Pusti se ti internet ratnika, sve 'rabri bojovnici, dok ne dođe prilika da se to i pokaže.GeeTnT wrote: Kako vam nije jasno da svi oni koji imaju okaljane ruke (kao i njihovi potomci) će uvijek glasati za Dodika i time bar se pokušati spasiti od sudskih procesa. Dodik je svjestan toga i zato će dobiti bilo koje buduće izbore.
Isti oni koji glasaju (50% glasača) će ako zatreba uzeti i puške za Dodika i njegove ideje, njegovu imovinu....i novac (ako ga je šta ostalo).
Dodik može biti ponosan na omladinu iz eresa i kad otvorite fb profile npr. studenata BL Univerziteta i njihovog druženja vidjećete da nema niti jedne slike gdje nema bar dvije glave sa šajkačom i kokardom....o tetovažama heroja srpske i tri prsta da ne govorimo.
Dovoljan podatak je kada je svijet SNSD isključio iz Kongresa Socijalističke internacionale prije dvije godine, umjesto da njegov utjecaj bude slabiji (obzirom na lobi koji taj savez ima) on je postao jači...
S Dodikom do kraja!.... i ja lično nemam ništa protiv toga, jer kako bi drugačije?
Ja ovo ne smatram glupostima, ipak dešavaju se strašne stvari, koje mogu završiti sa ponovnim sranjima i međusobnim sukobima. Ja vjerujem da barem 70% stanovnika ove države, i Bošnjaci, i Srbi, i Hrvati ipak žele samo da se okrene život ekonomskom napredku, da se ima novca za lijep život. Nažalost, dobar dio ovog tipa stanovništva ne želi uopšte da izlazi na izbore. Zato i imamo sistem vladanja kakav i jeste.
Ne zna čovjek kako početi razmišljati, da li je ovo još jedno prosipanje šupljih priča, ili je ovo ponovna saradnja svih političkih lidera da nas gurnu vatru, pa se koljite, zna se gdje će oni svi da borave. Da bi zaštitili svoj kriminal, najlakše će biti pokrenuti rat, pa nek' se narod bori, svijet će pričati o tome, ono što pokradeno, pokradeno je, lopovi će otići odavde. I, onda kad se sve smiri, ponovo ćemo biti u istoj situaciji kao sada, doći će nam nova garnitura lopova, i tako u krug.
Vrijeme će pokazati šta će da bude, samo nije nimalo bezazlena situacija postala, ovo iz dana u dan ide sve na gore. Izgleda da je stanje među narodom, po pitanju međunacionalnih odnosa gore nego što je bilo u ratu.