Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A fino im mi (koji smo za švabiju navijali) govorili
da im je ona tekma iznenadjenje bila
da ih je Bog pogledao .....
pa kud ces dalje uhljup Balo , ne jedan nego dva gola dao ,
ni on sam ne pamti kad mu se to desilo na bilo kojoj utakmici
al djaba ....
muhafuca wrote:A fino im mi (koji smo za švabiju navijali) govorili
al djaba ....
al djaba ....
vi koji ste za svabiju navijali nemate pravo provociranja, dobili ste porciju u cetvrtak i dosta vam do brazila ili francuske
sto se finala tice, zasluzeno dobila spanija uz niz pehova koji su zadesili talijane na ovoj tekmi. ipak bolja ekipa je pobjedila i cestitke od mene
al djaba ....
vi koji ste za svabiju navijali nemate pravo provociranja, dobili ste porciju u cetvrtak i dosta vam do brazila ili francuske
sto se finala tice, zasluzeno dobila spanija uz niz pehova koji su zadesili talijane na ovoj tekmi. ipak bolja ekipa je pobjedila i cestitke od mene
al djaba ....
mi smo se bar iza tekme javili i cestitali
nije nas trebalo iz misjih rupa izvlacit
a izgubit od italije da bi danas ovaj pokolj gledao
pa mogu ti reci vrijedilo je
Brko jedini trener na svijetu koji je uzeo mundijal, evropsko i ligu sampiona. Nema trenera koji je bio vise napadan od njega, Sto ljudi znaju to je cudo jedno.
Španci su postavili nove standarde u fudbalu, zaista igraju fudbal na jedno većem nivou od bilo koje druge reprezentacije - ljudi skontali da i bez napadača, ali sa savršenim veznim redom možeš izdomonirat' protivnika, dat' mu par golova i ne dopustiti mu da se razmaše na terenu - sve reprezentacije imaju neku svoju igru, samo protiv Španaca svi igraju neku igru na koju ih furija natjera - Španci protiv svakog protivnika igraju na isti način, nikome se ne prilagođavaju ( dosta su se oni prilagođavali ) i svakoga slome svojim hirurški preciznim pasovima i kontrolom lopte - sama činjenica da su osvojili tri velika takmičenja u nizu, te da u zadnjih deset K.O. utakmica na velikim takmičenjima nisu primili gola, valjda ukazuje da su bez ikakvog pretjerivanja ovi momci najbolja generacija fudbalera u istoriji - o njima će se u narednim desetljećima ispričati fudbalske legende i mitovi, potpuno zasluženo
Gandalf wrote:Španci su postavili nove standarde u fudbalu, zaista igraju fudbal na jedno većem nivou od bilo koje druge reprezentacije - ljudi skontali da i bez napadača, ali sa savršenim veznim redom možeš izdomonirat' protivnika, dat' mu par golova i ne dopustiti mu da se razmaše na terenu - sve reprezentacije imaju neku svoju igru, samo protiv Španaca svi igraju neku igru na koju ih furija natjera - Španci protiv svakog protivnika igraju na isti način, nikome se ne prilagođavaju ( dosta su se oni prilagođavali ) i svakoga slome svojim hirurški preciznim pasovima i kontrolom lopte - sama činjenica da su osvojili tri velika takmičenja u nizu, te da u zadnjih deset K.O. utakmica na velikim takmičenjima nisu primili gola, valjda ukazuje da su bez ikakvog pretjerivanja ovi momci najbolja generacija fudbalera u istoriji - o njima će se u narednim desetljećima ispričati fudbalske legende i mitovi, potpuno zasluženo
JA OVIH barcinih katalonaca..sve fol visca ovaj, visca onaj, a vesele se ko ludi... sutra da se odvoje bilo bi ko Zvone Boban i ekipa "za jugu/španiju" smo igrali 'nako, bezze"
Rezultat nerealan, pobjeda zasluzena. Nema se tu sta vise pametovati. Steta zbog Itlije jer je puno naroda navijalo za nju
Pozitivno je sto nisam bio u kuci, pa se nisam nesto posebno iznervirao
ali pricajte vi sta hocete o Spaniji ja ih vala ne volim, taman da osvoje svaki put prvenstvo