Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4476 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
šta'š kad osvojiš ligu prvaka i svjetsko na Pesovom BAL?
- House
#4477 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Naleti zemljotres ili tornado i dovidjenja pola gradaQuaresma wrote:i stas onda kad napravis grad? to mi je bezveze
- pravi_bake
#4478 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
imaš to moralno zadovoljstvo pobjednika, imaš cilj i motiv da dalje radiš.nabacis kačket (da bi se osjeco ko pravi trener ) onda uzimaš slabiji klub,i praviš od njeg šampiona.. tako je barem na menađeru, a slicno je i na pesuChmoljo wrote:šta'š kad osvojiš ligu prvaka i svjetsko na Pesovom BAL?
-
GaRGa
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#4480 Re: Vaše voljene PC igre- L.A Noire
p206 wrote:LA noire is some goood shiiiit![]()
odlična igra
Sam grad je savršeno rekonstruisan i potpuno otvoren za istraživanje, pješice, ili nekim od bezbroj automobila i kamiona. L.A Noire je igra gdje dobijate ulogu detektiva koji rješava niz teških zločina- od ubistava do krađa i prevara. Pri tome se često obračunava revolverom ili šakama
Što je najljepše, igra nije potpuno linearna ili ima više različitih ishoda, ovisno o tome kako igrate i rješavate probleme.
Grafika igre je izrazito zanimljiva zbog pomalo "stripovske" atmosfere koju pružaju replike starih zgrada, vozila, odjeće itd. Naravno, brzo preigravanje nije moguće, i ukoliko se igra površno, propusti se pola zanimljivih dešavanja
Piratska kopija pati od bugova, tako da treba voditi računa o komentarima ispod torrenta i na vrijeme zakrpiti igru da se ne bi živcirali tokom preigravanja. Originalna verzija košta od 20-35 KM, preko STEAMa ili sličnih servisa, pa ko skuplja kvalitetne igre, mislim da nije previše..
LA Noire
- Chmoljo
#4481 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
naturlih. igram i sam.pravi_bake wrote:imaš to moralno zadovoljstvo pobjednika, imaš cilj i motiv da dalje radiš.nabacis kačket (da bi se osjeco ko pravi trener ) onda uzimaš slabiji klub,i praviš od njeg šampiona.. tako je barem na menađeru, a slicno je i na pesuChmoljo wrote:šta'š kad osvojiš ligu prvaka i svjetsko na Pesovom BAL?
u Sim City do izražaja dolazi više kreativnost, i trebate probati da vidite kako je super osjećaj kada stvorite uslove da umjesto kuće za jednu porodicu, tu može stati luksuzna zgradurina... pa promet postaje življi, otključavaju se mogućnosti, a grad postane ogroman. a počneš samo sa jednom ulicom
ruku na srce, ne bi (bar što se mene tiče) pogriješili da su stavili neke ciljeve koji se mogu ispunjavati tokom igranja. već dugo se kanim da uzmem original igru (košta desetak maraka u našim pordavnicama) sa kojima bih dobio pristup brojnim sadržajima i zgradurinama sa oficijelne stranice.
i... soundtrack mi je odličan.
- Quaresma
#4482 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pojma nemam kad to i ne igramChmoljo wrote:šta'š kad osvojiš ligu prvaka i svjetsko na Pesovom BAL?
- Chmoljo
- scooby_dooby_doo
#4484 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
aauuu poceo sam igrat sniper elite v2 meni dobra,jer inace volim snajperiste 
- scooby_dooby_doo
#4485 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
moze li Devil May Cry 5 na:Core 2 Duo 2.93 ghz,ram 2GB, graf: gt 220..makar na minimum?
-
l33t
- pravi_bake
#4487 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ala da vidite Arkham City na hardu, pa izjebeš jedno 103230 bogomolja dok pređeš jednog glavnog
-
Bosnian Dragon1
-
Mustang1
#4489 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sta je ovo izasla nekakva beta crysisa a ne moze se skinuti ?
EDIT: Uredu je
Usao na neku stranicu nisam ni gledao koja je mislio oficijelna crysisa vidim nece trazi pare ..
Samo na origin treba i odmah krece .. Samo isturi crysis
3 GB Beta nekakva od 2 mape u pm

EDIT: Uredu je
- spree
#4490 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igram ja pomalo. unaprijedili su je pravo, samo jos da daju vise stvari za in game cash, bilo bi sve super.GaRGa wrote:igra li iko http://world.needforspeed.com/ ?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#4491 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
USKORO, USKORO!!
Željno iščekujem ovo već tri godine....STALKER dobija dostojnog nasljednika u vidu- masivne onlajn role pucačine iz prvog lica...sa više frakcija..sa mnogo : dijaloga
. Sa još više bolesnih scenarija...Start će biti besplatan, kako kažu moji ukrajinski drugari, jer je i to sirotinja ko i mi, za 10 maraka će se moći nakupovati svega, naknadno...
Evo link pa prostudirajte
http://www.survarium.com/en
Željno iščekujem ovo već tri godine....STALKER dobija dostojnog nasljednika u vidu- masivne onlajn role pucačine iz prvog lica...sa više frakcija..sa mnogo : dijaloga
Evo link pa prostudirajte
- scooby_dooby_doo
#4492 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
citam po komentarima igra je njesra zbog nekih komandi..Bosnian Dragon1 wrote:
valjal ovo cemu
-
Mustang1
#4493 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovaj crysis je cudo .. Stavio sam na medium i nevjerovatno izgleda .. I to na starom monitoru .. Mogu mislit kako je u full hd.u na max .. Perverzija je i na low 
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#4494 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koliko sam uzivao u stalkeru,nece mi bit zao dati 10 KM za ovo,ako bude i priblizno dobrodr.gog wrote:USKORO, USKORO!!
Željno iščekujem ovo već tri godine....STALKER dobija dostojnog nasljednika u vidu- masivne onlajn role pucačine iz prvog lica...sa više frakcija..sa mnogo : dijaloga. Sa još više bolesnih scenarija...Start će biti besplatan, kako kažu moji ukrajinski drugari, jer je i to sirotinja ko i mi, za 10 maraka će se moći nakupovati svega, naknadno...
Evo link pa prostudirajte![]()
- Layne
#4495 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imal' ko da mi pokloni 2gige RAM-a ? 
- RunhAA
#4496 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li ko dayz mod za Armu da mi se prikljuci u prezivljavanju! 
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#4497 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igram ja dayz ponekad na ovom serveru http://www.ehdgaming.co.uk/dayz/index.php samo se registruj i biti ces whitelisted u ingame serveru,to jest moci ces se konektovat.Fine raje ima,dobar community,nije ono dok te vidi odma pucaRunhAA wrote:Igra li ko dayz mod za Armu da mi se prikljuci u prezivljavanju!
- RunhAA
#4498 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
e hvala... vidjecu da navratim danas... ja inace na nekom njemackom serveru igram(trazim ih preko onog dayz commandera...pa koji server ima vise igraca tu upadam ..Decerto wrote:igram ja dayz ponekad na ovom serveru http://www.ehdgaming.co.uk/dayz/index.php samo se registruj i biti ces whitelisted u ingame serveru,to jest moci ces se konektovat.Fine raje ima,dobar community,nije ono dok te vidi odma pucaRunhAA wrote:Igra li ko dayz mod za Armu da mi se prikljuci u prezivljavanju!
a neku noc sam bio u grupi sa 5 likova ... dok se nismo pobili izmedju sebe (paranoja)
-
Muuky
#4499 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ima li netko codove za nfs mw2 ?
- agent_zero
#4500 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li neko emulator nexus bc2?