Code: Select all
Još 20 godina SDA vlasti bi bilo jako loše za tebe, vidjećeš.
Code: Select all
Slažem se da će SDA pobjediti ubjedljivo 2014. Ali samo zato što ovo neće blokirati. Hoće mnogo lajati ali neće ujesti ruku koja ih hrani.Sierra club wrote: Ako ovo vjeruješ, onda vjeruješ u bajke. Izbori su relativno pošteni. SDA će u 2014 dobiti 4 delegata u domu naroda.
Ne mogu nas uništiti ali nas mogu maksimalno usporiti. BiH kao država pod apsolutnom kontrolom Bošnjaka je budućnost i nije pitanje da li će se desiti već kada će se desiti. Ono što zapad radi je da to što je moguće više odgodi a Srbi i Hrvati su kolateralne žrtve te politike zapada. To se moglo desiti već 95-e i to na 30-tak posto teritorije ali će se desiti 2055 (ili kasnije) na 100% teritorije. Za zapad je nebitan procenat. Bitno im je samo da bude što kasnije. Za Srbe i Hrvate je bitan procenat ali ih niko ne pita. Žrtvovani su u cilju usporavanja Bošnjaka u stvaranju svoje države.Sierra club wrote: Ako vjeruješ da neki svjetski moćnici su odlučili da nas unište, onda jebiga, bolje da spakujemo kofere, napustimo stanove i radna mjesta i državu damo neprijatelju. I pravac izbjeglištvo u njemačku. Ali da je tako ni dan danas nebi postojali.
Nije nimalo čudno. Jedino mi imamo "bijele muslimane" a toga se boje ko đavola.Sierra club wrote: Čudno je ali jugoslavia je raspala, srbija i crna gora postale 2 države. Čak se i srbija podjelila na kosovo i srbiju. Možda se i britanija podijeli na škotsku i englesku slijedeće godine. Ali bosna se nije i neće podijelit. Čudno ali istinito.
Po toj logici, Bošnjaci, a i drugi, mogu reći "Slava Slobodanu Miloševiću". Od 1918. cijela Bosna je pod srpkom kontrolom, i druge jugoslovenske zemlje, manje-više, i to pod komunizmom doživljava metamorfozu u smislu slabljenja centralizma. BiH 1992. je bila cijela u kandžama prosrpske JNA. E, izvući 51% BiH iz tih kandži nije baš mala stvar. Kome to zahvaljivati?jugoslovennakvadrat wrote: Bez Alije Izetbegovića i SDA nikako ne bi moglo, oni su bili glavni faktori na čijoj politici su Srbi dobili Republiku Srpsku!
Slava Aliji i SDA na tom činu!
Uostalom čitajte tekstove i knjige dr. Muhameda Borogovca!On to bolje zna a nije ni Srbin po uvjerenju pa da mislite da laže!
Ehhhh praviš se pomalo neznalica a nisi?res publica wrote:Po toj logici, Bošnjaci, a i drugi, mogu reći "Slava Slobodanu Miloševiću". Od 1918. cijela Bosna je pod srpkom kontrolom, i druge jugoslovenske zemlje, manje-više, i to pod komunizmom doživljava metamorfozu u smislu slabljenja centralizma. BiH 1992. je bila cijela u kandžama prosrpske JNA. E, izvući 51% BiH iz tih kandži nije baš mala stvar. Kome to zahvaljivati?jugoslovennakvadrat wrote: Bez Alije Izetbegovića i SDA nikako ne bi moglo, oni su bili glavni faktori na čijoj politici su Srbi dobili Republiku Srpsku!
Slava Aliji i SDA na tom činu!
Uostalom čitajte tekstove i knjige dr. Muhameda Borogovca!On to bolje zna a nije ni Srbin po uvjerenju pa da mislite da laže!
pitaj fahra r., cestitog i postenog coeka, jelde, on ce da ti objasnijugoslovennakvadrat wrote:Može li malo jasnije, da obrazložiš?Code: Select all
Zapad se trudi da odgodi da BiH postane cijela Bošnjačka? Ali neće uspjeti... Ispade da je su Bošnjaci snažna rijeka matica koje prirodne teče ka bošnjakizaciji Bosne, a zapad to neće, ali ti zapadnjaci su tek dabrovi koji pokušavaju nešto sa svojim branama, i eventualno će nešto uspjeti, ali samo privremeno.Mister Yes wrote:Slažem se da će SDA pobjediti ubjedljivo 2014. Ali samo zato što ovo neće blokirati. Hoće mnogo lajati ali neće ujesti ruku koja ih hrani.Sierra club wrote: Ako ovo vjeruješ, onda vjeruješ u bajke. Izbori su relativno pošteni. SDA će u 2014 dobiti 4 delegata u domu naroda.
Ne mogu nas uništiti ali nas mogu maksimalno usporiti. BiH kao država pod apsolutnom kontrolom Bošnjaka je budućnost i nije pitanje da li će se desiti već kada će se desiti. Ono što zapad radi je da to što je moguće više odgodi a Srbi i Hrvati su kolateralne žrtve te politike zapada. To se moglo desiti već 95-e i to na 30-tak posto teritorije ali će se desiti 2055 (ili kasnije) na 100% teritorije. Za zapad je nebitan procenat. Bitno im je samo da bude što kasnije. Za Srbe i Hrvate je bitan procenat ali ih niko ne pita. Žrtvovani su u cilju usporavanja Bošnjaka u stvaranju svoje države.Sierra club wrote: Ako vjeruješ da neki svjetski moćnici su odlučili da nas unište, onda jebiga, bolje da spakujemo kofere, napustimo stanove i radna mjesta i državu damo neprijatelju. I pravac izbjeglištvo u njemačku. Ali da je tako ni dan danas nebi postojali.
Nije nimalo čudno. Jedino mi imamo "bijele muslimane" a toga se boje ko đavola.Sierra club wrote: Čudno je ali jugoslavia je raspala, srbija i crna gora postale 2 države. Čak se i srbija podjelila na kosovo i srbiju. Možda se i britanija podijeli na škotsku i englesku slijedeće godine. Ali bosna se nije i neće podijelit. Čudno ali istinito.
ne, vec 49%+51%=100%jugoslovennakvadrat wrote:
Ehhhh praviš se pomalo neznalica a nisi?
23% plus 27% = 51%
Ehhhh praviš se pomalo neznalica a nisi?jugoslovennakvadrat wrote: Po toj logici, Bošnjaci, a i drugi, mogu reći "Slava Slobodanu Miloševiću". Od 1918. cijela Bosna je pod srpkom kontrolom, i druge jugoslovenske zemlje, manje-više, i to pod komunizmom doživljava metamorfozu u smislu slabljenja centralizma. BiH 1992. je bila cijela u kandžama prosrpske JNA. E, izvući 51% BiH iz tih kandži nije baš mala stvar. Kome to zahvaljivati?
zna on to, ne brini, samo ne moze da sebi prizna da je xepojcka vojska uz svo silno naoruzanje izgubila rat u sloveniji, dobila zestoko po usima u hrvatskoj, izgubila 20% teritorije u bih kao i tvz srpsku bih, a najvecu pusionu ta xepojcka vojska dozivjela je u "kolijevci" srpstva.res publica wrote:
Pa ja rekoh da je 51% BiH izvučeno iz srpske dominacije.
Dobro, ako SDA to neblokira, onda zaista nemožemo ništa. To je kolektivno samoubistvo. Šah mat kad smo u sjajnoj poziciji. Vidjećemo.Mister Yes wrote:Slažem se da će SDA pobjediti ubjedljivo 2014. Ali samo zato što ovo neće blokirati. Hoće mnogo lajati ali neće ujesti ruku koja ih hrani.Sierra club wrote: Ako ovo vjeruješ, onda vjeruješ u bajke. Izbori su relativno pošteni. SDA će u 2014 dobiti 4 delegata u domu naroda.
Kod mene u liftu vec ispravljeno "Nosivost 8 osoba, odnosno 2 Hrvata"yugi wrote:Kod mene se učetverostručio broj Hrvata u ulazu.Bilo ih dvoje sad vele da oni ustvari vrijede kao osam
dustaban wrote:Kod mene u liftu vec ispravljeno "Nosivost 8 osoba, odnosno 2 Hrvata"yugi wrote:Kod mene se učetverostručio broj Hrvata u ulazu.Bilo ih dvoje sad vele da oni ustvari vrijede kao osam
jugoslovennakvadrat wrote: Ehhhh praviš se pomalo neznalica a nisi?
23% plus 27% = 51%
HVO 27%+ARBiH 23%+VRS 49% = 100%
vec vidim i nove predizborne slogane: "drzava za covjeka (=4 hrvata)"dustaban wrote:Kod mene u liftu vec ispravljeno "Nosivost 8 osoba, odnosno 2 Hrvata"yugi wrote:Kod mene se učetverostručio broj Hrvata u ulazu.Bilo ih dvoje sad vele da oni ustvari vrijede kao osam
dustaban wrote:Kod mene u liftu vec ispravljeno "Nosivost 8 osoba, odnosno 2 Hrvata"yugi wrote:Kod mene se učetverostručio broj Hrvata u ulazu.Bilo ih dvoje sad vele da oni ustvari vrijede kao osam
Koliko je to Srba ?Blizanac wrote:vec vidim i nove predizborne slogane: "drzava za covjeka (=4 hrvata)"dustaban wrote:Kod mene u liftu vec ispravljeno "Nosivost 8 osoba, odnosno 2 Hrvata"yugi wrote:Kod mene se učetverostručio broj Hrvata u ulazu.Bilo ih dvoje sad vele da oni ustvari vrijede kao osam
Sierra club wrote: Dobro, ako SDA to neblokira, onda zaista nemožemo ništa. To je kolektivno samoubistvo. Šah mat kad smo u sjajnoj poziciji. Vidjećemo.
Sierra club wrote: Ali kao što kažeš. Kad tad, bošnjaci preuzimaju BiH. Borba protiv toga je osudjena na propast. Da je bilo 95 gdje bi 2 miliona nebošnjaka živjelo? To bi bila katastrofa za srbe i hrvate.
Kosovari su uglavnom ateisti. Islam im ne igra veliku ulogu osim onako više tradicionalno. Ali što je najvažnije odmah im na faci vidiš da su Albanci. Mi smo jedini muslimani na svijetu koji izgledaju kao Amerikanci ili kao Kanađani. Zato smo u njihovim glavama najveća opasnost i treba nas držati pod kontrolom što je duže moguće.Sierra club wrote: Neznam da muslimanstvo ovdje igra ulogu. Kosovari su isto muslimani pa im dadoše kosovo.
E svašta se ovdje da pročitati...Mister Yes wrote:Mi smo jedini muslimani na svijetu koji izgledaju kao Amerikanci ili kao Kanađani.
Srbi su na vitlu, oni dizu lift.area51 wrote:Koliko je to Srba ?dustaban wrote:Kod mene u liftu vec ispravljeno "Nosivost 8 osoba, odnosno 2 Hrvata"yugi wrote:Kod mene se učetverostručio broj Hrvata u ulazu.Bilo ih dvoje sad vele da oni ustvari vrijede kao osam
Šta te je toliko šokiralo? Nisi znao da arapi imaju tamniju kožu od slavena? Ili misliš da su Pakistanci pljunuti Amerikanci?sredoje wrote:E svašta se ovdje da pročitati...Mister Yes wrote:Mi smo jedini muslimani na svijetu koji izgledaju kao Amerikanci ili kao Kanađani.
Dobro, ja neznam puno o islamu, nit sam musliman, nit su mi djedovi ni pradjedovi. Imam nekih muslimana u porodici ali slabo. Možda zato nevidim neku ulogu islama u svemu tome. Bosanski patrioti dolaze u svim bojama i religijama.Mister Yes wrote:Sierra club wrote: Dobro, ako SDA to neblokira, onda zaista nemožemo ništa. To je kolektivno samoubistvo. Šah mat kad smo u sjajnoj poziciji. Vidjećemo.
Nije samoubistvo ali jeste dodatno usporavanja neizbježnog.
Sierra club wrote: Ali kao što kažeš. Kad tad, bošnjaci preuzimaju BiH. Borba protiv toga je osudjena na propast. Da je bilo 95 gdje bi 2 miliona nebošnjaka živjelo? To bi bila katastrofa za srbe i hrvate.
Da je bilo 95-e bilo bi na 30% teritorije današnje BiH. Dakle da se 95-e država podjelila na 3 dijela Bošnjaci (čitaj muslimani) bi dobili svoju državu na 30% BiH. Ovako će dobiti svoju državu na 100% BiH ali tek za nekih 50 godina.
Kosovari su uglavnom ateisti. Islam im ne igra veliku ulogu osim onako više tradicionalno. Ali što je najvažnije odmah im na faci vidiš da su Albanci. Mi smo jedini muslimani na svijetu koji izgledaju kao Amerikanci ili kao Kanađani. Zato smo u njihovim glavama najveća opasnost i treba nas držati pod kontrolom što je duže moguće.Sierra club wrote: Neznam da muslimanstvo ovdje igra ulogu. Kosovari su isto muslimani pa im dadoše kosovo.