http://itunes.apple.com/us/app/run-foot ... d480744307
iPhone - All about
Moderator: Benq
- holowey
- torik
#4477 Re: iPhone - All about
imao probleme skinuo ovo http://www.filesonic.com/folder/14041115 i ne rusi se vise... ta stara verzija nece na ios 5.0.1shin wrote:iGo My Way Balkan se rusi stalno, plus UI je katastrofalni spor, da li jos neko ima slicnih problema.
- shalla
#4478 Re: iPhone - All about
Gdje?AdNaN88 wrote:Pa nemojte onda uzimati jeftine folije, vec sam napisao da nema teorije da bih mogao gledati te baloncice, radije bi ga nosao bez zastite. Ova folija od 8KM sto sam uzeo na carsiji mi je stvarno bila extra nego ja levat malo ukrivo nalijepio i lijevi cosak me zezao tj. bumper je malo podigne i stvorali se baloncici. Kazu da je original folija, cini mi se da je malo deblja i malo tamnija, bolje stiti sigurno. Ovo sto vi uzimate obicne folije oni to nabavljaju po 2-3KM i gdje nece biti baloncici
![]()
Juce opet otisao i uzeo tu foliju, momak mi zalijepio bez ijednog baloncica, zadovoljan pravo, jest malo skuplje tj. samo jedna za 8KM, mada je mene izasla 16KM ali vrijedi![]()
P.S. i ja uzimam folije preko Ebaya i nisu jeftiničarske al džaba kad sam smotan za zalijepiti je
-
Duge
#4479 Re: iPhone - All about
I ja sam imao problema sa iGo My way. Sada sam stavio iGo Primo 2.1.6 i radi odlicno
- swirl
#4480 Re: iPhone - All about
A imate li za predloziti nekih cool aplikacija za Iphone? 
-
iSwagga
#4481 Re: iPhone - All about
Flipboard, Viber, LiveScore, JaxtrSMS, Epicurious, Snapseed, Instagram, Dropbox, LogMeIn, JustinTV, SoundHound, itd.. pozabavi seswirl wrote:A imate li za predloziti nekih cool aplikacija za Iphone?
- AdNaN88
#4482 Re: iPhone - All about
Ne mogu ti objasniti, zavuceno skroz a veze nemam ni kako se servis zove, slucajno nasaoshalla wrote:Gdje?AdNaN88 wrote:Pa nemojte onda uzimati jeftine folije, vec sam napisao da nema teorije da bih mogao gledati te baloncice, radije bi ga nosao bez zastite. Ova folija od 8KM sto sam uzeo na carsiji mi je stvarno bila extra nego ja levat malo ukrivo nalijepio i lijevi cosak me zezao tj. bumper je malo podigne i stvorali se baloncici. Kazu da je original folija, cini mi se da je malo deblja i malo tamnija, bolje stiti sigurno. Ovo sto vi uzimate obicne folije oni to nabavljaju po 2-3KM i gdje nece biti baloncici
![]()
Juce opet otisao i uzeo tu foliju, momak mi zalijepio bez ijednog baloncica, zadovoljan pravo, jest malo skuplje tj. samo jedna za 8KM, mada je mene izasla 16KM ali vrijedi![]()
P.S. i ja uzimam folije preko Ebaya i nisu jeftiničarske al džaba kad sam smotan za zalijepiti je
Cuo sam da i u fontele (isto carsija) ima neki lik koji dobro lijepi samo sto je skuplje tj. 10KM folija, nisam siguran da li je jedna ili dvije za tu cijenu.
- swirl
#4483 Re: iPhone - All about
Viber imamiSwagga wrote:Flipboard, Viber, LiveScore, JaxtrSMS, Epicurious, Snapseed, Instagram, Dropbox, LogMeIn, JustinTV, SoundHound, itd.. pozabavi seswirl wrote:A imate li za predloziti nekih cool aplikacija za Iphone?
-
IlijaLadin
#4484 Re: iPhone - All about
Neke su objektivno vrijedne, neke su po mom ukusu, afinitetima i potrebi.swirl wrote:A imate li za predloziti nekih cool aplikacija za Iphone?
SBSettings
LockInfo
DocsToGo
Installous
iBlascklist
ContactSync
FileApp
aNote
SMS Notify
iRealSMS
SleepTalk
TVRaspored
IMDb
PS Express
Video Editor
PRO HDR
iStudiez
Wallet/oneSafe/Codebook
TravelAppBox
Ringtones
Viber/WhatsApp
Skype/Twitter/Windows Live/Foursquare/Google+/LinkedIn
eBay/PayPal
Reader
Trailrs
Slooshaj!
MxTube
GuitarToolkit
iGuitarT
SuperAlbum
RuneMaster
Find My Phone
i-Clickr
TeamViewer
ChmPlus
Control Panel
- swirl
#4485 Re: iPhone - All about
Super, hvala ti puno!IlijaLadin wrote:Neke su objektivno vrijedne, neke su po mom ukusu, afinitetima i potrebi.swirl wrote:A imate li za predloziti nekih cool aplikacija za Iphone?
SBSettings
LockInfo
DocsToGo
Installous
iBlascklist
ContactSync
FileApp
aNote
SMS Notify
iRealSMS
SleepTalk
TVRaspored
IMDb
PS Express
Video Editor
PRO HDR
iStudiez
Wallet/oneSafe/Codebook
TravelAppBox
Ringtones
Viber/WhatsApp
Skype/Twitter/Windows Live/Foursquare/Google+/LinkedIn
eBay/PayPal
Reader
Trailrs
Slooshaj!
MxTube
GuitarToolkit
iGuitarT
SuperAlbum
RuneMaster
Find My Phone
i-Clickr
TeamViewer
ChmPlus
Control Panel
-
IlijaLadin
#4486 Re: iPhone - All about
Znači, niko ništa...IlijaLadin wrote:Houston, we have a problem!
Od predvečer mi se na četvorci pojavila milimetarska horizontalna linija od ivice do ivice.
Restartao sam ga, ali je linija ostala i tu je i dok je na ekranu 'jabuka' pri restartu.
Primijetio sam je nakon što sam zatvorio neku aplikaciju u kojoj sam tretirao neku forografiju. Osim toga, danas sam malo šetao livadama-i-šumama fotografišući kadšto. Da li je sve to irelevantno, ne znam.
Neko neki koristan savjet?
- ChataDodajStaHoces
#4487 Re: iPhone - All about
Danas mi je dosao novi case za iphone 4, koji vec dugo trazim. Nikako nisam mogao naci neki s kojim cu se osjecati "sigurno" i odlucio sam da narucim SwitchEasy Rebel citao sam neke reviews i kvalitetno je ocijenjen. Cijena je 28$ ali sam nabavio na ebayu za 10$ - u orginalnoj kutiji, isti kao orginal (ali ko ce Kinezima znati)
Uglavnom izgleda fantasticno, jako jako siguran se osjecam kada ga drzim i nekako me nije strah i da ispadne. Sto je najbitnije prijanja uz iPhone savrseno i cvrsto izgleda. Prije toga sam koristio bumper, silicon case i obicni soft pouch i sa svim sam imao problema...
http://www.gadgetmac.com/gadgetmac/swit ... view.html

http://www.gadgetmac.com/gadgetmac/swit ... view.html

-
iSwagga
#4488 Re: iPhone - All about
@Chata sad bas ciglu imas .. preveliko je ovo.. ali ako ti pase
ja vise volim da mi ispadne i razbije se u milion komada nego ovo ili bilo sta ove velicine nosati 
- ChataDodajStaHoces
#4489 Re: iPhone - All about
Iznenadjujuce ali bas ne izgleda kao cigla niti u ruci osjecas "ciglu"iSwagga wrote:@Chata sad bas ciglu imas .. preveliko je ovo.. ali ako ti paseja vise volim da mi ispadne i razbije se u milion komada nego ovo ili bilo sta ove velicine nosati
- AdNaN88
#4490 Re: iPhone - All about
Isto misljenje imamoiSwagga wrote:@Chata sad bas ciglu imas .. preveliko je ovo.. ali ako ti paseja vise volim da mi ispadne i razbije se u milion komada nego ovo ili bilo sta ove velicine nosati
-
Chuckie
#4491 Re: iPhone - All about
Ala i useru iPhone eleganciju sa ovim gumenim sranjima
Pa jebote da sam htio takav tel nosati, nebi kupovao iPhone neg nokiu gumenu 5210
Carbon naljepnica nazad (sa izrezanom jabukom) + prozirna folija naprijed najbolja kombinacija.
Kome se baca telefon, nek ne kupuje iPhone.
Nego, što mi na 5.0.1 ne radi IMAP kako treba, ne dolaze instant mejlovi, već fetch radi svakih 15 min, kako to podesiti?
Pa jebote da sam htio takav tel nosati, nebi kupovao iPhone neg nokiu gumenu 5210
Carbon naljepnica nazad (sa izrezanom jabukom) + prozirna folija naprijed najbolja kombinacija.
Kome se baca telefon, nek ne kupuje iPhone.
Nego, što mi na 5.0.1 ne radi IMAP kako treba, ne dolaze instant mejlovi, već fetch radi svakih 15 min, kako to podesiti?
- AdNaN88
#4492 Re: iPhone - All about
Tako jeChuckie wrote: Carbon naljepnica nazad (sa izrezanom jabukom) + prozirna folija naprijed najbolja kombinacija.
Kome se baca telefon, nek ne kupuje iPhone.![]()
-
Chuckie
#4493 Re: iPhone - All about
Ja sam carbon kupio na ebayu kod kineza sa izrezanom jabučicom za 10tak KM. 
Mada je došla i carbon naljepnica za naprijed, ali je nisam ljepio, ljepša mi prozirna.
Mada je došla i carbon naljepnica za naprijed, ali je nisam ljepio, ljepša mi prozirna.
Last edited by Chuckie on 16/01/2012 17:18, edited 1 time in total.
-
Fauja Singh
#4494 Re: iPhone - All about
A sto ce vam folija? Displej na Iphone-u se ne moze izgrebati kljucem, kovanicama.... moze se jedino razbiti ali kod takvih udaraca ni folija ne pomaze.
- AdNaN88
#4495 Re: iPhone - All about
Ma moze se izgrebati vjeruj mi, znam jednog lika koji ima izgreban iphone 4, sad ne znam sta je radio ali primijete se ogrebotine na displayu. Ja sam stavio foliju i zbog grebanja a i zbog toga sto mi ne ostaju po displayu otisci prsta i slicno, bar ne ostaju na ovoj mojoj foliji. 
-
Vertig0
#4496 Re: iPhone - All about
Realno jebo ti to ako cu ja svoj mobitel za koji sam dao 1000KM cuvati za nekog drugog da bih ga na kraju mogao bolje prodati.
Ja nemam nikakav bumper, niti folije..
Bumperi i kojekakve futrole mi se ne svidjaju jer kvare orginalni dizajn iphone-a..
Narucio sam i ja te karbone sa ebaya i to za 1$ i isti su kao orginali, malo sam ih nosio pa sam skinuo, ipak mi je nekako najbolje bez icega. Imam i prozorne antiglare folije ali ni njih ne nosim.
PS moze se izgrebati prednje staklo od iphonea, ja imam 2 ovrebotine na svom
Ja nemam nikakav bumper, niti folije..
Bumperi i kojekakve futrole mi se ne svidjaju jer kvare orginalni dizajn iphone-a..
Narucio sam i ja te karbone sa ebaya i to za 1$ i isti su kao orginali, malo sam ih nosio pa sam skinuo, ipak mi je nekako najbolje bez icega. Imam i prozorne antiglare folije ali ni njih ne nosim.
PS moze se izgrebati prednje staklo od iphonea, ja imam 2 ovrebotine na svom
- Curve
#4497 Re: iPhone - All about
gdje si ti uzeo tu "skuplju" foliju..AdNaN88 wrote:Ma moze se izgrebati vjeruj mi, znam jednog lika koji ima izgreban iphone 4, sad ne znam sta je radio ali primijete se ogrebotine na displayu. Ja sam stavio foliju i zbog grebanja a i zbog toga sto mi ne ostaju po displayu otisci prsta i slicno, bar ne ostaju na ovoj mojoj foliji.
- AdNaN88
#4498 Re: iPhone - All about
Napisao sam vec gore iznad da ne znam objasniti gdje se radnja/servis nalazi. Zavuceno je pravo i ja slucajno naletio na te folije ali trebale bi biti u svakom vecem servisu. Kad budem prolazio uzmem vizit karticu pa napisem ime i kontakt telefon. Meni su fkt exstra, ono bas imas osjecaj da sta god radis s telefonom nece mu biti nista
a opet pored toga sto nema baloncica glavno mi je da ne ostaju otisci prsta i slicno, pravo zadovoljan. 
- karanana
#4499 Re: iPhone - All about
da vas pitam, kad hocu na internet da se spojim za koristenje raznih aplikacija, da li iphone sam automatski izabere prvo besplatni wireless ako ga ima a ako ga nema onda izabere gprs koji mi se naplacuje?
ili ja moram rucno naci wireless mrezu, spojiti se i onda korisiti besplatno?
-
shin
#4500 Re: iPhone - All about
karanana wrote:da vas pitam, kad hocu na internet da se spojim za koristenje raznih aplikacija, da li iphone sam automatski izabere prvo besplatni wireless ako ga ima a ako ga nema onda izabere gprs koji mi se naplacuje?
Prvo trazi wireless, pa onda grps (upozori te da ce preci na gprs mrezu i da to kosta).