SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
hamalalija

#4476 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by hamalalija »

SUKOB KLANOVA ZBOG ATRAKTIVNE DJEVOJKE : Jukić, Dacić i Zornić, poručili Keljmendiju da će svakom Albancu koji im se približi biti klanjana dženaza
Četvrtak | 17.05.2012.
Na svjetlo dana izašli su novi detalji o sukobu dva opasna kriminalna klana u Sarajevu. Sve je počelo kada je u restoran Bosna, u sarajevskom naselju Ilidža, došao Naser Kelmendi sa svojom djevojkom koja je u prolazu pozdravila Senada Jukića, što se nije dopalo njenom dečku

Naser Keljmendi nije odgovorio na poziv Jukića, ali mu je preko emisara poručio da se on neće javno obračunavati ni s kim

Na svjetlo dana izašli su novi detalji o sukobu dva opasna kriminalna klana u Sarajevu. Sve je počelo kada je u restoran Bosna, u sarajevskom naselju Ilidža, došao Naser Keljmendi sa svojom djevojkom koja je u prolazu pozdravila Senada Jukića, što se nije dopalo njenom dečku.

Keljmendi je Jukića upozorio da pazi šta radi da ne bi ostao bez glave, na šta mu je Jukić uzvratio istom prijetnjom. Jukić je inače kum Hamde i Lutve Dacića protiv kojih se na Sudu BiH vodi proces zbog međunarodne trgovine drogom i pranja novca. Sve je na sreću ostalo na riječima - fizički i mogući obračun i vatrenim oružjem spriječila je policija. I jedan i drugi restoran su napustili mirno, ali tu se priča ne završava.

Naime, Senad Jukić u pomoć je pozvao Ildisa Dacića iz Rožaja, a na njegovoj strani je i Muhamed Zornić. Navodno, nakon dolaska Dacića u Sarajevo, Jukić je pozvao Nasera Keljmendija da nastave obračun gdje god i kad god njemu odgovara.
.

Da hoce vala vise da se porokaju, ide nam ljeto pa izbori, bilo bi dobro da ima nekih dogadjanja mimio politike i 6orke
insomnia78

#4477 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by insomnia78 »

Tekst je toliko debilno napisan da je to nevjerovatno

Sent sa mog ultra, sexy, cool mobitela using tapatalk
Lady Saray

#4478 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Lady Saray »

ima li gdje slika tog aviona vrijednog sukoba klanova :D
amko76

#4479 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

dajte iskopajte sliku :D nije garib sigurno, imaju kriminalci ukusa za žene uh mnjam
simpozijum delirijum

#4480 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by simpozijum delirijum »

amko76 wrote:dajte iskopajte sliku :D nije garib sigurno, imaju kriminalci ukusa za žene uh mnjam
tacno, ali ?
sljedeca zena ili lijepa djevojka moze biti neka od nasih sestara , djevojaka , supruga :x
davno sam u Estradi jos kada je Celo bio ziv , odveo moju jaranicu ( izuzetna ljepotica i najbolja jaranica moje supruge tada :D ), na njeno insistiranje , da popijemo koji koktel i idemo na koncert sa ostatkom ekipe poslije..
pocnu joj mafijasi dobacivati ( bila je i atraktivno odjevena ali ne vulgarno cura ima stila , a inace ranjena je bila u Sarajevu , kada su cetnici ispalili one 'letece bombe' od 250 kila na RTV dom i Alipasino polje :x )
i nju nasli maltretirati , nisam heroj ali sam im rekao ;'sta je ba' krkani ?, sada ste vi cetnici mamu vam jebem , pustite narod na miru mamu vam mafijasku "
i ?
nista
nismo niti zavrsili svoj kotel i razgulimo , nisu psovali i niti nista , ma pi..ke od ljudi ba' :x
znam sta cu ja uraditi ako dobace mojoj sestri ili supruzi ili jaranici a sta ce te vi !?
teror primitivnih krkana i nisu jedini koji znaju upotrijebiti vatreno oruzje neka to imaju na umu :x
insomnia78

#4481 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by insomnia78 »

Joj dje si ti prije dobacivo?

amko76

#4482 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

insomnia78 wrote:Joj dje si ti prije dobacivo?

Haha tačno, kako nikad da vidim uživo ove mangupe po netu. U stvarnosti sve miševi :-) ccc

Nego ne kvari mi poentu :P Daj slike :D
amko76

#4483 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

simpozijum delirijum wrote:
amko76 wrote:dajte iskopajte sliku :D nije garib sigurno, imaju kriminalci ukusa za žene uh mnjam
tacno, ali ?
sljedeca zena ili lijepa djevojka moze biti neka od nasih sestara , djevojaka , supruga :x
davno sam u Estradi jos kada je Celo bio ziv , odveo moju jaranicu ( izuzetna ljepotica i najbolja jaranica moje supruge tada :D ), na njeno insistiranje , da popijemo koji koktel i idemo na koncert sa ostatkom ekipe poslije..
pocnu joj mafijasi dobacivati ( bila je i atraktivno odjevena ali ne vulgarno cura ima stila , a inace ranjena je bila u Sarajevu , kada su cetnici ispalili one 'letece bombe' od 250 kila na RTV dom i Alipasino polje :x )
i nju nasli maltretirati , nisam heroj ali sam im rekao ;'sta je ba' krkani ?, sada ste vi cetnici mamu vam jebem , pustite narod na miru mamu vam mafijasku "
i ?
nista
nismo niti zavrsili svoj kotel i razgulimo , nisu psovali i niti nista , ma pi..ke od ljudi ba' :x
znam sta cu ja uraditi ako dobace mojoj sestri ili supruzi ili jaranici a sta ce te vi !?
teror primitivnih krkana i nisu jedini koji znaju upotrijebiti vatreno oruzje neka to imaju na umu :x

Šta ti ovo govori?

Moj savjet, ne petljaj se gdje ti nije mjesto, samo ćeš izazvati belaj a postupićeš suprotno njenim željama. Ali eto.
Vodja uvale

#4484 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Vodja uvale »

:D
simpozijum delirijum

#4485 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by simpozijum delirijum »

insomnia78 wrote:Joj dje si ti prije dobacivo?

ti tipovi koji su za mene isto cetnici ili ustase ili mudzahedini , , unistavaju i truju moj grad kriminalom prostitucijom, narkoticima i ostalim zlom i jos su face , ko' neki heroji i uzori ?

ako si krkan i zadnji papak i jos lafo' imas svoju bandu i pistolj i to ti daje za pravo da maltretiras ljude naokolo ?
da dobacujes djevojkama kao zadnji divljak , da se ponasas kao gazda zivota nas obicnih gradjana ?
a pe necemo tako care , i da napomenem , jednoga dana ( mozda uskoro ) dolazim u Sarajevo
pa hajmo se naci misevi , nikakav problem :D
takvih miseva sam prebio kada sam bio mladji masu .. a mogu i sada ..i arkadu lomio i nos dva puta u hitnu me vodili par puta i sta ? nije me strah i u ratu bio, i ako treba braniti grad i opet ? nema problema nisam vam ja Minhenska udarna brigada .. :D
oj Tito ! ustani iz groba i porokaj ovu bagru ili cemo morati uraditi to sami
bolje da se iskljucim iz rasprave, gubim ionako tanke nerve ... :x
caros

#4486 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by caros »

Jesi lud ocam.
Vodja uvale

#4487 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Vodja uvale »

:D
zipoo

#4488 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zipoo »

bad ass :dance:
Podzemlje najavljuje zanimljivo ljeto
insomnia78

#4489 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by insomnia78 »

Nemoj ba simpozijum ako se ti vratis u SA o da ce americka naci policija pregaziti onaj okupaj pokret

BHF_Manijak

#4490 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

Sta god da napisem o ovom kriminalnom klanu, bojim se da cu ban popusiti...Samo istina je da ovi kriminalni klanovi, ne da nisu gradska raja, vec su jos strani drzavljani, brate preko granice pa se po svojim vukojebinama rokajte koliko hocete! :x :x :x

Ne znam samo koji qrac im je Sarajevo centrala, jel to u Albaniji-Sandzaku ima premalo mjesta za sviju ili sta?! Ne kontam ovaj fenomen fakat. :roll:
amko76

#4491 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

Manje priče, dajte slike :D
cigara

#4492 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cigara »

BHF_Manijak wrote:Sta god da napisem o ovom kriminalnom klanu, bojim se da cu ban popusiti...Samo istina je da ovi kriminalni klanovi, ne da nisu gradska raja, vec su jos strani drzavljani, brate preko granice pa se po svojim vukojebinama rokajte koliko hocete! :x :x :x

Ne znam samo koji qrac im je Sarajevo centrala, jel to u Albaniji-Sandzaku ima premalo mjesta za sviju ili sta?! Ne kontam ovaj fenomen fakat. :roll:
prevescu ti - los zakon, korupcija - raj za ilegalu
zipoo

#4493 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zipoo »

-danTe-

#4494 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by -danTe- »

zna li neko nesto o udesu na stupu sinoc...koliko sam vidio 3 auta,2 poprilicno havarisana :?:
cappy_tempo

#4495 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

obratite malo paznju ko vam se mota oko kuca,auta,zgrada,firmi i ne otvarajte svima vrata opet po ko zna koji put. juce u sred dana komsiji obili stan, uzeli pare i nakit,a sinoc u neka doba meni firmu (nije ista lokacija kao zgrada) obili. ako imate kakvih studenata u zgradi jebite im od do posto kod mene isto majmuni se ponasaju,ulazi ko hoce,otvaraju svima...
snaga_znanja

#4496 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by snaga_znanja »

cappy_tempo wrote:obratite malo paznju ko vam se mota oko kuca,auta,zgrada,firmi i ne otvarajte svima vrata opet po ko zna koji put. juce u sred dana komsiji obili stan, uzeli pare i nakit,a sinoc u neka doba meni firmu (nije ista lokacija kao zgrada) obili. ako imate kakvih studenata u zgradi jebite im od do posto kod mene isto majmuni se ponasaju,ulazi ko hoce,otvaraju svima...
100% studenti krivi. :lol:
cappy_tempo

#4497 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

nisu krivi ali otvaraju svima,o kucnom redu da ne govorim. znaci ko god da dodje i pozvoni na njihovo oni otvore pa je tako nedavno i jedan od njihovih stanova zaplatio. hocu reci pamet u glavu i ne otvarajte svima. neki dan se kod mene dvojica vrtili lafo mjere struju po spratovima,pa nervozni sto se ne moze izaci stepenice haustora nego samo sa jednim liftom... @snaga_znanja smiji se koliko hoces ali je makar kod mene situacija takva,kod drugih su mozda normalniji
Ce-de-vi-ta

#4498 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Ce-de-vi-ta »

cappy_tempo wrote:nisu krivi ali otvaraju svima,o kucnom redu da ne govorim. znaci ko god da dodje i pozvoni na njihovo oni otvore pa je tako nedavno i jedan od njihovih stanova zaplatio. hocu reci pamet u glavu i ne otvarajte svima. neki dan se kod mene dvojica vrtili lafo mjere struju po spratovima,pa nervozni sto se ne moze izaci stepenice haustora nego samo sa jednim liftom... @snaga_znanja smiji se koliko hoces ali je makar kod mene situacija takva,kod drugih su mozda normalniji
Svaka cast ko ima normalne studente u zgradi... ali vecinom su to slucajevi kako se opisa u prethodnom postu. Recimo ovi moji isto nit bi to kad zakljucalo haustora, nit bi ne daj Boze pitalo kad neko zvoni ko je... ne znam, ugl. studenti jako losi podstanari u vecini zgrada koje poznajem. No studenti ko studenti, svakakvih i iz razno raznih krajeva :-) :-D :sax: :bih:
Reglan

#4499 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Reglan »

Danas sam bio u blizini kad se desila ova nesreca kad je auto udarilo ovu djevojcicu.Znaci frapiran sam.

Djevojcicu auto udarilo,policija koja je ispred vlade uopste ne prilazi,niko da hitnu zove.Drug mi je pozvao hitnu koja je dosla za jedno 5 minuta.Jos policija je blokirala put tako da hitna nije mogla da prodje.
U po frke autobus grasa hoce na silu da prodje,neki celavi vozac sa kajlom oko vrata dere se kao moram ja proci,takav mi je red voznje.Prilazi mu covjek govori curi se bore za zivot kretenu glupi,hoce da ga udara ovaj se ukeketio u autobusu ne smije da izadje.

Povrh svega prolazi neka vladina delegacija i naravno mora ih murija pustiti pored povrijedjene djevojcice.Frapiran sam nasom policijom.

Nadam se da je djevojcica dobro,bila je s njom i drugarica.Koja je sokirana,vode i secera joj donosili.Osnovci mozda 6-7 razred. :sad: :sad:
Logovan

#4500 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Logovan »

Jebo te, baš za nepovjerovati. :x :x :x Jebem ti ovakvu državu, fuj.
Locked