Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
*mima* wrote:wewo.......haljine koje trazis ima desigual.......kao ona moja plava do koljena...
bila ja in the spain/barsa prije 2-3 god (vise ne znam kad) i tamo desigual na svkom cosku. skuuuuup nevidjeno. odemo mi maxuz jedan dan u neko selo outlet prodavnica, tamo desigual ima ogromnu radnju i poprilicno OK cijene (starije kolekcije a meni sve isto). sta god sam na sebe obukla na meni ko tarac. i sestra isto. a onda mrsava, pa place na njoj. eto tako je ne kupih desigual.
ma dodje nesto kod nas.....jeftino......valjda neka kopija......moja haljinica kao med.....imam i neke dvije tunike.....ma preslatko
*mima* wrote:wewo.......haljine koje trazis ima desigual.......kao ona moja plava do koljena...
moracu prohodati do carsije i sirana
Michun wrote:
bila ja in the spain/barsa prije 2-3 god (vise ne znam kad) i tamo desigual na svkom cosku. skuuuuup nevidjeno. odemo mi maxuz jedan dan u neko selo outlet prodavnica, tamo desigual ima ogromnu radnju i poprilicno OK cijene (starije kolekcije a meni sve isto). sta god sam na sebe obukla na meni ko tarac. i sestra isto. a onda mrsava, pa place na njoj. eto tako je ne kupih desigual.
ma sad ima lafo desiguala po carsiji, slatkih haljinica. samo sto ne izgledaju sve dovoljno kvalitetno, mima je imala srece
a ja se u desigual zaljubila u parizu...
alica.k wrote:a zasto neces da naglasis struk i bokove?
zato sto to onda izgleda smijesno ako bismo dijelove tijela oznacavali brojevima, onda bi mi gornja polovica bila recimo M, struk S/M, a kukovi i dupe L
hm, zena koja ima struk s/m ga svakako treba istaknuti.
rekoh da je proporcija a ne stvarna mjera - molim da udje u zapisnik da nikad nista nisam kupila u s velicini. pitacu mamu, mozebit su mi benkice bile s
Predpostavljam da znas da je index privlacnosti jedne zene (opet na osnovu istrazivanja u laboratorijskim uslovima )upravo ovaj index struk/bokovi - kod tebe se cine extra povoljan, pa ti vidi
Zelena Carapa wrote:Predpostavljam da znas da je index privlacnosti jedne zene (opet na osnovu istrazivanja u laboratorijskim uslovima )upravo ovaj index struk/bokovi - kod tebe se cine extra povoljan, pa ti vidi
ma ne zalim se ja na omjer, takva sam, Boze moj - a sto sam privlacila, privlacila, sad valja samo zadrzati status quo
Cholina_Lokica wrote:Mene sto se tice wewa preCeruje
može li meni neko pomoć da nađem jednobojnu, bež haljinu?
kupila sam nedavno šarene cipelice s asosa, i još sam šila šarene suknje (sve sa cvijetnim printom, i sad sam na odvikavanju od njega, a tako ga volim) tako da mi treba što više neutralnih stvari, ali u koja god ja prodavnicu uđem, sve eksplodira od boja
Nazalost, ja ti mogu samo preporuciti da pogledas asos.co.uk (a tamo je izbor povelik) jer nisam u toku sa situacijom po radnjama u gradu - ne smijem obilaziti