cifra sa portala je za broj na student paketu
komedija jbte
mescini da moram na jos jedno hodocasce u bh telecom
Moderator: Benq
javi se za kafu ako bude nakon poslaFilter wrote:update sa 1444... uopste nemaju moju prijavu za opciju moj izbor![]()
![]()
cifra sa portala je za broj na student paketu1444 ima stanje jos 2.48KM bonusa
komedija jbte![]()
moze mozequarterback wrote:javi se za kafu ako bude nakon poslaFilter wrote:update sa 1444... uopste nemaju moju prijavu za opciju moj izbor![]()
![]()
komedija jbte![]()
i ja sam pred'o prije 20 dana za moj izbor, nista, nit se ko javlja nit zove, ma ni pismo da napisuFilter wrote:update sa 1444... uopste nemaju moju prijavu za opciju moj izbor![]()
![]()
komedija jbte![]()
Da ali onda zovu 1444 i traže da im se to isključi jer ih "neke glupe poruke uznemiravaju". Takvih mi ni sekunde nije žao.Dzontra_Volta wrote:Koliko ja znam, čim pređeš određenu cifru iznad iznosa redovne pretplate u roamingu, stiže ti sms poruka od BH Telecoma kojom te upozoravaju da ti je uključen Mobile Data u roamingu, te da bi mogao imati nepredviđene troškove. Mojoj ženi je takva poruka došla prošlo ljeto u Hrvatskoj, nakon što je prekoračila 20 KM.
mescini da jos nisu pohvatali sve konceradiostar wrote:i ja sam pred'o prije 20 dana za moj izbor, nista, nit se ko javlja nit zove, ma ni pismo da napisuFilter wrote:update sa 1444... uopste nemaju moju prijavu za opciju moj izbor![]()
![]()
komedija jbte![]()
Kanali su ti od individualnog ukusa, ali ima se sta pogledati i na filmskim pinkovima. Opet kazem stvar ukusa.aida25 wrote:Pozz, interesuje me vrijedi li se prebaciti sa telemacha na moju tv, ne mislim sad na finansije nego konkretno na tv kanale, valjaju li ovi pinkovi filmski kanali ili samo vrte iste filmove u krug posto su oni glavna razlika ponude telemacha i poste?

doduse, mozda bi mi bilo pametnije da sam otisao da prijavim u svoju lokalnu poslovnicu telecoma umjesto u scc.Filter wrote:mescini da jos nisu pohvatali sve konceradiostar wrote:
i ja sam pred'o prije 20 dana za moj izbor, nista, nit se ko javlja nit zove, ma ni pismo da napisu
e da, jos mi gospodja sa 1444 rece da se student paket ne moze ukljuciti u moj izbor
Nema potrebe, samo izvadiš sim karticu i kupiš prepaid na destinaciji, npr. u Hrvatskoj imaš "welcome to croatia" prepaid paket za 13KM:MOSALJOZE wrote:![]()
Kad gdje krenem,ima da ostavim telefon kući
Vjerujem da i u drugim državama imaju ovako nešto za turiste!Za samo 50 kuna u "Cheapest Surf & Call" start paketu dobivaš:
3 GB podatkovnog prometa
500 minuta prema svim mrežama u Hrvatskoj
pozive prema fiksnim mrežama u 16 europskih država po cijeni od samo 0,39 kn/min (0,05 EUR/min)*
10 kuna na računu
A zar ti ne odgovaras sam sebi na tvoja licno postavljena pitanja? I dobar si, vec 5 postova.kenojesuperheroj wrote:Jedno strucno pitanje :
Stanje na modemu :
Stanje kad mjerim brzinu sa ugašenim STB, sa upaljenim je oko 15 Mbps :
Da li bi trebalo bit veće s obzirom na ovo na modemu ?
Filter wrote:dobar ovaj mojaTV moj izbor portal za pregled gsm potrosnje. po njemu mi racun iznosi 256038,83KM

Eto šta te briga, tebi dužni, zatraži Baketov A8!Velkoski wrote:Filter wrote:dobar ovaj mojaTV moj izbor portal za pregled gsm potrosnje. po njemu mi racun iznosi 256038,83KM
radiostar wrote:doduse, mozda bi mi bilo pametnije da sam otisao da prijavim u svoju lokalnu poslovnicu telecoma umjesto u scc.Filter wrote:mescini da jos nisu pohvatali sve konceradiostar wrote:
i ja sam pred'o prije 20 dana za moj izbor, nista, nit se ko javlja nit zove, ma ni pismo da napisu
e da, jos mi gospodja sa 1444 rece da se student paket ne moze ukljuciti u moj izbor
Velkoski wrote:Filter wrote:dobar ovaj mojaTV moj izbor portal za pregled gsm potrosnje. po njemu mi racun iznosi 256038,83KM
Imas li ti na nekom drugome skupljat postove nego na meni ?ing-ecc wrote:A zar ti ne odgovaras sam sebi na tvoja licno postavljena pitanja? I dobar si, vec 5 postova.kenojesuperheroj wrote:Jedno strucno pitanje :
Stanje na modemu :
Stanje kad mjerim brzinu sa ugašenim STB, sa upaljenim je oko 15 Mbps :
Da li bi trebalo bit veće s obzirom na ovo na modemu ?
Tebi je svaki post do 99-og izbrojan!!! Dalje i tako ne znam brojati.kenojesuperheroj wrote:Imas li ti na nekom drugome skupljat postove nego na meni ?ing-ecc wrote:A zar ti ne odgovaras sam sebi na tvoja licno postavljena pitanja? I dobar si, vec 5 postova.kenojesuperheroj wrote: Da li bi trebalo bit veće s obzirom na ovo na modemu ?
Ima taj program u ponudi moja tvaida25 wrote:Pozdrav, samo da pitam ima li medju tv kanalima program m1 film gold, paket moja tv full?
Bio pozar u zgradi Telecoma na Maltijalijas74 wrote:Jel ovo "pao" BH telekom ne radi ni VOIP ni ULTRA
Benq wrote:Bio pozar u zgradi Telecoma na Maltijalijas74 wrote:Jel ovo "pao" BH telekom ne radi ni VOIP ni ULTRA
http://ba.n1info.com/a97383/Vijesti/Vij ... ecoma.html