Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E jbg sad, a u LP 5-4 za Barcu od '90. pa ovamo
Madrid je proglasen najboljim klubom 20. stoljeca. Ne znam sta je nejasno.
Kad bude proglasenje za 21 vijek, bice i Barca u konkurenciji
Naveo sam broj trofeja, sugerisuci da i nije tako strasna razlika kako se predstavlja.
Ostalo da ne ponavljam.
Necu vise, omarko, majke mi
supercali wrote:Pa i ukupnom zbiru ako pogledamo trofeje opet je real bolji ma koliko se trudio reci da je barca bolja
Real je najtrofeniji klub svijeta, mislim na glavne titule: Primera i LP.... teško da ce ga Barca ikad stici po tom pitanju...da sam fan trofeja, navijao bih za Real...logicno, što bi reko Chombe
međutim, ne mogu da vjerujem da se oko toga i dalje raspravlja kako se pojedincima da pricati istu pricu po 100-ti put
supercali wrote:Pa i ukupnom zbiru ako pogledamo trofeje opet je real bolji ma koliko se trudio reci da je barca bolja
Real je najtrofeniji klub svijeta, mislim na glavne titule: Primera i LP.... teško da ce ga Barca ikad stici po tom pitanju...da sam fan trofeja, navijao bih za Real...logicno, što bi reko Chombe
međutim, ne mogu da vjerujem da se oko toga i dalje raspravlja kako se pojedincima da pricati istu pricu po 100-ti put
Necemo vise, evo casna pionirska
505, izvini, ali vrtimo se ukrug. Nema potrebe.
Tim pravnika FCB je u Cirihu da otkloni sve sumnje oko jedne situacije koja bi se mogla desiti. Kao sto znamo, Barcelona je kaznjena zabranom registracije igraca u dva prelazna roka. Ok, ali ostavlja se pitanje sta ako se desi teza povreda(6 mjeseci na vise) Po pravilu,u tom slucaju sve ekipe imaju pravo da dovedu zamjenu bez da cekaju prelazni rok. Barcelona zeli da zna u kojoj je legalnoj situaciji.
HB_BHF wrote:@skendere
Kakve su ovo nove gluposti oko La Masije?
To su oni momci koji su bili "kaznjeni" od strane FIFA-e. Sad su se okomili na Kamerunca Patrica kome cak zabranjuju da zivi u La Masiji. Prihvatili su ga roditelji od jednog djecaka koji igra sa njim. Jadno. Od devet " sumnjivih" smamo su trojica ostala. I vidi cuda, od ovih sest jedan je u Liverpoolu a drugi u PSG-u...Strava
skenderija04 wrote:
To su oni momci koji su bili "kaznjeni" od strane FIFA-e. Sad su se okomili na Kamerunca Patrica kome cak zabranjuju da zivi u La Masiji. Prihvatili su ga roditelji od jednog djecaka koji igra sa njim. Jadno. Od devet " sumnjivih" smamo su trojica ostala. I vidi cuda, od ovih sest jedan je u Liverpoolu a drugi u PSG-u...Strava
If Ben Lederman were a talented musician or a talented dancer, his father said, there would be no question if his family moved somewhere so he could learn from the best teachers in the world. In soccer, however, a family cannot simply decide in which country they want their child to play. Barcelona has offered support to the Ledermans but, after the club lost its own appeal against its punishments, there is little it can do.
Ferrer recalled a family he worked with on an Article 19 case not long ago. The family had two boys, and both were talented athletes, one in basketball and one in soccer.
He said, “That meant that one, the basketball boy, was every day off training with his club, learning from the coaches, playing in the games.”
He sighed. “The other?” Ferrer said. “The other was at home crying.”
Ccc... Uništavanje dječjih snova i budućnosti fudbala uopšte.