Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ahmed Vila postao vcrs FFC prvak a nigdje nikakve vijesti.
Naserem se u usta svim sportskim urednicima. ABd mali ce da bude jos strasniji. I nadam se da se nece vise vracati u Bosnu i da ce dobiti sanse kakve zasluzuje u karijeri pa makar i pod drugom zastavom. Da se drzave pitalo jedan od top 5 najperspektivnijih sportista u svim sportovima u nasoj drzavi poslije rata bi propao glat.
Aferim Ahmede za strasnu borbu veceras i neka ovo bude samo pocetak jedne strasne sampionske karijere. Bas me obradovao ko da sam i ja osvojio nesto... Bravo momcino!!!!!
PriNc_ba wrote:Da se drzave pitalo jedan od top 5 najperspektivnijih sportista u svim sportovima u nasoj drzavi poslije rata bi propao glat.
Daj ba, iskuliraj se mlao. Možeš li navesti ijedan jedini primjer profesionalnog borca igdje u svijetu kojeg pomaže država!?
Pa čak i UFC klasa se bori za kikiriki i jedva sastavljaju kraj sa krajem. I ne znam da ikoga država pomaže...
PriNc_ba wrote:Da se drzave pitalo jedan od top 5 najperspektivnijih sportista u svim sportovima u nasoj drzavi poslije rata bi propao glat.
Daj ba, iskuliraj se mlao. Možeš li navesti ijedan jedini primjer profesionalnog borca igdje u svijetu kojeg pomaže država!?
Pa čak i UFC klasa se bori za kikiriki i jedva sastavljaju kraj sa krajem. I ne znam da ikoga država pomaže...
A inace u cemu ce ti tacno država pomoci u ovom sportu?
Ma u bilo kojem, ako si za to treniraš i treniras probices se nema druge..
A inace u cemu ce ti tacno država pomoci u ovom sportu?
Ma u bilo kojem, ako si za to treniraš i treniras probices se nema druge..
Da bi to ostvario moraš biti finansijski osiguran, jer ne možeš ti 2 put dnevno na trening, plus na posao da preživiš. Moraš imat neku zaleđinu, ako ništa roditelje koji ti mogu obezbjediti hranu i krov nad glavom, a ti da misliš samo o treningu.
zenit dozic wrote:Da bi to ostvario moraš biti finansijski osiguran, jer ne možeš ti 2 put dnevno na trening, plus na posao da preživiš. Moraš imat neku zaleđinu, ako ništa roditelje koji ti mogu obezbjediti hranu i krov nad glavom, a ti da misliš samo o treningu.
Btw, kako su profesionalni tamošnji policajci. Čitavo vrijeme ga oslovljava sa gospodine. Ali i zafrkani - ne možeš se kačit sa njima, nema tu ja sam ovaj ili onaj...
Nego gledao sam klip 2, 3 minute smor mi bio i sad nakon pogledanog znam da drot nije placen..
Vec glupan Jones trollao drota na ovaj fazon https://www.youtube.com/watch?v=iICRglgHjaE
Da je neko drugi, a ne crnac Jones prošao bi drugacije.
Rekoh ti ja..
Dobro prognozirao neki momak na Jutubu..
Šta li su još spremili..
Pametno Mcgregor traži revanš, treba mu ovo za buducnost..
Međutim ako popuši..
Zanima me da li ce Diaz mršat ili ce ostat Conor na ovoj..
Nate glumio fol nece revanš pumpao cifru za narednu borbu pametan.
Cuj mene dobro je prognozirao neki momak.-.
A lik sve fulio..
Vidio sam negdje drugo da su sigurice Conor Diaz i Aldo..