Šta je to uradio?Edin H. wrote:Veliki pozdrav svim ljubiteljima onog djubreta Ibrahimovica
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
testament
Jel ga to mrziš zato što igra za švedsku? Ako je tako onda nađi pašalića i udavi ga,jer je to debelo krme iz jablanice tražilo pare da zlatan igra u A reprezentaciji,pa kad je zlatanov stari to odbio,onda je jablanički krmak odgovorio starom:"bolje mu je da odbojku trenira previsok je za fudbal"-u maniru pravog fudbalskog znalca kojem je vrhunac sportskog novinarstva kao dopisnika iz jablanice za oslobođenje prije rata bilo praćenje utakmica turbine iz jablanice!!Edin H. wrote:Ibrahimovic - cuveno prezime stare svedske loze![]()
Liverpool rutinski
- saviola
da nije bilo onog ludog mascherana, prolazak liverpula bi bio pod upitnikom. lik je odigrao za 10, presjekao nekoliko napada, blokirao nekoliko suteva iz dobrih pozicija, oduzeo dosta lopti,... znao sam da je igracina, ali sinoc je igrao ko nikad. onaj glupi komentator hvali toresa i dzerara
mislim svaka cast i njima, ali mascherano je sinoc bio definitivno najbolji na terenu
i da, ibrahimovic je car! iako sinoc nije bilo njegovo vece, dokazao je svima da je veliki igrac i faca
i da, ibrahimovic je car! iako sinoc nije bilo njegovo vece, dokazao je svima da je veliki igrac i faca
-
connected
da je Cruz dod'o Stankoviću(čini mi se) onu loptu i da su zabili u prvom sve bi bilo drugačije ali interovi igrači su sebični svi odreda i to im se obilo o glavu ponovo...inače zaslužena pobjeda L'pool-a...rutinski što neko reče
Inače volio bih da Arenal uzme ligu prvaka ili Roma
-
testament
connected wrote:da je Cruz dod'o Stankoviću(čini mi se) onu loptu i da su zabili u prvom sve bi bilo drugačije ali interovi igrači su sebični svi odreda i to im se obilo o glavu ponovo...inače zaslužena pobjeda L'pool-a...rutinski što neko reče
POTPISUJEM
- saviola
connected wrote:da je Cruz dod'o Stankoviću(čini mi se) onu loptu i da su zabili u prvom sve bi bilo drugačije ali interovi igrači su sebični svi odreda i to im se obilo o glavu ponovo...inače zaslužena pobjeda L'pool-a...rutinski što neko reče
kruz nije mogao nikako dodati stankovicu, jer je bio okrenut leđima i sutirao iz okreta. nemoj da slusas sta prica komentator koji nije nikad igrao fudbal, nego pogledaj usporeni snimak, pa sam prosudi da li ga je mogao vidjeti
- bato99
#458 Liverpool FC
najbolji i najdraži klub na svijetu sa mjestom boravka"afieldom". LIVERPOOL je najtrofejniji i najbolji klub u povjesti engleske, samo da hoće onog otjerat Rafu Beniteza jer taj trener još nije poslo dvaput iste igrače na teren i kupuje tzv pojačanja tipa dirk kuyt, voronin ,pa to nisu igrači za takav klub ,to su igrači za boltona i slične. LIVERPOOL"YOU NEVER WAL ALONE"
- DobroJutroKolumbo
#459 Re: Liverpool FC
bato99 wrote:najbolji i najdraži klub na svijetu sa mjestom boravka"afieldom". LIVERPOOL je najtrofejniji i najbolji klub u povjesti engleske, samo da hoće onog otjerat Rafu Beniteza jer taj trener još nije poslo dvaput iste igrače na teren i kupuje tzv pojačanja tipa dirk kuyt, voronin ,pa to nisu igrači za takav klub ,to su igrači za boltona i slične. LIVERPOOL"YOU NEVER WAL ALONE"
Haj prvo nauci kako se zove Liverpool - ov stadion , pa onda reci da ti je najdrazi!
A vidi tek himne...
- Šibicar
#460 Re: Liverpool FC
I meni je Liverpool najdrazi,ali je u pravu ovaj komentar iznad 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#461 Re: Liverpool FC
Simpatizer sam Redsa dugi niz godina i otvoreno tvrdim dok je Rafa na klupi Liverpool titule nece vidjeti. Pa jebote 4 sezone u 20 kolu se oprastaju od titule

- Neelix
#462 Re: Liverpool FC
mislim da Džigera FC već ima svoju temu.
- bato99
#463 Re: Liverpool FC
treba onog RAFU pod hitno potjerat nije on za Liverpoola
- Compact
#464 Re: Liverpool FC
Liverpool nikada neće osvojiti prvenstvo ako bude nastavio sa dovođenjem pojačanja za koja niko nikada nije čuo!
Kao nova imena spominju se De Ceglie iz Juventusa
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-18245.htm
i Lavezzi iz Napolija http://www.index.hr/sport/clanak/lavezz ... 36119.aspx
Ovo mi liči na Babela, Dossenu, Rieru, Penanta, Kina, i more dugih retardiranih igrača! Real, Inter, Barcelona, pa pogledajte koga oni najavljuju, i kako trenutno kotiraju, a Rafa egzibicioner daleko će ovako dogurati! Fuj...
Kao nova imena spominju se De Ceglie iz Juventusa
i Lavezzi iz Napolija http://www.index.hr/sport/clanak/lavezz ... 36119.aspx
Ovo mi liči na Babela, Dossenu, Rieru, Penanta, Kina, i more dugih retardiranih igrača! Real, Inter, Barcelona, pa pogledajte koga oni najavljuju, i kako trenutno kotiraju, a Rafa egzibicioner daleko će ovako dogurati! Fuj...
-
shadow
#465 Re: Liverpool FC
Ja mislim da im se zadugo nece ukazati prilika kao sto su je imali ove sezone. Blizu su bili svemu a na kraju ne osvojise nista, liga, carling cup, fa cup i CL-sve ode u tudje ruke. Nakon ovakvog raspleta, slijedece sezone ocekujem njihov pad i borbu za cetvrto mjesto.
- Charuga
- Globalni moderator
#466 Re: Liverpool FC
Džonson na korak od Liverpula?
Prema pisanju britanskog ’Tajmsa’ Portsmut je prihvatio ponudu Liverpula za Glena Džonsona u visini od 18,5 miliona funti.
Liverpul je već u januarskom roku pokušao da dovede desnog beka reprezentacije, ali ’crveni’ u tom momentu nisu imali 8,5 miliona funti, koliko je Portsmut tražio. U međuvremenu, Džonson je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa klubom. U transfer bi bio uključen i dug Portsmuta Liverpulu za Pitera Krauča koga su ’pompiji’ platili 11 miliona.
Liverpul bi novac za dovođenje Džonsona mogao da nabavi eventualnim prodajama Arbeloe i Dosene, piše ’Tajms’. Interesovanje za Džonsona pokazali su i Mančester Siti i Čelsi, koji je defanzivca prodao Portsmutu pre dve godine za četiri miliona funti.
Liverpul je takođe zainteresovan i za dovođenje Majke Ričardsa iz Mančester Sitija.
Prema pisanju britanskog ’Tajmsa’ Portsmut je prihvatio ponudu Liverpula za Glena Džonsona u visini od 18,5 miliona funti.
Liverpul je već u januarskom roku pokušao da dovede desnog beka reprezentacije, ali ’crveni’ u tom momentu nisu imali 8,5 miliona funti, koliko je Portsmut tražio. U međuvremenu, Džonson je potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa klubom. U transfer bi bio uključen i dug Portsmuta Liverpulu za Pitera Krauča koga su ’pompiji’ platili 11 miliona.
Liverpul bi novac za dovođenje Džonsona mogao da nabavi eventualnim prodajama Arbeloe i Dosene, piše ’Tajms’. Interesovanje za Džonsona pokazali su i Mančester Siti i Čelsi, koji je defanzivca prodao Portsmutu pre dve godine za četiri miliona funti.
Liverpul je takođe zainteresovan i za dovođenje Majke Ričardsa iz Mančester Sitija.
- ja.neron
#467 Re: Liverpool FC
Plavih_11 wrote:Džonson na korak od Liverpula?
Micah Richards
http://en.wikipedia.org/wiki/Micah_Richards
- Eweleen
#468 Re: Liverpool FC
Plavih_11 wrote:Džonson na korak od Liverpula?
AAAA A JA MISLLAAAA AHAAAAAA
- Charuga
- Globalni moderator
#469 Re: Liverpool FC
@Eweleen
@ja.neron
Da ne bi doslo do zabune, tekst sam prenio a ne pisao ..
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=366285
@ja.neron
- Edin H.
#470 Re: Liverpool FC
Mislim da si nazalost u pravu ukoliko se klub ne prodashadow wrote:Ja mislim da im se zadugo nece ukazati prilika kao sto su je imali ove sezone. Blizu su bili svemu a na kraju ne osvojise nista, liga, carling cup, fa cup i CL-sve ode u tudje ruke. Nakon ovakvog raspleta, slijedece sezone ocekujem njihov pad i borbu za cetvrto mjesto.
George Gilett i Tom Hicks (vlasnici Liverpoola) su duzni £42.6 miliona
http://www.guardian.co.uk/football/2009 ... ive-losses premda je Liverpool napravio £10.2 miliona profita.
- ja.neron
#471 Re: Liverpool FC
ma nisam ni mislio da si ti prevodio članak ali fakat smiješan ovaj srpski/engleskiPlavih_11 wrote:@Eweleen
@ja.neron
http://www.goal.com/en-us/
posjeti ovu stranicu ima najviše vijesti o fudbalu/nogometu
- Edin H.
#472 Re: Liverpool FC
Potpisao za 17.5 milionaPlavih_11 wrote:Džonson na korak od Liverpula?
Inace Portsmouth pliva Liverpoolu 7 cigli za Croucha od prosle godine ionako.
- Charuga
- Globalni moderator
#473 Re: Liverpool FC
Report: Liverpool Ready To Bid For Bayern Munich's Franck Ribery
The odds on the Frenchman moving to Anfield have shortened all over.
After expressing concern about the massive spending occurring all over Europe, Liverpool manager Rafa Benitez is set to make a move for Franck Ribery.
According to The Telegraph, Benitez is planning a €46 million move for Ribery, who has attracted the interest of Real Madrid all summer. However, Los Merengues seem to have run out squad places, if not money, thus ruling out a move.
The story appears to have some credence, on the back of news that leading British bookmaker Skybet have dramatically slashed the odds on Ribery joining Liverpool, just as they did the day before Michael Owen joined Manchester United.
However, Bayern Munich have remained adamant in their refusal to sell Ribery for anything less than an enormous sum, even though the French international has reportedly stated his intention to leave.
This news will no doubt raise questions about the futures of Xabi Alonso and Javier Mascherano. Liverpool want to keep the pair, but their tight budget means Benitez - who has already splashed more than £17 million on Glen Johnson - will have to sell before making another big buy.
The odds on the Frenchman moving to Anfield have shortened all over.
After expressing concern about the massive spending occurring all over Europe, Liverpool manager Rafa Benitez is set to make a move for Franck Ribery.
According to The Telegraph, Benitez is planning a €46 million move for Ribery, who has attracted the interest of Real Madrid all summer. However, Los Merengues seem to have run out squad places, if not money, thus ruling out a move.
The story appears to have some credence, on the back of news that leading British bookmaker Skybet have dramatically slashed the odds on Ribery joining Liverpool, just as they did the day before Michael Owen joined Manchester United.
However, Bayern Munich have remained adamant in their refusal to sell Ribery for anything less than an enormous sum, even though the French international has reportedly stated his intention to leave.
This news will no doubt raise questions about the futures of Xabi Alonso and Javier Mascherano. Liverpool want to keep the pair, but their tight budget means Benitez - who has already splashed more than £17 million on Glen Johnson - will have to sell before making another big buy.
-
Facasplaca
#474 Re: Liverpool FC
ma nemaju oni za hljeba bajatog a da dovode najskupljeg igraca Europe(karikiram
)
Liverpool trenutno i nije bas u bajnoj situaciji s financijama
vlasnici su primorani prodavati svoje hokejaske klubove po Americi da bi obezbjedili novac za pokoji transfer
Johnson ce po svemu sudeci biti najskuplje pojacanje Lpoola u ovom prijelaznom roku...mozda i jedino.
Liverpool trenutno i nije bas u bajnoj situaciji s financijama
vlasnici su primorani prodavati svoje hokejaske klubove po Americi da bi obezbjedili novac za pokoji transfer
Johnson ce po svemu sudeci biti najskuplje pojacanje Lpoola u ovom prijelaznom roku...mozda i jedino.
- Charuga
- Globalni moderator
#475 Re: Liverpool FC
Roma Ready To Sell Alberto Aquilani To Liverpool
Reports suggest there is a change of intention at Trigoria, and the Eternal City club are ready to trade...
18-Jul-2009 1:29:25 PM
Roma are ready to cash in on Alberto Aquilani by selling him to Premier League side Liverpool, according to Il Corriere Dello Sport.
Despite the denials coming from Trigoria over the last few days, today's report is convinced the Italian club will sell their man to the Reds. In the event that Real Madrid push through a move for Xabi Alonso, the English side would need to fill the void. In addition, it is suggested the Giallorossi need to balance their books and require around €30 million in order to do so.
Roma coach Luciano Spalletti has already revealed the club would consider a big offer for Aquilani if it arrived. Giallorossi directors Bruno Conti and Daniele Prade, as well as agent Franco Zavaglia, have denied the player will be sold, but the feeling around Trigoria is that the club are ready to trade for the right money.
It is said the move depends on Alonso. If the Spaniard moves from Anfield, Liverpool are expected to strengthen their relationship with the Lupi in order to land 'Il Principino'.
Reports suggest there is a change of intention at Trigoria, and the Eternal City club are ready to trade...
18-Jul-2009 1:29:25 PM
Roma are ready to cash in on Alberto Aquilani by selling him to Premier League side Liverpool, according to Il Corriere Dello Sport.
Despite the denials coming from Trigoria over the last few days, today's report is convinced the Italian club will sell their man to the Reds. In the event that Real Madrid push through a move for Xabi Alonso, the English side would need to fill the void. In addition, it is suggested the Giallorossi need to balance their books and require around €30 million in order to do so.
Roma coach Luciano Spalletti has already revealed the club would consider a big offer for Aquilani if it arrived. Giallorossi directors Bruno Conti and Daniele Prade, as well as agent Franco Zavaglia, have denied the player will be sold, but the feeling around Trigoria is that the club are ready to trade for the right money.
It is said the move depends on Alonso. If the Spaniard moves from Anfield, Liverpool are expected to strengthen their relationship with the Lupi in order to land 'Il Principino'.