Bogme onaj Mrkonja, Saljevicka, pa Milovic, pa onaj Cupo (sport), pa Merkezova, svi su jos tamo. Kako to?SamMot wrote:
Kakav mladi kadar? To je voditeljica na mjesec dana kao i svi zaposlenici. Radiće dok ne skonta da nema ništa od plate. Tamo svega 3-4 čovjeka imaju redovna primanja i to ljudi na vitalnim pozicijama. Ostale samo mjenja svaki mjesec.
Kad smo kod glasanja, rezultati su stigli međutim nije izabaran Senadov "favorit" i ko fol nema rezultata. Klasična šuplja.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Nero Histrion
#4476 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- MOSALJOZE
#4477 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam ni što odgovarate na ovakve provokacije
- luckylaka
#4478 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svasta ces vala cuti...Senad mulja ,,licnost godine,,Pa Senad samo produzio da kane jos koja marka a zna se da je PAPE licnost godine u sve i jednoj anketi u BiH.armin071 wrote:Ma ja Senad muljaSamMot wrote:Opet bamaža na FACE-u![]()
![]()
![]()
Propao izbor ličnosti godine. Opet Senad mulja kao i sa glasovima za izbore 2010. godine kada je preofirnu gurao Harisa koji je na kraju deklasiran![]()
![]()
![]()
![]()
Jao cirkusa i televizije majko mila![]()
![]()
A ona veza Jasenko-Bake-BH Telecom to sve udure.
Inace je tebi Jasenko sta....? Ili je mozda Bake u pitanju??
- karanana
#4479 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne vidim neku blamazu. pa nisu nacionalni izbori. u pitanju je izbor za licnost godine male televizije. bh telecom zakazo, pa sta? sutra ce dati rezultate. lazirani ili ne lazirani, ne vidim kako ce to uticati na bilo sta.
svaka ova mlada nada je milion puta bolja od kadra koje ftv zaposljava kao mladi kadar i nadu. pa i ako ne primi platu, neka malo pokaze sta zna i vidi sta moze. bolje i to nego da sjedi u kuci i na tv-u gleda onu sramotu u prijepodnevnim vijestima i gubi samopuzdanje i nadu i da se pita po cemu je gora od danielle.
svaka ova mlada nada je milion puta bolja od kadra koje ftv zaposljava kao mladi kadar i nadu. pa i ako ne primi platu, neka malo pokaze sta zna i vidi sta moze. bolje i to nego da sjedi u kuci i na tv-u gleda onu sramotu u prijepodnevnim vijestima i gubi samopuzdanje i nadu i da se pita po cemu je gora od danielle.
- luckylaka
#4480 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zna se vec ko je samo promijenio profil nakon sto je udaljen sa foruma.Sad nastavlja po starom,ne vjerujem da ce dugo posto vecinu informacija o Facetv,urednicima,zaposlenim skuplja ovdje na forumuMOSALJOZE wrote:Ne znam ni što odgovarate na ovakve provokacije
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- luckylaka
#4482 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vala i ja bih mjesec dana radio dzaba(nebih vise mozda 2-3karanana wrote:ne vidim neku blamazu. pa nisu nacionalni izbori. u pitanju je izbor za licnost godine male televizije. bh telecom zakazo, pa sta? sutra ce dati rezultate. lazirani ili ne lazirani, ne vidim kako ce to uticati na bilo sta.
- karanana
#4483 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne vidim senadovu krivicu. bas obratno, rezultati mozda i jesu sumnjivi pa nije htio proglasiti bakira dok ne stignu brojevi i potvrda, rizikujuci mozda i nesporazum i sukobcic sa glavnim sponzorom.plain vanilla wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -face-tv-a
-
Walther
#4484 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kakve veze ima zasto je to uradio? Covjek je prijetio Seselju javno na tv, svalio govna na obitelj Lukvica i eto njega jako brine sta ce mu neko uraditi...karanana wrote:a zasto bi neko po ovom pitanju nastupio javno? i to je masovic dobro pitao. ako hoces da prijavis ovako nesto, to uradis u tajnosti i anonimno da osiguras sebi sigurnost od mogucih ubica i moguceg krivicnog gonjenja, jer ako je bio tamo i gledao sve to, onda je i on ucesnik u zlocinu.
Da postoji i najmanja sansa da je tu grobnica (a sta sve se tu desavalo vjerovatno postoji) istog momenta se tamo trebalo stvoriti ekipa... Nije to neki trosak ili problem. Al valjda je bolje da se sprda sa njim pa onda cudi zasto niko od Srbe nece nista da kaze
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#4485 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mogu misliti sta je FaHra sam za sebe glasova bacioplain vanilla wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -face-tv-a
-
Nero Histrion
#4486 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A mozes mislit i koliko su Bakijevi i Zlockovi navalili, da ovog pometu?! MPicajzla wrote:Mogu misliti sta je FaHra sam za sebe glasova bacioplain vanilla wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -face-tv-a![]()
![]()
-
Walther
#4487 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sigurno manje od druge dvojicePicajzla wrote:Mogu misliti sta je FaHra sam za sebe glasova bacioplain vanilla wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -face-tv-a![]()
![]()
- Picajzla
#4488 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma i Lagumdzija i Bake su glasali za sebe pa sad Fahri vokri jer zna da se potrudio oko glasanja a na kraju nistaWalther wrote:sigurno manje od druge dvojicePicajzla wrote:Mogu misliti sta je FaHra sam za sebe glasova bacioplain vanilla wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -face-tv-a![]()
![]()
Isto djeca ocam'
- luckylaka
#4489 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko god da navalio ,iz bilo kojeg tabora najmanje je Senadova greska u svemu tome ali eto lik izletio da likuje kako je to blamaza Facetv-a a ustvari sam se izblamiraNero Histrion wrote:A mozes mislit i koliko su Bakijevi i Zlockovi navalili, da ovog pometu?! MPicajzla wrote:Mogu misliti sta je FaHra sam za sebe glasova bacioplain vanilla wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... -face-tv-a![]()
![]()
a, sve su to igranke nevidjene. Jad i bijeda
.
-
pathyeshme
#4490 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jebte kao da je nekome bitan taj kvaziizbor za CD Ličnost godine pa treba da lažira rezultate. To kao da je nekom iz Telecoma bitno što je neko dobio više glasova, a neko manje. A budimo realni pozivi se naplaćuju, tako da ne sumnjam da je možda ukupno 500 ljudi glasalo... Bakir je mogao pozvati 50 puta sam za sebe i preokrenuti rezultat u svoju korist. Mislim, smijurija, kao da je u pitanju 200 000 glasova pa je sumnjivo što se nešto promijenilo za par sati.
- Erzsebet
#4491 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sjećam se kad je Senad, pred zadnje opšte izbore, napravio anketu "za koga biste glasali da su izbori sutra", a rezultat je govorio da će SBiH dobiti 28.000 glasova, a SDP oko 600. Međutim, na izborima je bilo otprilike obrnuto.
Ovo je bolje od OBN-a i kviza Supermilijunaš, u kojem ponude dva tačna odgovora, pa zatim odaberu onaj koji takmičar nije rekao. Ali Bošnje iz dijaspore puše priču i dalje... doduše, manjina, ali ima ih
- It_is_a_Leclerc
#4492 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ipak, čestitam Senadu na kvalitetnom potezu. Takve oscilacije u glasovima jednostavno nisu prihvatljive i ispao je dosta korektan odbijajući da malog žutog proglasi za bilo šta !

- karanana
#4493 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ocigledno vas ima i pametnih u dijaspori koji ne pushe senadovu foru.Erzsebet wrote:![]()
![]()
Ne mogu vjerovati da je neko toliko retardiran da vjeruje u bilo kakve podatke koji su objavljeni na FaceTV-u.
Sjećam se kad je Senad, pred zadnje opšte izbore, napravio anketu "za koga biste glasali da su izbori sutra", a rezultat je govorio da će SBiH dobiti 28.000 glasova, a SDP oko 600. Međutim, na izborima je bilo otprilike obrnuto.
Ovo je bolje od OBN-a i kviza Supermilijunaš, u kojem ponude dva tačna odgovora, pa zatim odaberu onaj koji takmičar nije rekao. Ali Bošnje iz dijaspore puše priču i dalje... doduše, manjina, ali ima ih.
- It_is_a_Leclerc
#4494 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ipak, čestitam Senadu na kvalitetnom potezu. Takve oscilacije u glasovima jednostavno nisu prihvatljive i ispao je dosta korektan odbijajući da malog žutog proglasi za bilo šta !

- Picajzla
#4495 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Slazem seIt_is_a_Leclerc wrote:Ipak, čestitam Senadu na kvalitetnom potezu. Takve oscilacije u glasovima jednostavno nisu prihvatljive i ispao je dosta korektan odbijajući da malog žutog proglasi za bilo šta !
- Erzsebet
#4496 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa kako objašnjavaš ovu anketu pred izbore koju sam spomenuo gore? Ili ti je argument "vidi ti glave", kao i inače?karanana wrote:ocigledno vas ima i pametnih u dijaspori koji ne pushe senadovu foru.Erzsebet wrote:![]()
![]()
Ne mogu vjerovati da je neko toliko retardiran da vjeruje u bilo kakve podatke koji su objavljeni na FaceTV-u.
Ovo je bolje od OBN-a i kviza Supermilijunaš, u kojem ponude dva tačna odgovora, pa zatim odaberu onaj koji takmičar nije rekao. Ali Bošnje iz dijaspore puše priču i dalje... doduše, manjina, ali ima ih.
- karanana
#4497 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
upravo je tvoj argument da je dijaspora uvijek glupa i naivna. ja samo kazem da vjerovatno ima i izuzetaka, i u americi i u holandiji i svugdje.
a sta je ustvari teorija ovdje? sad ne mogu da skontam za koga silji i kome namjesta i za koga navija?
a sta je ustvari teorija ovdje? sad ne mogu da skontam za koga silji i kome namjesta i za koga navija?
- kritichar
- Erzsebet
#4499 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno da ima izuzetaka, to se slažem, ali je činjenica da dijaspora čak i na ovoj temi najviše podržava Senada, a ustvari su najmanje upućeni u sranja koja radi.karanana wrote:upravo je tvoj argument da je dijaspora uvijek glupa i naivna. ja samo kazem da vjerovatno ima i izuzetaka, i u americi i u holandiji i svugdje.
Nije bitno za koga šilji, bitno je da sigurno nije pošteno, kao i anketa koju sam spomenuo, a koju je šiljio za Harisa. Ali jok, najbolji novinar je to, đe bi on šiljio, džaba što su ga rezultati demantovali.
-
de balzac
#4500 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno da ima izuzetaka, to se slažem, ali je činjenica da dijaspora čak i na ovoj temi najviše podržava Senada, a ustvari su najmanje upućeni u sranja koja radi.Erzsebet wrote:karanana wrote:upravo je tvoj argument da je dijaspora uvijek glupa i naivna. ja samo kazem da vjerovatno ima i izuzetaka, i u americi i u holandiji i svugdje.
Nije bitno za koga šilji, bitno je da sigurno nije pošteno, kao i anketa koju sam spomenuo, a koju je šiljio za Harisa. Ali jok, najbolji novinar je to, đe bi on šiljio, džaba što su ga rezultati demantovali.[/quote
U konačnici, Hadžifejz šilji jedino za sebe