prejebenferratilis wrote:Odlican
vidi ovo ako vec nisi
Moderator: _BataZiv_0809
prejebenferratilis wrote:Odlican
Zbog tog trejlera sam i pogledao filmbeni-bu-man wrote: prejeben![]()
vidi ovo ako vec nisi![]()
McAvoy prelud, nemam sta drugo recferratilis wrote:Zbog tog trejlera sam i pogledao filmbeni-bu-man wrote: prejeben![]()
Nekad davno sam gledao Ubreakable i bio je odlican, ali ovaj Split mi je promakao. On mi je bio jos bolji. Jedva cekam ovaj novi. Drago mi je da postoji dobra alternativa DC i Marvel superherojima.

ferratilis wrote:Zbog tog trejlera sam i pogledao filmbeni-bu-man wrote: prejeben![]()
Nekad davno sam gledao Ubreakable i bio je odlican, ali ovaj Split mi je promakao. On mi je bio jos bolji. Jedva cekam ovaj novi. Drago mi je da postoji dobra alternativa DC i Marvel superherojima.

Being happy ain't nothing more than having something to look forward to and helping your people have something to look forward to.

drugi dio jel ?markioni wrote:dobar sicario dobar...spoiler*steta sto malu ne roknuse na kraju da bude komplet feeling al dobro...i ono sto su prikazali dobro im odobrise oni ODOZGOR.
yup.beni-bu-man wrote:drugi dio jel ?markioni wrote:dobar sicario dobar...spoiler*steta sto malu ne roknuse na kraju da bude komplet feeling al dobro...i ono sto su prikazali dobro im odobrise oni ODOZGOR.

sa ovakvim nazivom, mora valjat.pici wrote:karananice jes gledo KARAModlican

Baš ovo čudo postoji još_BataZiv_0809 wrote:Pa tako nesto i kontam, iako je jasno da je poslije dvojke sve mamuzanje mrtvog konja. Haj mozda pogledam. Sad sam ubacio kasetu The Pelican Brief u video![]()
Faza: gledanje filmova koje sam davno gledaoTerminatora (kec i dvica) sam zadnji put gledao sa 12 godina
Tomahawk11 wrote:Baš ovo čudo postoji još_BataZiv_0809 wrote:Pa tako nesto i kontam, iako je jasno da je poslije dvojke sve mamuzanje mrtvog konja. Haj mozda pogledam. Sad sam ubacio kasetu The Pelican Brief u video![]()
Faza: gledanje filmova koje sam davno gledaoTerminatora (kec i dvica) sam zadnji put gledao sa 12 godina
![]()
Ja se i DVD playera riješio