Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Post ti je prebačen na odgovarajucu temu, pa tamo nastavi o tim stvarima. Ovo je tema PLBiH!
Ovo je odgovarajuća tema. Govorimo o trenutnoj situaciji u PL i sudijskim krađama lopovske ekipe ! Izgleda da je i ovdje adminsitracija ko i sudije u PL !
O tome piši koliko hoćeš, ni jedan post nije obrisan i neće biti. Ali o dešavanjima prije rata možeš tamo gdje sam ti prebacio post.
O komentarisanju rada administracije nekada poslije ...
lakilaka wrote:ovaj bod zelji moze biti sampionski. slavko petrovic je konacno vidio na koje igrace moze racunati. zato sa njima igrati naredne dvije i nema zime. bitno je dobiti zrinjski a sa malenima se igra poslije njihove 3 teske utakmice u 7 dana: 10.05. siroki na kosevu, 13.05. zrinjski u mostaru, 17.05. siroki u sirokom i 20.10. derbi na kosevu.
Sarajevo ako uzme kup letit ce na derbiju, svakako su duplo bolje fizicki spremni...
necete moci hodati i ako izgubite ili uzmete kup. 4 teske utakmice u 10 dana, to malo ko , pa ni malo sarajvo, ne moze izdrzati. zeljo treba uzeti zrinjski i to je to.
veceras su najtuzniji navijaci malenih. ne dade im se. kurko.
Ricken wrote:
Čudno je kako gospodična, inače vrli poznavalac fudbalske igre, nije primjetila da je Ordagić trebao dobiti u 70. minuti 2 žuti, tj crveni karton, za start sa leđa nad Bekrićem. Naravno Bekrić nije dobio niti faul.
Nisam ja nikakav vrsni poznavalac fudbala, samo volim pogledati utakmicu. Da je sudija svirao penal kad je trebao, to bi promijenilo cijeli tok utakmice, pa ne bi ni doslo to tog prekrsaja Ordagica.
Mozemo mi sad naklapati do sutra, ali eto, sudija vas pogurao, vi imate bod, blago vama.
cpu_fan wrote:Pa samo sam reko da ovo što se danas dešava nije ništa čudno kad je u historiji kluba utkan lopovluk i namještanje utakmica !
To što se dešava je samo u glavama navijača manjeg i mlađeg kluba.
Ako ćemo realno ni vas na fudbalskoj mapi nije bilo do 45-46 ! Vaš idol je dokazani lopov, vaši igraći su svjedočili o namještenim utakmicama i to je smao u našim glavama ! Ma dajte molim vas
Ricken wrote:
Čudno je kako gospodična, inače vrli poznavalac fudbalske igre, nije primjetila da je Ordagić trebao dobiti u 70. minuti 2 žuti, tj crveni karton, za start sa leđa nad Bekrićem. Naravno Bekrić nije dobio niti faul.
Nisam ja nikakav vrsni poznavalac fudbala, samo volim pogledati utakmicu. Da je sudija svirao penal kad je trebao, to bi promijenilo cijeli tok utakmice, pa ne bi ni doslo to tog prekrsaja Ordagica.
Mozemo mi sad naklapati do sutra, ali eto, sudija vas pogurao, vi imate bod, blago vama.
Konstantno isto ponavljaš, ali ja i dalje ne kontam. Kako bi taj penal promjenio tok utakmice? Misliš da bi onda onako lagano dali onaj gol za vodstvo i da bi to bilo 2:0?
Jeste li vodili 1:0, malo nakon penala? Jeste. Jeste li se poslije toga povukli, tj je li Željo malo više imao loptu i malo više se igralo na polovini Slobode? Lendrić 1 na 1, i Crnov gol. Poslije toga ste opet poveli i opet niste sačuvali rezultat. Za sve je to kriv nedosuđen penal na početku? Kako?
Ja ne znam pratis li ti inace fudbal ili samo zeljeznicar, znas li da postoji bod i tri boda?! Ne znam ko su ti ti maleni, ali ako mislis na navijace Sarajeva oni svakako imaju razloga da budu zadovoljni, jer je jos uvijek razlika tri boda tj jedna utakmica, da ste dobili danas izbacili bi nas definitivno iz utrke za titulu...sa pobjedom u sljedecem kolu protiv Slobode, svaki rezultat na Grbavici je dobar bicemo drugi 100%, i o svemu sami odlucujemo
Ricken wrote:
Ordagaicev start cist, na loptu. Mozete spinovati i relativizirati do sutra ali pljacku koju cinite iz utakmicu u utamicu ne mozete sakriti.
Ricken wrote:
Prvo penal nije bio,vidjest ces sta ce reci Boro
Da je sudija svirao "penal" mozda bi izgubili,sve se svodi na SBBKBB
Ja ne znam pratis li ti inace fudbal ili samo zeljeznicar, znas li da postoji bod i tri boda?! Ne znam ko su ti ti maleni, ali ako mislis na navijace Sarajeva oni svakako imaju razloga da budu zadovoljni, jer je jos uvijek razlika tri boda tj jedna utakmica, da ste dobili danas izbacili bi nas definitivno iz utrke za titulu...sa pobjedom u sljedecem kolu protiv Slobode, svaki rezultat na Grbavici je dobar bicemo drugi 100%, i o svemu sami odlucujemo
Ricken wrote:
Ordagaicev start cist, na loptu. Mozete spinovati i relativizirati do sutra ali pljacku koju cinite iz utakmicu u utamicu ne mozete sakriti.
Naravno, isto kao što je bio i onaj na derbiju, od onog vašeg Ivetića, na loptu, neznam što je dobio žuti. Mislim mrziš, potpuno je jasno da je svaka diskusija besmislena.
Charuga wrote:
Konstantno isto ponavljaš, ali ja i dalje ne kontam. Kako bi taj penal promjenio tok utakmice? Misliš da bi onda onako lagano dali onaj gol za vodstvo i da bi to bilo 2:0?
Jeste li vodili 1:0, malo nakon penala? Jeste. Jeste li se poslije toga povukli, tj je li Željo malo više imao loptu i malo više se igralo na polovini Slobode? Lendrić 1 na 1, i Crnov gol. Poslije toga ste opet poveli i opet niste sačuvali rezultat. Za sve je to kriv nedosuđen penal na početku? Kako?
Ni ja vas ne kontam, ali stvarno. Pa mi bi pogodili penal
Nemoj ba Charuga, ja mislila ti ozbiljan, a i ti branis ovaj lopovluk
Charuga wrote:
Ni ja vas ne kontam, ali stvarno. Pa mi bi pogodili penal
Nemoj ba Charuga, ja mislila ti ozbiljan, a i ti branis ovaj lopovluk