Prešišala je i FufijaLEDA wrote:To je njen stajlingtetaissa wrote:Zna li iko što vazda Jeleni sjaje neke šljokice po licu? Meni je do sada hit Čupo dok plače u dvorištu![]()
Farma 5
Moderator: anex
-
tetaissa
#451 Re: Farma 5
- Havatar
#452 Re: Farma 5
Sminkatetaissa wrote:Zna li iko što vazda Jeleni sjaje neke šljokice po licu? Meni je do sada hit Čupo dok plače u dvorištu
-
relevantan
#453 Re: Farma 5
tetaissa wrote:Zna li iko što vazda Jeleni sjaje neke šljokice po licu? Meni je do sada hit Čupo dok plače u dvorištu
Tako se vjerovatno šminka, ima onaj tuš sa šljokicama pa vjerovatno to koristi.
Čupo plakao u dvorištu?
Joj kako je ova Sara providna, sve lafo Ivan joj samo prijatelj a ne odvaja se od njeg
- LEDA
#454 Re: Farma 5
Ex Tržan se iskida od ljubomore a Mića ga savjetuje
QQ kuda ideš svijete
-
tetaissa
#455 Re: Farma 5
Sjetio se ćerke. Jeste tužno, ali izašao u dvorište i plače na sav glas.relevantan wrote:tetaissa wrote:Zna li iko što vazda Jeleni sjaje neke šljokice po licu? Meni je do sada hit Čupo dok plače u dvorištu
Čupo plakao u dvorištu?....ZAŠTO?
Joj kako je ova Sara providna, sve lafo Ivan joj samo prijatelj a ne odvaja se od njeg
-
relevantan
#456 Re: Farma 5
tetaissa wrote:Sjetio se ćerke. Jeste tužno, ali izašao u dvorište i plače na sav glas.relevantan wrote:tetaissa wrote:Zna li iko što vazda Jeleni sjaje neke šljokice po licu? Meni je do sada hit Čupo dok plače u dvorištu
Čupo plakao u dvorištu?....ZAŠTO?
A joj
-
tetaissa
#457 Re: Farma 5
[/quote]
A joj
....on mi onako simpatičan lik
[/quote]
Ma joj i meni je, ali kad onakav čovjek jecka...eto sad meni loše što se smijem čovjeku u nevolji
Je li on stvarno u šemi sa Jelenom?
A joj
Ma joj i meni je, ali kad onakav čovjek jecka...eto sad meni loše što se smijem čovjeku u nevolji
- LEDA
#458 Re: Farma 5
A jojtetaissa wrote:
Ma sve su to samo šovovi
- Tiger 033
#459 Re: Farma 5
Kako pišu srbijanski mediji:
"Ekrem Jevrić ponovo ulazi na Farmu"
Prema pisanju srbijanskih medija Ekrem Jevrić 30. septembra ponovo ulazi u reality show „Farma“ i time će Gospoda dobiti treću priliku da se bori za osvajanje nagrade od 50.000 eura.
- Ekrem se porodici pohvalio kako je Željko Mitrović insistirao da on bude i u ovoj sezoni “Farme” jer ima svoju publiku koja ga i te kako gleda i podržava.
Gospoda će svojim ponovnim učešćem na imanju u Lisovićima, nakon „videa za odrasle“ opet nakon kratke pauze dospjeti u medije.

"Ekrem Jevrić ponovo ulazi na Farmu"
Prema pisanju srbijanskih medija Ekrem Jevrić 30. septembra ponovo ulazi u reality show „Farma“ i time će Gospoda dobiti treću priliku da se bori za osvajanje nagrade od 50.000 eura.
- Ekrem se porodici pohvalio kako je Željko Mitrović insistirao da on bude i u ovoj sezoni “Farme” jer ima svoju publiku koja ga i te kako gleda i podržava.
Gospoda će svojim ponovnim učešćem na imanju u Lisovićima, nakon „videa za odrasle“ opet nakon kratke pauze dospjeti u medije.
- LEDA
#460 Re: Farma 5
Vi se radujete Ekremu . Meni zlo - njega sve više i sve dublje tjeraju na dno . Po meni je on dao svoj maximum na farmi 3. I tu je kraj -sve ostalo je samo silovanje .
Eto ,sad me razapnite - men Ekrem nijesmiješan nego žalostan
- moranadruga
#461 Re: Farma 5
ekrem je dno dna.LEDA wrote:Vi se radujete Ekremu . Meni zlo - njega sve više i sve dublje tjeraju na dno . Po meni je on dao svoj maximum na farmi 3. I tu je kraj -sve ostalo je samo silovanje .
- una_bo
#462 Re: Farma 5
Potpismoranadruga wrote:ekrem je dno dna.LEDA wrote:Vi se radujete Ekremu . Meni zlo - njega sve više i sve dublje tjeraju na dno . Po meni je on dao svoj maximum na farmi 3. I tu je kraj -sve ostalo je samo silovanje .
Eto ,sad me razapnite - men Ekrem nijesmiješan nego žalostankome on moze biti interesantan.ofucana splacina.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- Havatar
#463 Re: Farma 5
Ne slazem se on je najzanimljiviji i najbolji za ovakve sovoveLEDA wrote:Vi se radujete Ekremu . Meni zlo - njega sve više i sve dublje tjeraju na dno . Po meni je on dao svoj maximum na farmi 3. I tu je kraj -sve ostalo je samo silovanje .
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#464 Re: Farma 5
Jako ne volim kad netko bilo koju ženu nazove narodnim imenom najstarijeg zanata na svijetu, dakle k**** ili d**a. Čak ni za žene profesionalne prostittutke. Ipak, kad u svojim mislima zamišljam koja i kakava bi to bila žena kojoj bi odgovarao takav naziv.. e, pa upravo Sara sa Farme
Kao fina je ona, kao nije se poljubila, kao Ivan laže, kao ona je neutralna, ipak je dala podršku Vanili (psihopati po svemu), ali ipak insistira ona da razgovara sa Ivanom... fuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj je, a on je još gori ako sa njom nastavi. Inače, Ivan mi je ok, urban lik
Kao fina je ona, kao nije se poljubila, kao Ivan laže, kao ona je neutralna, ipak je dala podršku Vanili (psihopati po svemu), ali ipak insistira ona da razgovara sa Ivanom... fuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj je, a on je još gori ako sa njom nastavi. Inače, Ivan mi je ok, urban lik
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#465 Re: Farma 5
Potpuno se slažemLEDA wrote:Vi se radujete Ekremu . Meni zlo - njega sve više i sve dublje tjeraju na dno . Po meni je on dao svoj maximum na farmi 3. I tu je kraj -sve ostalo je samo silovanje .
- Havatar
#468 Re: Farma 5
Kakav Ivan skroz antipatican i mrznokrvast
- LEDA
- Havatar
- LEDA
#471 Re: Farma 5
I tebi dobro jutro drug moj
- amiliana
#472 Re: Farma 5
Jedno je sigurno ova farma je totalno mrtva bez njega,ma koliko god oni njega iskoristavali radi gledanosti i programa opet zanimljivije je dosta gledati kad je on tu,jer ova sad farma bi bila triput gledanija da je on na njoj ovako niko je i ne primjeti,definitivno nije kao prosla.Ekrem tu samo sluzi da podigne atmosferu i da je drzi i nista drugo.LEDA wrote:Vi se radujete Ekremu . Meni zlo - njega sve više i sve dublje tjeraju na dno . Po meni je on dao svoj maximum na farmi 3. I tu je kraj -sve ostalo je samo silovanje .
- P308
#473 Re: Farma 5
jako dobar komentar
- samo_ti
#474 Re: Farma 5
Ko su sluge ?