P.S.
Nemoj ti ništa zaključivati, ozlijedićeš se.
Ko je bolan dirno? Ja cuh gromoglasne aplauze i sveopcu podrsku svakoj izgovorenoj rijeci.Škobo Habu wrote: ↑10/03/2020 19:23 I, vojaci?
Šta konkretno zamjerate gospodi koja vam je dirnula u glavnog moralistu?
Čitaš i ne vjeruješ..BHCluster wrote: ↑10/03/2020 18:11![]()
P.S.
Nemoj ti ništa zaključivati, ozlijedićeš se.
A ovako su govorili zvaničnici NATO saveza o Crnoj Gori u 2012., nakon dostavljanja ANP-a:NATO Secretary General Jens Stoltenberg welcomed Minister of Foreign Affairs Bisera Turković and Minister of Defence Sifet Podžić at NATO Headquarters on 10 March 2020 to discuss cooperation between NATO and Bosnia and Herzegovina.
The NATO Secretary General said that the Alliance looks forward to continue supporting Bosnia and Herzegovina in its reform efforts, on the basis of the Reform Programme submitted to NATO in December 2019. The Secretary General stressed that NATO remains committed to political dialogue and cooperation with Bosnia and Herzegovina. He said that the Alliance will continue supporting the implementation of the Reform Programme, for the benefit of all citizens in the country.
I OK. Znam. Opet će skočiti dežurni klokani sa citatima raznih dodika, komšića, šarovića i inih...The NATO Deputy Secretary General, Ambassador Alexander Vershbow visited Montenegro on Thursday, 19 July 2012 to reaffirm NATO's open door policy.
...Ambassador Vershbow praised the ongoing commitment of the Montenegrin authorities to pursue political and defence reforms.
"These efforts will be vital for future membership in NATO. I am convinced from my meetings today that Montenegro will continue to work hard to make further progress,” he said.
Naravno da ćemu pljeskati, nisu ga ni doveli zbog nečega drugog.
koji je ovo pijani gmaz... tobejarabi- Neću biti partner s onima koji brinu samo budžete. Budžet sam povjerio čovjeku kojem vjerujem, ako to ne bude tako, neće biti ni prvi ni posljednji koji me izdao - kazao je Komšić.
Mislim, Senade, i ja sam ih kupovao, gdje god sam bio, od nacelnika opstine pa do predsjednistva... To tako mora Senade...Škobo Habu wrote: ↑11/03/2020 12:03 "_ Mislim, Senade, da je od krucijalne važnosti za zdravlje svih stanovnika BiH, mislim kompletne države, me samo kantona, mene kanton ne interesuje, da kantonalni ministar Mesihović posjeduje službeno auto određene kubikaže i komfora.
Ko bolje poznaje korona virus od ministra Mesihovića? Ko, Senade?"
ma ciniti se, to je do signala