Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#44826 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

cpu_fan wrote:
Charuga wrote:http://forum.klix.ba/fudbal-u-bih-opcen ... #p13577823

@cpu_fan

Post ti je prebačen na odgovarajucu temu, pa tamo nastavi o tim stvarima. Ovo je tema PLBiH!
Ovo je odgovarajuća tema. Govorimo o trenutnoj situaciji u PL i sudijskim krađama lopovske ekipe ! Izgleda da je i ovdje adminsitracija ko i sudije u PL !
O tome piši koliko hoćeš, ni jedan post nije obrisan i neće biti. Ali o dešavanjima prije rata možeš tamo gdje sam ti prebacio post.

O komentarisanju rada administracije nekada poslije ... :thumbup:
Ricken

#44827 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

bjelave wrote:Penal u prvom, faul na ivici sesnaesterca u drugom. Pridruzeni clan zeljA Bjelica najzasluzniji za bod u Tuzli.
Več smo se osvjedočili da neznaš šta je penal.
lakilaka

#44828 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

emigrazione wrote:
lakilaka wrote:ovaj bod zelji moze biti sampionski. slavko petrovic je konacno vidio na koje igrace moze racunati. zato sa njima igrati naredne dvije i nema zime. bitno je dobiti zrinjski a sa malenima se igra poslije njihove 3 teske utakmice u 7 dana: 10.05. siroki na kosevu, 13.05. zrinjski u mostaru, 17.05. siroki u sirokom i 20.10. derbi na kosevu.
Sarajevo ako uzme kup letit ce na derbiju, svakako su duplo bolje fizicki spremni...
necete moci hodati i ako izgubite ili uzmete kup. 4 teske utakmice u 10 dana, to malo ko , pa ni malo sarajvo, ne moze izdrzati. zeljo treba uzeti zrinjski i to je to.
veceras su najtuzniji navijaci malenih. ne dade im se. kurko.
cpu_fan

#44829 Re: Premijer liga BiH

Post by cpu_fan »

Pa samo sam reko da ovo što se danas dešava nije ništa čudno kad je u historiji kluba utkan lopovluk i namještanje utakmica !
Charuga
Globalni moderator

#44830 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Super, tema ima pa opleti ... ;-)
relativno84

#44831 Re: Premijer liga BiH

Post by relativno84 »

:nargila:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#44832 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ricken wrote:
Čudno je kako gospodična, inače vrli poznavalac fudbalske igre, nije primjetila da je Ordagić trebao dobiti u 70. minuti 2 žuti, tj crveni karton, za start sa leđa nad Bekrićem. Naravno Bekrić nije dobio niti faul.
Nisam ja nikakav vrsni poznavalac fudbala, samo volim pogledati utakmicu. Da je sudija svirao penal kad je trebao, to bi promijenilo cijeli tok utakmice, pa ne bi ni doslo to tog prekrsaja Ordagica.

Mozemo mi sad naklapati do sutra, ali eto, sudija vas pogurao, vi imate bod, blago vama.
Ricken

#44833 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

cpu_fan wrote:Pa samo sam reko da ovo što se danas dešava nije ništa čudno kad je u historiji kluba utkan lopovluk i namještanje utakmica !
To što se dešava je samo u glavama navijača manjeg i mlađeg kluba.
Nadzorna_ploca

#44834 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Tuga nam srca slomi.. :izet:
FreakyStyley

#44835 Re: Premijer liga BiH

Post by FreakyStyley »

bjelave wrote:Penal u prvom, faul na ivici sesnaesterca u drugom. Pridruzeni clan zeljA Bjelica najzasluzniji za bod u Tuzli.
O kakvim ti sudijama vazda buncas ba? Jesi bardo?
bjelave

#44836 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Ricken wrote:
Več smo se osvjedočili da neznaš šta je penal.
Vec smo se osvjedocili da vi utakmicu ne znate odigrate bez velike kradje.
cpu_fan

#44837 Re: Premijer liga BiH

Post by cpu_fan »

Ricken wrote:
cpu_fan wrote:Pa samo sam reko da ovo što se danas dešava nije ništa čudno kad je u historiji kluba utkan lopovluk i namještanje utakmica !
To što se dešava je samo u glavama navijača manjeg i mlađeg kluba.
Ako ćemo realno ni vas na fudbalskoj mapi nije bilo do 45-46 ! Vaš idol je dokazani lopov, vaši igraći su svjedočili o namještenim utakmicama i to je smao u našim glavama ! Ma dajte molim vas :D
Charuga
Globalni moderator

#44838 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

plain vanilla wrote:
Ricken wrote:
Čudno je kako gospodična, inače vrli poznavalac fudbalske igre, nije primjetila da je Ordagić trebao dobiti u 70. minuti 2 žuti, tj crveni karton, za start sa leđa nad Bekrićem. Naravno Bekrić nije dobio niti faul.
Nisam ja nikakav vrsni poznavalac fudbala, samo volim pogledati utakmicu. Da je sudija svirao penal kad je trebao, to bi promijenilo cijeli tok utakmice, pa ne bi ni doslo to tog prekrsaja Ordagica.

Mozemo mi sad naklapati do sutra, ali eto, sudija vas pogurao, vi imate bod, blago vama.
Konstantno isto ponavljaš, ali ja i dalje ne kontam. Kako bi taj penal promjenio tok utakmice? Misliš da bi onda onako lagano dali onaj gol za vodstvo i da bi to bilo 2:0?
Jeste li vodili 1:0, malo nakon penala? Jeste. Jeste li se poslije toga povukli, tj je li Željo malo više imao loptu i malo više se igralo na polovini Slobode? Lendrić 1 na 1, i Crnov gol. Poslije toga ste opet poveli i opet niste sačuvali rezultat. Za sve je to kriv nedosuđen penal na početku? Kako?
emigrazione

#44839 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Ja ne znam pratis li ti inace fudbal ili samo zeljeznicar, znas li da postoji bod i tri boda?! Ne znam ko su ti ti maleni, ali ako mislis na navijace Sarajeva oni svakako imaju razloga da budu zadovoljni, jer je jos uvijek razlika tri boda tj jedna utakmica, da ste dobili danas izbacili bi nas definitivno iz utrke za titulu...sa pobjedom u sljedecem kolu protiv Slobode, svaki rezultat na Grbavici je dobar bicemo drugi 100%, i o svemu sami odlucujemo :kiss:
bjelave

#44840 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

plain vanilla wrote:
Ricken wrote:

Ordagaicev start cist, na loptu. Mozete spinovati i relativizirati do sutra ali pljacku koju cinite iz utakmicu u utamicu ne mozete sakriti.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#44841 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

plain vanilla wrote:
Ricken wrote:

Prvo penal nije bio,vidjest ces sta ce reci Boro :D
Da je sudija svirao "penal" mozda bi izgubili,sve se svodi na SBBKBB
Radar71

#44842 Re: Premijer liga BiH

Post by Radar71 »

Recesija pa počeli i bod kupovati :lol:
Logovan

#44843 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

emigrazione wrote:
Ja ne znam pratis li ti inace fudbal ili samo zeljeznicar, znas li da postoji bod i tri boda?! Ne znam ko su ti ti maleni, ali ako mislis na navijace Sarajeva oni svakako imaju razloga da budu zadovoljni, jer je jos uvijek razlika tri boda tj jedna utakmica, da ste dobili danas izbacili bi nas definitivno iz utrke za titulu...sa pobjedom u sljedecem kolu protiv Slobode, svaki rezultat na Grbavici je dobar bicemo drugi 100%, i o svemu sami odlucujemo :kiss:
Neće ti on ovo skontati šta si napisao. :D
bjelave

#44844 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Vidis Vanila sad ti oni objasnjavaju da nema veze sto sudija nije svirao penal za Slobodu jer svako ne bi uticao na ishod utakmice :D
Ricken

#44845 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

bjelave wrote:
plain vanilla wrote:
Ricken wrote:

Ordagaicev start cist, na loptu. Mozete spinovati i relativizirati do sutra ali pljacku koju cinite iz utakmicu u utamicu ne mozete sakriti.
Naravno, isto kao što je bio i onaj na derbiju, od onog vašeg Ivetića, na loptu, neznam što je dobio žuti. Mislim mrziš, potpuno je jasno da je svaka diskusija besmislena.
plain vanilla

#44846 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Charuga wrote:
Konstantno isto ponavljaš, ali ja i dalje ne kontam. Kako bi taj penal promjenio tok utakmice? Misliš da bi onda onako lagano dali onaj gol za vodstvo i da bi to bilo 2:0?
Jeste li vodili 1:0, malo nakon penala? Jeste. Jeste li se poslije toga povukli, tj je li Željo malo više imao loptu i malo više se igralo na polovini Slobode? Lendrić 1 na 1, i Crnov gol. Poslije toga ste opet poveli i opet niste sačuvali rezultat. Za sve je to kriv nedosuđen penal na početku? Kako?
Ni ja vas ne kontam, ali stvarno. Pa mi bi pogodili penal :oops: :mrgreen:

Nemoj ba Charuga, ja mislila ti ozbiljan, a i ti branis ovaj lopovluk
cpu_fan

#44847 Re: Premijer liga BiH

Post by cpu_fan »

Ma šta je jedan penal, dali bi gol i onda bi možda dali drugi pa treći pa bi ste se onda sekirali što ste pobjedili :D !
Ricken

#44848 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

bjelave wrote:Vidis Vanila sad ti oni objasnjavaju da nema veze sto sudija nije svirao penal za Slobodu jer svako ne bi uticao na ishod utakmice :D
Penal nije ni bio, tj. bio je samo u glavama bordo navijača. Mada ja znam da b ivi volili da se svaki pad u 16 metara Želje svira kao penal.
Ricken

#44849 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

plain vanilla wrote:
Charuga wrote:
Ni ja vas ne kontam, ali stvarno. Pa mi bi pogodili penal :oops: :mrgreen:

Nemoj ba Charuga, ja mislila ti ozbiljan, a i ti branis ovaj lopovluk
Evo više nije diskusija, ovo je proročanstvo. :lol:
plain vanilla

#44850 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Ricken wrote:
bjelave wrote:Vidis Vanila sad ti oni objasnjavaju da nema veze sto sudija nije svirao penal za Slobodu jer svako ne bi uticao na ishod utakmice :D
Penal nije ni bio, tj. samo u glavama bordo navijača. Mada ja znam da b ivi volili da se svaki pad u 16 metara Želje svira kao penal.
Covjece, sta je vama svirano protiv Sirokog, a ovo nije penal?
Jestel vi te stolice ocima placali, pa vise nista ne vidite?
Locked