Regrutacija za WORLD OF TANKS

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Naslovnica

#451 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Naslovnica »

Ja kupio StuGIII-a za D-day, malo da se prisjetim početničkih dana, a najviše zato što su mi potrebne pare.
8-)
amko761

#452 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by amko761 »

Don Zivconi wrote:Zamrla je tema a D-Day prosao ;)

Image

ovo malo od danas :D
Uf dobar si, ja tako napravim pokolj kad me baci sa tier 6 i 7, ali u zadnje vrijeme me baca sa 8 i 9 stalno, pa malo teže ide.

Onaj E-75 je zvijer ne mogu ga probiti ni s jedne strane hebote :shock: Odlučio sam da idem na tu liniju tj. sa običnim tigrom voziti ubuduće :)
Don Zivconi

#453 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

Ja imam jednu osmicu to je onaj ISU - 152 i skroz sam razocaran kako je okretan :lol: svaki puta kad me neko skine to bude artiljerija, a taj E-75 jos nisam otvorio :) kad napucam artiljeriju ima da lete ko konzerve :D
Creasy

#454 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Image

Moj rekord - 11 komada. :)
Don Zivconi

#455 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

Sto bi rekli strahota :-) jesi ih nanizao :thumbup:
amko761

#456 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by amko761 »

Evo i ja sad :D

Image
phaCtor987

#457 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by phaCtor987 »

Promo video:
http://www.youtube.com/watch?v=fABz1cLM0pM

Bosnians in Hunting
Jedan od najstarijih Bh/Balkanskih klanova u wot zajednici. Od svog nastanka pa do danas, klan je dozivio mnoge promjene ali sto je najbitnije, opstao je. S novim snagama, polahko krecemo u ostvarivanju nasih ciljeva. Pridruzi se zajednici u kojoj ces biti postovan, gdje ces moci pokazati svoje kvalitete i vjestine, i postati bitna karika klana.
Bosnians in Hunting je bio, jeste i uvijek ce biti multinacionalan klan. Ovdje nema mjesta nacionalizmu, fasizmu i sovinizmu. Dobrodosli su svi igraci sa prostora ex-yu.

Uslovi za ulazak u klan:
-Minimalno tier 7 tenk.
-Dolby Axon (voice chat)
-Odredjena mentalna zrelost (zajebancija je uvijek dobrodosla, ali tokom treninga i borbi zahtjevamo odredjenu disciplinu)
-Aktivnost i prisutnost na treninzima i borbama (Nedjelja 19:00 obavezan trening, uvazava se ne dolazenje uz opravdanje)

Zahtjev poslati na: http://worldoftanks.eu/community/clans/ ... mber_since

phaCtor
|BiH| Field Commander
Last edited by phaCtor987 on 13/06/2013 13:06, edited 1 time in total.
madtv

#458 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

dobar promo video :)
phaCtor987

#459 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by phaCtor987 »

madtv wrote:dobar promo video :)
Hvala :) :bih:
_diviSSion_

#460 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _diviSSion_ »

hi,
igram wot jos od beta version i imam nekih 12-ak hiljada partija (i ne tako losu statistiku incl. effizienz :wink: ) i mogu vam reci da ste na gubitku,ako igrate sa njemackim tenkovima....rusi su mnogo jaci,a i serija 110 kod amera (110e3,e4,e5) je neprobojna....mada,ko igra sa mozgom a ne na kamikaze moze i sa njemackim tenkovima postici uspjeh...
mada ja imam samo njemacke tenkove....mora biti "made in germany":-)

p.s e75 je mocan,pogotovo ako mu znas ugao postaviti...a e100 vam nikako nepreporucujem...bacicete dzaba 6 miliona...i potrositi mnogo novca na popravke..

cujemo se wot ratnici :-)
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#461 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by mk ultra »

igra li ko testni server? :mrgreen:
amko761

#462 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by amko761 »

A gle šta ja sa tigrom p radim rusima, ubica IS-ova :D

Image
sema911s

#463 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911s »

rec da njemacki temkovi nevalju je sala,. da odvratis djecuriju da ih koriste ,.,

smjesno mi je kako su nerfali njemacke tenkove jedino njima granatle imaju cudnu putanju pa preciznost 0,34 na 100m i is 0,45 na 100 je istoo,., smjesno je sta se sve odabija od ruse i francuze a od amere da nepricam,. dok recimo jagd pz oklop po onolisnim uglom prima sve,. mislim da bi ga tetrach unistio,.
i da svabe su lose tier 9 10 zato sto su planirani sa tehnologijom iz 43 a ovi ostali su isli do 80tih,.
bilo bi dorbo da nemjesaju toliko godine i prototipove,. da samo seriski protiv seriskih al da ima ondabrat tu vrstu bitke,. ovako tigar h nemoze protiv nekog francuskog prototipa sa auto loader,.

koliko sam ja razumio a imam nekih 7000partija kaki su koji tenkici
rusi samo gas i rokaj na sve sto se mice
francuzi pucketala prototipova koji odabijaju sve al opet primaju sve
amerikanci ovima je fazon samo pucaj pogodices nesto
kinezi njihov moto je ima nas puno pa ce neko nesto shebat
mala britanija oni su se pozvali na vitalni nacionalni interes i imaju par dobrih temkova
svabe jbga kaznjenicka skupina koja se obicno nerf-a,,. oduzimaju bodovi jedino njima granatle lete cudnom putanjom,. i igraju ih oni koji vole igru al na tezem nivou,.

al dzaba made in deutchland su mi nekkao dragi i ako jesu kaki jesu ljepse mi igrat sa vk3601h nego sa kvi1 koji ide i bljuje granatle,., jedino od tih rusa volim kv1 i derph top mada su i njega usrali u stvarnosti je bio kazu jaciii
Naslovnica

#464 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Naslovnica »

Treba mi savjet...
Imam AMD Sempron 145 2,7GHz, Radeon 4670 512mb DDR3, 6Gb DDR3 ram, Win 7.
Kako vrijeme odmiče, sve mi je manji fps u WoT (na low settings).
Počinje opasno da šteka, i da me nervira.
Konekcija mi je OK.
Da imam para k'o što nemam, ne bih ni tražio savjet, ali evo mog pitanja...
Da li će problemi sa štopanjem nestati ako izbacim Semprona (koji je pravo fin mali CPU), a ubacim AMD Athlon II X3 450 Rana 3.2GHz?!
Siguran sam da će ovaj novi procesor biti sasvim OK za igranje, ali me interesuje da li će grafulja predstavljati problem, i uopšte koliko je ovaj Radeon 4670 uopšte dovljan da gura WoT na nekim mid settings (uz dobar CPU)?!
Bio bih prezadovoljan da novi CPU + stara grafulja mogu da rade upareno na WoT bez štopanja, na mid settings, 40-50fps.
Hvala na odgovorima!
sema911s

#465 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by sema911s »

Naslovnica wrote:Treba mi savjet...
Konekcija mi je OK.
Da li će problemi sa štopanjem nestati ako izbacim Semprona (koji je pravo fin mali CPU), a ubacim AMD Athlon II X3 450 Rana 3.2GHz?!
Siguran sam da će ovaj novi procesor biti sasvim OK za igranje, ali me interesuje da li će grafulja predstavljati problem, i uopšte koliko je ovaj Radeon 4670 uopšte dovljan da gura WoT na nekim mid settings (uz dobar CPU)?!
Bio bih prezadovoljan da novi CPU + stara grafulja mogu da rade upareno na WoT bez štopanja, na mid settings, 40-50fps.
Hvala na odgovorima!
koji klinac ganajas 40-50 fps kada ih nemogu nase oci razaznat vise od 27 fps,. bice ti isto,. meni je komp 2,2dual core 4grama i inntegrisana grafika1gb i rokam na normalnim nesto na minimum(sjene, kvalitet vodesumovi, nebo, trava,drvcee,)dok temnkovi su na midle i opet sa tako slabim kompom na 7000partija imam dobar rezultat, 57% prezivvim 59%pogodci,. beze dajes pare kada ti to ide dobroo koji klinac ganjat neke detalje koje neces ni vidjet
Naslovnica

#466 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Naslovnica »

Da fps nije bitan, onda bi svi trebali biti zadovoljni sa 27fps u bilo kojoj igrici, i mirna Bosna. :-)
Kod mene poprilično trza (štopa) i mislim da je procesor osnovni problem (opet, nisam siguran koliko grafulja u svemu tome ima utjecaja, i ko tu koga koliko koči).
U svakom slučaju, hvala na odgovoru.
:thumbup:
Tacticus

#467 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Tacticus »

radi vaseg pisanja odlucio da bacim pogled, interesatno ali ne bas istoriski tacno
nego jeli moguce mjenjti posade, preciznije da li mogu iskusnije posade prebaciti u nove (bolje) tenkove?
madtv

#468 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by madtv »

Tacticus wrote:radi vaseg pisanja odlucio da bacim pogled, interesatno ali ne bas istoriski tacno
nego jeli moguce mjenjti posade, preciznije da li mogu iskusnije posade prebaciti u nove (bolje) tenkove?
mozes...samo imas penale, pa dobijes umanjen procenat istreniranosti - ali perkove zadrze i imaju efekta :)
Warashii

#469 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Hmmm
Igra u svom pocetku je bila pravo istorijski tacna s tim da su poslije dosli ovi "nabrijani" tenkovi.
Sto se posade tice mozes. S tim da mozes samo iste nacije, rusi u ruski, ameri u americki itd.
S tim da ti uvjezbanost posade opada kada je prebacujes u drugi tenk ali mozes da uradis retrain. Imas besplatni i onaj koji se placa, naravno da je ovaj sto se placa bolji.
Ja obicno uzmem ovaj besplatn, malo im dropam skilove sto ih vrati na 100% a ostane fino i na skilovima.
Tacticus

#470 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Tacticus »

Warashii wrote:Hmmm
Igra u svom pocetku je bila pravo istorijski tacna s tim da su poslije dosli ovi "nabrijani" tenkovi.
Sto se posade tice mozes. S tim da mozes samo iste nacije, rusi u ruski, ameri u americki itd.
S tim da ti uvjezbanost posade opada kada je prebacujes u drugi tenk ali mozes da uradis retrain. Imas besplatni i onaj koji se placa, naravno da je ovaj sto se placa bolji.
Ja obicno uzmem ovaj besplatn, malo im dropam skilove sto ih vrati na 100% a ostane fino i na skilovima.
ma gdje je historiski ok, kada sam sa pz II unistio S35

a mozes li mi opet objasniti kao totalnom laiku
Warashii

#471 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Pa bili su historijski u istom razdoblju i nije bilo nemoguce da se sretnu. Osim ako ti ne mislis kako u tom dvoboju PzII nebi mogao ubiti S35? Mislis na Somua kojeg haman nema vise? Ali to je drugi par cipela.
Da ti pojasnim sta? Sta tacno mislis? Ovo prebacivanje posade ili?
Tacticus

#472 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Tacticus »

Warashii wrote:Pa bili su historijski u istom razdoblju i nije bilo nemoguce da se sretnu. Osim ako ti ne mislis kako u tom dvoboju PzII nebi mogao ubiti S35? Mislis na Somua kojeg haman nema vise? Ali to je drugi par cipela.
Da ti pojasnim sta? Sta tacno mislis? Ovo prebacivanje posade ili?
da suomu mislim, mogucnost unistavanja iste od strane PZ II je bilo manje od 10% jer je PZ II imao top od 20 mm i jedino je mogao probiti suomu od straga
a sto se prebacivanja tice, mozes li mi objasniti tipa kliknem na clana posade ljevim/desnim klikom pa onda, ...
i sta trebam kliknuti da dobijem taj retrain naravno besplatni jer mi nepada na pamet davat novac na igru
Warashii

#473 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Da da, dobro sam dakle skontao na sta mislis. Pa dobro nisu isli bas 100% po stvarnim cinjenicama, jer da jesu Tiger II bi bio naj naj, barem do 45 a i njeg moze dokrajciti T 34 iako u stvarnosti skoro da nije bilo tenka koji ga je mogao probiti al et.
Malo su nam olaksali pa skoro svaki tenk moze da ubije svakog tenka osim T1 da sroka Mausa i slicno.
Elem sto se tice posade.
Prebacivanje i retrain
https://www.youtube.com/watch?v=3Nn33O2W7k0

i da, nema svaki tenk isti broj clanova posade, tako da ces nekad morati regrutovati nekog clana sto ce za posljedicu imati "zakrzljalost" tog regrutovanog clana posade.
Tacticus

#474 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Tacticus »

Warashii wrote:Da da, dobro sam dakle skontao na sta mislis. Pa dobro nisu isli bas 100% po stvarnim cinjenicama, jer da jesu Tiger II bi bio naj naj, barem do 45 a i njeg moze dokrajciti T 34 iako u stvarnosti skoro da nije bilo tenka koji ga je mogao probiti al et.
Malo su nam olaksali pa skoro svaki tenk moze da ubije svakog tenka osim T1 da sroka Mausa i slicno.
Elem sto se tice posade.
Prebacivanje i retrain
https://www.youtube.com/watch?v=3Nn33O2W7k0

i da, nema svaki tenk isti broj clanova posade, tako da ces nekad morati regrutovati nekog clana sto ce za posljedicu imati "zakrzljalost" tog regrutovanog clana posade.
hvala puno, a nasao sam tenk sa 5 clanova posade koji su vec preko 78% pa rekoh da ih dzabe ne gubim :thumbup:
Don Zivconi

#475 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Don Zivconi »

Naslovnica wrote:Treba mi savjet...
Konekcija mi je OK.
Hvala na odgovorima!

odvrti neki od testova za grafiku i procesor, pa ces vidjeti sta ti je slabo ako grafa radi npr na 60% a procesor na 100% znaci da procesor bottlenecka grafiku u tom slucaju mjenjaj procesor ako je obrnu onda grafiku. Ako je i jedno i drugo na 100% mjenjaj sve skupa :D
Post Reply