Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Leopold_IV wrote:Smjesiti ce nam se Rog i s tvog avatara
Dakle,ja kažem da Rafa neće izgubiti set do finala.Mislio sam samo reći za meč protiv Filipa ali evo,ponavljam do FINALA !!!
Ako poflautam stavljam umjesto Novaka Rodžerovu sliku.
Jel pošteno ?
Ko je rival ?
Ja mislio samo na mec s Fedom ali ti ga vidim podebljao. Pa nek ti bude a ja ti vec spremam jedan opak avatar
Misliš da bi mu ga Ferer mogao otkinuti a ...
Nego,jeste li se iskonsultovali
OD svih ovih mladjih teniserki, jedino mi ova Sloane Stephens djeluje ozbiljno.
Ima odlicne udarce, pametno igra, ne pravi glupe greske...Naosvajace se ona GS titular sigurno
kremali wrote:OD svih ovih mladjih teniserki, jedino mi ova Sloane Stephens djeluje ozbiljno.
Ima odlicne udarce, pametno igra, ne pravi glupe greske...Naosvajace se ona GS titular sigurno
Te čarobnjak,te umjetnik,te najbolji,te najbolji ikad...
Jbga,probaću malo da pogledam svjetskog broja 1 i odoh spavati.Moram sutra na put,nisam tu dva dana tako da...
Čašćen ko nuđen
Do sad , stvarno malo iznenadjenja. Mozda jedino DelPo sto je ispo, ali ni to nije neko iznenadjenje. Sto je najgore , ja ne vidjoh ni neki narocito lijep mec. Sve u svemu nadati se da ce turnir , sad u zavrsnici dobit na uzbudjenju i kvalitetu ali ne vidim koji bi to mec prije Marry - Bedrych moze da nas trgne iz letargije. Za svaku pohvalu je i Federer , jes su samo naj veci fanovi mogli predvidit da ce ovaj vec vremesni sportista moci svezati tri pobjede na istom turniru. Al kad je mogo Tipsarevic...
shake69 wrote:
Bogme, brat pravoslavac igra kao da ce sutra na Hilandar!
Iz usta Kipranina Marcosa Baghdatisa su tijekom meča protiv Stanislasa Wawrinke ponekad izlazile i psovke na našem jeziku (op.a. u pi*** materinu). Ni to mu nije pomoglo, već je Švicarac na kraju slavio sa 6-3, 6-2, 6-7(1), 7-6(7). U prva dva seta je Baghdatis silno griješio, ali je od starta trećeg krenula dobro poznata igra kiparskog tenisera
izvor - klix.
vidiš, to se zove - pričaj srpski da te ceo svet razume...
shake69 wrote:
Bogme, brat pravoslavac igra kao da ce sutra na Hilandar!
Iz usta Kipranina Marcosa Baghdatisa su tijekom meča protiv Stanislasa Wawrinke ponekad izlazile i psovke na našem jeziku (op.a. u pi*** materinu). Ni to mu nije pomoglo, već je Švicarac na kraju slavio sa 6-3, 6-2, 6-7(1), 7-6(7). U prva dva seta je Baghdatis silno griješio, ali je od starta trećeg krenula dobro poznata igra kiparskog tenisera
izvor - klix.
vidiš, to se zove - pričaj srpski da te ceo svet razume...
Karolina ga naucila, dakako. Ne znam da li znas, ali curu su dugo na Tour-u prezime pisali kao - Sperm, umjesto Sprem!
Šta ćeš, čovjek je principijelno protiv bombardovanja... o ovim staromodnijim metodama ratovanja koji se praktikuju u njegovoj zemlji inače nema mišljenja.
Šta ćeš, čovjek je principijelno protiv bombardovanja... o ovim staromodnijim metodama ratovanja koji se praktikuju u njegovoj zemlji inače nema mišljenja.
Kenjac zašto si tako ostrašćen kad je Novak u pitanju?
Žao mi je, ali je potpuno deplasirano i licemjerno da on priča o bombardovanju, pravdi, politici itd...pogotovo što neki dan nije htio da odgovori na pitanje o Bosni...budi muško pa idi do kraja ili šuti ha ja...on koketira sa nečim između...