boli te patka, imala si prvi put vise putaFemaleMe wrote:Prvi sex, boli, krvav, drugi sex boli, krvav, treci sex boli, krvav... Mislila sam nikad me nece probiti do kraja, a priznajem nisam ni ja dopustala jer je toliko boljelo. Mislila sam nikad necu doci do toga da ne boli nikako.![]()
![]()
Prvi seks
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pakica_
#451 Re: Prvi seks
- Logovan
#452 Re: Prvi seks
pakica_ wrote:boli te patka, imala si prvi put vise putaFemaleMe wrote:Prvi sex, boli, krvav, drugi sex boli, krvav, treci sex boli, krvav... Mislila sam nikad me nece probiti do kraja, a priznajem nisam ni ja dopustala jer je toliko boljelo. Mislila sam nikad necu doci do toga da ne boli nikako.![]()
![]()
-
FemaleMe
#453 Re: Prvi seks
Ne znam sta je smijesno, nek se jave druge djevojke, kakvo je njihovo iskustvo, nije uletio klizeci tek tako, naravno da je djevojkama bolno, nekoj vise nekoj manje. A probijac nije mal, niti tanak, mozda je bas zato boljelo jakokritichar wrote:to su ti dupli aršini, da je počela rezat prst, boli, krvav, odustala bi, al zainatila se, probit i nema druge
- alkalna_baterija
#454 Re: Prvi seks
ova tema jača od viceva 
-
pakica_
#455 Re: Prvi seks
Ma hajde, sad ce ti svaki sljedeci ulijetat' klizeci.. Osim ako ti se ne posreci pa opet bude kakav golem pa te zaboliFemaleMe wrote:Ne znam sta je smijesno, nek se jave druge djevojke, kakvo je njihovo iskustvo, nije uletio klizeci tek tako, naravno da je djevojkama bolno, nekoj vise nekoj manje. A probijac nije mal, niti tanak, mozda je bas zato boljelo jakokritichar wrote:to su ti dupli aršini, da je počela rezat prst, boli, krvav, odustala bi, al zainatila se, probit i nema druge
- kritichar
#456 Re: Prvi seks
to ti je bio znak da staneš, i to 3xFemaleMe wrote:Ne znam sta je smijesno, nek se jave druge djevojke, kakvo je njihovo iskustvo, nije uletio klizeci tek tako, naravno da je djevojkama bolno, nekoj vise nekoj manje. A probijac nije mal, niti tanak, mozda je bas zato boljelo jakokritichar wrote:to su ti dupli aršini, da je počela rezat prst, boli, krvav, odustala bi, al zainatila se, probit i nema druge
a ti navalila, ja ne znam kud si toliko navalila
a ovdje su djevojke uglavnom nevine, one nemaju tih iskustava, a ove koje imaju su stidne da to podjele u javnosti
-
smack
#457 Re: Prvi seks
Buraz i sebe sam ..poslije kada je proslo vremena pa kad se sjetis "prvih koraka".vivax wrote:Grunge GSP 2101 wrote:Klanfam ja klanfam ..jebo ovaj sex i nije nesto vala..kad ga vlasnica rodnice prihvati , protrlja po kljucaonici
uletiiiiii ja ..osjecaj izleticu iz sobe koliko sam uletio..inace klanfo ja po dlakama![]()
. Sta mlad neuk insan zna, u pola
dva iza ponoci , pripit salonskiU stara dobra vremena kad je mindza izgledala ko mindza je to bilo . Dobro bilo, jos kad
sam skontao kako se kartica stavlja u automat..milina pravo
Hahahaahahahahaahhaha oplakah. Svaka castnasmijao si me u ova doba..
-
FemaleMe
#458 Re: Prvi seks
Nema sljedeceg, prvi je i sadasnjipakica_ wrote:Ma hajde, sad ce ti svaki sljedeci ulijetat' klizeci.. Osim ako ti se ne posreci pa opet bude kakav golem pa te zaboliFemaleMe wrote:Ne znam sta je smijesno, nek se jave druge djevojke, kakvo je njihovo iskustvo, nije uletio klizeci tek tako, naravno da je djevojkama bolno, nekoj vise nekoj manje. A probijac nije mal, niti tanak, mozda je bas zato boljelo jakokritichar wrote:to su ti dupli aršini, da je počela rezat prst, boli, krvav, odustala bi, al zainatila se, probit i nema druge
- htcxone
#460 Re: Prvi seks
a Amerika neće više crpiti naftu iz arapskih zemalja 
-
FemaleMe
#461 Re: Prvi seks
Sta polako? pricamo o 5 godina, ako te tacno zanima!supercali wrote:Polako tek otkrivas cari
- htcxone
#462 Re: Prvi seks
il sam ja fulio, il si ti prvo pisala sa jednog nicka, pa sad saopstavas vijesti sa drugogFemaleMe wrote:Sta polako? pricamo o 5 godina, ako te tacno zanima!supercali wrote:Polako tek otkrivas cari
-
FemaleMe
#463 Re: Prvi seks
Ja samo sa jednog nicka pisem, ocigledno da si fulio nestohtcxone wrote:il sam ja fulio, il si ti prvo pisala sa jednog nicka, pa sad saopstavas vijesti sa drugogFemaleMe wrote:Sta polako? pricamo o 5 godina, ako te tacno zanima!supercali wrote:Polako tek otkrivas cari
- htcxone
#464 Re: Prvi seks
halali onda
sta bi sa alfonsinom
meni se sve pomješalo ovo jbt 
-
jedva ikako
#465 Re: Prvi seks
Sve ono prvo nam bilo zajedničko, pa tako i taj seks. Meni bio bolan, njemu traumatičan. Ja se popela gore, htjela da se nabijam, njemu odgovaralo kako bilo, samo da i on to doživi. Naravno, meni oči ispadale, ali stisnula zube, pa velika sam cura! Međutim, u jednom trenutku spustim glavu ( o, kako si samo glupa ) i ugledam krv. Tu mi je bio kraj. Siđem sa njega i počnem plakati kao kišna godina. On se sjebe, ništa mu nije jasno, šta sad da radi, niti nastaviti sa je*anjem niti da me vodi kući. Zapali nam po cigaru, popijemo po čašicu ljute, zagrlimo se i dogovorimo da ćemo završavati stvar neki drugi put. I taj drugi put je boljelo, ali je prošlo bez plakanja. Trećeg puta nam nije bilo.
-
Yapi Yapo
#466 Re: Prvi seks
jedva ikako wrote:Sve ono prvo nam bilo zajedničko, pa tako i taj seks. Meni bio bolan, njemu traumatičan. Ja se popela gore, htjela da se nabijam, njemu odgovaralo kako bilo, samo da i on to doživi. Naravno, meni oči ispadale, ali stisnula zube, pa velika sam cura! Međutim, u jednom trenutku spustim glavu ( o, kako si samo glupa ) i ugledam krv. Tu mi je bio kraj. Siđem sa njega i počnem plakati kao kišna godina. On se sjebe, ništa mu nije jasno, šta sad da radi, niti nastaviti sa je*anjem niti da me vodi kući. Zapali nam po cigaru, popijemo po čašicu ljute, zagrlimo se i dogovorimo da ćemo završavati stvar neki drugi put. I taj drugi put je boljelo, ali je prošlo bez plakanja. Trećeg puta nam nije bilo.
-
jedva ikako
#467 Re: Prvi seks
Čula da se tako teže zatrudni, raumijevanja molim.Yapi Yapo wrote:jedva ikako wrote:Sve ono prvo nam bilo zajedničko, pa tako i taj seks. Meni bio bolan, njemu traumatičan. Ja se popela gore, htjela da se nabijam, njemu odgovaralo kako bilo, samo da i on to doživi. Naravno, meni oči ispadale, ali stisnula zube, pa velika sam cura! Međutim, u jednom trenutku spustim glavu ( o, kako si samo glupa ) i ugledam krv. Tu mi je bio kraj. Siđem sa njega i počnem plakati kao kišna godina. On se sjebe, ništa mu nije jasno, šta sad da radi, niti nastaviti sa je*anjem niti da me vodi kući. Zapali nam po cigaru, popijemo po čašicu ljute, zagrlimo se i dogovorimo da ćemo završavati stvar neki drugi put. I taj drugi put je boljelo, ali je prošlo bez plakanja. Trećeg puta nam nije bilo.
-
Mlad i Nevin
#468 Re: Odg: Prvi seks
Imam neki osjecaj da se poznajemo..pocahontas08 wrote:Sve je bilo ok, jeste , on je imao iskustva i od prije, što je za mene normalno ako ja nisam
što ne bi on ako može.
-
andr0id
#469 Re: Prvi seks
Na cemu si ti?jedva ikako wrote:Sve ono prvo nam bilo zajedničko, pa tako i taj seks. Meni bio bolan, njemu traumatičan. Ja se popela gore, htjela da se nabijam, njemu odgovaralo kako bilo, samo da i on to doživi. Naravno, meni oči ispadale, ali stisnula zube, pa velika sam cura! Međutim, u jednom trenutku spustim glavu ( o, kako si samo glupa ) i ugledam krv. Tu mi je bio kraj. Siđem sa njega i počnem plakati kao kišna godina. On se sjebe, ništa mu nije jasno, šta sad da radi, niti nastaviti sa je*anjem niti da me vodi kući. Zapali nam po cigaru, popijemo po čašicu ljute, zagrlimo se i dogovorimo da ćemo završavati stvar neki drugi put. I taj drugi put je boljelo, ali je prošlo bez plakanja. Trećeg puta nam nije bilo.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- Logovan
#470 Re: Prvi seks
Pa napisala je na čemu je.andr0id wrote:Na cemu si ti?jedva ikako wrote:Sve ono prvo nam bilo zajedničko, pa tako i taj seks. Meni bio bolan, njemu traumatičan. Ja se popela gore, htjela da se nabijam, njemu odgovaralo kako bilo, samo da i on to doživi. Naravno, meni oči ispadale, ali stisnula zube, pa velika sam cura! Međutim, u jednom trenutku spustim glavu ( o, kako si samo glupa ) i ugledam krv. Tu mi je bio kraj. Siđem sa njega i počnem plakati kao kišna godina. On se sjebe, ništa mu nije jasno, šta sad da radi, niti nastaviti sa je*anjem niti da me vodi kući. Zapali nam po cigaru, popijemo po čašicu ljute, zagrlimo se i dogovorimo da ćemo završavati stvar neki drugi put. I taj drugi put je boljelo, ali je prošlo bez plakanja. Trećeg puta nam nije bilo.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- htcxone
#471 Re: Prvi seks
poštenojedva ikako wrote:Sve ono prvo nam bilo zajedničko, pa tako i taj seks. Meni bio bolan, njemu traumatičan. Ja se popela gore, htjela da se nabijam, njemu odgovaralo kako bilo, samo da i on to doživi. Naravno, meni oči ispadale, ali stisnula zube, pa velika sam cura! Međutim, u jednom trenutku spustim glavu ( o, kako si samo glupa ) i ugledam krv. Tu mi je bio kraj. Siđem sa njega i počnem plakati kao kišna godina. On se sjebe, ništa mu nije jasno, šta sad da radi, niti nastaviti sa je*anjem niti da me vodi kući. Zapali nam po cigaru, popijemo po čašicu ljute, zagrlimo se i dogovorimo da ćemo završavati stvar neki drugi put. I taj drugi put je boljelo, ali je prošlo bez plakanja. Trećeg puta nam nije bilo.
- alchak.ba
#472 Re: Prvi seks
Sto si plakala?jedva ikako wrote:Sve ono prvo nam bilo zajedničko, pa tako i taj seks. Meni bio bolan, njemu traumatičan. Ja se popela gore, htjela da se nabijam, njemu odgovaralo kako bilo, samo da i on to doživi. Naravno, meni oči ispadale, ali stisnula zube, pa velika sam cura! Međutim, u jednom trenutku spustim glavu ( o, kako si samo glupa ) i ugledam krv. Tu mi je bio kraj. Siđem sa njega i počnem plakati kao kišna godina. On se sjebe, ništa mu nije jasno, šta sad da radi, niti nastaviti sa je*anjem niti da me vodi kući. Zapali nam po cigaru, popijemo po čašicu ljute, zagrlimo se i dogovorimo da ćemo završavati stvar neki drugi put. I taj drugi put je boljelo, ali je prošlo bez plakanja. Trećeg puta nam nije bilo.
Mislila da si mu naudila ili zasto?
- Zatamnjena stakla
#473 Re: Prvi seks
Boliiiiiii a 
Sa mooooog!
Sa mooooog!
- MeSko Hz
#474 Re: Prvi seks
Nisi morala toliko detaljno ispričat ....
- htcxone
#475 Re: Prvi seks
čuj nije, naravno da jesteMeSko Hz wrote:Nisi morala toliko detaljno ispričat ....