Rukfash zaplatiotcz wrote:

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Rukfash zaplatiotcz wrote:

To je sigurno onaj period kad se obnavljao teren i atletska staza na Koševu pred Atletski miting . Koliko se sjećam to je bilo '97ganjeta wrote:Kad si spomenuo tepsije i pite, zanimljivo da su svi viđeniji pitari išli u Jablanicu tad, Maji, Same, Šok... sa ovog foruma dvojica što znam...dobro se sjećam tad su kone igrale na Grbavici sa Rudarom iz Kaknja. Sad me zanima što se tad igralo ne Grbavici, koji li je razlog? Semir zna sigurno.
ganjeta wrote:i da najofirnji lik bio, srušio preko 100. komada čokolade.
leškarenje wrote:Imam ja jos jedno gostovanje sa vamaVisoko,kad smo onog dedu u vozu napili....pokajo se dedo sto je usao u nas kupe
ne zna gdje treba izaci,ja unio flasu konjaka na stadion
pod onim drvetom pili
tcz wrote:sigurno su isli u kupovinu.Bambino Blu wrote:
Svaki sal iz fanshoopa. Nijedan od grupe![]()
sve je za vas nista al zato zastava sa jarbola je simbol.![]()
jasta, pravo je mangupski ukrast nesto...Bambino Blu wrote:
Jarbol je simbol jer treba biti mangup pa uci na tudji stadion pa se popeti tu gdje su se popeli i skinuti zastavu.
A ove salove opce poznato je da nose simpatizeri iz fanshoopa. Da ovdje ima makar 1 sal od podgrupe neke ili od grupe pa bih rekao svaka cast to je vec mangupluk. A skinuti sal nekom simpatizeru ili djetetu koje pojma nema sta ga je snaslo je u najgorem slucaju jadno
Ispade nepomicni jarbol zajebaniji od ziva insanaBambino Blu wrote:tcz wrote:sigurno su isli u kupovinu.Bambino Blu wrote:
Svaki sal iz fanshoopa. Nijedan od grupe![]()
sve je za vas nista al zato zastava sa jarbola je simbol.![]()
Jarbol je simbol jer treba biti mangup pa uci na tudji stadion pa se popeti tu gdje su se popeli i skinuti zastavu.
A ove salove opce poznato je da nose simpatizeri iz fanshoopa. Da ovdje ima makar 1 sal od podgrupe neke ili od grupe pa bih rekao svaka cast to je vec mangupluk. A skinuti sal nekom simpatizeru ili djetetu koje pojma nema sta ga je snaslo je u najgorem slucaju jadno
Eeee....izvadi te ovo na krajushbc wrote:
Ispade nepomicni jarbol zajebaniji od ziva insana
Jebes ga, mozda ja jesam malo ostario (pogotovo u odnosu na ove "mangupe" sa obje strane), ali barem u moje vrijeme ti je veca sansa bila da popijes stoc od covjeka nego objekta. Barem dok si trijezan
Nadzorna_ploca wrote:I ovi nedavno skinuti transovi su iz fan shopa.
Samo naprijed mali plavi nema predaje!
krpu zakacenu na tendu u kaficu uzeli na trkaca pri cemu je jedan hz i bez zuba ostao... al dobise batine prvo u pub-u pa jutros na okupljanju za gostovanjetcz wrote: jesu li vam i one krpe djeca nosala pa ih uzesmo?![]()
izvini, zaboravih da su kod vas sve simpatizeri, stari i djeca