Mora da je ovaj Mittal onda nesto ispustio, sumpor ili sl.fatamorgana wrote:Što, nije valjda da tuknem do Zenice,miskin wrote:Jest mi se neko sredio, jos kad bi se malo plakno'
@fata salim se
Mora da je ovaj Mittal onda nesto ispustio, sumpor ili sl.fatamorgana wrote:Što, nije valjda da tuknem do Zenice,miskin wrote:Jest mi se neko sredio, jos kad bi se malo plakno'
TUKNEM!fatamorgana wrote:Što, nije valjda da tuknem do Zenice,miskin wrote:Jest mi se neko sredio, jos kad bi se malo plakno'
Kroksica wrote: TUKNEM!![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah!
Ma u nas jugovina, ne moRe doc.fatamorgana wrote:Kroksica wrote: TUKNEM!![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah!zar je i do vas došlo?
Blago vama ....Kroksica wrote:Ma u nas jugovina, ne moRe doc.fatamorgana wrote:Kroksica wrote: TUKNEM!![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah!zar je i do vas došlo?
Pa jasta, ali zato kad nam puhne sjeverac gori je od ikakvog bosanskog snijega.miskin wrote:Jugovina u Novembru
krenule tri zabe spavat a treba ugasiti svijecu , prva puse u svijecu 5 minuta i odusta , dodze druga zaba puse u svijecu 15 minuta i odusta nemoze ni ona , dodje treca zaba pljune na prste i prstima ugasi svijecu
Kalifornija, brato.fatamorgana wrote:
Blago vama ....
Samo da znas kako sam se prosle godine nalopato' uhh, mladost i zdravlje sam ostavio na onom snijeguKroksica wrote:Pa jasta, ali zato kad nam puhne sjeverac gori je od ikakvog bosanskog snijega.miskin wrote:Jugovina u Novembru
krenule tri zabe spavat a treba ugasiti svijecu , prva puse u svijecu 5 minuta i odusta , dodze druga zaba puse u svijecu 15 minuta i odusta nemoze ni ona , dodje treca zaba pljune na prste i prstima ugasi svijecu
Lopatala sam i ja, i ovdje je bio zapad'o.miskin wrote:
Samo da znas kako sam se prosle godine nalopato' uhh, mladost i zdravlje sam ostavio na onom snijegu
Aha sinoc vidim parkiran dzip tablice California, metalik
Kroksica wrote:Kalifornija, brato.fatamorgana wrote:
Blago vama ....
fatamorgana wrote:
A ova?Kroksica wrote:fatamorgana wrote:
jel ima MUFTIJA tablice?miskin wrote:Samo da znas kako sam se prosle godine nalopato' uhh, mladost i zdravlje sam ostavio na onom snijeguKroksica wrote:Pa jasta, ali zato kad nam puhne sjeverac gori je od ikakvog bosanskog snijega.miskin wrote:Jugovina u Novembru
Aha sinoc vidim parkiran dzip tablice California, metalik
Trebao bi medjutim sad vise nije .Odavno se po skolama u Saud Arabiji ne uci Islam sa kojim je dosao poslednji Allahov Poslanik ,neka je Allahov mir i blagoslov na njega .kojeime wrote:
Saudijska Arabija je za islam ono sto je Vatikan za katolicizam. Mjera svega. Jer je to zamlja izvor islama i jer su tu najvece svetinje, pa se nekako logicno namece zakljucak da bi tu trebao biti najcistiji i originalni islam. Zato se kacimo toliko za stanje u Saudijskoj Arabiji. Mislim da to ne treba objasnjavati.
tačno! i uče djecu ćafirskoj nauci kao npr. da se zemlja oko sunca okreće što svi znamo da nije istina, sve se u svemiru oko dunjaluka vrtu u kuranu piše eksplicitnoamatullah_ wrote:Trebao bi medjutim sad vise nije .Odavno se po skolama u Saud Arabiji ne uci Islam sa kojim je dosao poslednji Allahov Poslanik ,neka je Allahov mir i blagoslov na njega .kojeime wrote:
Saudijska Arabija je za islam ono sto je Vatikan za katolicizam. Mjera svega. Jer je to zamlja izvor islama i jer su tu najvece svetinje, pa se nekako logicno namece zakljucak da bi tu trebao biti najcistiji i originalni islam. Zato se kacimo toliko za stanje u Saudijskoj Arabiji. Mislim da to ne treba objasnjavati.
Sve te skole kontrolise tagutska kraljevska porodica tako da se u tim skolama uci onaj Islam kako njima odgovara
Muslimani danas moraju i tamo, u S.Arabiji kriti svoju vjeru tj ispravno ispovijedanje Islama.
Tako je isto i u Egiptu .Nap. ko je imalo upucen u stanje tamo zna da je univerzitet al Azhar bio direktno kontrolisan od faraona Mubaraka i njegove elite .
Zar bi faraon Mubarak dozvolio da se u tim skolama uci pravi Islam ? Kako su ljudi naivni .....
U tim skolama se moze nesto nauciti nap iz fikha ali ne i osnova Islama ali hvala Gospodaru Koji nam je objavio Kur´an Casni pa se mozemo putem dokaza iz njega boriti protiv ovih sviju prevaranata.
ps zbog ove velike obmane koja se uci na tim skolama imamo danasnje daije( pozivaci u Islam ) koji misle da su oni u pravu tvrdeci da musliman moze priznati nemuslimansku vlast . I ne samo to ,cak tu istu i uspostavljati putem glasanja
"Ova voda nije radioaktivna, ona je samo malo radioaktivna ! Ho'š ti popiti ?"amatullah_ wrote:
Ta pokvarena ulema koja podrzava tagutsku kraljevsku vlast nije ista ulema koja stoji iza ovog teksta vec neko drugi
ne valja ti ćafirsko glasanje, a valja ćafirski internet preko kojeg možeš pozivati u rajamatullah_ wrote:Trebao bi medjutim sad vise nije .Odavno se po skolama u Saud Arabiji ne uci Islam sa kojim je dosao poslednji Allahov Poslanik ,neka je Allahov mir i blagoslov na njega .kojeime wrote:
Sve te skole kontrolise tagutska kraljevska porodica tako da se u tim skolama uci onaj Islam kako njima odgovara
Muslimani danas moraju i tamo, u S.Arabiji kriti svoju vjeru tj ispravno ispovijedanje Islama.
Tako je isto i u Egiptu .Nap. ko je imalo upucen u stanje tamo zna da je univerzitet al Azhar bio direktno kontrolisan od faraona Mubaraka i njegove elite .
Zar bi faraon Mubarak dozvolio da se u tim skolama uci pravi Islam ? Kako su ljudi naivni .....
U tim skolama se moze nesto nauciti nap iz fikha ali ne i osnova Islama ali hvala Gospodaru Koji nam je objavio Kur´an Casni pa se mozemo putem dokaza iz njega boriti protiv ovih sviju prevaranata.
ps zbog ove velike obmane koja se uci na tim skolama imamo danasnje daije( pozivaci u Islam ) koji misle da su oni u pravu tvrdeci da musliman moze priznati nemuslimansku vlast . I ne samo to ,cak tu istu i uspostavljati putem glasanja
Ili je neuspio pokušaj parodije ili misliš ozbiljno?DaysleepeR wrote: tačno! i uče djecu ćafirskoj nauci kao npr. da se zemlja oko sunca okreće što svi znamo da nije istina, sve se u svemiru oko dunjaluka vrtu u kuranu piše eksplicitno

Kakve bolan selefije sad ,pa kazes da je Kur'an eksplicitan oko toga da se svemir okrece oko dunjaluka ili sta si vec htio....pa pojasni ili prestani trolatDaysleepeR wrote:nisi ti baš nešta informisana jelda? informiši se malo u šta selefije vjeruju.
inače čudna su sorta muslimani, ja sam mislio da je ovaj film beton svima kad ono
The Message (1976) – Moustapha Akkad
Anthony Quinn, Irene Papas, Michael Ansara
The original name of this 1977 movie was “Mohammad, Messenger of God,” which was given this title for the U.S. release. It was set in the 7th century Mecca and chronicles the beginnings of Islam and the life and times of the Prophet of Islam, Muhammad. Problems arose when it was wrongly rumored that Peter O’Toole and Charlton Heston would be in the lead roles.
This caused bloody riots for two days. Even Saudi Monarch King Faisal withdrew his offer of $60 million as well as banned filming on location in Mecca and Medina. Akkad was then forced to move it to Morocco and find financial backing from Colonel Muammar al-Qaddafi, the Libyan leader. The original title had to be changed to The Message because religious groups called the film an insult to Islam and it was banned in most Arab countries.
Evo još jednog koji misli da je Avicena žensko. A šta ti nije jasno u filmu?DaysleepeR wrote:nisi ti baš nešta informisana jelda? informiši se malo u šta selefije vjeruju.
meni je film dobar, ne kontam što je bio i dalje jeste zabranjen u islamskim zemljamaavicena wrote:Evo još jednog koji misli da je Avicena žensko. A šta ti nije jasno u filmu?DaysleepeR wrote:nisi ti baš nešta informisana jelda? informiši se malo u šta selefije vjeruju.