Great Cornholio wrote:ne kontamplain vanilla wrote:
otici cemo u off s djecom
vala ako nadjes slicnu sebi, odmah je zeni, pa se mijenjajte dok ne postanete razliciti![]()
nek sam i ovo dozivjela da ti nemas odgovor
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Great Cornholio wrote:ne kontamplain vanilla wrote:
vala ako nadjes slicnu sebi, odmah je zeni, pa se mijenjajte dok ne postanete razliciti![]()

Meni je moj otac govorio " sine, nemoj puno pričati, ne vole to žene", a ja se pravio pametan pa ga nisam slušaoplain vanilla wrote:Great Cornholio wrote:ne kontamplain vanilla wrote:
![]()
![]()
nek sam i ovo dozivjela da ti nemas odgovor
naspi vode u usta i drziGreat Cornholio wrote:Meni je moj otac govorio " sine, nemoj puno pričati, ne vole to žene", a ja se pravio pametan pa ga nisam slušaoplain vanilla wrote:![]()
![]()
nek sam i ovo dozivjela da ti nemas odgovor![]()
Pa što ne posluša čovjeka ....Great Cornholio wrote: Meni je moj otac govorio " sine, nemoj puno pričati, ne vole to žene", a ja se pravio pametan pa ga nisam slušao![]()
E vala ne volim ni kad samo sutiGreat Cornholio wrote:Meni je moj otac govorio " sine, nemoj puno pričati, ne vole to žene", a ja se pravio pametan pa ga nisam slušaoplain vanilla wrote:Great Cornholio wrote: ne kontam![]()
![]()
![]()
Slažem se, nek priča samo da njegova ne bude zadnja,una_bo wrote: E vala ne volim ni kad samo suti
jel ''da draga''fatamorgana wrote:Slažem se, nek priča samo da njegova ne bude zadnja,una_bo wrote: E vala ne volim ni kad samo suti
Eh, da mi je ova pamet a one godinefatamorgana wrote:Pa što ne posluša čovjeka ....Great Cornholio wrote: Meni je moj otac govorio " sine, nemoj puno pričati, ne vole to žene", a ja se pravio pametan pa ga nisam slušao![]()
kako ostati,Great Cornholio wrote:Treba ovu temu preimenovati u " Kako biti normalan u vezi".
of course srce,shmizlica wrote:jel ''da draga''fatamorgana wrote:Slažem se, nek priča samo da njegova ne bude zadnja,una_bo wrote: E vala ne volim ni kad samo suti
Kasno je za te treninge, sad mi je glavna briga kako doći do potrebnog radnog staža makar za onu starosnu penzijuplain vanilla wrote:naspi vode u usta i drziGreat Cornholio wrote:Meni je moj otac govorio " sine, nemoj puno pričati, ne vole to žene", a ja se pravio pametan pa ga nisam slušaoplain vanilla wrote:![]()
![]()
ili postati. Uglavnom nek se mir uspostavifatamorgana wrote:kako ostati,Great Cornholio wrote:Treba ovu temu preimenovati u " Kako biti normalan u vezi".
Ma ja , waterboarding polako izlazi iz mode i u Guantanamu ...Great Cornholio wrote: Kasno je za te treninge, sad mi je glavna briga kako doći do potrebnog radnog staža makar za onu starosnu penziju
sad ba cure hoće stanove sa neka dva grijanja, valjda se ono parno grijanje na to odnosifatamorgana wrote:Ma ja , waterboarding polako izlazi iz mode i u Guantanamu ...Great Cornholio wrote: Kasno je za te treninge, sad mi je glavna briga kako doći do potrebnog radnog staža makar za onu starosnu penziju
pa imam ja ta dva grijanja, u stanu ispod mene i iznad mene griju ....Great Cornholio wrote:sad ba cure hoće stanove sa neka dva grijanja, valjda se ono parno grijanje na to odnosifatamorgana wrote:Ma ja , waterboarding polako izlazi iz mode i u Guantanamu ...Great Cornholio wrote: Kasno je za te treninge, sad mi je glavna briga kako doći do potrebnog radnog staža makar za onu starosnu penziju![]()
normalne zahtijevaju i plastičnu stolarijufatamorgana wrote:
pa imam ja ta dva grijanja, u stanu ispod mene i iznad mene griju ....
E to vala nek' donesu od babe u miraz,Great Cornholio wrote:normalne zahtijevaju i plastičnu stolarijufatamorgana wrote:
pa imam ja ta dva grijanja, u stanu ispod mene i iznad mene griju ....
eno ti GC, neces naci normalnijeguna_bo wrote:I cure hoce da znaju gdje se moze naci neki normalan muskarac za vezu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad sam ja u pitanju na pogrešnom si mjestu,una_bo wrote:I cure hoce da znaju gdje se moze naci neki normalan muskarac za vezu
Sent from my iPhone using Tapatalk