Ja mislio,ludak došao pameti.dame wrote:Ma ublehe Memica nemaju kraja
pustio vodu objektima koji vec vodu imaju a narod po kucama jos iz kanistera vodu pije.
Prvo kako ce vodu pustiti kad ni pumpe nisu postavljene u one stanice sto su napravljene,a za te stanice gdje su pumpe treba struja koja takodje ni na jednu tu stanicu nije prikopcana.E sad ko je ovdje lud.
Al eto samo je jedno cinjenica:Levat pustio vodu a niko vode sem skole i jos 2-3 objekta koja su i do tad imala vodu NEMA.
Nana mi je iz Rakovice i nazvao je ja,reko nano imal vode kaze ona ima sinko moj al u kanisterima i buradima,pa reko nano pustio nacelnik vodu kad nana oplete svasta mu se nagovori ukratko sjetila mu se familije
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- FOČANSKI PROPISI
#4476 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
-
zeljo1984
#4477 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
PRIMARNA VODOVODNA MREZA. NEZNAM RAZUMJETE LI O CEMU SE RADI. A OVI PROVOKATORI KOJE JE ORGANIZIRAO GDIN SBB LOS SU SCENARIO I DOBILI SU ODGOVOR KAKAV ZASLUZUJU. A MLADI REZISER CE DOBITI ODGOVOR NA IZBORIMA ISTO KAKO JE TO BILO NA PROSLIM KADA SU JANJAD OSTALA PECENA. OHLADZENA. GAJBE I OSTALI REKVIZITI. A U PONEDJELJAK KAKO JE TO NAJAVLJENO NIJE SE MORALO ICI NA POSAO U OPCINU.dame wrote:Ma ublehe Memica nemaju kraja
pustio vodu objektima koji vec vodu imaju a narod po kucama jos iz kanistera vodu pije.
Prvo kako ce vodu pustiti kad ni pumpe nisu postavljene u one stanice sto su napravljene,a za te stanice gdje su pumpe treba struja koja takodje ni na jednu tu stanicu nije prikopcana.E sad ko je ovdje lud.
Al eto samo je jedno cinjenica:Levat pustio vodu a niko vode sem skole i jos 2-3 objekta koja su i do tad imala vodu NEMA.
Nana mi je iz Rakovice i nazvao je ja,reko nano imal vode kaze ona ima sinko moj al u kanisterima i buradima,pa reko nano pustio nacelnik vodu kad nana oplete svasta mu se nagovori ukratko sjetila mu se familije
- FOČANSKI PROPISI
#4478 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ima li ovo "ŽELJO" kakve veze sa parnom lokomotivom?zeljo1984 wrote:PRIMARNA VODOVODNA MREZA. NEZNAM RAZUMJETE LI O CEMU SE RADI. A OVI PROVOKATORI KOJE JE ORGANIZIRAO GDIN SBB LOS SU SCENARIO I DOBILI SU ODGOVOR KAKAV ZASLUZUJU. A MLADI REZISER CE DOBITI ODGOVOR NA IZBORIMA ISTO KAKO JE TO BILO NA PROSLIM KADA SU JANJAD OSTALA PECENA. OHLADZENA. GAJBE I OSTALI REKVIZITI. A U PONEDJELJAK KAKO JE TO NAJAVLJENO NIJE SE MORALO ICI NA POSAO U OPCINU.dame wrote:Ma ublehe Memica nemaju kraja
-
zeljo1984
#4479 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nema ovih iz sbb u ovo doba oni su na preuzimanju clanskih. valja svaku noc u drugu opstinu show. ko statisti samo se sele
- Sokrates_ba
#4480 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
stigla gradska voda DO Rakovice!!!! ali ne u Rakovicu
i ko zna kada ce
zao mi ljudi koji nemaju vode, a platili 800km u nadi da ce uskoro biti!!!

citam ovaj tekst na ezoom.ba mahmutovicev....kao sda 22 godine cekala da dovede vodu.....jbg ispred koje stranke je on bio nacelnik.....jbg!!!!

citam ovaj tekst na ezoom.ba mahmutovicev....kao sda 22 godine cekala da dovede vodu.....jbg ispred koje stranke je on bio nacelnik.....jbg!!!!
- Spes
#4481 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Haha joj nane giganta
Ma to da im zamaže oči.. poslije 7. i to što su napravili će zakopati
Ma to da im zamaže oči.. poslije 7. i to što su napravili će zakopati
- LeonardoAC
#4482 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Jbg sad... eto ne valja što im je došla voda 
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#4483 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
pade mi na pamet ratna zajebancija kad se neko iz mahale drekne "dosla voda" i onda nakon pet sekundi nastavi "...od brijega do brijega...." ,svi mu je.. sve po spisku 
- _Reds_
#4484 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ne znam jel stigla ili ne, ali hvaliti se da u 21 stoljecu negdje voda stize je zalosno.
To je najbolji pokazatelj kakvu vlast imamo.
- _Alcatraz_
#4485 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
To sto napisa postade mi zanimljivo!Sokrates_ba wrote:stigla gradska voda DO Rakovice!!!! ali ne u Rakovicu![]()
![]()
i ko zna kada ce
![]()
![]()
![]()
![]()
citam ovaj tekst na ezoom.ba mahmutovicev....kao sda 22 godine cekala da dovede vodu.....jbg ispred koje stranke je on bio nacelnik.....jbg!!!!![]()
![]()
Platili 800KM, a vodu jos nisu dobili, ali ce zato nacelnik svojim potencijalnim glasacima od tih para davati po 100KM x8 kako bi ga opet izabrali. Dokazao je sada, da hem sto krade iz budzeta krade i od naroda, pa im opet daje njihove pare, samo 8 puta manje kako bi glasali za njega. On je DOBAR EKONOMISTA
- DELEGACIJA
#4486 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pa ljudi moji samo blatimo našeg dobrog i poštenog (a ništa nije istina -> opet sarkazam)........
Otvarajte nam oči, ko mu je zamjena po vašem mišljenju......ime i prezime (a ne stranka).
Prvo da riješimo načelnika da vidimo ko je za koga, pa onda ćemo imena i prezimena ili stranački (mislim na vijećnike). Probati demokratski, bez nametanja i uvreda, samo sa mišljenjem
Samo da nam se ovoga kutarisati, daleko mu kuća bila

Otvarajte nam oči, ko mu je zamjena po vašem mišljenju......ime i prezime (a ne stranka).
Prvo da riješimo načelnika da vidimo ko je za koga, pa onda ćemo imena i prezimena ili stranački (mislim na vijećnike). Probati demokratski, bez nametanja i uvreda, samo sa mišljenjem
Samo da nam se ovoga kutarisati, daleko mu kuća bila
- DELEGACIJA
#4487 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
EVO JOŠ JEDNOM ODGOVORA_Alcatraz_ wrote:To sto napisa postade mi zanimljivo!Sokrates_ba wrote:stigla gradska voda DO Rakovice!!!! ali ne u Rakovicu![]()
![]()
i ko zna kada ce
![]()
![]()
![]()
![]()
citam ovaj tekst na ezoom.ba mahmutovicev....kao sda 22 godine cekala da dovede vodu.....jbg ispred koje stranke je on bio nacelnik.....jbg!!!!![]()
![]()
![]()
Platili 800KM, a vodu jos nisu dobili, ali ce zato nacelnik svojim potencijalnim glasacima od tih para davati po 100KM x8 kako bi ga opet izabrali. Dokazao je sada, da hem sto krade iz budzeta krade i od naroda, pa im opet daje njihove pare, samo 8 puta manje kako bi glasali za njega. On je DOBAR EKONOMISTAa svi koji glasaju za njega ce dokazati da su retardirani.
DELEGACIJA wrote:
- JohnnyS.
#4488 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
grunt wrote:pade mi na pamet ratna zajebancija kad se neko iz mahale drekne "dosla voda" i onda nakon pet sekundi nastavi "...od brijega do brijega...." ,svi mu je.. sve po spisku
- Klikeraš
#4489 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
E evo ga konkretno da ne može konkretnije, osoba.DELEGACIJA wrote:Pa ljudi moji samo blatimo našeg dobrog i poštenog (a ništa nije istina -> opet sarkazam)........
Prvo da riješimo načelnika da vidimo ko je za koga, pa onda ćemo imena i prezimena ili stranački (mislim na vijećnike). Probati demokratski, bez nametanja i uvreda, samo sa mišljenjem![]()
![]()
Samo da nam se ovoga kutarisati, daleko mu kuća bila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo sam gledao kandidate i za sada (na prvu) mi ovaj Kereš "leži"(iako me FP bombarduje svake sekunde). Ove osnovne informacije koje su dostupne kažu da je najmlađi kandidat, znam neke raje što ga poznaje, ekonomista i iz S.Kolonije je (čini mi se da do sada nije bio nijednom načelnik iz S.Kolonije) i ZA SADA je tako!!!!!
Vidjet ćemo u kampanji više informacija.
Kod odabira sam išao tako za koga NEĆU glasati, i ostala su 2 kandidata, gdje su za sada nijanse u pitanju!!
Last edited by Klikeraš on 06/09/2012 09:08, edited 1 time in total.
- Klikeraš
#4490 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
JohnnyS. wrote:grunt wrote:pade mi na pamet ratna zajebancija kad se neko iz mahale drekne "dosla voda" i onda nakon pet sekundi nastavi "...od brijega do brijega...." ,svi mu je.. sve po spisku![]()
samo sam još dodao
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Klikeraš
#4491 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ma valja prijatelju, a ako pričaš o dolasku vode, čudno je malo da dolazi u najsušnijem periodu u zadnjih 100 godinaLeonardoAC wrote:Jbg sad... eto ne valja što im je došla voda
Ako to tebi nije čudno i ideš logikom hvala Bogu nek je, a naše su pare (budžet) u pitanju, a ljudi su po 800KM davno obezbjedili, ako to tebi nije čudno onda
- Sokrates_ba
#4492 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
to je tacno...prigradsko naselje,udaljeno 20ak km od glavnog grada dobija gradsku vodu tek u 21 st_Reds_ wrote:Ne znam jel stigla ili ne, ali hvaliti se da u 21 stoljecu negdje voda stize je zalosno.
- DELEGACIJA
#4493 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Možda voda potekne putem interneta.....sve on možeSokrates_ba wrote:to je tacno...prigradsko naselje,udaljeno 20ak km od glavnog grada dobija gradsku vodu tek u 21 st_Reds_ wrote:Ne znam jel stigla ili ne, ali hvaliti se da u 21 stoljecu negdje voda stize je zalosno.
To je najbolji pokazatelj kakvu vlast imamo.![]()
![]()
a imamo internet odavno!!!
![]()
![]()
smijesno i zalosno odjednom!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Sokrates_ba
#4494 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
kad je predizborna kampanja u pitanju vala moze sve....bar tako u medijima prikazati,ako nista !!!DELEGACIJA wrote:Možda voda potekne putem interneta.....sve on možeSokrates_ba wrote:to je tacno...prigradsko naselje,udaljeno 20ak km od glavnog grada dobija gradsku vodu tek u 21 st_Reds_ wrote:Ne znam jel stigla ili ne, ali hvaliti se da u 21 stoljecu negdje voda stize je zalosno.
To je najbolji pokazatelj kakvu vlast imamo.![]()
![]()
a imamo internet odavno!!!
![]()
![]()
smijesno i zalosno odjednom!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- dzejkej
#4495 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
joj, dobar fazon.. doobarDELEGACIJA wrote: Možda voda potekne putem interneta.....sve on može![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
VreloBosne
- jon_jovi
#4497 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ma nema veze. Potekla, ne potekla mi iz Rakovice ćemo pomoći građanima Ilidže da izaberu svog načelnika i svoje općinsko vijeće a sve skupa nema nikakve vez s nama u Rakovici.
- Sokrates_ba
#4498 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
tako jejon_jovi wrote:Ma nema veze. Potekla, ne potekla mi iz Rakovice ćemo pomoći građanima Ilidže da izaberu svog načelnika i svoje općinsko vijeće a sve skupa nema nikakve vez s nama u Rakovici.
- FOČANSKI PROPISI
#4499 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ima li neko da ga zaustavi?
Postaje sve luđi i luđi,a time i sve opasniji.
Predložio bih organima gonjenja da mu provjere podrume i tavane.
Građani su uznemireni,poslije zadnjeg nastupa u Rakovici.
Postaje sve luđi i luđi,a time i sve opasniji.
Predložio bih organima gonjenja da mu provjere podrume i tavane.
Građani su uznemireni,poslije zadnjeg nastupa u Rakovici.
- FOČANSKI PROPISI
#4500 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Klikeraš wrote:E evo ga konkretno da ne može konkretnije, osoba.DELEGACIJA wrote:Pa ljudi moji samo blatimo našeg dobrog i poštenog (a ništa nije istina -> opet sarkazam)........
Prvo da riješimo načelnika da vidimo ko je za koga, pa onda ćemo imena i prezimena ili stranački (mislim na vijećnike). Probati demokratski, bez nametanja i uvreda, samo sa mišljenjem![]()
![]()
Samo da nam se ovoga kutarisati, daleko mu kuća bila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo sam gledao kandidate i za sada (na prvu) mi ovaj Kereš "leži"(iako me FP bombarduje svake sekunde). Ove osnovne informacije koje su dostupne kažu da je najmlađi kandidat, znam neke raje što ga poznaje, ekonomista i iz S.Kolonije je (čini mi se da do sada nije bio nijednom načelnik iz S.Kolonije) i ZA SADA je tako!!!!!
Vidjet ćemo u kampanji više informacija.
Kod odabira sam išao tako za koga NEĆU glasati, i ostala su 2 kandidata, gdje su za sada nijanse u pitanju!!