Ja se nadam da će svima nuditi i ovdje, a ne da samo Telemach ima prava na to.nevidljiva wrote:Fox Tv Srbija je na facebook stranici napisao da će Fox biti ponuđen svim operaterima u osnovnom paketu i neće se dodatno naplaćivat.
HS kablovska
Moderator: anex
-
The Realist
#4476 Re: HS kablovska
- King Kenny
#4477 Re: HS kablovska
dalvi dsv5100The Realist wrote:Koji je reciever?King Kenny wrote:ima li vama prevoda na 24 kitchen,foxu i ostalim kanalima? meni ne, ne znam ih kojeg razloga...
- chakany
#4478 Re: HS kablovska
FOX od 15. oktobra u ponudi Moja TV, Telemach i Total TV.
Izgleda nista od FOX-a sto se HS-a tice.
-
The Realist
#4479 Re: HS kablovska
Mijenjaj za Hema.King Kenny wrote:dalvi dsv5100The Realist wrote:Koji je reciever?King Kenny wrote:ima li vama prevoda na 24 kitchen,foxu i ostalim kanalima? meni ne, ne znam ih kojeg razloga...
-
theprodigy
#4480 Re: HS kablovska
cim je u mojoj tv, ide i u hs-uchakany wrote:FOX od 15. oktobra u ponudi Moja TV, Telemach i Total TV.
-
The Realist
#4481 Re: HS kablovska
Zar mojaTV nema fox movies, a mi ga nemamo?theprodigy wrote:cim je u mojoj tv, ide i u hs-uchakany wrote:FOX od 15. oktobra u ponudi Moja TV, Telemach i Total TV.
-
theprodigy
#4482 Re: HS kablovska
pogresno sam se izrazio maloprije, cim ce biti u mojoj tvThe Realist wrote:Zar mojaTV nema fox movies, a mi ga nemamo?theprodigy wrote:cim je u mojoj tv, ide i u hs-uchakany wrote:FOX od 15. oktobra u ponudi Moja TV, Telemach i Total TV.
- chakany
#4483 Re: HS kablovska
Moja TV ima FOX MOVIES, sto znaci da cemo ga dobiti i mi, po toj tvojoj priciThe Realist wrote:Zar mojaTV nema fox movies, a mi ga nemamo?theprodigy wrote:cim je u mojoj tv, ide i u hs-uchakany wrote:FOX od 15. oktobra u ponudi Moja TV, Telemach i Total TV.
Samo se nadajmo i nadajmo i nadajmo i nadajmo ...
-
The Realist
#4484 Re: HS kablovska
Zar mojaTV nema fox movies, a mi ga nemamo?[/quote]chakany wrote: cim je u mojoj tv, ide i u hs-u
Moja TV ima FOX MOVIES, sto znaci da cemo ga dobiti i mi, po toj tvojoj prici
Samo se nadajmo i nadajmo i nadajmo i nadajmo ...[/quote]
Mojoj? Jok
- afannedim
#4485 Re: HS kablovska
MOJA TV ima FOX MOVIES, asad od 15 oktobra ubacuje se FOX.
-
The Realist
#4486 Re: HS kablovska
Znamo, znamoafannedim wrote:MOJA TV ima FOX MOVIES, asad od 15 oktobra ubacuje se FOX.
- TheWatcher
#4487 Re: HS kablovska
da li vam se desava da imate problema sa tonom na pojedinim kanalima (analogna) tj. ima tona ali krci,nije jasan nikako 
-
kakaljin
#4488 Re: HS kablovska
toga odavno ima samo nekada prestane, pa se ponovo javljaTheWatcher wrote:da li vam se desava da imate problema sa tonom na pojedinim kanalima (analogna) tj. ima tona ali krci,nije jasan nikako
sada da li je do HS-a ili tog kanala ne znam
- TheWatcher
#4489 Re: HS kablovska
imam isti problem na dvije televizije.zanimljivo je da se ti kanali mjenjaju,nisu uvijek isti.kakaljin wrote:toga odavno ima samo nekada prestane, pa se ponovo javljaTheWatcher wrote:da li vam se desava da imate problema sa tonom na pojedinim kanalima (analogna) tj. ima tona ali krci,nije jasan nikako
sada da li je do HS-a ili tog kanala ne znam
- hotazmaj
#4490 Re: HS kablovska
Ljudi moze li mi neko reci koliko je bolji ili losiji internet koji nudi HS u odnosu na Bh telecom adsl?
-
kakaljin
#4491 Re: HS kablovska
Ja sam isto pitao dosta puta, ali nisam dobio adekvatan odgovor u vezi stabilnosti konekcije i brzine.hotazmaj wrote:Ljudi moze li mi neko reci koliko je bolji ili losiji internet koji nudi HS u odnosu na Bh telecom adsl?
-
theprodigy
#4492 Re: HS kablovska
ja do sada sam koristio samo hsnet, sasvim je solidan, zna nekad puci konekcija, al ne bas cesto, uglavnom je dobarkakaljin wrote:Ja sam isto pitao dosta puta, ali nisam dobio adekvatan odgovor u vezi stabilnosti konekcije i brzine.hotazmaj wrote:Ljudi moze li mi neko reci koliko je bolji ili losiji internet koji nudi HS u odnosu na Bh telecom adsl?
- TheWatcher
#4493 Re: HS kablovska
ukoliko zelis stabilan net bez cestih pucanja konekcije onda adslhotazmaj wrote:Ljudi moze li mi neko reci koliko je bolji ili losiji internet koji nudi HS u odnosu na Bh telecom adsl?
- hotazmaj
#4494 Re: HS kablovska
Pa sad da trebam nesto extra stabilan net i ne trebam, ali ako ce pucati svakodnevno po par puta onda mi se to i ne sviđa. Na Adsl-u sam od kad postoji. Presao bih na HS digitalnu TV pa bih i internet u paketu ali se dvoumimTheWatcher wrote:ukoliko zelis stabilan net bez cestih pucanja konekcije onda adslhotazmaj wrote:Ljudi moze li mi neko reci koliko je bolji ili losiji internet koji nudi HS u odnosu na Bh telecom adsl?
- respo
#4495 Re: HS kablovska
nisam nikad bio na adsl-u pa ti ne mogu porediti mogu ti reci svoje ponavljam svoje iskustvo sa hs internetom
bez ikakvih velikih problema i pucanja otkad sam uveo a tome ima otkad su prvi put oni full paketi poceli
ove godine mi u aprilu zezala konekcija ja ih zvao par puta i rijesili tako da do tada i od tada nikakvih problema nisam imao
opet kazem to je moje licno iskustvo
bez ikakvih velikih problema i pucanja otkad sam uveo a tome ima otkad su prvi put oni full paketi poceli
ove godine mi u aprilu zezala konekcija ja ih zvao par puta i rijesili tako da do tada i od tada nikakvih problema nisam imao
opet kazem to je moje licno iskustvo
- TheWatcher
#4496 Re: HS kablovska
imam Hs analognu.cim je malo nevrijeme (malo jaca kisa) u Sarajevu pola kanala nema,a da ne spominjem kada je snijeg.to je problem koji traje godinama a jebeni debili se nikada nisu udostojili da rijese taj problem.
- M_e_m_o
#4497 Re: HS kablovska
Ja sam prije možda pola godine prešao sa adsl-a na hs. Plaćao sam samo adsl 30 KM i plus kablovsku 11,50 KM.
Uzeo digitalni paket koji plaćam 33,90 KM. Za to dobijem istu brzinu neta kao što sam imao na adls-u, iste one kanale koje sam imao na analognoj plus digitalnu.
Iskustva su što se interneta tiče dobra (vidim da te samo net interesuje). Meni lično se u ovih pola godine nije ni jednom desilo da pukne konekcija. Na početku sam čak imao i duplo veću brzinu od ove koju sam plaćao pa se torent znao skidati i po 600-700
JEDINA razlika koju sam ja primijetio u odnosu na adls jeste kod gledanja klipova, npr. YouTube. Na adsl-u je to išlo kao po loju, a sad iako je ista brzina konstantno šteka, ne može se pjesma preslušati a da ne zapne par puta, o hd videu s neta da ne govorim.
Problemi s tv-om su stalno kod nevremena, ali u isto to vrijeme ja nemam problema s netom.
Ja adsl ne bi više nikad, samo zato što su bezobrazno skupi.
Uzeo digitalni paket koji plaćam 33,90 KM. Za to dobijem istu brzinu neta kao što sam imao na adls-u, iste one kanale koje sam imao na analognoj plus digitalnu.
Iskustva su što se interneta tiče dobra (vidim da te samo net interesuje). Meni lično se u ovih pola godine nije ni jednom desilo da pukne konekcija. Na početku sam čak imao i duplo veću brzinu od ove koju sam plaćao pa se torent znao skidati i po 600-700
JEDINA razlika koju sam ja primijetio u odnosu na adls jeste kod gledanja klipova, npr. YouTube. Na adsl-u je to išlo kao po loju, a sad iako je ista brzina konstantno šteka, ne može se pjesma preslušati a da ne zapne par puta, o hd videu s neta da ne govorim.
Problemi s tv-om su stalno kod nevremena, ali u isto to vrijeme ja nemam problema s netom.
Ja adsl ne bi više nikad, samo zato što su bezobrazno skupi.
- King Kenny
#4498 Re: HS kablovska
treba li šta doplatiti ili mogu zamjeniti bez naknade.The Realist wrote:Mijenjaj za Hema.
-
The Realist
#4499 Re: HS kablovska
Ne samo da je bez naknade, nego ti moraju zamijeniti, pošto dalvi ne može da ponudi sve što oni nude. Ali, neće biti problema, samo nazovi i reci im da si mjesecima čekao da se popravi, ne ide i da ti onda pošalju zehničare da zamijene (ovo čisto da se ubrza, a i istina je da si mjesecima čekao da se popravi).King Kenny wrote:treba li šta doplatiti ili mogu zamjeniti bez naknade.The Realist wrote:Mijenjaj za Hema.
-
The Realist
#4500 Re: HS kablovska
HS daje nešto brži net (jer idu preko deklarisane brzine), ali na nekim područjima zna navečer pasti konekcija (ne sada strašno, ali bude niža - ja nemam toliko tih problema, ali znam da ljudi imaju), te je tu bolji adsl. Dalje ti ne znam pomoći, u suštini su oba jako stabilna.hotazmaj wrote:Ljudi moze li mi neko reci koliko je bolji ili losiji internet koji nudi HS u odnosu na Bh telecom adsl?