Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bosanski_kralj
#4476 Re: Dres reprezentacije BiH
Koja će cijena dresa biti 
- denimb
#4477 Re: Dres reprezentacije BiH
To brate, znaci sada kad kupim original dres moci cu ga i oprati, a da se ne raspadneHouse wrote:denimb wrote:Jel' da otvaram sampanjac ?House wrote:to je to drugoviAdidas
muštulukred je zaliti
- Jazzy.ba
#4478 Re: Dres reprezentacije BiH
50-60€, 40tak £, standardno.Bosanski_kralj wrote:Koja će cijena dresa biti
- Bosanski_kralj
#4479 Re: Dres reprezentacije BiH
Znači da počnem sad štediti i da onda tamo na jesen, pred početak, kvalivikacija kupim sebi jedan.Jazzy.ba wrote:50-60€, 40tak £, standardno.Bosanski_kralj wrote:Koja će cijena dresa biti
Nije cijena loša, valjda izgledom neće razočarati.
- Logovan
#4480 Re: Dres reprezentacije BiH
Otkad ja govorim da će biti Adidas.

Da hoće više ugovor sa njima isteći, kako vrijeme sporo prolazi.Mustang1 wrote:Bit ce sve gotovo to oprema dostavljena i sve ali je nece nositi zvanicno dok ne istekne ovaj ugovor sa ovim ciganima
-
Mustang1
#4481 Re: Dres reprezentacije BiH
31.5. igramo sa Obalom Slonovace .. Posto se igra u Americi sto znaci kod nas ce biti 1.6. kad oni budu igrali sta mislite hoce li tada biti u novim dresovima 
- Kinaski
#4482 Re: Dres reprezentacije BiH
Nadam se da Dzeko nece cugat noc prije tekme, kao ni u Brazilu. Ako nastavi ovako mogao bi snimati reklame za nasu pivaru umjesto za adidas. I jeste za zidarskeMustang1 wrote:31.5. igramo sa Obalom Slonovace .. Posto se igra u Americi sto znaci kod nas ce biti 1.6. kad oni budu igrali sta mislite hoce li tada biti u novim dresovima
-
Tipicoti
- noiserr
#4484 Re: Dres reprezentacije BiH
Ma Adidas nam najbolje odgovara ko Svabe.
A danas lansirana prodaja dresova na oficijelnom FIFA-inom sajtu i jedino mi nemozemo kupiti nas dres.
http://store.fifa.com/departments-2014- ... untry.html
A danas lansirana prodaja dresova na oficijelnom FIFA-inom sajtu i jedino mi nemozemo kupiti nas dres.
- DonVitoN
#4485 Re: Dres reprezentacije BiH
Samo da ne bude tresla se gora, a rodio se mis.noiserr wrote:Ma Adidas nam najbolje odgovara ko Svabe.
Jeste da nismo navikli tj. nismo nikad do sada bili na SP ali ovi dresovi sa logom "SP" ovaj put Brazil 2014, uvijek se prodavaju ko halve u drzava koje nastapaju plus reklame sirom drzave preko domace rep. itd...
Savez zaradi.
A nasi tek 31.5 objaviti, predstaviti dresove a kad ce izaci u prodaju
Posle SP na akciji 50 %
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4486 Re: Dres reprezentacije BiH
OGROMAN FINANSIJSKI GUBITAK: FIFA: Jedino BiH nije ponudila na prodaju svoje dresove za Mundijal
Utorak | 11.03.2014.
Na zvaničnoj stranici Svjetske fudbalske asocijacije moguće je vidjeti i kupiti set sportske opreme uključujući i dresove 31 od 32 reprezentacije koje će igrati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine
edin džekoNa zvaničnoj stranici Svjetske fudbalske asocijacije moguće je vidjeti i kupiti set sportske opreme uključujući i dresove 31 od 32 reprezentacije koje će igrati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine.
Naime, na stranici FIFA-e u kategoriji "Prodaja po zemljama" moguće je kupiti setove sportske opreme svih reprezentacija za Mundijal u Brazilu, osim za državni tim BiH.
Razlog tome je što BiH do kraja juna ove godine ima potpisan ugovor sa firmom Legea u čijim dresovima BiH mora nastupiti do tada, a o od 1. jula i na SP izabranici selektora Safeta Sušića trebala bi igrati u novoj opremi uglednog Adidasa.
Brojni sportski analitičari već sada pišu kako ovakav potez predstavlja ogromni financijski gubitak za BiH, to jeste Nogometni/Fudbalski savez ove zemlje.
Na stranici FIFA-e tako je već sada moguće kupiti dres reprezentacije Argentine, u kojem će nastupati na Mundijalu igrači te zemlje, po cijeni od 119,99 dolara, dok recimo dres reprezentacije Hrvatske košta 89,99 dolara.
(Anadolija/dh)
-
todd_smith
#4487 Re: Dres reprezentacije BiH
Ko ih jebe, samo su sebe zajebali jer sve te pare ionako idu njima i oko njih se vrte. Niko od nas ili BiH fudbala ne vidi te pare.
Meni drago vala.
Meni drago vala.
- karanana
#4488 Re: Dres reprezentacije BiH
aha, sad je ugovor do kraja juna. znaci ako izadju iz grupne faze, mozda zamjene dresove u osmini finala.
fuj!
fuj!
- phillie
#4489 Re: Dres reprezentacije BiH
mislim da su se ovi preracunali jer nema logike ovo " a o od 1. jula i na SP izabranici selektora Safeta Sušića trebala bi igrati u novoj opremi uglednog Adidasa." jer nije SP u julu mjesecu.karanana wrote:aha, sad je ugovor do kraja juna. znaci ako izadju iz grupne faze, mozda zamjene dresove u osmini finala.
fuj!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4490 Re: Dres reprezentacije BiH
i meni malo štekaju ovi sa datumima....mislim da je prije istina onaj famozni 31.5 pošto su to i ljudi iz NS priej spominjali
evo na drugoj temi neko spomenu da je tak ugovor s Legeom tako napravljen da ih faktički gotovo i nemreš otjerati...em imaju pravo da se prvi pitaju, em da rade match ponude drugih, em ako se pozivaš na kvalitet dresova moraš dokazivati da su od nekog drugog bolji materijali
Jes nam Munja hebo mater i uzduž i poprijeko....koliko god da je dobio zatvora malo je šugo dobio
kontam onda nije ni čudo što naš NS neće da izlijeće ni sa kakvim pričama ko bi mogao biti eventualni nasljednik jer bi sebi klizeći uletiti i Legea bi nas sudski pojela za doručak. Ovako elegantno biti strpljiv i čekati taj hebeni 31.5. i istek ugovora i onda ih mršnut zauvjek.
Jeste bezveze dovuć se do par dana pred SP bez novih dresova, ali nema druge opcije da ih se kutarišeš, a ne platiš penale....a nisu samo penali ovdje u pitanju jer te mogu sudski uništiti, em im time osiguravaš nastavak muže.
Realno da sam uNS isto bi uradio...nego strpljen spašen

evo na drugoj temi neko spomenu da je tak ugovor s Legeom tako napravljen da ih faktički gotovo i nemreš otjerati...em imaju pravo da se prvi pitaju, em da rade match ponude drugih, em ako se pozivaš na kvalitet dresova moraš dokazivati da su od nekog drugog bolji materijali
Jes nam Munja hebo mater i uzduž i poprijeko....koliko god da je dobio zatvora malo je šugo dobio
kontam onda nije ni čudo što naš NS neće da izlijeće ni sa kakvim pričama ko bi mogao biti eventualni nasljednik jer bi sebi klizeći uletiti i Legea bi nas sudski pojela za doručak. Ovako elegantno biti strpljiv i čekati taj hebeni 31.5. i istek ugovora i onda ih mršnut zauvjek.
Jeste bezveze dovuć se do par dana pred SP bez novih dresova, ali nema druge opcije da ih se kutarišeš, a ne platiš penale....a nisu samo penali ovdje u pitanju jer te mogu sudski uništiti, em im time osiguravaš nastavak muže.
Realno da sam uNS isto bi uradio...nego strpljen spašen
- bruce lee
#4491 Re: AW: Dres reprezentacije BiH
Bas vala..JoseMujica wrote:
Jes nam Munja hebo mater i uzduž i poprijeko....koliko god da je dobio zatvora malo je šugo dobio![]()
- and
#4492 Re: Dres reprezentacije BiH
i meni nije jasno kako vrli novinari nisu uspjeli ništa saznati,jer su se predstavnici adidasa mogli vidjeti iz aviona sa katalozima.imaju oni valjda prečeg posla,da uslikaju džeku s krofnama ili da nam daju kakvu informaciju da se krvimo.N.N. wrote:Ma nista nezvanicno i ti folovi, tek kada Savez objavi, onda se i povjeruje![]()
Kako da npr. Klix, Havaz i ostali nemaju tu nezvanicnu info, a samo ovi sa nekog super-a imaju !?![]()
p.s. i ze-blog je samo od njih to prenio.
nikakvih mi informacija nemamo od tih novinara,osim pametovanja,a to baš nisu
@JoseMujica,
ne znam ni ja kakav je to ugovor s legeom napravljen da ih ne možeš ne samo odjebati,već i tužiti i oderati za neprofesionalnost koju su pokazali.ponižavajuće je bilo gledati recimo pjanića u dresu kratkih rukava koji na njemu izgleda kao dugih ili kad ti pošalju dresove koji nisu po standardima fife i uefe pa moraš znak prelijepiti?za to ne samo da ide raskid ugovora,već su trebali i veliku odštetu platiti.
ljude iz saveza treba pustiti na miru da okončaju ovaj posao,jer se i trude da ga završe u interesu reprezentacije.taj ugovor ih koči,a pored ugovora i par ljudi koje su naslijedili u savezu koji bojkotuju napredak i rade na tome da legea ostane.
-
Crvena Tifoza
#4493 Re: Dres reprezentacije BiH
Ako dresovi ne izadju u prodaju prije tog famoznog 31.5 onda ce biti gotovo pa nemoguce za raju koja ide na SP u Brazil da dobije dresove prije odlaska na put, odnosno utakmice sa Argentinom. Isto tako necemo valjda uzimati dresove od svercera po Brazilu.DonVitoN wrote:Samo da ne bude tresla se gora, a rodio se mis.noiserr wrote:Ma Adidas nam najbolje odgovara ko Svabe.
Jeste da nismo navikli tj. nismo nikad do sada bili na SP ali ovi dresovi sa logom "SP" ovaj put Brazil 2014, uvijek se prodavaju ko halve u drzava koje nastapaju plus reklame sirom drzave preko domace rep. itd...
Savez zaradi.
A nasi tek 31.5 objaviti, predstaviti dresove a kad ce izaci u prodaju![]()
Posle SP na akciji 50 %tako barem biva kod ucesnica SP.
- sparta
#4494 Re: Dres reprezentacije BiH
Neka smo jos jednom potvrdili koliko smo nesposobni.JoseMujica wrote:OGROMAN FINANSIJSKI GUBITAK: FIFA: Jedino BiH nije ponudila na prodaju svoje dresove za Mundijal[/b]
Utorak | 11.03.2014.
Na zvaničnoj stranici Svjetske fudbalske asocijacije....
Selektor dosad zakasnio na svaki zvanicni termin FIFE.
Na FACE TV-u gledam na poluvremenu kako Glavas jede chips i pije neki treci redbull iz limenke na polovnoj fotelji.
Repka svaku utakmicu zaigra u nekoj novoj LEGEA kombinaciji.
Selektor amater. TV program amaterski. Oprema amaterska. Savez amaterski. A mater im...
-
Mustang1
#4495 Re: Dres reprezentacije BiH
A navijaci profesionalni
Repertoar "Bosna je sampion" i "Mene zivot razocarao"
Neki dan kontam majku mu jebem ako se ta pjesma toliko forsira sto neko ne sjedne i ne preradi je da bude adekvatna za stadiona a ne mi vodimo u Zenici protiv Grcke a sa tribina grmi "Mene zivot razocarao"
Neki dan kontam majku mu jebem ako se ta pjesma toliko forsira sto neko ne sjedne i ne preradi je da bude adekvatna za stadiona a ne mi vodimo u Zenici protiv Grcke a sa tribina grmi "Mene zivot razocarao"
- Romanista 101%
#4496 Re: Dres reprezentacije BiH
ovima iz legea treba reci da samo malo ove brojeve na dresovima povecaju slabo se vide...inace sve je ok.
- Teletubbies
#4497 Re: Dres reprezentacije BiH

Evo nema LEGEINOG logo-a na Paninijevim slibama
- rajv0sa
#4498 Re: Dres reprezentacije BiH
no šit šerlok 
- insomnia78
#4499 Re: Dres reprezentacije BiH
Evo francuski ministar se pita zasto se dresovi siju na Tajlandu kad se isto tako mogu siti i u Francuskoj i time dodatno zaraditi
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
berba123
#4500 Re: Dres reprezentacije BiH
Neko treba nazvati savez i predstaviti se da zovu iz ea sports te da trebaju znati izgled dresova za novu igricu world cup 2014
Sent from my C6616 using Tapatalk
Sent from my C6616 using Tapatalk