Ali je i do sada bio običaj da se svaki belaj bilo gdje u BiH ovdje stavlja. Kada je ona lujka satrala čovjeka u Zenici 2010, ovdje se 10 strana o tome napisalo.hypko_nurko wrote:fulio si temu. ovo je sarajevo crna hronika ne bosna i hercegovina crna hronika
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
julisiz es grant
#451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- hypko_nurko
#452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa zato se i zatvaraju teme jer se pise svasta. kad se niko ne drzi temejulisiz es grant wrote:Ali je i do sada bio običaj da se svaki belaj bilo gdje u BiH ovdje stavlja. Kada je ona lujka satrala čovjeka u Zenici 2010, ovdje se 10 strana o tome napisalo.hypko_nurko wrote:fulio si temu. ovo je sarajevo crna hronika ne bosna i hercegovina crna hronika
-
julisiz es grant
#453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Čudi me kako "najčitaniji portal" u BiH jedini od relevantnih medija nije objavio ni riječ o ovome, eto.
- Troll_Happens
#454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hevo uzivajte
suzavac ce rjesiti sve nase probleme

Code: Select all
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bacen-suzavac-ispred-zetre-uoci-koncerta-ace-lukasa/121215074- hypko_nurko
#455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sto ga ne baci u dvoranu, steta 
- Troll_Happens
#456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nemoj biti surov bomba je bolje i efikasnije rjesenjehypko_nurko wrote:sto ga ne baci u dvoranu, steta
nisu samo njihovi na koncertu ima tu i nasih...
- bpsang
#457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronika ... -sabanagicjulisiz es grant wrote:Pošto se svima očito, na čelu s Klixom, jebe za ovaj slučaj, da podsjetim:
[url]http://www.a%20v%20a%20z.ba/vijesti/crna-hronika/admir-karabegovic-priznao-ubistvo-amine-sabanagic[/url]
Ovo je jedan od najvećih poslijeratnih uspjeha policije kada su otkrivanja ubica u pitanju. Jedan od najzaslužnijih za to je do juče pljuvani Dragan Lukač. Želim da se sada i pravosuđe pokaže i ovome odmjeri najtežu zakonom predviđenu kaznu.
- hypko_nurko
#458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
pa sto ti nisi na koncertu, kad ima i nasihTroll_Happens wrote:nemoj biti surov bomba je bolje i efikasnije rjesenjehypko_nurko wrote:sto ga ne baci u dvoranu, steta
- Troll_Happens
#459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hypko_nurko wrote:pa sto ti nisi na koncertu, kad ima i nasihTroll_Happens wrote:nemoj biti surov bomba je bolje i efikasnije rjesenjehypko_nurko wrote:sto ga ne baci u dvoranu, steta
ipa nije bilo karte sve pokupovali ovi iz federacije i sa pala sokoca itd..
sem toga volim se vise maziti u krevetu sa dragom osobom uz cd player nego skakati sa ruljom na koncertu
- hypko_nurko
#460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
trebao si na vrijeme rezervisati. naslo bi se za tebe i tvoju dragu po jedna karta. pa ste se mogli maziti i na koncertuTroll_Happens wrote:[
sem toga volim se vise maziti u krevetu sa dragom osobom uz cd player nego skakati sa ruljom na koncertu
- Troll_Happens
#461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
eeee jbg bice aBd iduce god ali eto da jesam bookiro narusilo bi mi sferu privatnosti... ovako je mnogo romanticnijehypko_nurko wrote:trebao si na vrijeme rezervisati. naslo bi se za tebe i tvoju dragu po jedna karta. pa ste se mogli maziti i na koncertuTroll_Happens wrote:[
-
Gentleman5001
#462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Troll_Happens wrote:nemoj biti surov bomba je bolje i efikasnije rjesenjehypko_nurko wrote:sto ga ne baci u dvoranu, steta
Koji to naših? Pojasni, ili smo svi njihovinaši
- hypko_nurko
#463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
bolje plati sebi i zeni veceru nego dati onom govnetu za karteTroll_Happens wrote:eeee jbg bice aBd iduce god ali eto da jesam bookiro narusilo bi mi sferu privatnosti... ovako je mnogo romanticnijehypko_nurko wrote:trebao si na vrijeme rezervisati. naslo bi se za tebe i tvoju dragu po jedna karta. pa ste se mogli maziti i na koncertuTroll_Happens wrote:[
- Troll_Happens
#464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nashi - federacija (hrvati, muslimani)Gentleman5001 wrote:Troll_Happens wrote:nemoj biti surov bomba je bolje i efikasnije rjesenjehypko_nurko wrote:sto ga ne baci u dvoranu, steta
Koji to naših? Pojasni, ili smo svi njihovinaši
Njihovi- RS (srbi)
sad je to tesko reci ko je i ko je sta politicari su ti koji su ovako podjele napravili ali mene je svedno za mene su svi nashi.
- Troll_Happens
#465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
hypko_nurko wrote: bolje plati sebi i zeni veceru nego dati onom govnetu za karte
Pa eto zato sam ostao kuci i donio mudru odluku ne preferiram puno i nesto posebno njegovu muziku. Davno sam prestao ici na cajke..
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Aca Lukas: `Taj portal neka mi klikne na k*rac` !
Nakon uspješno obavljenog koncerta u Zetri, a za koji se tražila karta više, Aca Lukas je dao izjavu za srbijanski portal Scandal.rs u kojoj se osvrnuo na pisanje jednog bosanskohercegovačkog portala koji je naveo kako su citiramo posjetitelji panično bježali nakon što je bačen suzavac ispred Zetre, što naravno nije tačno. Naime, suzavac nikoga nije mogao spriječiti da uđe u Zetru i prisustvuje spektaklu, tako da su svi oni koji su imali namjeru prisustvovati koncertu tamo i bili.
-
ja_nisam_odavle
#467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Još jedan incident jučer se desio u sredstvima javnog prevoza, ovaj put u trolejbusu. Naime, u popodnevnim satima nepoznata osoba je uz prijetnju nožem otela mobilni telefon od M. R. (1997).

- Reglan
#468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kazu da su ovog malca zboli na tramvajskoj jer je bio u majici Aca Lukas 
-
Gentleman5001
#469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma reko sam ja da uzimam dozvolu za pištolj kad ne mogu za pepper sprej.. Ahh normalne države

-
maxell_sarajevo
#470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Eno i neka zena sa djetetom napadnuta u tramvaju.Neka luda je zena napala i pocela je udarati cak i malo dijete.Gdje je to osiguranje u tramvaju i Nerminova silna policija sa tramvajskih stajalista?
-
Jokericious
#471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I niko da reaguje od putnika?maxell_sarajevo wrote:Eno i neka zena sa djetetom napadnuta u tramvaju.Neka luda je zena napala i pocela je udarati cak i malo dijete.Gdje je to osiguranje u tramvaju i Nerminova silna policija sa tramvajskih stajalista?
- dusa_raskopuša
#472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cu' osiguranje u tramvaju. Sto me nasmija.
Ja razumijem kad je moranje da se negdje ide sa djetetom, ali kad se ide onako i to po spici, onda
. Tako neki dan. Znaci nema se gdje uci, ali ona ide s djetetom da se ubaci na vrata, i ubacila se i ja onako gledam. Dijete se ne vidi, negdje je dolje medju silnim nogama putnika, i ugusiti ga mogu sad pa sad, i bili bi ljudi krivi a ne takva majka. Mogla je prosetati koju stanicu, pa uci u neki prazniji tramvaj, u krajnjem slucaju. 
Ja razumijem kad je moranje da se negdje ide sa djetetom, ali kad se ide onako i to po spici, onda
-
maxell_sarajevo
#473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To je bilo danas u 17 sati, tramvaj skoro prazan.Ja sam usao u taj tramvaj na Malti, a njih dvije policija na toj stanici izvela iz tramvaja.U razgovoru sa jednim putnikom kaze da je ova sa djetetom usla kod GRAS-a i ova luda je pocela vrijeđati i psovati joj zato sto je bila pokrivena i cak joj pocela cupati mahramu sa glave.Kaze da valjda psihicki nije dobra, a rece isto da niko nije mrdno da odbrani tu zenu.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jest jest, ma kako da nedusa_raskopuša wrote:Cu' osiguranje u tramvaju. Sto me nasmija.![]()
Ja razumijem kad je moranje da se negdje ide sa djetetom, ali kad se ide onako i to po spici, onda. Tako neki dan. Znaci nema se gdje uci, ali ona ide s djetetom da se ubaci na vrata, i ubacila se i ja onako gledam. Dijete se ne vidi, negdje je dolje medju silnim nogama putnika, i ugusiti ga mogu sad pa sad, i bili bi ljudi krivi a ne takva majka. Mogla je prosetati koju stanicu, pa uci u neki prazniji tramvaj, u krajnjem slucaju.
-
maxell_sarajevo
#475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dusa_raskopuša wrote:Cu' osiguranje u tramvaju. Sto me nasmija.![]()
Ja razumijem kad je moranje da se negdje ide sa djetetom, ali kad se ide onako i to po spici, onda. Tako neki dan. Znaci nema se gdje uci, ali ona ide s djetetom da se ubaci na vrata, i ubacila se i ja onako gledam. Dijete se ne vidi, negdje je dolje medju silnim nogama putnika, i ugusiti ga mogu sad pa sad, i bili bi ljudi krivi a ne takva majka. Mogla je prosetati koju stanicu, pa uci u neki prazniji tramvaj, u krajnjem slucaju.
Mogla si i ti izaci iz tramvaja i sacekati drugi i ustupiti tom malom djetetu svoje mjesto.