Vjerovao ili ne zakon poštuje dobar broj i vozača a i mimo saobraćaja poštujem zakon i ja i 95% ljudi koje znam. Iako bosanac vulgaris voli da truni o tome kako je sve haos, nije. Velika većina ljudi poštuje zakon, stoji u redu, čeka uredno u banci da plati račune i ne pravi probleme.muha_sa wrote: ↑19/04/2021 11:03Zakon se poštuje![]()
Jedno je papir i šta na njem piše a sasvim deseto ono cega sam svakodnevno svjedok. O tom ja pričam
Problem je što su negativni primjeri propraćeni i izvikani pa se stiče dojam da je sve u rasulu a opet kažem da nije.
Ja u 20 godina vozačkog staža imam tri kazne, dvije za nepropisno parkiranje i jednu za prekoraćenje brzine, jedan manji udes ne mojom krivicom.
Otac u 50 godina vozačkog staža nema niti jedan udes niti jednu kaznu - barem u zadnjih trideset godina koliko ja znam nema kazne.
Tako je manje više i sa ostalim vozačima oko mene. To čega si ti svjedok je nebitna kategorija - ja ti kažem da ima puno više normalnih nego onih drugih ali ovi prvi su glasniji i njihove gluposti prenese pet portala u deset minuta.
Kužiš