Pa i nije toliko užasno koliko mi se činilo, naprotiv, ima grešaka ali za prvi pokušaj je extra

Moderator: anex
Pa i nije toliko užasno koliko mi se činilo, naprotiv, ima grešaka ali za prvi pokušaj je extra

Jesu snicle XD Mljeveno junece meso, bijeli luk, persin, sol, biber, jaje, brasno, malo praska za pecivo; preeeukusne su bile ali sam ih malo duze przila da ne ostanu zive
. dok mi je junetina bila ukusna... takve snicle sam voljela-hladne jesti... i medju dodacima je bio -- hljeb potopljen u mlijeko ili vodu... bez brasnaNisrin wrote: ↑20/11/2020 00:17 Jesu snicle XD Mljeveno junece meso, bijeli luk, persin, sol, biber, jaje, brasno, malo praska za pecivo; preeeukusne su bile ali sam ih malo duze przila da ne ostanu zive
I basmati riza sa kurkumom, paradajz je ukusan, a ne moze bez mocarele XD I nema hljeba
moonca, ako ti kad bude Minhen usput, bujrum, sve je ovo puno ljepse uzivo i mnogooo ukusno, samo sto ja nemam volje to ukrasavati i cesce eksperimentisati
Super izgleda

Otkad nisam jela, kako je to ukusnoRijeka_snova wrote: ↑21/11/2020 17:14Super izgledaI ja imam problem sa tim mjehurićima u ovoj pjeni od bjelanjaka, zato mi je najdraža šampita kad se ne uredi! Bude super kremasta i ne baš čvrsta, taman za kašikom iz tepsije
Sigurno ima neki trik kako da ne bude pjenasta, ali ja nisam istraživala mnogo, slabo pravim te kolače
![]()
U skladu sa sezonom, slatki ćevap:
![]()

Obicno kupujem ovaj bijeli jer se bas brzo i lahko kuha. Znala sam nabasati na neki sareni koji zvecka po tanjiru i nakon sto je skuhan.exliberal-ex wrote: ↑21/11/2020 17:43Uf sto ti to treba...
Ja imam problem da nadjem dobar grah koji moze da se skuha kako bog zapovjeda...uvijek ljuska ostane neskuhana bez obzira dal ga pokiselim ili ne...dal ga kuham u pretisu ili normalno.