FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
limeni

#4476 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by limeni »

CollegeGunner wrote:
bosanska senzacija wrote: Inače, Sarajevo je jedna ispod prosječna ekipa koju Sesar i Suljić uz povremene bljeskove Husejinovića čine solidnom.
Odlicno receno. :thumbup:
:thumbup:

meni samo nije jasno sto smo se umislili kao da smo barcelona..jedan od nasih najboljih igraca nakon rata skoro igra u 3. austrijskoj ligi, a i sad bi bio bolji nego skoro svi..
fantashokata

#4477 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by fantashokata »

Ko je bio u nedjelju natekmi , sve mu je jasno. Utakmica je copy/paste. Sarajevo nemocno, potorseno u 5 evropskihmeceva kao da je odigralo sezonu citavu. Htjeli mi to priznati ili ne. Meni samo neide u glavu kako se moze ovako bezobrazno, nepoztvovano, bez zelje za pobjedom odigrati a ode ti 2. milje navijaca za tobom.
Cast izuzetcima ili izuzetku ovo sve ostalo je cista taraba...
So What!

#4478 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by So What! »

Stvar je u tome što naši klubovi gledaju samo gdje će uvaliti nekog igrača za siću pa nije bitan klub gdje će, evo Adilović je otišao u neki grčki ispodprosječni klub, a Husjenovića žele da tutnu nekom Caykur Rizespor. Niko ne gleda da sačuva igrača da napravi respektabilan i uigran tim, e zato nam se dešavaju ove stvari. Od play-offa sa Clujom ostao nam je samo Torlak, a ostalo se sve razletilo.
febo_acm

#4479 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by febo_acm »

Sarajevo je ispodprosječna ekipa, ali je zeta ispod ispodprosječna ekipa. Tako da je taj komentar nebitan.
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#4480 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by enko 1964 »

Sarajevo1946 wrote:
enko 1964 wrote:
Mjerilo toga da li je ili nije urađen dobar posao su rezultati.
Boli me klinac ko je u upravi, ko su trener i stručni štab, koji je igrački kadar. Ja na utakmice idem da bi proveo par sati u nekom drugom svijetu, da bih gledao klub čije ime volim još od djetinjstva i da bih doživio poneku radost zbog dobrog rezultata. Što se "struke" tiče ja sam totalni laik ali znam da bih na klupi želio vidjeti jedino Husrefa i nikoga više.
I ja bih želio Husrefa nakon svega. Ali rezultati... šta je rezultat? Gdje je objektivno mjesto Sarajeva, kako na sceni bh fudbala, tako i na sceni evropskog fudbala? Treba da pogledamo prvo stanje koje su ljudi našli u klubu, te stanje u kojem se klub trenutno nalazi, pa da im skidamo glave. Malo vidjeti finansije, planove i to pa kontati šta dalje. Ova uprava je zadnji voz za FK Sarajevo u ovom gradu, to je realnost.
O mjestu Sarajeva u Evropi je neozbiljno govoriti. Volio bih ja da smo mi rame uz rame sa, recimo Bajernom ali nismo ni blizu, nismo ni bili i najvjerovatnije nećemo nikada ni biti.
Mjesto Sarajeva u domaćoj ligi je ono što me realno više jebe od večerašnjeg poraza protiv tamo neke Zete.
Neizvjesnost u utakmicama protiv Želje i eventualno Borca ili Širokog bih nekako i prihvatio ali natezanje sa ostalim timovima ove kukuruz lige brate slomi. Stid me samog sebe kad se vratim s utakmice i kažem ženi s kim smo igrali i kakav je rezultat bio.
O upravama stvarno ne znam ništa i nikada nisam imao svoje favorite niti sam neke druge smatrao dušmanima.
Vjerovatno su mnogi motajući se oko kluba brkove dobro omastili ali stara narodna kaže: " s medom radit' a prste ne polizat..."
Dammme

#4481 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Dammme »

AlenKurt wrote:Osramotili ste bosanskohercegovački nogomet.
SMETLJARU ODJEBI U SKOKOVIMA!
KENGUR-KO, KENGUR-KO
I tako sve do indexa.
Last edited by Dammme on 09/08/2012 23:10, edited 1 time in total.
miki.ba

#4482 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by miki.ba »

bosanska senzacija wrote:Ne znam zbog čega se opet kritikuje mali Suljić.

Možda nismo istu utakmicu gledali ali momak je uz Sesara bio najbolji na terenu. Sve što je Sarajevo uradilo išlo je preko njega. Stalno se otkrivao, tražio loptu i prihvatao odgovornost za razliku od drugih, a tek mu je 20 godina i to nije mala stvar. Zbog ovih pljuvača se nadam da će momka na vrijeme iz ove žabokrečine iščupati neki Plišek koji će mu omogućiti da talenat koji je neosporan razvije na pravi način i poštedi ga jebavanjem majke sa tribina od strane "stručnjaka".

Inače, Sarajevo je jedna ispod prosječna ekipa koju Sesar i Suljić uz povremene bljeskove Husejinovića čine solidnom.

Ono ostalo je čisti otpad.
Ma daj ako je on naša nada ništa od nas.
Frajer niti ima fizicke predispozicije, niti je jak, niti izrzito brz, a ne slovi za nekog posebno inteligentnog fudabalera.
Sve što on radi je mahalski fudbal, ako se on negdje vani proda ja cu pojesti monitor.
stochar

#4483 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by stochar »

ferrante071 wrote:Na BHT-u snimak tekme Japan vs USA zenski futbal... Kako djevojke igraju :-D
Taman da probamo zaboraviti ovu farsu koju su nam priredili nasi igraci i pogledamo malo dobrog futbala.
jos uz golmanicu USA:

Image
Arteta

#4484 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

limeni wrote: jedan od nasih najboljih igraca nakon rata skoro igra u 3. austrijskoj ligi, a i sad bi bio bolji nego skoro svi..
Kako je samo Skoro bio potreban protiv Zete.
karakondzula

#4485 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by karakondzula »

So What! wrote:Stvar je u tome što naši klubovi gledaju samo gdje će uvaliti nekog igrača za siću pa nije bitan klub gdje će, evo Adilović je otišao u neki grčki ispodprosječni klub, a Husjenovića žele da tutnu nekom Caykur Rizespor. Niko ne gleda da sačuva igrača da napravi respektabilan i uigran tim, e zato nam se dešavaju ove stvari. Od play-offa sa Clujom ostao nam je samo Torlak, a ostalo se sve razletilo.
Jbg svi bi da malo glume mamica..
SmokingMan

#4486 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

GandalfSivi wrote:
AlenKurt wrote:Osramotili ste bosanskohercegovački nogomet.

Odjebi idiote!!! Administratori, slobodno me banujte, ali ovakve kurtoncice necu trpiti...
Kolko tolko si uprau Kurt,ali ni ljoŽe nije ništa posebno pokazao,osvojio je dvije krune u jednoj sezoni,pa uslijedio je potop od Mribora (iako ste 100% bili uvjereni kao i mi sada pritv Zete da ćete proći),ali kada se sve to sabere,te titule nemaju nikakve vrijednosti,one se moraju potrvditi pravim igrama u Evropi,očigledno da ni vi kao i mi nismo spremni za veći podvig od ovih sumornih pretkola,žalosno ali istinitom svi smo skupa jedna buranija...
Revolucionar ★

#4487 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Revolucionar ★ »

Suljic je korektan igrac, mana mu je ta sebicnost ali nista nevidjeno u svijetu fudbala, od njega imamo vise hajra nego negativnih stvari, medjutim meni su enigme lose igre Zlatkovica, Hadzica, famoznog Comora . Za svaki dobar potez istih mi prastamo 10 losih, i to je ono sto nas je kostalo. Sunjevaric je isto los bio veceras, ali ne kao ovi igraci, oni se cestito sa loptom nisu nasli.
Dammme

#4488 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Dammme »

Arteta wrote:
Dammme wrote:Jesi li ti gledao Diatu protiv Zrinjskog? Na Tadejeviću je trebao biti sviran penal u Sofiji. Kako god bilo ko od njih je u onakvoj situaciji korisniji od Dupovca. Ako ništa izborio bi neki faul, imali bi igrača više pred njihovih 16. I da si tad primio još jedan gol, ako ga zabiješ imaš produžetke.
Nama ne trebaju takvi igraci nego nam treba napadac da dadne gol.
Malo i tebe ponijelo. :-D
U ovakvim situacijam nema maštanja ŠBB-KBB, nego moraš znati odigrati s onim što imaš.
Trener Zete sigurno ima lošiji igrački kadar, ali je pametnom postavkom igre napravio rezultat u 3 pretkola.
frngla

#4489 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Suljića ako sretnem u gradu u skorije vrijeme, opalit ću mu takav šamar da će mu zujati u ušima makar 3 dana!
Saraj`vo

#4490 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Saraj`vo »

Jbg gotovo, treba ohladit malo, ne letiti i pisati svasta svi smo u afektu. Nema vise ni bordo-bijelo opet samo sivo. Sretan povratak hordama, da im put protekne bez problema.
febo_acm

#4491 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by febo_acm »

Uprava pred dvomeč sa Zetom mijenja golmana... Ok, bolji je Bandović, ali to se tako ne radi. Uprava pred revanš raskida ugovor sa jednim od dva napadača u ekipu... To se tako ne radi.
Arteta

#4492 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

frngla wrote:Suljića ako sretnem u gradu u skorije vrijeme, opalit ću mu takav šamar da će mu zujati u ušima makar 3 dana!
Vi sto pljujete Suljica nemate pojma o fudbalu.
Revolucionar ★

#4493 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Revolucionar ★ »

Ljudi, stvarno ne kontam. Suljic je bio najbolji igrac ovih pretkola, mozda i dribla previse, ali definitivno doprinosi igri vise nego 3 igraca tipa Comor, Tatomirovic i sl. On dok malo sazrije, bit ce jak igrac bez daljnjeg. Ako vam je drazi i ako cete mu halalit, potpuno bezopasni Hadzic, e onda niko ovdje nije objektivan. Hadzicu svaka cast na zavidnoj tehnici smirivanja lopte, i gradjenja, al on dalje od toga ne moze jer se okrece ko autobus
Charuga
Globalni moderator

#4494 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Charuga »

Emina_88 wrote:Odjebi vise
Emina_88 wrote:Odjebi ustaso :roll:
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje forumasa”
» Emina_88

14 dana

bordo_boy wrote:
hoćeli_ko_rasol wrote:DOJAVA STOLJEĆA!
~ Večerašnji rezulat: FC ZETA : FC SARAJEVO 1:2 (2:4) ~
A tebi se poserem u usta...
dzeno123 wrote:
bordo_boy wrote:
hoćeli_ko_rasol wrote:DOJAVA STOLJEĆA!
~ Večerašnji rezulat: FC ZETA : FC SARAJEVO 1:2 (2:4) ~
A tebi se poserem u usta...
I ja isto.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje forumasa”
» bordo_boy
» dzeno123

7 dana

Najbolje sad jedni druge da vrijedjate a posebno ovi sto ne znaju ni pravila igre. Jebiga, i u porazu se mora imati malo dostojanstva.
febo_acm

#4495 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by febo_acm »

Eto ti nemaš pojma o fudbalu.

Jedan je od naših boljih igrača, ali treba da skonta do koje mjere treba da dribla sam sebe na utakmici i da solira...
Last edited by febo_acm on 09/08/2012 23:33, edited 2 times in total.
Arteta

#4496 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Arteta »

Dammme wrote:
Arteta wrote:
Dammme wrote:Jesi li ti gledao Diatu protiv Zrinjskog? Na Tadejeviću je trebao biti sviran penal u Sofiji. Kako god bilo ko od njih je u onakvoj situaciji korisniji od Dupovca. Ako ništa izborio bi neki faul, imali bi igrača više pred njihovih 16. I da si tad primio još jedan gol, ako ga zabiješ imaš produžetke.
Nama ne trebaju takvi igraci nego nam treba napadac da dadne gol.
Malo i tebe ponijelo. :-D
U ovakvim situacijam nema maštanja ŠBB-KBB, nego moraš znati odigrati s onim što imaš.
Trener Zete sigurno ima lošiji igrački kadar, ali je pametnom postavkom igre napravio rezultat u 3 pretkola.
Upravu si,ti igraci sto su kod nas na klupi,iako veze nemaju o fudbalu takvi bi u Zeti bili prvotimci.
Srebrni

#4497 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Srebrni »

frngla wrote:Suljića ako sretnem u gradu u skorije vrijeme, opalit ću mu takav šamar da će mu zujati u ušima makar 3 dana!
NE RISE! momak je najbolji igrač Sarajeva... a ti si NAVIJAČ Sarajeva... ti bi sigurno bolje od 4 gola i 3-4 asistencije u EL... suti bolan i čestitaj momku...
adnansax

#4498 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by adnansax »

eto prodje i evropa za ovu sezonu, realno smo se predugo zadrzali,poslije malte svi su ocekivali da ce nas levski poderat ko novine...

suljic nije igrac ni za goska, a ne za sarajeva, jbt pa i messi poslije dva driblinga dodaje i igra dalje, a ovaj nas neda lopte nikome cijelu tekmu. nosi je sine asmire kuci pa se igraj jebala te lopta
miki.ba

#4499 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by miki.ba »

Revolucionar ★ wrote:Suljic je korektan igrac, mana mu je ta sebicnost ali nista nevidjeno u svijetu fudbala, od njega imamo vise hajra nego negativnih stvari, medjutim meni su enigme lose igre Zlatkovica, Hadzica, famoznog Comora . Za svaki dobar potez istih mi prastamo 10 losih, i to je ono sto nas je kostalo. Sunjevaric je isto los bio veceras, ali ne kao ovi igraci, oni se cestito sa loptom nisu nasli.
Samo je šteta sto treneri nemaju više ovlasi da ih šamaraju, realno im treba jeadan vaspitnopopravni.
Ako se jedan napadać Sarajeva (Hađić) ne može osloboditi odbrani Zete kakvu karijeru može ocekivati ?
Pa može samo ocekivati da mu klub nece isplacivati plate i da ce biti vazda kokuz.
Trenutno u Sarajevu nema ni jedan igrac za Evrope. :(
sorted

#4500 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by sorted »

dobar,ti? wrote:
sorted wrote::skoljka:
E da je tebi docekat da odes iz tog smecarskog grada malo, al Sarajevo jedino od Evrope sto ces u zivotu vidjeti :skoljka:
Pa vidis li i da svi navijaci Sarajeva kazu da je BLAM. U cemu je problem? :skoljka:
Post Reply