Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beli_Orao wrote:Dali vam je vazna nacionalnost i vera muskarca?
Vjera da! Nacija ne skroz, al pleti kotac otkud ti i otac
Po cemu je vjera bitna ?
Sto ne mogu ovog naseg mentaliteta nemoj s njim jer je srbin, hrvat ili sl dajte ba ljudi u kojem vi vjeku zivite, vjecno imate predrasude o nekome ako nekoga volis i on tebe nebitno je koje je vjere i nacionalnosti .
Neobavezno pitanje.
Ti si npr muslimanka i udas se za katoliku. Dođu djeca, kako bi ih odgajala? Da me ne shvatis pogrešno, čisto iz neke znatiželje pitam.
U Islamu žene imaju jasnu i nedvosmislenu zabranu koja se tiče miješanja i to je to. Pravila se ne mogu mijenjati po potrebi i kako kome odgovara, hwala poz.
Ko vjeruje, drži se toga, ko ne.. Široko mu polje jelte.
Ne zove se to džaba "vjera", ne tražite ništa racionalno tu.
Neobavezno pitanje.
Ti si npr muslimanka i udas se za katoliku. Dođu djeca, kako bi ih odgajala? Da me ne shvatis pogrešno, čisto iz neke znatiželje pitam.
Sent from my Sony Xperia SP
Ja nisam muslimanka i udala bi se za nekoga razlicite vjere i najnormalnije bi odgajala djecu ,naucila ih da prihvataju razlicitosti.
Neobavezno pitanje.
Ja nisam muslimanka i udala bi se za nekoga razlicite vjere i najnormalnije bi odgajala djecu ,naucila ih da prihvataju razlicitosti.
TI bi naucila nekoga da prihvataju razlicitosti? TI, ti koja na prvu nekome kazes da je zatucana?
Neobavezno pitanje.
Super, imaš pravo na to i ne vidim razlog da vršiš atake na nekog ko se ne slaže s tobom.
Neobavezno pitanje.
Napisao sam npr muslimanka, nisam te deklarisao odmah, samo opušteno
Nisam muslimanka i ne znam kako vasa vjera na to gleda .
Ja licno prihvatam sve osobe bez obzira na njihovu rasu ,vjeru i nacionalnost i sa takvim bi vrlo rado provela ostatak zivota i ako se moja majka ne bi slagala sa tim .