Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pošto neki noob na Battlelogu tvrdi da je najbolji igrač na svijetu,i da ga moremo pitati šta god želimo,ja sam mu postavio vrlo jednostavno pitanje...
Jučer biciklom napravih turu Zenica - Busovača - Fojnica - Prokoško j. - vrh Vranice - Gornji Vakuf - N. Travnik - Zenica (180 km) i tačno na vrhu dok sam uživao u pogledu sretoh Kemulia. Kaže, zadovoljan florom koju nudi to područje i sigurno će ga posjetiti opet.
Vođa se opet oglasio! https://www.youtube.com/watch?v=QXefuIV8YIUSada je doslovno dotukao Juicea svojim komentarom na njegovoj pjesmi, jednostavno ovo je nešto nadnaravno što Kemo uspijeva da uradi svakim svojim istupom u javnost.Podrzite Kemu i iskazite mu strahopostovanje jednim lajkom na ubitačni komentar.
Sjecam se dobro ...2002.god. u Expressu je izašla eksluzivna vijest da je Kemo stupio u 13.brak i da je sretno zaljubljen. Šta mislite do kojeg je broja brakova do 2013.godine dogurao?
imam pouzdate informacije da je kemura odlucio stat u kraj piratizaciji njegovije kaseta. prva na udaru se nasla folkoteka.
tuzio je i folkoteku i onaj datkam.