cetmi wrote: Čisto da znamo šta nas očekuje ako pobjedi SBB.
Ko nas bre zavadi i kako smo samo budale bili da nas onaj Alija nagovori da udarimo na nejač?
cetmi wrote: Čisto da znamo šta nas očekuje ako pobjedi SBB.
Hvala najljepša !mmaar wrote:Samo se vi smijite, ali Dženka će pomesti sve protukandidate na izborima.
Ona je prava osoba, ambiciozna, obrazovana, mlada i pametna i vizionarski zna pogoditi sta narod zeli i treba.
Dženi, bez obzira sta ti govoili oni koji ti zavide na uspjehu, ne odustaj, trebas nam, ti si nam spas! I mi smo tebe zasluzili, a i ti nas.
prljavi Hare opet sliku Džene stavio na profil..Hvala ..prljavi Hare wrote:cetmi wrote: Čisto da znamo šta nas očekuje ako pobjedi SBB.
Ko nas bre zavadi i kako smo samo budale bili da nas onaj Alija nagovori da udarimo na nejač?
kad vidite na avazu odjednom saopcenje za javnost stranke SBB u kojem negiraju bilo kakvu povezanost s doticnom!Dženana Čamdžić wrote:Meni je najbolji političar u BiH Fahrudin Radončić zato što jedini može izvesti BiH iz beznađa i bijede i pomiriti nas sa svim državama i nacijama u regionu !plain vanilla wrote:eho dosla Dzeni, da ponovimo pitanja, ali samo ozbiljna
Dzenana, koji ti je najdrazi politicar i zasto?
Čuj zna pogoditi šta nama treba?Dženana Čamdžić wrote:Hvala najljepša !mmaar wrote:Samo se vi smijite, ali Dženka će pomesti sve protukandidate na izborima.
Ona je prava osoba, ambiciozna, obrazovana, mlada i pametna i vizionarski zna pogoditi sta narod zeli i treba.
Dženi, bez obzira sta ti govoili oni koji ti zavide na uspjehu, ne odustaj, trebas nam, ti si nam spas! I mi smo tebe zasluzili, a i ti nas.
![]()
![]()
![]()
I tebi uzdravljekadinica wrote:Zahvaljuju se na čestitkama i svečano izjavljuju da će marljivo učiti pravopis, da će biti dobri učenici, sa zavidnim znanjem opšteg obrazovanja. Da će studirati kraće od pokretačice teme i da će se svim silama truditi da ne liče na nju, ni u jednom pogledu.Dženana Čamdžić wrote:Đacima (učenicima) čestitam početak nove školske godine ! Sretno đaci !
Eto, sastavismo mi u Bosni jednom dva dobraZox wrote:Ja cu STVARNO glasati za nju. Dzenana je do sada jedina osoba koja je ovdje na forumu uspjela da pomiri (i, sto je jos vaznije, ujedini) sve nas: i ateiste, i vjernike, i unitariste, i separatiste, i ljevicare i desnicare.![]()
A sve kažu: nikad dva dobra sastaviti. Hvala Dženana. Živila!
Hehehehee, dragi oči jesi pogodio, svaka čast ...prljavi Hare wrote:poznanik wrote:Dženana Čamdžić wrote:Dženana vas sigurno vodi u progres !
Dženana, ako slučajno ne prođeš ove općinske izbore, da li ćeš nas obradovati kandidaturom na sljedećim, općim izborima? Možda za poziciju člana Predsjedništva BiH?
... zamisli novinske naslove: "U posjetu Ruskoj Federaciji danas je otputovala član Predsjedništva BiH Dženana Čamdžić, koja će tokom trodnevne posjete u razgovoru sa predsjednikom Putinom, zatražiti drastično nižu cijenu plina za BiH i značajan prodor roba iz BiH za ogromno rusko tržište"
Uze mi riječ iz tastature!![]()
Moguće je i da se do slijedećih opštih izbora promijeni ustav i glasa za samo jednog preCednika.U tom slučaju
Djeny će da pomete i izdominira konkurenciju,pa će vijest izgledati ovako:![]()
"PreCednica BiH,Djenana Čamdžić koja se nalazi u višednevnoj posjeti SAD,nakon dugotrajnih i isrpnih razgovora
sa članovima Kongresa i Senata,sastala se i sa preCednikom Obamom.PreCednik i preCednica izložili su svoja
viđenja u traženju modaliteta za ublažavanje posljedica svjetske ekonomske krize,kao i traženju riješenja za
postizanje mira na Bliskom istoku i drugdje u svijetu.Ni preCednik Obama nije ostao imun na šarm preCednice
Čamdžić,te je izbio manji incident na svečanoj večeri koji je izazvala supruga preCednika Obame,Michelle.
PreCednici su se složili da ovaj incident neće baciti sjenu na ovu istorijsku posjetu!"
Znam neke historijske činjenice kao onu od 18.11.1990.godine i da se nešto posvađao sa Alijom Izetbegovićem oko vlasti, ko će biti predsjednik, toliko...plain vanilla wrote:Dzeni, nisi mi odgovorila sta mislis o nasem suncu, nasem Babi, Fikretu Abdicu?
Vec sma se bio zabrinuo za tvoje zdravlje dugo nam se nisi javila...Dženana Čamdžić wrote: Hehehehee, dragi oči jesi pogodio, svaka čast ...![]()
Samo to znas o Babi? Pa draga Dzeni, morat ces to malo bolje savladati. Sutra kad budes davala intervjue, sramota da nemas stav..Dženana Čamdžić wrote:Znam neke historijske činjenice kao onu od 18.11.1990.godine i da se nešto posvađao sa Alijom Izetbegovićem oko vlasti, ko će biti predsjednik, toliko...plain vanilla wrote:Dzeni, nisi mi odgovorila sta mislis o nasem suncu, nasem Babi, Fikretu Abdicu?
Ne znam za taj slučaj, šta je u pitanju ???dino84 wrote:Dzenana,otkad citas forum reci mi?Je li ti poznat slucaj Rizze Ruze na ovom forumu?
Znas li sta to znaci za tvoj zivot,metabolizam i zdravlje?
Ne treba ti to u zivotu,vjeruj mi na rijec.Ali posto osjecam da mi neces vjerovati,nastavi samo ostro i u kost.
Mislim da bi ti muz mogao poceti tepati sa "RUZO MOJA"Dženana Čamdžić wrote:
Ne znam za taj slučaj, šta je u pitanju ???
Pa oni koji su gradili velike privredne sisteme i treba da se vrate na svojih ruku i svoje pameti djelo !F&N wrote:Vec sma se bio zabrinuo za tvoje zdravlje dugo nam se nisi javila...Dženana Čamdžić wrote: Hehehehee, dragi oči jesi pogodio, svaka čast ...![]()
Samo mi reci, kako ti kao nash vrli buduci nacelnik/ca, mozes osposobiti i vratiti Krivaji stari sjaj?
Primjetio sam da ti se kampanja u mogome bazira na Krivaji pa sam nekako siguran da imas plan za veliki povratak.
Eeee Dzeni Dzeni, teska srca ti moram priznati.... da.... pojma ti nemas, vjeruj mi.Dženana Čamdžić wrote:Pa oni koji su gradili velike privredne sisteme i treba da se vrate na svojih ruku i svoje pameti djelo !
Oni koji su gradili i koji su davali hljeb narodu treba da se vrate na svoje u svoje firme.
Da , prvo bi se obračunala sa kriminalom u svakom pogledu !
Kada ONI odu sa političke scene ...cules82 wrote:Dzeny kada ce nam Krivaja poceti sa radom?