by luckylaka »

ladacoko wrote:lucky imam ja jednu ponudu za tebe
od americkih kanala tu su Discovery,History,National,ESPN,TLS,CNN,NBC, nasi svi kanali i 10 sporklubova i arene.Ukupno 180 kanala po cijeni od 12 $ i jel ti puno ?

hahaahaha
koliko ljudi mogu nisko pasti.Jesi se mozda zapitao kolika je cijena u bosni,srbiji putem kablovske ili telekoma,osnovnih paketa sa 50-60 kanala,par americkih i ako imaju srece par SK a ti zelis za neku popisanu cijenu od 10 $ toliki broj kanala ahahha
Zasto ne uvede dish network i slicno,imat ces i bt sport,sky sport i sve vrste.Opss ja onda ces placati mjesecno 60+$ za to.
Bosnjo ostaje bosnjo
:-) O cemu ti lupas ziv bio.Ako sam te ista skonto Bog me ubio.Pa ja te sve kanale imam ze desetak dolara sta ces mi ti nuditi.I zasto bi placao Dish,Directv ili nesto drugo $ 50-60 kada me Usa kanali ne interesuju a ono sto me interesuje ima za $ 8. :-)
stakasa

#474 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by stakasa »

luckylaka wrote:
stakasa wrote:
5 god.bio sa Nettv plus I bez premca su sto se tice kvaliteta ali dok su izgubili pravo na Arena sport kanale,Hrt kanale(Hrt 1,2,Nova,Rtl..)ja sam ih odjavio.Inace kazem ti bez premca su jer nude sve opcije gledanja box,smart tv...
Hvala na odgovoru!
Imaju li sada pravo na Arena sport i HRT kanale, jesu li povratili u meduvremenu ili su trajno ostali bez toga? Ja bih to uzimao prije svega zbog utakmica ali bi volio i da imaju HRT kanale pored ovih nasih beha, ispunjava li danasnji Net TV Plus te osnovne zahtjeve koje imam
bos92

#475 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu

Post by bos92 »

I dalje Net tv nema hrt,rtl I novu,nema ni Arene sport ali sto se tice sporta I fudbala ja sam licno zadovoljan sa Net tv jer imas njemacku ligu na euro sportu,imas englesku I spansku na sport kanalu I imas italijanske I francuske neke utakmice na slovenackom sportskom kanalu,znaci sve lige petice su uglavnom zastupljene.
Post Reply