Sarajevo1946 wrote:Imam ja kontru toj vašoj kontradovi, izvadim novčanik i ključeve od auta, ali džaba, vi opet nećete da priznate
Ko prizna pola mu se doda...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sarajevo1946 wrote:Imam ja kontru toj vašoj kontradovi, izvadim novčanik i ključeve od auta, ali džaba, vi opet nećete da priznate
Ja kad pritisnem dugme, dignu se kola, vrata se ne otvoreSarajevo1946 wrote:Evo ja priznajem da sam pun k'o brod.![]()
Ih Cornholio, vrata se dižu, na ključ, ma sve ba
Ja pritisnem dugme, dignu se vrata, a meni draga u zanosu na uho saopšti da sam najinteligentniji ikad
Nije mi ota najomiljenija, ja se ne uzdam u priču, samo u doveSarajevo1946 wrote:Onda ti je najomiljenija rečenica: Ja sam mala terorista?
Great Cornholio wrote:Nije mi ota najomiljenija, ja se ne uzdam u priču, samo u doveSarajevo1946 wrote:Onda ti je najomiljenija rečenica: Ja sam mala terorista?
TheMule wrote:Vidio sam LadyBlue kako je priznala, pa onda izbrisala

I meni se cinisour cherry wrote:Nema druge nego da priznamo![]()
fatamorgana wrote:Ma ja se više ni ne kupam ....
fatamorgana wrote:Ma ja se više ni ne kupam ....
Malo me bilo stid reć' al' mor'o sam, jel' tako Dale?ladyblue18 wrote:fatamorgana wrote:Ma ja se više ni ne kupam ....![]()
![]()
fato, zaradio si imunitet dozivotni zbog ovog
Bar imaš nebo iznad krajolikafatamorgana wrote:Malo me bilo stid reć' al' mor'o sam, jel' tako Dale?ladyblue18 wrote:fatamorgana wrote:Ma ja se više ni ne kupam ....![]()
![]()
Fatko...majstore.fatamorgana wrote:Malo me bilo stid reć' al' mor'o sam, jel' tako Dale?ladyblue18 wrote:fatamorgana wrote:Ma ja se više ni ne kupam ....![]()
![]()
Znači mogu slobodno da promijenim ovaj moj odvratni avatar,dale cooper wrote:Fatko...majstore.fatamorgana wrote: Malo me bilo stid reć' al' mor'o sam, jel' tako Dale?Nema više Banovića.
_aja_ wrote:
Bar imaš nebo iznad krajolika
Neka ostane kao podsjetnik na teške dane i sve izvojevane bitke.fatamorgana wrote:Znači mogu slobodno da promijenim ovaj moj odvratni avatar,dale cooper wrote:Fatko...majstore.fatamorgana wrote: Malo me bilo stid reć' al' mor'o sam, jel' tako Dale?Nema više Banovića.