BiH vs USA [14. 08. 2013]
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- R9..
#451 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
U kakvom je stanju travnjak na kosevu... 
- Sezam
#452 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Kosevo ima travnjak?
- ledeni_caj
#453 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Dobar je teren.
- Šveđanin
#454 Re: Odg: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Jesu rasprodane karte? Koje su cijene?
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
cindrlimindrli
#455 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ponasamo se k'o uvrijedjene mlade, da je bar nesto slagao pa haj.
-
north
#456 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Moram se pridružiti (iako ne treba trošiti vremena i živaca), sa napadima toga američkog ili odakle je već bijednika, koji kao prvi put dolazi u našu zemlju i izdrkava se čuđenjem i kritikama upućivanih našem gradu....pa mamu mu jebem, taman da je svaka kritika na mjestu, ko je on jebo mu pas mater da urinira po gradu i to javno objavljuje...poserem mu se u stau pogana, još neke naše jade aplaudiraju kako je drznik iz USA u pravu...tipični bošnjo pljuni po svome iz cipele i još nagazi da ne može više stati....ma marš u pm, jedino koji imaju pravo kritikovati ovaj grad smo mi koji smo jeli govna ovdje zajedno u ratu bez obzira ne ime, naciju i jedva živi ostali, a ne da mi nekakvi peksinavi strendžeri i "domaći" koji pričaju ekavicom i još dan danas nisu sigurni gdje se nalazi guma što gori, seru po rođenom gradu 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#457 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Prva stvar, cinjenica je da su i Kosevo i Grbavica u ocajnom stanju. I ne tako rijetko mi koji smo redovni na tim stadionima kukamo zbog toga, pozivamo i apelujemo nadlezne da se pozabave, barem djelomicno, sa tom problematikom.
Druga stvar, doticni novinar je navikao da njegova percepcija ulaska na stadion izgleda kao da ulazi u neki veliki shoping centar, vrlo moguce pokretnim stepenicama, kroz robnu kucu, kafic, ili fan shop. Da su prostorijama stadiona moze doci par sati prije, rucati, gledati TV sa drugim prenosima utakmica..shopingovati..i slicno.
Danas je to percepcija fudbalskih stadiona, u vecini slucajeva.
Ja apelujem na vlast, da uloze i osposobe i Kosevo i Grbavicu, apelujem i ljut sam zbog stanja u kojem se stadioni, i sport uopste, nalazi. Ali isto tako, nikada necu prizeljkivati robne kuce i shoping brendove, cak mi ne trebaju ni pokretne stepenice..
..jer gdje ces veci adrenalinski pocetak nego kada u redu sa svojom bracom, u guzvi onako, zagrmite navijacku pjesmu...srce urlice, trazi da otvore kapije vise i sire, da sto prije stignem na svoju tribinu i zaurlam pjesmu svome klubu.
. Il' da me maltretiraju kakav red mora biti, da me ne maltretraju koliko vremena smijem stajati na tribini dok slavim gol i slicno.
Da skratim, jer me ponjeo osjecaj
.
Covjek je u dobroj mjeri u pravu. Svi mi to zamo. Ali ono sto on smatra stadionom, i sto vjerovatno ocekuje, meni je krajnje bespotrebno . Zato ga je vjerovatno spucao takav osjecaj zaprepastenja...wtf. gdje su pokretne stepenice i senzorska vrata...wtf. gdje mi je press soba, po mogucnosti uz neki restorancic, gdje cu napisati izvjestaj...i jos ga taxista odere k'o idiota
Druga stvar, doticni novinar je navikao da njegova percepcija ulaska na stadion izgleda kao da ulazi u neki veliki shoping centar, vrlo moguce pokretnim stepenicama, kroz robnu kucu, kafic, ili fan shop. Da su prostorijama stadiona moze doci par sati prije, rucati, gledati TV sa drugim prenosima utakmica..shopingovati..i slicno.
Danas je to percepcija fudbalskih stadiona, u vecini slucajeva.
Ja apelujem na vlast, da uloze i osposobe i Kosevo i Grbavicu, apelujem i ljut sam zbog stanja u kojem se stadioni, i sport uopste, nalazi. Ali isto tako, nikada necu prizeljkivati robne kuce i shoping brendove, cak mi ne trebaju ni pokretne stepenice..
Da skratim, jer me ponjeo osjecaj
Covjek je u dobroj mjeri u pravu. Svi mi to zamo. Ali ono sto on smatra stadionom, i sto vjerovatno ocekuje, meni je krajnje bespotrebno . Zato ga je vjerovatno spucao takav osjecaj zaprepastenja...wtf. gdje su pokretne stepenice i senzorska vrata...wtf. gdje mi je press soba, po mogucnosti uz neki restorancic, gdje cu napisati izvjestaj...i jos ga taxista odere k'o idiota
Last edited by -LIBERO- on 13/08/2013 18:56, edited 1 time in total.
-
Adnanos
#458 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Uzeo mi prijatelj danas karte za sjever. Jel to iza gola? Zna li iko gdje ce biti fanatikosi?
Verstuurd van mijn GT-I9300 met Tapatalk
-
lajkujMe
#459 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ima li informacija koliko ce biti SAD navijaca? Da li ce ih uopste biti
I da sjever je iza gola, 50 tak metara iza gola, igraci velicine mrava a loptu i ne vidis
A fanaticosi valjda kao i uvijek na sjeveru 
I da sjever je iza gola, 50 tak metara iza gola, igraci velicine mrava a loptu i ne vidis
- GeneralBHF
#460 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Sjever i Jug su ti iza golova. Bio sam i ja danas i kaze ima jos samo Sjever i Jug.Adnanos wrote:Uzeo mi prijatelj danas karte za sjever. Jel to iza gola? Zna li iko gdje ce biti fanatikosi?
- Arteta
#461 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Nevjerovatno koliko mi seljaka imamo u drzavi.
Gledam na fb komentare na tekst ovog Amera, neki odmah kacaju slike onog izroda sto je pucao na ambasadu i sl.stvari.
Gledam na fb komentare na tekst ovog Amera, neki odmah kacaju slike onog izroda sto je pucao na ambasadu i sl.stvari.
- jeza u ledja
#462 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Na svakom normalno napravljenom stadionu sjever (jug) su iza gola.Adnanos wrote:Uzeo mi prijatelj danas karte za sjever. Jel to iza gola? Zna li iko gdje ce biti fanatikosi?
- Idemedosumom
#463 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Malo se pretjeralo. Nisu tema BiH stadioni, isto ne razumijem kako se ljudi mogu toliko uzrujavati zbog jednog novinara. Pa novinari stalno seru, to im je posao.
Stadioni, ceste, taksisti i cijela drzava se nalaze u nama poznatom stanju. Naravno, nasi kmetovi odmah lete podrzati ovakvog novinara. Nemojte reagovat na provokacije
Dzaba im tako mocna drzava, sve te silne banke, dzaba im toliki novac (za kojeg lacrosse kaze da ulazu i u soker), dzaba im veliki napucani stadioni, dobri travnjaci kad ce ih aBd jedna mala, siromasna, neuređena drzavica poderat u fudbalu.
Bice zanimljivo gledati Bicakcica, nadam se da ce se momak snaci
Stadioni, ceste, taksisti i cijela drzava se nalaze u nama poznatom stanju. Naravno, nasi kmetovi odmah lete podrzati ovakvog novinara. Nemojte reagovat na provokacije
Dzaba im tako mocna drzava, sve te silne banke, dzaba im toliki novac (za kojeg lacrosse kaze da ulazu i u soker), dzaba im veliki napucani stadioni, dobri travnjaci kad ce ih aBd jedna mala, siromasna, neuređena drzavica poderat u fudbalu.
Last edited by Idemedosumom on 13/08/2013 19:03, edited 1 time in total.
-
LSD
#464 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Nemoj zayebavatijeza u ledja wrote:Na svakom normalno napravljenom stadionu sjever (jug) su iza gola.Adnanos wrote:Uzeo mi prijatelj danas karte za sjever. Jel to iza gola? Zna li iko gdje ce biti fanatikosi?
- luckylaka
#465 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Sve si to u pravu ali ima jedno jeli to ovaj novinar kriv sto je stanje takvo kakvo je,jeli kriv neko ko prica ekavicu sto je kako je(recimo Ganic ili Divjak..)i na kraju za taj grad niste samo vi jeli govna nego i mi koji smo iz Krajine dolazili da zajedno jedemo ta govna da bi danas bili kako onaj vas rece,,isfrustrirani Krajisnici,,ili nismo trebali ta govna jesti nikako i danas ne bi znali da je ovako kako je.P.S.Najmanje je novinar kriv za ovakvo stanje i najlakse je po njemu i neko vec napisa ,,Da je u Bih sve sjajno on bi nasao netso najgore i napisao jer je dosao s tim ciljem,,Sorry za off a ti,,north,,budi pripravan ako bude trebalo opet ,,jesti ta govna,,znas ko ce.north wrote:Moram se pridružiti (iako ne treba trošiti vremena i živaca), sa napadima toga američkog ili odakle je već bijednika, koji kao prvi put dolazi u našu zemlju i izdrkava se čuđenjem i kritikama upućivanih našem gradu....pa mamu mu jebem, taman da je svaka kritika na mjestu, ko je on jebo mu pas mater da urinira po gradu i to javno objavljuje...poserem mu se u stau pogana, još neke naše jade aplaudiraju kako je drznik iz USA u pravu...tipični bošnjo pljuni po svome iz cipele i još nagazi da ne može više stati....ma marš u pm, jedino koji imaju pravo kritikovati ovaj grad smo mi koji smo jeli govna ovdje zajedno u ratu bez obzira ne ime, naciju i jedva živi ostali, a ne da mi nekakvi peksinavi strendžeri i "domaći" koji pričaju ekavicom i još dan danas nisu sigurni gdje se nalazi guma što gori, seru po rođenom gradu
- Arteta
#466 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Njima Bogami i nije toliko stalo do sokera.Idemedosumom wrote:Malo se pretjeralo. Nisu tema BiH stadioni, isto ne razumijem kako se ljudi mogu toliko uzrujavati zbog jednog novinara. Pa novinari stalno seru, to im je posao.
Djaba im tako mocna drzava, sve te silne banke, djaba im toliki novac (za kojeg lacrosse kaze da ulazu i u soker), djaba im veliki napucani stadioni, dobri travnjaci kad ce ih aBd jedna mala, siromasna, neuređena drzavica poderat u fudbalu.
Tako da se nece ni uzrujati ako izgube.
- relativno84
#467 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Zapad dvije relativno jeftine aukcija pocinje od 50 paaa nebo je granica 
-
lajkujMe
#468 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
U pravu si njima nije toliko do soccera, ali nece im biti svijedno kad ih mala siromasna 3 world country zemlja s mnogo terorista uhm izvinjavam se, muslimana, nakanta ko da su nista.Arteta wrote:Njima Bogami i nije toliko stalo do sokera.Idemedosumom wrote:Malo se pretjeralo. Nisu tema BiH stadioni, isto ne razumijem kako se ljudi mogu toliko uzrujavati zbog jednog novinara. Pa novinari stalno seru, to im je posao.
Djaba im tako mocna drzava, sve te silne banke, djaba im toliki novac (za kojeg lacrosse kaze da ulazu i u soker), djaba im veliki napucani stadioni, dobri travnjaci kad ce ih aBd jedna mala, siromasna, neuređena drzavica poderat u fudbalu.
- Sezam
#469 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Isto ko onom KItchen Nightmares kad sef Ramsey dodje u restoran i pocne im govoriti, ne valja ovo, ne valja ono...a gazde polude od bijesa, hoce da ga tukucindrlimindrli wrote:Ponasamo se k'o uvrijedjene mlade, da je bar nesto slagao pa haj.
Jebiga, istina boli.
Ali lakse je sad jebat mater nekom Amerikancu, nego priznati da smo u banani.
-
Unitedforever
#470 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Ja ti mogu dati 50 za dva zapada.relativno84 wrote:Zapad dvije relativno jeftine aukcija pocinje od 50 paaa nebo je granica
-
LSD
#471 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
jeste brate....slažemo se....priznajmo jenkiju iz oregona (a i sami sebi) da smo u banani....pa ce nas jenkiji još više cijeniti kao takve qrceSezam wrote:Isto ko onom KItchen Nightmares kad sef Ramsey dodje u restoran i pocne im govoriti, ne valja ovo, ne valja ono...a gazde polude od bijesa, hoce da ga tukucindrlimindrli wrote:Ponasamo se k'o uvrijedjene mlade, da je bar nesto slagao pa haj.Onda se smire nakon dan dva i priznaju mu da je u pravu.
Jebiga, istina boli.
- Sezam
#472 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Jebiga brate, ne smije jenki reci, ne smije dijasporas reci, pa ko smije?LSD wrote:jeste brate....slažemo se ko metar drva....priznajmo jenkiju iz oregona (a i sami sebi) da smo u banani....pa ce nas jenkiji još više cijeniti kao takve qrceSezam wrote:Isto ko onom KItchen Nightmares kad sef Ramsey dodje u restoran i pocne im govoriti, ne valja ovo, ne valja ono...a gazde polude od bijesa, hoce da ga tukucindrlimindrli wrote:Ponasamo se k'o uvrijedjene mlade, da je bar nesto slagao pa haj.Onda se smire nakon dan dva i priznaju mu da je u pravu.
Jebiga, istina boli.
-
Mustang1
#473 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Auuu o cemu se raspravlja
Samo me zanima da je napisao sve najbolje o stadionu i svemu .. Onda bi pretpostavljam rekli da mu je neko platio da napise tako

Samo me zanima da je napisao sve najbolje o stadionu i svemu .. Onda bi pretpostavljam rekli da mu je neko platio da napise tako
-
osma_piva
#474 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Arteta wrote:Njima Bogami i nije toliko stalo do sokera.Idemedosumom wrote:Malo se pretjeralo. Nisu tema BiH stadioni, isto ne razumijem kako se ljudi mogu toliko uzrujavati zbog jednog novinara. Pa novinari stalno seru, to im je posao.
Ja bogme ocekujem da golf dvica prosvira Broadway-om preko Times Square sa americkom zastavom na krovu kad uvale gol.
Prije nego prime 4 u drugom poluvremenu
-
LSD
#475 Re: BiH vs USA [14. 08. 2013]
Sezam
Pa evo vidiš i sam brate....svaka šuša iz Oregona, Montane ili Dakote - može doci u ovaj Šeher i serbez hraknuti po njemu....a što je najgore lomotomizirani forumaši koji se stide sopstvnog identiteta ce ga braniti ko rođenog oca i uvjeravati sve oko sebe da je oregonska šuša u pravu.
Pa evo vidiš i sam brate....svaka šuša iz Oregona, Montane ili Dakote - može doci u ovaj Šeher i serbez hraknuti po njemu....a što je najgore lomotomizirani forumaši koji se stide sopstvnog identiteta ce ga braniti ko rođenog oca i uvjeravati sve oko sebe da je oregonska šuša u pravu.