Sretno sa pokerom ...
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#44876 Re: Premijer liga BiH
Možda je tako i najlakše, kad ne znaš šta bi napisao/la ...
Sretno sa pokerom ...
Sretno sa pokerom ...
- Ricken
#44877 Re: Premijer liga BiH
Jesi li se to bolan smočiobleee_sa wrote:Joj vanila da imaš ćunu kakav bi bačje bila Amine mi
- Maharadza
#44878 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote:ma nebitno, uzivajte u nezasluzenom boduCharuga wrote:Izvinjavam se, da bi promjenilo tok utakmice.plain vanilla wrote: Charuga, jesi ti moderator, a ja mislim da se uvijek lijepo ponasam na ovoj temi, pa de me molim te citiraj kad sam rekla da bi bilo gotovo?
hebes titulu kad moras zakidati najnetrofejnijeg da dodjes do boda![]()
odoh na poker oderati kakvu sirotinju

Aferim!
- bleee_sa
#44879 Re: Premijer liga BiH
Ja sam zadovoljan Evropom, čekam vašu duplu u TitovojRicken wrote:Jesi li se to bolan smočiobleee_sa wrote:Joj vanila da imaš ćunu kakav bi bačje bila Amine miAmine ti
- Ricken
#44880 Re: Premijer liga BiH
Nije problem, samo da ne budete ko Sloboda prošle sezone. Žestoki i suhi.bleee_sa wrote:Ja sam zadovoljan Evropom, čekam vašu duplu u TitovojRicken wrote:Jesi li se to bolan smočiobleee_sa wrote:Joj vanila da imaš ćunu kakav bi bačje bila Amine miAmine ti
- cpu_fan
#44881 Re: Premijer liga BiH
lendric wrote:
Laž je svjesno izrečena neistina ili obmana. Općenito pravilo glasi: gdje je laž, tu je i strah, i to od prijekora, kazne, strah da smo učinili nešto loše i neprimjereno, da ćemo nekome učiniti nešto loše ili da će se nešto okrenuti protiv nas… Laž je povezana i s iluzijom, prijevarom i nesposobnošću podnošenja onoga što nam se događa u životu.
Na pitanje može li se laž od saveznika u društvenom životu pretvoriti u bolest, odgovor je potvrdan. Dva su čimbenika koja, posebno jave li se istodobno, ukazuju na to da je igra lažima vrlo opasna. Prvi je učestalost kojom se njima koristi, rabeći laž kao stalnu tehniku u odnosima s drugima, nerijetko kao strategiju za postizanje ciljeva. Drugi čimbenik je potpuni izostanak osjećaja krivnje. Kad se premaši granica, stručnjaci govore o "perverznim osobnostima" – to su one koje neprestano prekoračuju granicu između dopuštenog i nedopuštenog, dobrog i lošeg. Ovisno o razlozima i cilju razlikuje se više vrsta laži: narcisoidna, sklonost preuveličavanju vlastitih zasluga kako bi se pridobilo odobravanje drugih; histrionska, to je pretjerivanje koje služi da bi se zbog nekog emocionalnog manjka privuklo tuđu pažnju; bolesna, glumljenje bolesti ili čak samoranjavanje kako bi se potakla briga drugih… Opazi li se da se prelazi granica i da se nije moguće vratiti, najbolje je što prije se obratiti stručnoj osobi, psihologu ili psihijatru. Isto vrijedi i za djecu. Ako mnogo lažu u trećoj, četvrtoj ili petoj godini, to nije razlog za zabrinutost, no rade li to sa 10, 11 ili 12 godina i na donekle čudan način, to je već znatno opasnije.
Last edited by cpu_fan on 30/04/2017 20:03, edited 1 time in total.
- bleee_sa
#44882 Re: Premijer liga BiH
Gdje god bili.. 
- omega369
#44883 Re: Premijer liga BiH
Jos se jednom potvrdilo da ne mogu pobjediti bez sudijabjelave wrote:Takav im je DNA, sto bi reko Cvrcak. Ali su toliko arogatni da bi zabranili da se o tome govori.cpu_fan wrote:
Ja kažem da im je lopovluk u historiji kluba i u krvi !
Dakle, da kradu a da svi okrecu glavu.
-
bjelave
#44884 Re: Premijer liga BiH
PENAL NE BI PROMJENIO NISTA
tako da nema veze jeli bio ili ne
Ovo je next level u filozofiji pljacke. Tako da treba zabiljeziti ovaj moment izuzetne kreativnosti i inspiracije.
Zapravo, supak sudija ga nije svirao samo da napakosti tom simpaticnom radnicko proleterskom klubu svijetlih tradicija i neukaljana obraza.
Ovo je next level u filozofiji pljacke. Tako da treba zabiljeziti ovaj moment izuzetne kreativnosti i inspiracije.
Zapravo, supak sudija ga nije svirao samo da napakosti tom simpaticnom radnicko proleterskom klubu svijetlih tradicija i neukaljana obraza.
-
north
#44885 Re: Premijer liga BiH
Pokušava dečko od boda napraviti 3 nekakoemigrazione wrote:Ja ne znam pratis li ti inace fudbal ili samo zeljeznicar, znas li da postoji bod i tri boda?! Ne znam ko su ti ti maleni, ali ako mislis na navijace Sarajeva oni svakako imaju razloga da budu zadovoljni, jer je jos uvijek razlika tri boda tj jedna utakmica, da ste dobili danas izbacili bi nas definitivno iz utrke za titulu...sa pobjedom u sljedecem kolu protiv Slobode, svaki rezultat na Grbavici je dobar bicemo drugi 100%, i o svemu sami odlucujemoveceras su najtuzniji navijaci malenih. ne dade im se. kurko.
- omega369
#44886 Re: Premijer liga BiH
Naravno da imamo najmanje sanse. Pogotovo ako izgubimo u Mostaru. Doduse, onda u derbi ulazimo rastereceni

- cpu_fan
#44887 Re: Premijer liga BiH
Ne, teze su im za razmatranja. Možda ne vidimo dubokoumnost u njihovim tezama ?bjelave wrote:PENAL NE BI PROMJENIO NISTA
- cpu_fan
#44888 Re: Premijer liga BiH
Ma dupla, kunem ti seomega369 wrote:Naravno da imamo najmanje sanse. Pogotovo ako izgubimo u Mostaru. Doduse, onda u derbi ulazimo rastereceni![]()
-
maida95
#44889 Re: Premijer liga BiH
uhhhhplain vanilla wrote:ma nebitno, uzivajte u nezasluzenom boduCharuga wrote:Izvinjavam se, da bi promjenilo tok utakmice.plain vanilla wrote: Charuga, jesi ti moderator, a ja mislim da se uvijek lijepo ponasam na ovoj temi, pa de me molim te citiraj kad sam rekla da bi bilo gotovo?
hebes titulu kad moras zakidati najnetrofejnijeg da dodjes do boda![]()
odoh na poker oderati kakvu sirotinju
a zreli brate mili za poraza bili, te stativa, te Smajić 1 na 1 šansu imao
-
bjelave
#44890 Re: Premijer liga BiH
Sjajno ih razvijaju. Od inziteta kontakta, preko reamblanja i duela, dakle cisto tehnickih detalja, su vec dobacili do filozofskih dubina tipa da penal manje, vise u konacnici nista ne mijenja.cpu_fan wrote:Ne, teze su im za razmatranja. Možda ne vidimo dubokoumnost u njihovim tezama ?bjelave wrote:PENAL NE BI PROMJENIO NISTA
Osim sto baca ljagu na obraz simapaticnog proeteskog kluba sa periferije grada.
-
lakilaka
#44891 Re: Premijer liga BiH
i oni nasli i postenju. kurva o postenju a vojnik o skracenju. maleni, maleni.lendric wrote:
- cpu_fan
#44892 Re: Premijer liga BiH
Evo uprava Želje i Petrovic mole navijače za strpljenje i razumijevanje. Petrović :"Naši navijaći moraju shvatiti da se neke utakmice ne mogu kupiti."
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#44893 Re: Premijer liga BiH
A sta da ti napisem? Koliko je vazan penal? Pa vi bi to valjda trebali znati i sami.Charuga wrote:Možda je tako i najlakše, kad ne znaš šta bi napisao/la ...![]()
Sretno sa pokerom ...
Ili penali nisu vazni? Pa koji djavo onda postoje?
Naravno da znam sta reci, ali ne vidim nikakav smisao.
ali neka, polaHko
-
lakilaka
#44894 Re: Premijer liga BiH

zasto ovoliko navijaci malenih pjene zbog samo boda zelje u tuzli. kako bi se ponasali da je zeljo uzeo sva tri. bila bi nestasica haparata. gorile bi gradske hapoteke od potraznje sedativa.
- cpu_fan
#44895 Re: Premijer liga BiH
FK Sloboda -NK Savezničar 2:2 !lakilaka wrote:
zasto ovoliko navijaci malenih pjene zbog samo boda zelje u tuzli. kako bi se ponasali da je zeljo uzeo sva tri. bila bi nestasica haparata. gorile bi gradske hapoteke od potraznje sedativa.
-
north
#44896 Re: Premijer liga BiH
3 put odgovara na isti post inetelektualca Lendrica
...Kakvo razočarenje jebo te i na silu pokušaj od boda napraviti tri 
Last edited by north on 30/04/2017 20:39, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#44897 Re: Premijer liga BiH
Šteta samo što ste pisali o tome kako je sve kupljeno.Tačno ne znam šta da mislim.cpu_fan wrote:Evo uprava Želje i Petrovic mole navijače za strpljenje i razumijevanje. Petrović :"Naši navijaći moraju shvatiti da se neke utakmice ne mogu kupiti."
- Raigor Stonehoof
#44898 Re: Premijer liga BiH
Ne ide tako izrekalakilaka wrote: i oni nasli i postenju. kurva o postenju a vojnik o skracenju. maleni, maleni.
Kurva o poštenju, Seljo o suđenju
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#44899 Re: Premijer liga BiH
pa dok vijest doputuje do Amerike, iz remija se pretvori u pobjedunorth wrote:3 put odgovara na isti post inetelektualca Lendrica...Kakvo razoračenje jebo te I na silu pokušaj od boda napraviti tri
- Charuga
- Globalni moderator
#44900 Re: Premijer liga BiH
Opet nešto drugo. Važni su penali, naravno da jesu, posebno ako ih znaš iskoristiti, za razliku od Želje.plain vanilla wrote:A sta da ti napisem? Koliko je vazan penal? Pa vi bi to valjda trebali znati i sami.Charuga wrote:Možda je tako i najlakše, kad ne znaš šta bi napisao/la ...![]()
Sretno sa pokerom ...
Ili penali nisu vazni? Pa koji djavo onda postoje?
Naravno da znam sta reci, ali ne vidim nikakav smisao.![]()
ali neka, polaHko
Važni su kad je utakmica gutava, važni su kad imaš vodstvo, pa ga možeš povećati, važni su itekako, ali opet ne vidim smisao u onome da bi promjenio tok utakmice.
Penal, pogodite i vodite 1:0 na početku. I šta onda? Poveli ste svakako brzo nakon toga i šta ste dobili? Povukli se, primili go i opet poveli (poslije katastrofalne greške Bogičevića). I opet niste uspjeli da sačuvate tri boda.
I dalje stoji pitanje, kako bi penal promjenio tok utakmice? Poveli bi poslije njega i? Da se rezultat kretao drugačije razumio bih da pišeš o promjeni toka utakmice, ali ovako ne razumijem.
Nema veze, idem da gledam Talijane ...