Wimbledon 2012
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Dugi nožni nokti
#451 Re: Wimbledon 2012
A nešto je i Roddick pričao o zaradama, samo sam bio totalno iscrpljen i nije mi se slušala njegova demagogija.
Uglavnom, Simon je sinonim za dosadu, te se nadam kako će u ATP-u razmisliti o tome da Gilles mora vratiti novac od prodatih karata ukoliko ne napravi više od 15 winnera na meču.
Mada, smio bih se kladiti da barem 80% Toura misli ono što je Simon izrekao. Eh, druga stvar je što to ne žele izjaviti, jer si ne žele "priskrbiti" etiketu šoviniste. Nema veze, može Simon 'vako izlaziti u javnost, al' kad dođe kući, žena će mu kožu od'rati. 
- ultima_palabra
#452 Re: Wimbledon 2012
Tomik po meni nema puno talenta... servis katastrofalan za njegovu visinu, forhend bez snage i varijacije, bekhend isto ništa posebno, kretanje ok za njegovu visinu ali ne i za igru kakvu igra... možda mu je slajs najbolji udaracnecko_hz wrote:Ipak bih izabrao Tomika kao najtalentovanijeg.ultima_palabra wrote:Goffin je druga stvar, dečko je najtalentovaniji od novih generacija.
Možda ga izdvaja to što ima neku neuobičajenu igru na koju se ovi veliki igrači teško navikavaju, ali proći će i to... stvarno nije igrač za kojeg bih platio kartu.
- Leopold_IV
#453 Re: Wimbledon 2012
U potpunosti se slazem Ultima, pogotovo nakon ovogodisnjeg meca protiv Dolgopolova na AO kada je pokazao i svoju "prljavu" stranu sa onim challangeom. Mislim da je upravo i dobacio do granica svojih mogucnosti a time i renkinga te da ce se u vrh glave motati izmedju 20-30 mjesta.ultima_palabra wrote: Tomik po meni nema puno talenta... servis katastrofalan za njegovu visinu, forhend bez snage i varijacije, bekhend isto ništa posebno, kretanje ok za njegovu visinu ali ne i za igru kakvu igra... možda mu je slajs najbolji udarac![]()
Možda ga izdvaja to što ima neku neuobičajenu igru na koju se ovi veliki igrači teško navikavaju, ali proći će i to... stvarno nije igrač za kojeg bih platio kartu.
Goffin je vec dosta drugacija prica...
-
radostan dan
#454 Re: Wimbledon 2012
kratki pregled ovog kakosezove kontra nadala -
http://www.youtube.com/watch?v=hopNt3qD ... r_embedded
- Leopold_IV
#455 Re: Wimbledon 2012
eeeeh da jos mogu pogledati, ajde prepricaj miradostan dan wrote:kratki pregled ovog kakosezove kontra nadala -
-
radostan dan
#456 Re: Wimbledon 2012
ok...
znači njih dvojica, atmosfera na tribinama tipično engleska, jagode sa šlagom, šeširi, ona mala s dobrom guzom i sestrom, što je pokupila jednog od riđih prinčeva...
izlaze oni, golfovski aplauz, malo zagrijavanja i te stvari...
nadal pogleduje na sat, razmišlja hoće li stići da završi na vrijeme.
linijski zijevaju.
i onda počinje...bum, bum, bum, bum, bum...
i to bi bilo to.
rafa se vraća palma de majorci, rasterećeni ultima se sprema budvi u pohode.
ja i ti nastavljamo, oko nas ludnica... ulijeću povremeni na temu. banovi lete kao ludi, mi se ne obaziremo, igramo svoj tenis do konačne pobjede đokovića.
forumaši u ekstazi, ono što moderatori nisu pobili, samobanuje se.
totalni haos i ludilo.
ispadaju slova iz tastatura, uz pojedinačne slučajeve pucanja ekrana.
i onda se pojavljuje ona forumašica od prije koju godinu koja može da zamrzne server i forum i laptopove i onda
je to kraj svijeta kakvog ga znamo.

u praskozorju spržene zemlje, po dizanju oblaka i prašine, povremene i periodične vatrice gore, nazire se silueta čovjeka koji tapka lopticu spremajući se za servis. oko čela rambova maramica, garavog lica i spaljene frizure, poderane majce, širi zjenice namještajući sočiva...
znači njih dvojica, atmosfera na tribinama tipično engleska, jagode sa šlagom, šeširi, ona mala s dobrom guzom i sestrom, što je pokupila jednog od riđih prinčeva...
izlaze oni, golfovski aplauz, malo zagrijavanja i te stvari...
nadal pogleduje na sat, razmišlja hoće li stići da završi na vrijeme.
linijski zijevaju.
i onda počinje...bum, bum, bum, bum, bum...
i to bi bilo to.
rafa se vraća palma de majorci, rasterećeni ultima se sprema budvi u pohode.
ja i ti nastavljamo, oko nas ludnica... ulijeću povremeni na temu. banovi lete kao ludi, mi se ne obaziremo, igramo svoj tenis do konačne pobjede đokovića.
forumaši u ekstazi, ono što moderatori nisu pobili, samobanuje se.
totalni haos i ludilo.
ispadaju slova iz tastatura, uz pojedinačne slučajeve pucanja ekrana.
i onda se pojavljuje ona forumašica od prije koju godinu koja može da zamrzne server i forum i laptopove i onda
je to kraj svijeta kakvog ga znamo.
u praskozorju spržene zemlje, po dizanju oblaka i prašine, povremene i periodične vatrice gore, nazire se silueta čovjeka koji tapka lopticu spremajući se za servis. oko čela rambova maramica, garavog lica i spaljene frizure, poderane majce, širi zjenice namještajući sočiva...
Last edited by radostan dan on 29/06/2012 12:41, edited 7 times in total.
- gidora
#457 Re: Wimbledon 2012
Mislim da ne bi,iskreno."Ono" je bilo na nekakvim drogama "da jbe oca"radostan dan wrote:i šta mislite, bi li se novak i rođo izvukli večeras?
- Leopold_IV
#458 Re: Wimbledon 2012
Pogotovo me fascinira cinjenica da u zadnja 3 svoja service gamea niej izgubio niti jedan jedini poen napravivsi 10 cistih winnera. A to su momenti kad bi se ruka trebala najvise stegnuti, kada je pritisak najveci.
Dobro je Necko rekao, MUDA su to i to nesvakidasnja.
Svejedno mislim da ce ga dobiti Kolscreiber u narednom kolu.
- gidora
#459 Re: Wimbledon 2012
Neka bude igrao u pola ko sinoć teško da će ga dobiti,samo što neće i ne može može ponoviti ono od sinoć jer je nemoguće onako odigrati dva puta u dva danaLeopold_IV wrote:Pogotovo me fascinira cinjenica da u zadnja 3 svoja service gamea niej izgubio niti jedan jedini poen napravivsi 10 cistih winnera. A to su momenti kad bi se ruka trebala najvise stegnuti, kada je pritisak najveci.
- Leopold_IV
#460 Re: Wimbledon 2012
ha ha ha radosni, ovaj postapokalipticni scenario je za svaku pohvalu samo iz opisa bi se dalo zakljuciti da vec znas ko je "last man standing"...
ja u toj sprzenoj zemlji vidim nekakav garavi rolex sat, u jednoj ruci nekakva metalna batina koja podsjeca na reket, a u drugoj svicarski noz
evo upravo sam uzeo dan godisnjeg za petak (polufinala), tako da ce tastatura goriti, ekran pucati, prsti ce se znojiti.
Cak planiram otici u tenis centar, odigrati jutarnji mec, i uz pivu ostatak dana provesti zakucan za ekran.
Nakon toga slaviti povratak onog svicarca na br. 1, jel se ono Roger zove
ja u toj sprzenoj zemlji vidim nekakav garavi rolex sat, u jednoj ruci nekakva metalna batina koja podsjeca na reket, a u drugoj svicarski noz
evo upravo sam uzeo dan godisnjeg za petak (polufinala), tako da ce tastatura goriti, ekran pucati, prsti ce se znojiti.
Cak planiram otici u tenis centar, odigrati jutarnji mec, i uz pivu ostatak dana provesti zakucan za ekran.
- gidora
#461 Re: Wimbledon 2012
Leopold_IV wrote:ha ha ha radosni, ovaj postapokalipticni scenario je za svaku pohvalu samo iz opisa bi se dalo zakljuciti da vec znas ko je "last man standing"...

-
radostan dan
#462 Re: Wimbledon 2012
tooo volim da čujem leopolde...
strast, temperatura, frka.
odnio sam laptop na pregled, ne bih da ostanem bez oružja u ključnim trenucima ove bitke, poslije koje će, iskreno se nadam, organizacija sportaša u bijelom upriličiti jedan skroman ali svečan ručak u sindikalnom restoranu, gdje će uz veselje evocirati uspomene na karijeru jednog velikog tenisera, i tom prigodom uručiti mu poklon i zahvalnicu matičnog our-a.
(ganuh sam sebe, majke mi)
strast, temperatura, frka.
odnio sam laptop na pregled, ne bih da ostanem bez oružja u ključnim trenucima ove bitke, poslije koje će, iskreno se nadam, organizacija sportaša u bijelom upriličiti jedan skroman ali svečan ručak u sindikalnom restoranu, gdje će uz veselje evocirati uspomene na karijeru jednog velikog tenisera, i tom prigodom uručiti mu poklon i zahvalnicu matičnog our-a.
(ganuh sam sebe, majke mi)
Last edited by radostan dan on 29/06/2012 13:13, edited 2 times in total.
-
radostan dan
#463 Re: Wimbledon 2012
Leopold_IV wrote:
meni je ovo komplikovano...
nema veze, ja ću bubnuT ženu.
- gidora
#464 Re: Wimbledon 2012
Bubaj ne silzai,vidiš iznenađenjaradostan dan wrote:Leopold_IV wrote:
![]()
- Leopold_IV
#465 Re: Wimbledon 2012
ha ha ha, kao i obicno, preventivno radi uroka, bubni vec u cetvrtak...radostan dan wrote:Leopold_IV wrote:
![]()
nema potrebe danas, jer bi mogao imati problema pri "uzdizanju" ako se sjetis s kim danas Djox igra...hah aha
- Leopold_IV
#466 Re: Wimbledon 2012
sudac, sviraj kraj da Troicki prodje.... 
- gidora
#467 Re: Wimbledon 2012
Interesantniji su Viško i Bane sa onim reportažama nego li Vićo na terenu,neka kiše dok broj 1 ne počneLud i ponosan wrote:Nemoj ziv bio, ko ce se opet patiti gledajuci ga...Leopold_IV wrote:sudac, sviraj kraj da Troicki prodje....
-
radostan dan
#468 Re: Wimbledon 2012
ja više ne mogu, pa da mi brat rođeni igra finale...gidora wrote: Bubaj ne silzai,vidiš iznenađenja
- veljaca
-
Irvinizacija10
#470 Re: Wimbledon 2012
http://www.index.hr/sport/clanak/ne-zna ... 23146.aspx
Uvijek je bio pizda, samo to njegovi zadrti fanovi ne vide... Najveca hinja medju teniserima... covjek koji bi ubio za pobjedu.

Uvijek je bio pizda, samo to njegovi zadrti fanovi ne vide... Najveca hinja medju teniserima... covjek koji bi ubio za pobjedu.
- ultima_palabra
#471 Re: Wimbledon 2012
Dokon pop i jariće krsti... šta li je ovdje unsportsmanlike?Lud i ponosan wrote:
-
radostan dan
#472 Re: Wimbledon 2012
i krenulo je viktorovo porađanje...
očekuju se blizanci.
daL jednojajčani, to već ne bi znala kasti.
očekuju se blizanci.
daL jednojajčani, to već ne bi znala kasti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#473 Re: Wimbledon 2012
Cuj zakacio protivnika
Moj Rafa
niskim se udarcima sluzis
Salu na stranu, Rafa je fer teniser, na(t)pise i eventualne video priloge o njegovoj nesportskoj strani necu uzeti za ozbiljno. To se zove trazenje dlake u jajetu. Zakacio ga
Moj Rafa
Salu na stranu, Rafa je fer teniser, na(t)pise i eventualne video priloge o njegovoj nesportskoj strani necu uzeti za ozbiljno. To se zove trazenje dlake u jajetu. Zakacio ga
- Pitarrr82
#474 Re: Wimbledon 2012
Bori mi se Sabina, imam osjecaj da pobjeduje da izgbjegne da je ja utjesim

-
Jameka
#475 Re: Wimbledon 2012
Lijepo to Lisica hendla. Fin preokretic u tie breaku. Ko bi rekao da to ima u sebi.Pitarrr82 wrote:Bori mi se Sabina, imam osjecaj da pobjeduje da izgbjegne da je ja utjesim![]()
Nista od tjesenja do druge sedmice Wimblija.
Last edited by Jameka on 29/06/2012 15:14, edited 1 time in total.