SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
armin071

#451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by armin071 »

JThomas wrote:frajer je krenuo kolima preko noge policajcu koji mu piše kaznu. znači nema te liberalne demokratije gdje ga ne bi izvrnuli iz kože. samo u nas, jer mi smo veće demokrate od šveđana, veći katolici od pape, pravoslavci od vaseljenskog patrijarha...

al' znam ja nas, u nas bi prvih pet komentara bilo "ja znam momka i dobar je pravo"...
A ovaj laf iz ferarija bi vjerovatno zovnuo "babu" da on zovne svog guznog havera iz mup-a, i još bi mu zaprijetili da će ostati bez posla jer ga je izblamirao pred trebom. Al naravno to pali samo u Sa...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by Chmoljo »

meni je od svega najinteresantnije to kako leži na betonu, vjerovatno "dok se ne steknu uvjeti da bude priveden" :)

je l' ono nekad bila tema na forumu, tipa, šta me ima testirati jesam li pio? :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by Velkoski »

Podržavam momka u Ferrariju, ima se može se :mrgreen:
amko76

#454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by amko76 »

Jebote i kažu na onoj temi zašto hoće tip da ide u Ameriku :shock:

Pa Bosna je dobra samo ovom kod nas što ima Ferrarija i njemu sličnima, meni nije, eto mu je, hoću i ja u Ameriku :sad:
kokuz_sa

#455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by kokuz_sa »

leet wrote:Podržavam momka u Ferrariju, ima se može se :mrgreen:
ziku mu koke..garant ga je ona nagovorila da odveze auto da izbjegne placanje kazni da joj moze kupit stikle :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by Chmoljo »

samo... finta je u tome i što je kod njih tamo sijaset debila...

pogledajte komentar
The cop put his foot under the car. Seriously this cop is fucking stupid. Your foot isn't going to stop the car and on top of that he didn't run over his foot at all.
:lol:
Better Man

#457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by Better Man »

Chmoljo wrote:

prije nego prokomentarišete kako bi i naša murja trebala ovako, šta mislite koliko bi dušebrižnika zacvrkutalo da je ovo pretjerana upotreba sile da je neki njegov jaran, ili fino dijete iz komšiluka, ovaj vozač?

u svakom slučaju interesantan video :D
Svaka čast policajcu, nek je pokazao papku gdje mu je mjesto!
karanana

#458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by karanana »

podrzavam momka zbog uspjesnosti, auta i koke. meni se ne cini da mu je preso preko noge, mozda drot hoce neku odstetu.
ali kad mi se neki lola sa 30 godina starom dvicom pocne kurchiti kao da je deblokiro sarajevo, onda podrzavam ovakvu akciju policije.
dottore

#459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by dottore »

Hoće da mu piše kaznu, a nije je zasluzio? Ako je bilo ovako, onda ce bit pohebeno za policajca, koji ce vjerovatno morati platiti popravku auta, i nadoknaditi dusevnu bol :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by Muhamed Đakmić »

karanana wrote:podrzavam momka zbog uspjesnosti, auta i koke. meni se ne cini da mu je preso preko noge, mozda drot hoce neku odstetu.
ali kad mi se neki lola sa 30 godina starom dvicom pocne kurchiti kao da je deblokiro sarajevo, onda podrzavam ovakvu akciju policije.
Ja ne vidim apsolutno nikakvu razliku između Ferarrija i golf dvice u ovakvoj situaciji, a ako ti vidiš, onda imaš problem.
golem69

#461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by golem69 »

Fin momak, iz hadzijske porodice :D

Inace ovo je napad na policajca smrtonosnim oruzjem, ima da ovom hipsteru guzove oderu.
majstor_m

#462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by majstor_m »

I was walking around Soho, NYC today when I stumbled upon this Ferrari 458 Spider with a cop writing a ticket next to it. I started to record the situation because I thought it'd make a cool video, little did I know what I was in for. As soon as I started recording the owner of the car appeared and got in it. He slowly started moving since he refused to accept the ticket (the car was parked in a hotels valet zone and the hotel valet had the keys, I myself don't understand why the cop was giving him the ticket, it was approved by the hotel that the car was parked there.) The cop then told him to stop but he proceeded to move forward. Now at this point I believe the cops foot was under the front drivers side tire. Yet again the owner moved the car forward and apparently he somewhat ran over the cops foot (or at least that's what can be made out from everything in the video, others at the scene claimed otherwise.) This triggered the cop and he slammed his hand into the drivers window and proceed to open the door (notice how many times he bumped it into the taxi cab) and pull the driver out forcefully. The driver was then thrown on the ground and handcuffed and arrested. The owners girlfriend seen in the video is also Stephanie Pratt from the MTV hit show, The Hills. The car did suffer some damage, paint chips on the door from when the cop slammed it into the cab and some scuffs by the engine bay shown in the last scene of this video. Pretty crazy situation, I was definitely at the right place at the right time!
golem69

#463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by golem69 »

Kako on zna da je dozvoljeno bilo da se parkira tu?

Ako drot kaze da nije onda nije
DaysleepeR

#464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by DaysleepeR »

Lady Amalthea wrote:Pozdrav! Zna li neko sto se dogodilo kod remize, srednja traka, dzip na krovu, nisam primijetila drugo vozilo...Prosla prije dvadesetak minuta.
s obzirom koliko su večeras raja općenito divljala po gradu sa autima, dobro je samo jedan džip na krovu.
IcedFlame

#465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by IcedFlame »

Lady Amalthea wrote:Pozdrav! Zna li neko sto se dogodilo kod remize, srednja traka, dzip na krovu, nisam primijetila drugo vozilo...Prosla prije dvadesetak minuta.
Drugo vozilo je Golf 6 GTI ili neka slicna varijanta. Bio je nekih 10-tak metara ispred terenca iz pravca Otoke, udaren u zadnji lijevi dio.
Nadam da nema teze povrijedjenih. Cini mi se da su vozaca terenca malo umivali, ali bio je na nogama, a cura je trazila cigare u prevrnutom autu
cappy_tempo

#466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by cappy_tempo »

ferrari: Allaha ti znas li ti ko sam ja? ko je u meni babo Allaha ti?
drot: jebem i tebe i babu ti,izlazi iz auta

ja bio, slusao svojim usima babe mi :mrgreen:

prije mjesec dana prije hadzica iz pravca konjica kod one cesme, saobracajna zaustavila audi a7 i ferrari. u hadzicima u nedelju radi semafor koji inace vikendom ne radi ali uglavnom ja na retrovizor kad isti taj ferrari prestize kolonu i uvali se 2 auta ispred mene,a audi iza mene stao. ista patrola koja ih je gore zaustavila kulturno bez rotacija prodje ispred ferrarija, izadje neki drot ma zgoljav neki,nikakav :D i onim lizalom opet ferrarija uputi na prosirenje,a onda fino saceka audi-a pa i njega :D . jel trece zaustavljanje bilo ne znam ali ova dvojica drotova apsolutno nisu obracala paznju ko su likovi ni sta voze, niti koliko su zajebani :D

jos da docekamo da sarajevska zlatna mladez :lol: padne u muriju,malo da ih isamaraju bit ce nam malo bolje. ljudi javno na televiziji kazu kako se drogiraju, onaj gume pali ispred bosmala i ocigledno je da ce proci bez ikakve kazne.mnogi padnu zbog pive u parku, 2 grama trave ali ovi cijelo selo smrce bijelo nece nikad pasti
goran16v

#467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by goran16v »

Za sarajevku zlatnu mladez ne trebaju policijski samari na licu mjesta, dovoljno je da prespava u pritvoru za prvi tezi saobr. prekrsaj. Vjeruj kad izadje iz upisane celije gdje se malo "druzio" sa lopovima, narkomanima i alkosima nece mu vise past' napamet.
Zox

#468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by Zox »

kokuz_sa wrote:
mr_gospodin wrote:
Kapri wrote:A sto glupost zar ne smijem pitati
Pa smijes pitati, ocito da je nesto ipak skrivio koliko god tuzno i ljepuskasto izgledao. Ne postoji odredjeni look koji imaju kriminalci.
Uglavnom tipicno zenski, prvo sve ostalo pa onda razum.
hajd malo proguglaj o
Cesare Lombroso i njegovoj teoriji devijantnosti..koja se izucava u kriminalistici, sociologiji, pravu

imaju kriminalci neke fizicke karakteristike koje s eponavljaju, ali nemaju svi ti ljudi nasljednu karakteristiku koja je aktivator za vrsenje KD-a

HAHAHHAHAHAHAHA
Melami

#469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by Melami »

Chmoljo wrote:meni je od svega najinteresantnije to kako leži na betonu, vjerovatno "dok se ne steknu uvjeti da bude priveden" :)

je l' ono nekad bila tema na forumu, tipa, šta me ima testirati jesam li pio? :D
Ima na netu kruzi vidio, neki su srbi iz svabije dolazili u Srbiju i sad ih zaustavlja policajac a oni pametni pa snimaju i hoce da pokauzu kako su policajci agresivni kod nas na balkanu. Uglavnom, poenta svega sto su snimali je bila da policajac nije imao razloga da ih zaustavi.(po njihovom)
Evo naso sam video, ima negdje i drugi dio. Mislim ono, u svabiji ne bi smio pisnut, svima je jasno, a dosao na balkan pa je mangup da pokaze kakva je to policija na balkanu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WOTXPbcb ... re=related[/youtube]
cappy_tempo

#470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by cappy_tempo »

pisalo se vec o ovome kako se dijaspora ovdje kurci,a kad se vrate tamo mirni ko bubice
golem69

#471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by golem69 »

hahaha "zakon o policiji i licnoj karti" haha ja drota i folova, sto ne kaze rutinska kotrola kloc

covjek 20 godina krvari, oplako sam :lol:

Mislim i oni su nidje veze da se razumijemo al policajac je lik :lol:
Melami

#472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by Melami »

golem69 wrote:

hahaha "zakon o policiji i licnoj karti" haha ja drota i folova, sto ne kaze rutinska kotrola kloc

ma policajac je bezze,malo se i prepao i poglup, vjerovatno neskolovan, al to nije poenta sad. Oni su pretjerali s obzirom da svi znamo kako se ponasaju na zapadu gdje god da zive. Gledao sam na TVu, neka jee emisija tkao o policiji, i zaustavili su neke turiste iz Azije, govori policajac jednom da predje preko ceste do njega, a drugi da stoji, a oni ne razumiju pa oba krenuse, cajo vadi utoku i pocne se derati, hoce da puca. nema sale. Tako bi i ovim sa videa bilo i popusili bi masne kazne.
Ja prvi, a i svako drugi ovdje, ko imalo misli, oslovljava policajca sa ''gospodine''
Usutis se i cekas sta ce te pitati, i ne mices dok ti ne kaze.
Ovi su isti takvi al eto dosli na balkan da budu sad pametni nekome.
Ringhio

#473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by Ringhio »

Zna li ko sta bi sa one gospodje i njezinog sina sto su nastradali od eksplozivne naprave u Olovu. To je jedan dan bilo na portalu dnevnog avaza i klix-a i poslje toga niko ni rijec ne napisa. Nit se zna ko je postavio bombu ili sta vec, i sta je sa njih dvoje. Valjda je ona preminula na licu mjesta a sin je zaglavio u bolnici s tezim povredama. Zna li iko ista o tome ?
golem69

#474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by golem69 »

Bilo na vjestima nekoliko puta
zateznistub

#475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.3

Post by zateznistub »

Melami wrote:
golem69 wrote:

ma policajac je bezze,malo se i prepao i poglup, vjerovatno neskolovan, al to nije poenta sad. Oni su pretjerali s obzirom da svi znamo kako se ponasaju na zapadu gdje god da zive. Gledao sam na TVu, neka jee emisija tkao o policiji, i zaustavili su neke turiste iz Azije, govori policajac jednom da predje preko ceste do njega, a drugi da stoji, a oni ne razumiju pa oba krenuse, cajo vadi utoku i pocne se derati, hoce da puca. nema sale. Tako bi i ovim sa videa bilo i popusili bi masne kazne.
Ja prvi, a i svako drugi ovdje, ko imalo misli, oslovljava policajca sa ''gospodine''
Usutis se i cekas sta ce te pitati, i ne mices dok ti ne kaze.
Ovi su isti takvi al eto dosli na balkan da budu sad pametni nekome.
Pendrekom po zubima, pa bi i vozacku i saobracajnu i rodni list i domovnicu na tacni dao.
Locked