Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
probook wrote:Pa ti kupuj domace - uzeo neke TIMA POPCORN kukuruz za kokice proizvodi se u Brckom i to je go**o najvece sto sam ikada kupio sto se tice kokica. Nije puklo ni 50% zrna, a ovo sto je puklo katastrofa. Probao i sve bacio u smece! Dabogda se zatvorili odma sutra!!!
KB9 wrote:ma kod njih samo valja obicni onaj smoki, on je bas odlican, sve ostalo je dno
doduse nisam im probo jedino onaj eurokrem, ako neko jest nek progovori
Nije tacno da je dno! Meni su im svi proizvodi extra! I grozdjice oblozene cokoladom i smoki oblozen cokoladm a najbolje a najjeftiniji im je onaj okrugli pikant smoki od 0,35KM i naravno njihov klasicni smoki
Barpeh zelena tegla je po sastavu najsličniji Nuteli.Juce maksuz kupio da ga probam nakon duzeg vremena mogu reci da nije los,podavno jedno krace vrijeme se bio pokvario imao je neki šmek mislim da je zbog mlijeka u prahu ali su to popravili.
KB9 wrote:ma kod njih samo valja obicni onaj smoki, on je bas odlican, sve ostalo je dno
doduse nisam im probo jedino onaj eurokrem, ako neko jest nek progovori
Nije tacno da je dno! Meni su im svi proizvodi extra! I grozdjice oblozene cokoladom i smoki oblozen cokoladm a najbolje a najjeftiniji im je onaj okrugli pikant smoki od 0,35KM i naravno njihov klasicni smoki
Zaboravio si spomenuti najbolji proizvod; bademi u čokoladi sa cimetom.
platen91 wrote:Barpeh zelena tegla je po sastavu najsličniji Nuteli.Juce maksuz kupio da ga probam nakon duzeg vremena mogu reci da nije los,podavno jedno krace vrijeme se bio pokvario imao je neki šmek mislim da je zbog mlijeka u prahu ali su to popravili.
jes sličniji nuteli od npr. tegle ajvara... al ipak...
platen91 wrote:Barpeh zelena tegla je po sastavu najsličniji Nuteli.Juce maksuz kupio da ga probam nakon duzeg vremena mogu reci da nije los,podavno jedno krace vrijeme se bio pokvario imao je neki šmek mislim da je zbog mlijeka u prahu ali su to popravili.
Poslije Nutelle Nutkao je najbolji, a ovi ostali...slabo!
Mene nek ne spasava, meni su turske cokolade super. A tebi ne treba visa sila da ti pomogne, pomozi si sam... zaobidji i konzumiraj po svom nahodjenju.
strucnjak_kofol wrote:Ko ovo kupi, najbolje mu je da ga jede ispred hitne malo nam nasih sranja,jos turska da kupujemo
Konzum marketing.
pametan si ko Stevica Kurcubic ,kdje sam spomenuo Konzumove cokolade ili proizvode ? ti si ocito bingoljubac , jos jedan u nizu placenika propalog vlasnika poker aparata
strucnjak_kofol wrote:Ko ovo kupi, najbolje mu je da ga jede ispred hitne malo nam nasih sranja,jos turska da kupujemo
Konzum marketing.
pametan si ko Stevica Kurcubic ,kdje sam spomenuo Konzumove cokolade ili proizvode ? ti si ocito bingoljubac , jos jedan u nizu placenika propalog vlasnika poker aparata
Tebe je obuzela konzumanija, vrijeđaš ljude posvuda.
Izgleda sastavni dio konzum marketinga.