Sto dzaba unistavas hrvate ,sto nisi bio ono sto jesicyprus wrote:Pa djevojka koja je popisivala je bila skroz OK, niti previše formalna, niti je ofrlje radila... Jedino eto zbunila se kad joj rekoh Jugoslaven, pa sam morao 2-3 put ponovit da sam siguran da se tako izjašnjavam...It_is_a_Leclerc wrote:Evo nek Cyprus kaže - je li bilo kakvih problema, pritisaka, galame, prisile ?!
Čisto da ne bude da su kod sviju popisivači nekulturni, prodaju nešto itd...
Jedino što mi je niđe veze... nije mi upisala da sam master, jer još nisam dobio diplomu (biće dodjela za nekih mjesec dana), bez obzira što sam magistriro prije skoro godinu dana... Tako da ispadoh još uvijek student... Ali nije do nje, kaže da su joj tako na instrukcijama objasnili...
I sta bi? Jesu li vas popisali?
-
theTruePath
#451 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
-
StupskaBitanga
#452 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
da mi dođe kakva kvalitetna popisivačica neka mjeri šta joj je volja
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#453 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
StupskaBitanga wrote:da mi dođe kakva kvalitetna popisivačica neka mjeri šta joj je volja
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#454 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
sta me briga kolika ti je halaLakat Jebić wrote:dabomeplain vanilla wrote: jel bracno stanje nikad zenjen?![]()
ti samo ta nebitna pitanja, ako ces pitat kolika je hala, moraces sacekat da premjerim
nego de izmjeri kolika ti je kuhinja
a mogao bi me cim i pocastiti
- Lakat Jebić
#455 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
imam nekog bajatog keksa, nije to za tebe... soka nema, ako hoces tanjir graha i casu mlijeka?plain vanilla wrote:sta me briga kolika ti je halaLakat Jebić wrote:dabomeplain vanilla wrote: jel bracno stanje nikad zenjen?![]()
ti samo ta nebitna pitanja, ako ces pitat kolika je hala, moraces sacekat da premjerim
nego de izmjeri kolika ti je kuhinja
a mogao bi me cim i pocastiti
- Janjicar
#456 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
jos vam fali samo karanana da dodje i onda
temu 
-
StupskaBitanga
#457 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Neću se bunitiladyblue18 wrote:StupskaBitanga wrote:da mi dođe kakva kvalitetna popisivačica neka mjeri šta joj je volja
- plain vanilla
#458 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
i ti se cudis sto ti jos nisu dosli popisivaciLakat Jebić wrote: imam nekog bajatog keksa, nije to za tebe... soka nema, ako hoces tanjir graha i casu mlijeka?
necu te ni pitati etnicku pripadnost
- cyprus
#459 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Pa jesam ono što jesam... Da sam Hrvat, izjasnio bih se takotheTruePath wrote:Sto dzaba unistavas hrvate ,sto nisi bio ono sto jesicyprus wrote:Pa djevojka koja je popisivala je bila skroz OK, niti previše formalna, niti je ofrlje radila... Jedino eto zbunila se kad joj rekoh Jugoslaven, pa sam morao 2-3 put ponovit da sam siguran da se tako izjašnjavam...It_is_a_Leclerc wrote:Evo nek Cyprus kaže - je li bilo kakvih problema, pritisaka, galame, prisile ?!
Čisto da ne bude da su kod sviju popisivači nekulturni, prodaju nešto itd...
Jedino što mi je niđe veze... nije mi upisala da sam master, jer još nisam dobio diplomu (biće dodjela za nekih mjesec dana), bez obzira što sam magistriro prije skoro godinu dana... Tako da ispadoh još uvijek student... Ali nije do nje, kaže da su joj tako na instrukcijama objasnili...
-
StupskaBitanga
#460 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
A da neko kaže jugoslovenski bosanac?
- akcid
#461 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Što temu?Janjicar wrote:jos vam fali samo karanana da dodje i ondatemu
- plain vanilla
#462 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
sto, sta nam fali? problem sto se ne svadjamo?Janjicar wrote:jos vam fali samo karanana da dodje i ondatemu
- Lakat Jebić
#463 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
imam pripremljenu "da te nije alija" da pustim kad dodju popisivaciplain vanilla wrote:i ti se cudis sto ti jos nisu dosli popisivaciLakat Jebić wrote: imam nekog bajatog keksa, nije to za tebe... soka nema, ako hoces tanjir graha i casu mlijeka?![]()
![]()
necu te ni pitati etnicku pripadnost
- It_is_a_Leclerc
#464 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Bit će upisan kao takav.StupskaBitanga wrote:A da neko kaže jugoslovenski bosanac?
Samo te netipične odgovore valja naglasiti popisivačima je rnisu ih baš sretali, pa se mogu zbuniti...
- Janjicar
#465 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Mah sto bi mi bio problem. To sto pisete nigdje veze s temom.plain vanilla wrote:sto, sta nam fali? problem sto se ne svadjamo?Janjicar wrote:jos vam fali samo karanana da dodje i ondatemu
-
StupskaBitanga
#466 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Znam da hoće ali to mi najsimpatičnije zvuči

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#467 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
sad će Dragan Ćirilica i Ivo Miro Vodokotlić morat žurnu tiskovnu zbog cyprusa držat jerbo se pučanstvo hosipa
- plain vanilla
#468 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
de ti pisi o temi, a mi cemo se nadovezatJanjicar wrote:Mah sto bi mi bio problem. To sto pisete nigdje veze s temom.plain vanilla wrote: sto, sta nam fali? problem sto se ne svadjamo?
- cyprus
#469 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Dragan je moj čoekJoseMujica wrote:sad će Dragan Ćirilica i Ivo Miro Vodokotlić morat žurnu tiskovnu zbog cyprusa držat jerbo se pučanstvo hosipa
PS Šuti, oni mogu biti sretni što im ne izigravam SDP-ovog Hrvata
Last edited by cyprus on 03/10/2013 20:23, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#470 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
jel mogu i ja?plain vanilla wrote:de ti pisi o temi, a mi cemo se nadovezatJanjicar wrote: Mah sto bi mi bio problem. To sto pisete nigdje veze s temom.
- It_is_a_Leclerc
#471 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Bit će i gorih, vjeruj mi. Očekujem barem 1000 ljudi koji će se izjasniti kao Manijaci, Hordaši, Robijaši, Lešinari itd. Bit će Marsovaca, ljudi, eskima, a i poneki baksuz, kako mogu čutiStupskaBitanga wrote:Znam da hoće ali to mi najsimpatičnije zvuči![]()
- cyprus
#472 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Mene zanima hoćel bit neko ko se izjašnjava nešto tipa: ŽGDSQRFBAIt_is_a_Leclerc wrote:Bit će i gorih, vjeruj mi. Očekujem barem 1000 ljudi koji će se izjasniti kao Manijaci, Hordaši, Robijaši, Lešinari itd. Bit će Marsovaca, ljudi, eskima, a i poneki baksuz, kako mogu čutiStupskaBitanga wrote:Znam da hoće ali to mi najsimpatičnije zvuči![]()
- O'zone
- Globalni moderator
#473 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Pa ostali majka mu staracyprus wrote:Mene zanima hoćel bit neko ko se izjašnjava nešto tipa: ŽGDSQRFBAIt_is_a_Leclerc wrote:Bit će i gorih, vjeruj mi. Očekujem barem 1000 ljudi koji će se izjasniti kao Manijaci, Hordaši, Robijaši, Lešinari itd. Bit će Marsovaca, ljudi, eskima, a i poneki baksuz, kako mogu čutiStupskaBitanga wrote:Znam da hoće ali to mi najsimpatičnije zvuči![]()
Koju šifru stavit na to?
- plain vanilla
#474 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
jesil od danas i ti BosnjakAlfons Kauders wrote:
jel mogu i ja?
- Paranoid
#475 Re: I sta bi? Jesu li vas popisali?
Da se hoće izjasnit ko Bošnjo...prepisao bi mu sprat..plain vanilla wrote:jesil od danas i ti BosnjakAlfons Kauders wrote:
jel mogu i ja?