Nisam. Na tu temu pogledaj radije Michaela, austrijski film.kakavdanakneiskustvu wrote:@johnny,jesi li gledao hrvatski film agape?johnnykola wrote::ppp
http://filmnatv.com/michael-program-u-f ... 11-godine/
Moderator: _BataZiv_0809
Nisam. Na tu temu pogledaj radije Michaela, austrijski film.kakavdanakneiskustvu wrote:@johnny,jesi li gledao hrvatski film agape?johnnykola wrote::ppp

Nema na čemu. Hrvatski, još ga nema (moguće) na DVD-u.kakavdanakneiskustvu wrote:nema agapea nigdje na netu,malo mi to cudna situacija,hvala za ovaj austrijski film
Meni su bolji bile one varijante The Amazing Spider-man (1 i 2).ferratilis wrote:Odlucih da pogledam Spiderman trilogiju jer nikad prije nisam gledao (cak i kao klinac sam mrzio Spidermana), i pozitivno sam iznenadjen. 1 i 2 su odlicni filmovi, 2 mi je cak i jedan od najboljih filmova o superherojima. Trojka je smece, ali treci dio skoro svake trilogije je ionako smece.
dobar, podsjetio me na Gravity, iako je ovaj bolji, drzi paznju i boga mi emocionalan na kraju_BataZiv_0809 wrote:Kakva filmčina![]()

No way ... a što se tiče ovog novog, sa ovim trećim glumcem, taj nisam ni ja još pogledao.Tomahawk11 wrote:Meni su bolji bile one varijante The Amazing Spider-man (1 i 2).ferratilis wrote:Odlucih da pogledam Spiderman trilogiju jer nikad prije nisam gledao (cak i kao klinac sam mrzio Spidermana), i pozitivno sam iznenadjen. 1 i 2 su odlicni filmovi, 2 mi je cak i jedan od najboljih filmova o superherojima. Trojka je smece, ali treci dio skoro svake trilogije je ionako smece.
pa da opet, pregledao ga nekad prije 9-10 godina i opet smiješanklosar pravi wrote:Neki dan.![]()
to si u pravu 100%pussysmoke wrote:Ili nema više ovih laganih komedija ili ih ja ne mogu pronaći. Film koji ima svrhu, da se nasmiješ i to je to.Daryl Dixon wrote:neki dan gledao, dobar![]()