Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ponedeljkom,PLAYBOY PARTY, Aerodromsko Naselje Playboy Club
Jel stvarno? Kakva raja bude, jel pristojno da i žensko dođe ili su sve glavonje kojekakve?
Čojku mi rođendan, pa ga kontala počastiti.
Vodila ga u Hrvatsku na striptiz jednom, extra nam bilo! Dok ja nisam sve pokvarila i sa striptizetom počela pričati o njenom djetetu i o tome kako je teško za posao danas
Ali o tim doživljajima na nekoj drugoj temi, u neko drugo vrijeme
Veoma pristojno mjesto.Nema kockastih glOva,nafurano-nabildanih frikova,većina je FGR.Uglavnom tu izlaze gosti koji znaju uživati u životu.35% je žeMske populacije
Mene su dvije djevojke/drugarice odvele na moj rođendan i super je bilo.Nećeš se obrukati ako ga odvedeš niti će vam biti neugodno jer smatram da je to lijepo mjesto za izlazak te vrste
Da ne pravim reklamu prošetaš i sama se uvjeriš
spadalo wrote:
Veoma pristojno mjesto.Nema kockastih glOva,nafurano-nabildanih frikova,većina je FGR.Uglavnom tu izlaze gosti koji znaju uživati u životu.35% je žeMske populacije
Mene su dvije djevojke/drugarice odvele na moj rođendan i super je bilo.Nećeš se obrukati ako ga odvedeš niti će vam biti neugodno jer smatram da je to lijepo mjesto za izlazak te vrste
e sad si im presudio, kad nagrnu kockasti forumasi
spadalo wrote:
e sad si im presudio, kad nagrnu kockasti forumasi
lokal je zatvorenog tipa ponedeljkom baš radi kockastih glOva prisustvovati playboy party mogu samo 'na prvi pogled gazde i 3 redara' vizuelno podobni
mp3problem wrote:Koliko je lep dens?
Ja mu htjela platiti lap dance u Hrvatskoj, tražila mi 800 kuna, mrš u PM, za 2 joje ću mu plesati na sve moguće načine Doduše, rekla mi je da im se i ja mogu pridružiti za tih 800 kn, ali ne bih mu ćeif kvarila
80 kn su nas izašla dva pića, ugl., bas je skupo bilo, plus 100 kn ulaz u objekat.
Kakve su tu cijene, koliko da pripremim para?
Kad se slijedeći ponedjeljak svi forumaši slučajno sretnu na istom mjestu
gdje si ti to zivota ti isla?
u CRO u jednom gradicu na moru ..ulaz u strip klub bio 50 kuna
pice jest bilo oko 40-tak kuna..
al za 100 dodatnih kuna mlada je plesala u krilu..
250kuna bilo ono(ples na miru) da se ode u zasebni separe gdje te niko ne vidi pa se tamo onda dodatno s doticnom damom dogovoris oko svega sto te zanima
i cuj 800 kuna ozoja da je angelina iz najboljih dana
mp3problem wrote:Koliko je lep dens?
Ja mu htjela platiti lap dance u Hrvatskoj, tražila mi 800 kuna, mrš u PM, za 2 joje ću mu plesati na sve moguće načine Doduše, rekla mi je da im se i ja mogu pridružiti za tih 800 kn, ali ne bih mu ćeif kvarila
80 kn su nas izašla dva pića, ugl., bas je skupo bilo, plus 100 kn ulaz u objekat.
Kakve su tu cijene, koliko da pripremim para?
Kad se slijedeći ponedjeljak svi forumaši slučajno sretnu na istom mjestu
gdje si ti to zivota ti isla?
u CRO u jednom gradicu na moru ..ulaz u strip klub bio 50 kuna
pice jest bilo oko 40-tak kuna..
al za 100 dodatnih kuna mlada je plesala u krilu..
250kuna bilo ono(ples na miru) da se ode u zasebni separe gdje te niko ne vidi pa se tamo onda dodatno s doticnom damom dogovoris oko svega sto te zanima
i cuj 800 kuna ozoja da je angelina iz najboljih dana
U ZG-u, a i nije čemu bila striptizeta. U licu Od vrata na dolje je beton