Nervira me:
1. Kad mi se neko zalijepi za karambolku i vozi 10 cm od mene. Doslo mi da kupim preko ebay-a naljepnicu "I hope your insurance is as a good as my breaks!" Halo ba covjece, odbij!
2. Kad se neko uvaljuje ispred mene 2 metra pred raskrsnicu ili semafora!
3. Svi vozaci golfova 2 i skoda felicija! Od prvih uvijek ocekujem krsenje svih mogucih pravila a od drugih da cu osijediti dok dodjem do kuce, ili vec gdje god idem... Standardna voznja 20 km/h manje od dozvoljene!
4. Na regionalnom putu- preticanje da bi se skrenulo na neki seoski put 50 metara nize.
5. Pred kamerom uspori na 30 km/h! Ma vozi normalno, ako znas sta znaci normalno uopste!
6. Sto mi se cini da pola grada ne zna voziti po kisi. Ili sta se desava kad kisa padne, pa saobracaj blokira, neka mi neko objasni lijepo molim! Mozda ima tu neka logika koju jos nisam shvatila.
7. Nestrpljivost drugih vozaca. Ljudi moji, sta cu sad ako skrecem i pjesaci prelaze ulicu- da ih zgazim zato sto si ti nervozan iza mene i trubis?
8. Pjesaci

Ok mi je ako vidim staricu ili starca da prelazi ulicu onoliko brzo koliko moze, ali kad vidim neke da setkaju ko da su na modnoj pisti- pa sestro, idi na Ferhadiju pa se modiraj, a ne kad prelazis cestu!
9. Pjesaci- opet! Kad pretrcavaju ulicu gdje im nije mjesto- bez pjesackog, semafora ili bilo koje normalne logike. Nazalost, vidjeli smo u zadnjih nekoliko mjeseci i smrtne posljedice istog. Mene fakat strah da cu jednom tako nekog pjesaka pokupiti, bez obzira na svo zivo kocenje.
10. Svi oni koji misle da su oni i njihovo auto Bogom dati i da su kraj i pocetak svega, pa se ponasaju bahato, voze 100 km/h kroz grad, uvaljuju se, ne izbacuju zmigavce, izlaze rikvercom s parkinga bez da gledaju na ostali saobracaj, i u svakom slucaju ugrozavaju i mene a i ostale ucesnike saobracaja.
11. Biciklisti koji pored oznacenog dijela staze za bicikliste (mislim npr. na odavno oznaceni dio CVila- Otoka) voze dijelom predvidjenim za pjesake, a i pjesake koji se setkaju po dijelu oznacenom za bicikliste pa ih ovi moraju zaobilaziti i time ugrozavati i sebe i druge. I jedan biciklista posebno kojeg sam jednom vidjela na raskrsnici kod Radon Plaze kako DIJAGONALNO sijece i vozi preko raskrsnice. Jednoj strani se tek bila upalila crvena, drugoj se jos nisu ugasila, pa je prosao, ali sto je mogao da zagine idiot....
Ma haman sam ili nadzak-baba postala ili sam vec u duhu koncerta veceras "Ne volem... nikog lutko, takva mi je narav...."
Mislim da je dosta od mene....