SDP
- fosna2014
#44826 Re: SDP
SDP treba kritikovati, jer ce samo kritikom napredovati. 
-
kiligonzales
#44827 Re: SDP
Imam 10+ godina na forumu, nemoj DA se kacis na Broj postova I aktivnost na temi I ovaj nick.johntra wrote:drago mi je da si se odnedavno aktivno uključio na ovu temu, znam da je stislo...ali izdržite, bit će za dnevnica...kiligonzales wrote:I nama ova samodopadnost i samozavaravanje ovakvim SDP...johntra wrote:sviđa mi se ovaj združeni napad na SDP, SDA botova i propalih liberala iz Tuzlanskog kantona...samo naprijed...
To sto si ti stranacki bot na forumu, ne daje ti zapravo DA optuzujes druge...
To sto je neki plitak KO potok, pa misli fda svaka objektivna kritika sdp znaci I manjak simpatija prema sdp, to je njegova privatna stvar...
-
kiligonzales
#44828 Re: SDP
Sdp se sam srozao. Narod im nije kriv sto su prokockali povjerenje. Poredjenja radi, pogledaj koje su u Sa opstine izgubili zbog svoga unutarstranackog sukoba, afera koje su IH mandatu pratile, te nerada I kockanja sanse DA ucine vise od drugih.fosna2014 wrote:Narod = stranka, stranku cine ljudi, a ljudi su trenutno na nivou SDA politike. Kratko: kakav narod, takva politika.kiligonzales wrote:Ne moze narod vazda biti kriv. Narod glasa ili ne glasa. Oni koji su u strankama jer misle na korist koju ce ostvariti kroz njih glasaju za svoje stranke, a oni koji u njima nisu, zato sto se vezu za politicke ideje, programe, obecanja koji im ulijevaju nadu da ce do pozitivnih promjena doci. Kad ovim drugima koji nisu dio stranaka nicim ne pomognes, onda je neminovno da ti okrenu ledja.fosna2014 wrote:Nije sda nista zajebaniji, nego smo mi kao narod trenutno na nivou sda politike. Kada narod shvati srz socijaldemkratije, onda ce nesto i od iste i biti. Zato i kazem, treba vremena.
Odavno izlaznost nije bila velika na izborima, a kad je i bila SDP je dobijao najvise glasova. Medjutim SDP je raskolom unutar sebe i neadekvatnim radom razorio imidz koji je imao medju narodom, svaku njihovu gresku njihovi protivnici su kapitalizirali u svoju korist...
SDP cine upravo takvi ljudi (dakle mi kao stanovnici). Bojim se da trenutno nemamo boljih kapaciteta da svjesno ponudimo nesto bolje. Jer se ne moze ici po pamet negdje gdje je nema.
Kad je Sa bilo ovako zeleno?
U Novom Gradu, Centru su imali armije glasaca, kojim je Danas draze df ili ns dati glas ili uopste nr izaci na izbore jer IH je sdp razocarao...
A NG je najmnogoljudnija sarajevska opstina...
Damir je odvalio mandata, pa Suman, ovaj Drugi nije ni po cemu nije ostavio utisak dobrog nacelnika. PR sluzbu KO DA nije imao... Za njeg je Damir doktor bio...
I neko ce reci to je opaska koja nema smisla, kritika neosnovana, a u samom Sdp se razvodnio kvalitet, ako su nekad imali igrace a klase sad su pali na C
-
putokaz1
#44829 Re: SDP
Da SDP u KS Loš ali liga(konkurencija) je loša takođe
Možda je samo NS u 4 gradske Općine +Ilidža jaka kankurencija ostalo je loše
i SDA nemora nijedan novi glas da dobije opet će biti pojedinačno najjača
Njima je potrebno smao da im Nezavisni Blok i BHNL što manje ''ukradu''
Možda je samo NS u 4 gradske Općine +Ilidža jaka kankurencija ostalo je loše
i SDA nemora nijedan novi glas da dobije opet će biti pojedinačno najjača
Njima je potrebno smao da im Nezavisni Blok i BHNL što manje ''ukradu''
- bersK
-
putokaz1
#44831 Re: SDP
659 novih članova SDP u Lukavcu
Propaganda ili Istina?
Propaganda ili Istina?
-
Stari_demagog
#44832 Re: SDP
Denis je jedini političar iz SDP-a koji valja, i to ne da je prosječan nego iznadprosječan političar, ali Denis u ovom šljamu od stranke se utapa u njeno kadrovsko sivilo.bersK wrote:https://www.facebook.com/bhdijaspora.ne ... 00/?type=3
Nagradna igra. Nađi glas kontra Denisa
-
Haman2
#44833 Re: SDP
Becirovicu cast svaka. Ja ne znam kako moze biti u takvom okruzenju. Nermin Niksicmoze biti predsjednik neke male mjesne zajednice ili predsjednik nekog lovackog drustva.
SDP ce Dodik staviti pod svoju kontrolu. Vec sada uvaljuje svoje ljude, a iskopleksirani Bosnjaci ce odmah takve ustoliciti za svije vodje, kako im niko ne bi mogao kazati da su nacional-sovinisti. Kaem nacional-sovinisti a ne nacionlisti, jer su to dva razlicita pojma.
SDP ce Dodik staviti pod svoju kontrolu. Vec sada uvaljuje svoje ljude, a iskopleksirani Bosnjaci ce odmah takve ustoliciti za svije vodje, kako im niko ne bi mogao kazati da su nacional-sovinisti. Kaem nacional-sovinisti a ne nacionlisti, jer su to dva razlicita pojma.
-
kiligonzales
#44834 Re: SDP
Becirovic je odlican, ovi iz Sa su smjesni. Zalosno bi vala bilo kada bi Sarajlije opet htijeli da naguze Tuzlake u SDP, da su pametni ko sto nisu Becirovica bi gurnuli na celo stranke, sa njim bi na celu popravili imidz, Nera stvarno izgleda ko ublehas. 
- cyprus
#44836 Re: SDP
Vrlo je moguće da bi Denis Bećirović kratkoročno uspio ostvariti bolji izborni rezultat od Nikšića, posebno zato što ima naklonost desnog krila građanske opcije, koje je po pravilu glasnije i odlučnije od onog suprotnog... Međutim, stvarni rezultati na dugoročnom planu bi bili isti kao i kod svakog drugog populiste...
Ja ne znam kako ljudi ne uviđaju (nakon silnih lutanja sve ove godine) da probosansku političku stranu, koja mora imati konstruktivnu ulogu da bi ispunila svoju svrhu, populizam ne može odvesti nigdje...
Ja ne znam kako ljudi ne uviđaju (nakon silnih lutanja sve ove godine) da probosansku političku stranu, koja mora imati konstruktivnu ulogu da bi ispunila svoju svrhu, populizam ne može odvesti nigdje...
-
El_comadante
#44837 Re: SDP
upravu si... SDP se treba okrenuti ekonomije, otvaranju radnih mjesta i tako a ne jeftinim populizmomcyprus wrote:Vrlo je moguće da bi Denis Bećirović kratkoročno uspio ostvariti bolji izborni rezultat od Nikšića, posebno zato što ima naklonost desnog krila građanske opcije, koje je po pravilu glasnije i odlučnije od onog suprotnog... Međutim, stvarni rezultati na dugoročnom planu bi bili isti kao i kod svakog drugog populiste...
- fosna2014
#44838 Re: SDP
Dobro ovo SDP radi. Vrlo dobro.
- johntra
#44839 Re: SDP
zanimljivo je da si se odnedavno pojavio na ovoj temi, na kojoj sam aktivan od njenog nastanka i znam ko ovdje iznosi realne kritike, ko hvali i znam ko je plaćen da kritkuje...poyykiligonzales wrote:
Imam 10+ godina na forumu, nemoj DA se kacis na Broj postova I aktivnost na temi I ovaj nick.
To sto je neki plitak KO potok, pa misli fda svaka objektivna kritika sdp znaci I manjak simpatija prema sdp, to je njegova privatna stvar...
- ultima_palabra
#44840 Re: SDP
Koje?fosna2014 wrote:Dobro ovo SDP radi. Vrlo dobro.
- Roccohljup
#44842 Re: SDP
To ono, svaka stranka mora imati čovjeka za "prljave stvari"Ned071 wrote:ma ovo sa bakirom alispahićem
- ultima_palabra
#44843 Re: SDP
Samo što je on više tip koji "ima" stranku, nego da stranka ima njegaRoccohljup wrote:To ono, svaka stranka mora imati čovjeka za "prljave stvari"Ned071 wrote:ma ovo sa bakirom alispahićem![]()
![]()
- Prpa.ba
#44844 Re: SDP
Racuna li se kao skidanje SDA sa vlasti ako su svi "akteri" SDA u vlasti ali kroz SDP i SBB?

-
Heartbeats
#44845 Re: SDP
Strašan. Čudo jedno.Vanjic wrote:Magazinovic isto jako dobar momak...
-
kiligonzales
#44846 Re: SDP
javi mi se na pp da ti objasnim ko sam i sta sam...johntra wrote:zanimljivo je da si se odnedavno pojavio na ovoj temi, na kojoj sam aktivan od njenog nastanka i znam ko ovdje iznosi realne kritike, ko hvali i znam ko je plaćen da kritkuje...poyykiligonzales wrote:
Imam 10+ godina na forumu, nemoj DA se kacis na Broj postova I aktivnost na temi I ovaj nick.
- branimir stulic
#44847 Re: SDP
Kvalitetan kadar. S fakulteta direktno u poslanicke klupe. Bez dana staža u realnom sektoru. Jedan iz generacije zlatkovih klonova sa crvenom kravatom i znackom Sdp u reveru.Heartbeats wrote:Strašan. Čudo jedno.Vanjic wrote:Magazinovic isto jako dobar momak...
-
Stari_demagog
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#44850 Re: SDP
A nema dana da ne daje izjavu za neki dnevnik , za nešto....do koga li je , do njega ili do medija ?branimir stulic wrote:Kvalitetan kadar. S fakulteta direktno u poslanicke klupe. Bez dana staža u realnom sektoru. Jedan iz generacije zlatkovih klonova sa crvenom kravatom i znackom Sdp u reveru.Heartbeats wrote:Strašan. Čudo jedno.Vanjic wrote:Magazinovic isto jako dobar momak...
I kažu mediji ne kreiraju politicku sliku i nemaju odgovornost. E pa malo sutra....