Wimbledon 2012

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Dugi nožni nokti

#451 Re: Wimbledon 2012

Post by Dugi nožni nokti »

A nešto je i Roddick pričao o zaradama, samo sam bio totalno iscrpljen i nije mi se slušala njegova demagogija. :lol: Uglavnom, Simon je sinonim za dosadu, te se nadam kako će u ATP-u razmisliti o tome da Gilles mora vratiti novac od prodatih karata ukoliko ne napravi više od 15 winnera na meču. :lol: Mada, smio bih se kladiti da barem 80% Toura misli ono što je Simon izrekao. Eh, druga stvar je što to ne žele izjaviti, jer si ne žele "priskrbiti" etiketu šoviniste. Nema veze, može Simon 'vako izlaziti u javnost, al' kad dođe kući, žena će mu kožu od'rati. :lol:
ultima_palabra

#452 Re: Wimbledon 2012

Post by ultima_palabra »

necko_hz wrote:
ultima_palabra wrote:Goffin je druga stvar, dečko je najtalentovaniji od novih generacija.
Ipak bih izabrao Tomika kao najtalentovanijeg. ;-)
Tomik po meni nema puno talenta... servis katastrofalan za njegovu visinu, forhend bez snage i varijacije, bekhend isto ništa posebno, kretanje ok za njegovu visinu ali ne i za igru kakvu igra... možda mu je slajs najbolji udarac :roll:

Možda ga izdvaja to što ima neku neuobičajenu igru na koju se ovi veliki igrači teško navikavaju, ali proći će i to... stvarno nije igrač za kojeg bih platio kartu.
Leopold_IV

#453 Re: Wimbledon 2012

Post by Leopold_IV »

ultima_palabra wrote: Tomik po meni nema puno talenta... servis katastrofalan za njegovu visinu, forhend bez snage i varijacije, bekhend isto ništa posebno, kretanje ok za njegovu visinu ali ne i za igru kakvu igra... možda mu je slajs najbolji udarac :roll:

Možda ga izdvaja to što ima neku neuobičajenu igru na koju se ovi veliki igrači teško navikavaju, ali proći će i to... stvarno nije igrač za kojeg bih platio kartu.
U potpunosti se slazem Ultima, pogotovo nakon ovogodisnjeg meca protiv Dolgopolova na AO kada je pokazao i svoju "prljavu" stranu sa onim challangeom. Mislim da je upravo i dobacio do granica svojih mogucnosti a time i renkinga te da ce se u vrh glave motati izmedju 20-30 mjesta.
Goffin je vec dosta drugacija prica...
radostan dan

#454 Re: Wimbledon 2012

Post by radostan dan »

kratki pregled ovog kakosezove kontra nadala -

http://www.youtube.com/watch?v=hopNt3qD ... r_embedded
Leopold_IV

#455 Re: Wimbledon 2012

Post by Leopold_IV »

radostan dan wrote:kratki pregled ovog kakosezove kontra nadala -

http://www.youtube.com/watch?v=hopNt3qD ... r_embedded
eeeeh da jos mogu pogledati, ajde prepricaj mi :D
radostan dan

#456 Re: Wimbledon 2012

Post by radostan dan »

ok...
znači njih dvojica, atmosfera na tribinama tipično engleska, jagode sa šlagom, šeširi, ona mala s dobrom guzom i sestrom, što je pokupila jednog od riđih prinčeva...
izlaze oni, golfovski aplauz, malo zagrijavanja i te stvari...
nadal pogleduje na sat, razmišlja hoće li stići da završi na vrijeme.
linijski zijevaju.
i onda počinje...bum, bum, bum, bum, bum...
i to bi bilo to.
rafa se vraća palma de majorci, rasterećeni ultima se sprema budvi u pohode.
ja i ti nastavljamo, oko nas ludnica... ulijeću povremeni na temu. banovi lete kao ludi, mi se ne obaziremo, igramo svoj tenis do konačne pobjede đokovića.
forumaši u ekstazi, ono što moderatori nisu pobili, samobanuje se.
totalni haos i ludilo.
ispadaju slova iz tastatura, uz pojedinačne slučajeve pucanja ekrana.
i onda se pojavljuje ona forumašica od prije koju godinu koja može da zamrzne server i forum i laptopove i onda
je to kraj svijeta kakvog ga znamo.

:mrgreen:

u praskozorju spržene zemlje, po dizanju oblaka i prašine, povremene i periodične vatrice gore, nazire se silueta čovjeka koji tapka lopticu spremajući se za servis. oko čela rambova maramica, garavog lica i spaljene frizure, poderane majce, širi zjenice namještajući sočiva...
Last edited by radostan dan on 29/06/2012 12:41, edited 7 times in total.
gidora

#457 Re: Wimbledon 2012

Post by gidora »

radostan dan wrote:i šta mislite, bi li se novak i rođo izvukli večeras?
Mislim da ne bi,iskreno."Ono" je bilo na nekakvim drogama "da jbe oca" 8-)
Leopold_IV

#458 Re: Wimbledon 2012

Post by Leopold_IV »

Pogotovo me fascinira cinjenica da u zadnja 3 svoja service gamea niej izgubio niti jedan jedini poen napravivsi 10 cistih winnera. A to su momenti kad bi se ruka trebala najvise stegnuti, kada je pritisak najveci.

Dobro je Necko rekao, MUDA su to i to nesvakidasnja.

Svejedno mislim da ce ga dobiti Kolscreiber u narednom kolu.
gidora

#459 Re: Wimbledon 2012

Post by gidora »

Leopold_IV wrote:Pogotovo me fascinira cinjenica da u zadnja 3 svoja service gamea niej izgubio niti jedan jedini poen napravivsi 10 cistih winnera. A to su momenti kad bi se ruka trebala najvise stegnuti, kada je pritisak najveci.

Dobro je Necko rekao, MUDA su to i to nesvakidasnja.

Svejedno mislim da ce ga dobiti Kolscreiber u narednom kolu.
Neka bude igrao u pola ko sinoć teško da će ga dobiti,samo što neće i ne može može ponoviti ono od sinoć jer je nemoguće onako odigrati dva puta u dva dana
Leopold_IV

#460 Re: Wimbledon 2012

Post by Leopold_IV »

ha ha ha radosni, ovaj postapokalipticni scenario je za svaku pohvalu samo iz opisa bi se dalo zakljuciti da vec znas ko je "last man standing"...

ja u toj sprzenoj zemlji vidim nekakav garavi rolex sat, u jednoj ruci nekakva metalna batina koja podsjeca na reket, a u drugoj svicarski noz ;-)

evo upravo sam uzeo dan godisnjeg za petak (polufinala), tako da ce tastatura goriti, ekran pucati, prsti ce se znojiti.

Cak planiram otici u tenis centar, odigrati jutarnji mec, i uz pivu ostatak dana provesti zakucan za ekran.

Nakon toga slaviti povratak onog svicarca na br. 1, jel se ono Roger zove :mrgreen:
gidora

#461 Re: Wimbledon 2012

Post by gidora »

Leopold_IV wrote:ha ha ha radosni, ovaj postapokalipticni scenario je za svaku pohvalu samo iz opisa bi se dalo zakljuciti da vec znas ko je "last man standing"...

ja u toj sprzenoj zemlji vidim nekakav garavi rolex sat, u jednoj ruci nekakva metalna batina koja podsjeca na reket, a u drugoj svicarski noz ;-)

evo upravo sam uzeo dan godisnjeg za petak (polufinala), tako da ce tastatura goriti, ekran pucati, prsti ce se znojiti.

Cak planiram otici u tenis centar, odigrati jutarnji mec, i uz pivu ostatak dana provesti zakucan za ekran.

Nakon toga slaviti povratak onog svicarca na br. 1, jel se ono Roger zove :mrgreen:
Image
radostan dan

#462 Re: Wimbledon 2012

Post by radostan dan »

tooo volim da čujem leopolde... :thumbup:
strast, temperatura, frka.
odnio sam laptop na pregled, ne bih da ostanem bez oružja u ključnim trenucima ove bitke, poslije koje će, iskreno se nadam, organizacija sportaša u bijelom upriličiti jedan skroman ali svečan ručak u sindikalnom restoranu, gdje će uz veselje evocirati uspomene na karijeru jednog velikog tenisera, i tom prigodom uručiti mu poklon i zahvalnicu matičnog our-a.

(ganuh sam sebe, majke mi)
Last edited by radostan dan on 29/06/2012 13:13, edited 2 times in total.
radostan dan

#463 Re: Wimbledon 2012

Post by radostan dan »

Leopold_IV wrote:

:-?

meni je ovo komplikovano...
nema veze, ja ću bubnuT ženu.
gidora

#464 Re: Wimbledon 2012

Post by gidora »

radostan dan wrote:
Leopold_IV wrote:

Bubaj ne silzai,vidiš iznenađenja :D
Leopold_IV

#465 Re: Wimbledon 2012

Post by Leopold_IV »

radostan dan wrote:
Leopold_IV wrote:

ha ha ha, kao i obicno, preventivno radi uroka, bubni vec u cetvrtak...
nema potrebe danas, jer bi mogao imati problema pri "uzdizanju" ako se sjetis s kim danas Djox igra...hah aha :shock:
Leopold_IV

#466 Re: Wimbledon 2012

Post by Leopold_IV »

sudac, sviraj kraj da Troicki prodje.... :-)
gidora

#467 Re: Wimbledon 2012

Post by gidora »

Lud i ponosan wrote:
Leopold_IV wrote:sudac, sviraj kraj da Troicki prodje.... :-)
Nemoj ziv bio, ko ce se opet patiti gledajuci ga... :D
Interesantniji su Viško i Bane sa onim reportažama nego li Vićo na terenu,neka kiše dok broj 1 ne počne
radostan dan

#468 Re: Wimbledon 2012

Post by radostan dan »

gidora wrote: Bubaj ne silzai,vidiš iznenađenja :D
ja više ne mogu, pa da mi brat rođeni igra finale... :mrgreen:
veljaca

#469 Re: Wimbledon 2012

Post by veljaca »

:zzzz:
Irvinizacija10

#470 Re: Wimbledon 2012

Post by Irvinizacija10 »

http://www.index.hr/sport/clanak/ne-zna ... 23146.aspx

Uvijek je bio pizda, samo to njegovi zadrti fanovi ne vide... Najveca hinja medju teniserima... covjek koji bi ubio za pobjedu. :oops: :oops:
ultima_palabra

#471 Re: Wimbledon 2012

Post by ultima_palabra »

Lud i ponosan wrote:
Dokon pop i jariće krsti... šta li je ovdje unsportsmanlike? :-)
radostan dan

#472 Re: Wimbledon 2012

Post by radostan dan »

i krenulo je viktorovo porađanje...
očekuju se blizanci.
daL jednojajčani, to već ne bi znala kasti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#473 Re: Wimbledon 2012

Post by Tomahawk11 »

Cuj zakacio protivnika :shock:
Moj Rafa :roll: niskim se udarcima sluzis :cry:
Salu na stranu, Rafa je fer teniser, na(t)pise i eventualne video priloge o njegovoj nesportskoj strani necu uzeti za ozbiljno. To se zove trazenje dlake u jajetu. Zakacio ga :lol:
Pitarrr82

#474 Re: Wimbledon 2012

Post by Pitarrr82 »

Bori mi se Sabina, imam osjecaj da pobjeduje da izgbjegne da je ja utjesim :lol: :lol:
Jameka

#475 Re: Wimbledon 2012

Post by Jameka »

Pitarrr82 wrote:Bori mi se Sabina, imam osjecaj da pobjeduje da izgbjegne da je ja utjesim :lol: :lol:
Lijepo to Lisica hendla. Fin preokretic u tie breaku. Ko bi rekao da to ima u sebi.
Nista od tjesenja do druge sedmice Wimblija. :razz:
Last edited by Jameka on 29/06/2012 15:14, edited 1 time in total.
Post Reply