Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Charuga wrote:
Konstantno isto ponavljaš, ali ja i dalje ne kontam. Kako bi taj penal promjenio tok utakmice? Misliš da bi onda onako lagano dali onaj gol za vodstvo i da bi to bilo 2:0?
Jeste li vodili 1:0, malo nakon penala? Jeste. Jeste li se poslije toga povukli, tj je li Željo malo više imao loptu i malo više se igralo na polovini Slobode? Lendrić 1 na 1, i Crnov gol. Poslije toga ste opet poveli i opet niste sačuvali rezultat. Za sve je to kriv nedosuđen penal na početku? Kako?
Ni ja vas ne kontam, ali stvarno. Pa mi bi pogodili penal
Nemoj ba Charuga, ja mislila ti ozbiljan, a i ti branis ovaj lopovluk
Pa nisam rekao da ne bi pogodili penal, samo pitam da li bi u tom slučaju Zec došao do one šanse? Ili bi se desilo kao i poslije vodstva, da Sloboda više brani rezultat nego što napada?
Po čemu misliš da bi tu utakmica bila gotova, to je pitanje?
bjelave wrote:Vidis Vanila sad ti oni objasnjavaju da nema veze sto sudija nije svirao penal za Slobodu jer svako ne bi uticao na ishod utakmice
Penal nije ni bio, tj. bio je samo u glavama bordo navijača. Mada ja znam da b ivi volili da se svaki pad u 16 metara Želje svira kao penal.
Počinje bivati simpatično kako pokušavate opravdati lopovluk. Sreća pa nismo u S. Koreji i imamo sport klub pa možemo gledati engleze, špance i ostale. Pogledaj samo start za penal na utakmici Tottenham- Arsenal , vama se ovo ne svira i za vas ono nije start za penala.
bjelave wrote:Vidis Vanila sad ti oni objasnjavaju da nema veze sto sudija nije svirao penal za Slobodu jer svako ne bi uticao na ishod utakmice
Penal nije ni bio, tj. samo u glavama bordo navijača. Mada ja znam da b ivi volili da se svaki pad u 16 metara Želje svira kao penal.
Covjece, sta je vama svirano protiv Sirokog, a ovo nije penal?
Jestel vi te stolice ocima placali, pa vise nista ne vidite?
Pa ni ono protiv Širokog nisu penali. To neznači da je ovo večeras penal. Svaki bolji sudija bi za ono dao žuti Ordagiću za simulaciju. Uz to u trenutku navodnog kontakta se lopta nalazi van terena. Smanji doživljaj djevojko ili se otvoreno deklariši kao navijač Sarajeva. Čisto radi tretmana, da se bezze ne raspravljamo i ne gubimo vrijeme.
Charuga wrote:
Konstantno isto ponavljaš, ali ja i dalje ne kontam. Kako bi taj penal promjenio tok utakmice? Misliš da bi onda onako lagano dali onaj gol za vodstvo i da bi to bilo 2:0?
Jeste li vodili 1:0, malo nakon penala? Jeste. Jeste li se poslije toga povukli, tj je li Željo malo više imao loptu i malo više se igralo na polovini Slobode? Lendrić 1 na 1, i Crnov gol. Poslije toga ste opet poveli i opet niste sačuvali rezultat. Za sve je to kriv nedosuđen penal na početku? Kako?
Ni ja vas ne kontam, ali stvarno. Pa mi bi pogodili penal
Nemoj ba Charuga, ja mislila ti ozbiljan, a i ti branis ovaj lopovluk
Pa nisam rekao da ne bi pogodili penal, samo pitam da li bi u tom slučaju Zec došao do one šanse? Ili bi se desilo kao i poslije vodstva, da Sloboda više brani rezultat nego što napada?
Ricken wrote:
Naravno, isto kao što je bio i onaj na derbiju, od onog vašeg Ivetića, na loptu, neznam što je dobio žuti. Mislim mrziš, potpuno je jasno da je svaka diskusija besmislena.
Pa vidi onih koji tvrde da konstantno kradete jako je puno, i van ovog grada. Tako da ne bi valjalo da vas svi mrze. Iako ste zbog otimacine na dobrom putu.
Danas uz penal, takodjer Slobodi nije ni svirani slobodni na vrhu sesnaesterca kao i onaj, na skoro identicnoj udaljenost, koji je trebao biti sviran nad Duljevicem u derbiju. Spominjes Ivetica a zaboravljas udaranje Duljevica bez lopte za crveni na samom pocetku utakmice.
Slazem se sto se tiice ovog gore. Ko brani ovakvu pljacku iz utakmicu u utakmicu s njim se stvarno nema sta pricat.
Charuga wrote:
prvo trebas reci jel bio penal...
da, osteceni smo za penal i ovo nije pravedan rezultat. nisam rekla da bi utakmica bila gotova, ccc, nego da bi promijenilo tok utakmice.
Ricken wrote:
Naravno, isto kao što je bio i onaj na derbiju, od onog vašeg Ivetića, na loptu, neznam što je dobio žuti. Mislim mrziš, potpuno je jasno da je svaka diskusija besmislena.
Pa vidi onih koji tvrde da konstantno kradete jako je puno, i van ovog grada. Tako da ne bi valjalo da vas svi mrze. Iako ste zbog otimacine na dobrom putu.
Danas uz penal, takodjer Slobodi nije ni svirani slobodni na vrhu sesnaesterca kao i onaj, na skoro identicnoj udaljenost, koji je trebao biti sviran nad Duljevicem u derbiju. Spominjes Ivetica a zaboravljas udaranje Duljevica bez lopte za crveni na samom pocetku utakmice.
Slazem se sto se tiice ovog gore. Ko brani ovakvu pljacku iz utakmicu u utakmicu s njim se stvarno nema sta pricat.
Ja kažem da im je lopovluk u historiji kluba i u krvi !
Last edited by cpu_fan on 30/04/2017 19:49, edited 1 time in total.
Penal nije ni bio, tj. bio je samo u glavama bordo navijača. Mada ja znam da b ivi volili da se svaki pad u 16 metara Želje svira kao penal.
Počinje bivati simpatično kako pokušavate opravdati lopovluk. Sreća pa nismo u S. Koreji i imamo sport klub pa možemo gledati engleze, špance i ostale. Pogledaj samo start za penal na utakmici Tottenham- Arsenal , vama se ovo ne svira i za vas ono nije start za penala.
Imate SIPU pa bujrum, nadležni su za svaki vid lopovluka, uključujući i fudbalski. Imate snimke, dokaze, Boru kao vještaka. Radi nešto konkretno ili prestani pisati gluposti. Ako si u stanju. A vjerovatno nisi.
Najbolji nacin kako se nositi s cviljenjem je da otkrijete njegov uzrok i promijenite ponasanje na temelju treninga baziranog na nagradama. Ako kaznite zbog cviljenja ono moze prestati, ali tjeskoba ce i dalje biti prisutna. Zapravo se moze cak i pogorsati, pa ce na nju reagirati na puno opasniji nacin, na primjer ugrizom.
Kada cvili, najbolje ga je ignorirati, sto cete najjednostavnije napraviti tako da prekinete svu interakciju. Cviljenju nikada ne pridajite paznju, cak ni onu negativnu. Potaknite pozitivno ponasanje tako sto cete ga nagraditi kada je tih. Tako povecavate vjerojatnost da ce u buducnosti na stresne situacije reagirati bez cviljenja.
Charuga wrote:
da, osteceni smo za penal i ovo nije pravedan rezultat. nisam rekla da bi utakmica bila gotova, ccc, nego da bi promijenilo tok utakmice.
i, jel bio penal?
Dok vidim iz drugog ugla, ovako bih rekao prije da je bio nego da nije.
Ali opet mi nisi rekla kako bi to promjenilo tok utakmice?
Ricken wrote:
Imate SIPU pa bujrum, nadležni su za svaki vid lopovluka, uključujući i fudbalski. Imate snimke, dokaze, Boru kao vještaka. Radi nešto konkretno ili prestani pisati gluposti. Ako si u stanju. A vjerovatno nisi.
OK, samo da znam u buduće kad budete crtali linije i bavili se pitagorinim poučkom . Vidim da vam je lopovluk u krvi kao i u historiji kluba nešto sasvim normalno !
veceras su najtuzniji navijaci malenih. ne dade im se. kurko.
Ja ne znam pratis li ti inace fudbal ili samo zeljeznicar, znas li da postoji bod i tri boda?! Ne znam ko su ti ti maleni, ali ako mislis na navijace Sarajeva oni svakako imaju razloga da budu zadovoljni, jer je jos uvijek razlika tri boda tj jedna utakmica, da ste dobili danas izbacili bi nas definitivno iz utrke za titulu...sa pobjedom u sljedecem kolu protiv Slobode, svaki rezultat na Grbavici je dobar bicemo drugi 100%, i o svemu sami odlucujemo
pa vi necete 20.05. moci da hodate. bili ste se ponadali maleni ( navijaci mladjeg i manjeg sarajevskog kluba ) da ce zeljo izgubiti ali kurko. to vas cini tuznim.
Charuga wrote:
i, jel bio penal?
Dok vidim iz drugog ugla, ovako bih rekao prije da je bio nego da nije.
Ali opet mi nisi rekla kako bi to promjenilo tok utakmice?
Tako što bi da je sudija bio po bordo ukusu, Bogičević dobio i direktni crveni karton, jer nije lijepo da igrač koji igra protiv Želje, padne u 16 metara i isprlja dres, pa bi nas onda uz pogođeni čist penal, naravno satrali.
Ja sam uvijek govorio da život piše romane, ali baba Vanga to zna i bolje.
i opet ovi pitari zbog jednog totalno nebitnog penala dizu hampu. pa haj da su dva ko sa sirokim, a ovako jedan ko nijedan. ionako ne bi promjenio nista totalno beze kaljate bod ko suza cist