Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

Bosanski_kralj

#4476 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Koja će cijena dresa biti :oops:
denimb

#4477 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by denimb »

House wrote:
denimb wrote:
House wrote:to je to drugovi :D Adidas
Jel' da otvaram sampanjac ? :D

muštuluk :D red je zaliti
To brate, znaci sada kad kupim original dres moci cu ga i oprati, a da se ne raspadne :D
Jazzy.ba

#4478 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Jazzy.ba »

Bosanski_kralj wrote:Koja će cijena dresa biti :oops:
50-60€, 40tak £, standardno.
Bosanski_kralj

#4479 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Jazzy.ba wrote:
Bosanski_kralj wrote:Koja će cijena dresa biti :oops:
50-60€, 40tak £, standardno.
Znači da počnem sad štediti i da onda tamo na jesen, pred početak, kvalivikacija kupim sebi jedan. :oops: :D

Nije cijena loša, valjda izgledom neće razočarati.
Logovan

#4480 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Otkad ja govorim da će biti Adidas. :D
Mustang1 wrote:Bit ce sve gotovo to oprema dostavljena i sve ali je nece nositi zvanicno dok ne istekne ovaj ugovor sa ovim ciganima :D
Da hoće više ugovor sa njima isteći, kako vrijeme sporo prolazi. :-) :lol:
Mustang1

#4481 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

31.5. igramo sa Obalom Slonovace .. Posto se igra u Americi sto znaci kod nas ce biti 1.6. kad oni budu igrali sta mislite hoce li tada biti u novim dresovima :D
Kinaski

#4482 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Kinaski »

Mustang1 wrote:31.5. igramo sa Obalom Slonovace .. Posto se igra u Americi sto znaci kod nas ce biti 1.6. kad oni budu igrali sta mislite hoce li tada biti u novim dresovima :D
Nadam se da Dzeko nece cugat noc prije tekme, kao ni u Brazilu. Ako nastavi ovako mogao bi snimati reklame za nasu pivaru umjesto za adidas. I jeste za zidarske
Tipicoti

#4483 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Tipicoti »

Image
Image

:mrgreen:
noiserr

#4484 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by noiserr »

Ma Adidas nam najbolje odgovara ko Svabe.

A danas lansirana prodaja dresova na oficijelnom FIFA-inom sajtu i jedino mi nemozemo kupiti nas dres.

http://store.fifa.com/departments-2014- ... untry.html
DonVitoN

#4485 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by DonVitoN »

noiserr wrote:Ma Adidas nam najbolje odgovara ko Svabe.

A danas lansirana prodaja dresova na oficijelnom FIFA-inom sajtu i jedino mi nemozemo kupiti nas dres.

Samo da ne bude tresla se gora, a rodio se mis.

Jeste da nismo navikli tj. nismo nikad do sada bili na SP ali ovi dresovi sa logom "SP" ovaj put Brazil 2014, uvijek se prodavaju ko halve u drzava koje nastapaju plus reklame sirom drzave preko domace rep. itd...
Savez zaradi.
A nasi tek 31.5 objaviti, predstaviti dresove a kad ce izaci u prodaju :?
Posle SP na akciji 50 % :roll: tako barem biva kod ucesnica SP.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4486 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

OGROMAN FINANSIJSKI GUBITAK: FIFA: Jedino BiH nije ponudila na prodaju svoje dresove za Mundijal

Utorak | 11.03.2014.

Na zvaničnoj stranici Svjetske fudbalske asocijacije moguće je vidjeti i kupiti set sportske opreme uključujući i dresove 31 od 32 reprezentacije koje će igrati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine

edin džekoNa zvaničnoj stranici Svjetske fudbalske asocijacije moguće je vidjeti i kupiti set sportske opreme uključujući i dresove 31 od 32 reprezentacije koje će igrati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.

Naime, na stranici FIFA-e u kategoriji "Prodaja po zemljama" moguće je kupiti setove sportske opreme svih reprezentacija za Mundijal u Brazilu, osim za državni tim BiH.

Razlog tome je što BiH do kraja juna ove godine ima potpisan ugovor sa firmom Legea u čijim dresovima BiH mora nastupiti do tada, a o od 1. jula i na SP izabranici selektora Safeta Sušića trebala bi igrati u novoj opremi uglednog Adidasa.

Brojni sportski analitičari već sada pišu kako ovakav potez predstavlja ogromni financijski gubitak za BiH, to jeste Nogometni/Fudbalski savez ove zemlje.

Na stranici FIFA-e tako je već sada moguće kupiti dres reprezentacije Argentine, u kojem će nastupati na Mundijalu igrači te zemlje, po cijeni od 119,99 dolara, dok recimo dres reprezentacije Hrvatske košta 89,99 dolara.

(Anadolija/dh)
todd_smith

#4487 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by todd_smith »

Ko ih jebe, samo su sebe zajebali jer sve te pare ionako idu njima i oko njih se vrte. Niko od nas ili BiH fudbala ne vidi te pare.

Meni drago vala.
karanana

#4488 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by karanana »

aha, sad je ugovor do kraja juna. znaci ako izadju iz grupne faze, mozda zamjene dresove u osmini finala.

fuj!
phillie

#4489 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by phillie »

karanana wrote:aha, sad je ugovor do kraja juna. znaci ako izadju iz grupne faze, mozda zamjene dresove u osmini finala.

fuj!
mislim da su se ovi preracunali jer nema logike ovo " a o od 1. jula i na SP izabranici selektora Safeta Sušića trebala bi igrati u novoj opremi uglednog Adidasa." jer nije SP u julu mjesecu.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4490 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by JoseMujica »

i meni malo štekaju ovi sa datumima....mislim da je prije istina onaj famozni 31.5 pošto su to i ljudi iz NS priej spominjali

evo na drugoj temi neko spomenu da je tak ugovor s Legeom tako napravljen da ih faktički gotovo i nemreš otjerati...em imaju pravo da se prvi pitaju, em da rade match ponude drugih, em ako se pozivaš na kvalitet dresova moraš dokazivati da su od nekog drugog bolji materijali :-)

Jes nam Munja hebo mater i uzduž i poprijeko....koliko god da je dobio zatvora malo je šugo dobio :evil:

kontam onda nije ni čudo što naš NS neće da izlijeće ni sa kakvim pričama ko bi mogao biti eventualni nasljednik jer bi sebi klizeći uletiti i Legea bi nas sudski pojela za doručak. Ovako elegantno biti strpljiv i čekati taj hebeni 31.5. i istek ugovora i onda ih mršnut zauvjek.

Jeste bezveze dovuć se do par dana pred SP bez novih dresova, ali nema druge opcije da ih se kutarišeš, a ne platiš penale....a nisu samo penali ovdje u pitanju jer te mogu sudski uništiti, em im time osiguravaš nastavak muže.

Realno da sam uNS isto bi uradio...nego strpljen spašen :bih: :thumbup:
bruce lee

#4491 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by bruce lee »

JoseMujica wrote:
Jes nam Munja hebo mater i uzduž i poprijeko....koliko god da je dobio zatvora malo je šugo dobio :evil:
Bas vala.. :mad::mad::mad:
and

#4492 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by and »

N.N. wrote:Ma nista nezvanicno i ti folovi, tek kada Savez objavi, onda se i povjeruje :-D

Kako da npr. Klix, Havaz i ostali nemaju tu nezvanicnu info, a samo ovi sa nekog super-a imaju !? :-D
p.s. i ze-blog je samo od njih to prenio.
i meni nije jasno kako vrli novinari nisu uspjeli ništa saznati,jer su se predstavnici adidasa mogli vidjeti iz aviona sa katalozima.imaju oni valjda prečeg posla,da uslikaju džeku s krofnama ili da nam daju kakvu informaciju da se krvimo.
nikakvih mi informacija nemamo od tih novinara,osim pametovanja,a to baš nisu :mrgreen:

@JoseMujica,
ne znam ni ja kakav je to ugovor s legeom napravljen da ih ne možeš ne samo odjebati,već i tužiti i oderati za neprofesionalnost koju su pokazali.ponižavajuće je bilo gledati recimo pjanića u dresu kratkih rukava koji na njemu izgleda kao dugih ili kad ti pošalju dresove koji nisu po standardima fife i uefe pa moraš znak prelijepiti?za to ne samo da ide raskid ugovora,već su trebali i veliku odštetu platiti.
ljude iz saveza treba pustiti na miru da okončaju ovaj posao,jer se i trude da ga završe u interesu reprezentacije.taj ugovor ih koči,a pored ugovora i par ljudi koje su naslijedili u savezu koji bojkotuju napredak i rade na tome da legea ostane.
Crvena Tifoza

#4493 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

DonVitoN wrote:
noiserr wrote:Ma Adidas nam najbolje odgovara ko Svabe.

Samo da ne bude tresla se gora, a rodio se mis.

Jeste da nismo navikli tj. nismo nikad do sada bili na SP ali ovi dresovi sa logom "SP" ovaj put Brazil 2014, uvijek se prodavaju ko halve u drzava koje nastapaju plus reklame sirom drzave preko domace rep. itd...
Savez zaradi.
A nasi tek 31.5 objaviti, predstaviti dresove a kad ce izaci u prodaju :?
Posle SP na akciji 50 % :roll: tako barem biva kod ucesnica SP.
Ako dresovi ne izadju u prodaju prije tog famoznog 31.5 onda ce biti gotovo pa nemoguce za raju koja ide na SP u Brazil da dobije dresove prije odlaska na put, odnosno utakmice sa Argentinom. Isto tako necemo valjda uzimati dresove od svercera po Brazilu. :roll:
sparta

#4494 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by sparta »

JoseMujica wrote:OGROMAN FINANSIJSKI GUBITAK: FIFA: Jedino BiH nije ponudila na prodaju svoje dresove za Mundijal[/b]

Utorak | 11.03.2014.

Na zvaničnoj stranici Svjetske fudbalske asocijacije....
Neka smo jos jednom potvrdili koliko smo nesposobni.

Selektor dosad zakasnio na svaki zvanicni termin FIFE.
Na FACE TV-u gledam na poluvremenu kako Glavas jede chips i pije neki treci redbull iz limenke na polovnoj fotelji.
Repka svaku utakmicu zaigra u nekoj novoj LEGEA kombinaciji.

Selektor amater. TV program amaterski. Oprema amaterska. Savez amaterski. A mater im...
Mustang1

#4495 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

A navijaci profesionalni :D Repertoar "Bosna je sampion" i "Mene zivot razocarao" :D
Neki dan kontam majku mu jebem ako se ta pjesma toliko forsira sto neko ne sjedne i ne preradi je da bude adekvatna za stadiona a ne mi vodimo u Zenici protiv Grcke a sa tribina grmi "Mene zivot razocarao" :D
Romanista 101%

#4496 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Romanista 101% »

ovima iz legea treba reci da samo malo ove brojeve na dresovima povecaju slabo se vide...inace sve je ok.
Teletubbies

#4497 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Teletubbies »

Image

Evo nema LEGEINOG logo-a na Paninijevim slibama :D :izet: :izet: :izet: :izet: :izet:
rajv0sa

#4498 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by rajv0sa »

no šit šerlok :D
insomnia78

#4499 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by insomnia78 »

Evo francuski ministar se pita zasto se dresovi siju na Tajlandu kad se isto tako mogu siti i u Francuskoj i time dodatno zaraditi

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
berba123

#4500 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by berba123 »

Neko treba nazvati savez i predstaviti se da zovu iz ea sports te da trebaju znati izgled dresova za novu igricu world cup 2014

Sent from my C6616 using Tapatalk
Post Reply