Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisam muslimanka i ne znam kako vasa vjera na to gleda .
Ja licno prihvatam sve osobe bez obzira na njihovu rasu ,vjeru i nacionalnost i sa takvim bi vrlo rado provela ostatak zivota i ako se moja majka ne bi slagala sa tim .
Eto toliko .
Tvoja majka ne bi prihvatila da se udas za nekoga druge vjere, nacije, rase? Jesi je pitala ikada otkud tolika odbojnost prema drugačijem?
Postavio sam ovo pitanje jer sam i sam primer toga. Hteo sam biti u vezi sa jednom devojkom iz Bosne tacnije Hercegovine i roditelji su joj zabranili da bude samnom u vezi jer sam Srbin . Kakve veze mogu ja imati sa ratom kad imam 18 godina? Zato sam hteo da vidim vase misljenje o takvim stvarima.
Beli_Orao wrote:Postavio sam ovo pitanje jer sam i sam primer toga. Hteo sam biti u vezi sa jednom devojkom iz Bosne tacnije Hercegovine i roditelji su joj zabranili da bude samnom u vezi jer sam Srbin . Kakve veze mogu ja imati sa ratom kad imam 18 godina? Zato sam hteo da vidim vase misljenje o takvim stvarima.
Beli_Orao wrote:Postavio sam ovo pitanje jer sam i sam primer toga. Hteo sam biti u vezi sa jednom devojkom iz Bosne tacnije Hercegovine i roditelji su joj zabranili da bude samnom u vezi jer sam Srbin . Kakve veze mogu ja imati sa ratom kad imam 18 godina? Zato sam hteo da vidim vase misljenje o takvim stvarima.
I bas odaberes nik beli orao?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Nista mi drugo nije palo napamet -.- Nisam nacionalista da se zna. Sad ako neko misli da provociram to je njegova stvar.
I bas odaberes nik beli orao?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Nista mi drugo nije palo napamet -.- Nisam nacionalista da se zna. Sad ako neko misli da provociram to je njegova stvar.
Pa ja, eto vidis sta vama srbima prvo padne na pamet
I haj dadni Šćerki da se zaba'lja s vama
Ja licno prihvatam sve osobe bez obzira na njihovu rasu ,vjeru i nacionalnost i sa takvim bi vrlo rado provela ostatak zivota i ako se moja majka ne bi slagala sa tim .
Eto toliko .
Tvoja majka ne bi prihvatila da se udas za nekoga druge vjere, nacije, rase? Jesi je pitala ikada otkud tolika odbojnost prema drugačijem?
Moja majka tako razmislja jer je provela rat ovdje ,ali ja sam rodjena poslije rata i ne znam kako je ovdje i sta se desavalo jer nisam rodjena ovdje. Mama mi je muslimanka a ja sam uzela vjeru od oca
koji je pravoslavac jer svako ima pravo na svoj izbor. Razumijem da je ovdje bio rat ali glupo mi je da se i dan danas dijele ljudi .
Beli_Orao wrote:Dali vam je vazna nacionalnost i vera muskarca?
Vjera da! Nacija ne skroz, al pleti kotac otkud ti i otac
nije mi važno, al ovo krvava što ti kažeš mi je jednom rekao tata, radi vjere, iako to po njemu tada nije bila upitna stvar ili nešto o čemu se raspravlja, al više radi običaja i "pravila plemena"
iako zna da nema šanse za to!
Eto toliko .
Moja majka tako razmislja jer je provela rat ovdje ,ali ja sam rodjena poslije rata i ne znam kako je ovdje i sta se desavalo jer nisam rodjena ovdje. Mama mi je muslimanka a ja sam uzela vjeru od oca
koji je pravoslavac jer svako ima pravo na svoj izbor. Razumijem da je ovdje bio rat ali glupo mi je da se i dan danas dijele ljudi .
Sent from my Sony Xperia SP
E sad te fakat ništa ne kontam.
@ insomnia
A vala ni tebe, kakav klon?