Nekako mi se i manje baca i glumata. Rijetko kad je ove sezone gnjurio.ultima_palabra wrote:Fin gest Ronalda prema onom čovjeku što ga pogodila lopta... malo je i on sazrio.
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fixer
#4476 Re: Real Madrid C.F.
- Baltazar_khan
#4477 Re: Real Madrid C.F.
koji su to kompleksaši pošto ne možemo meda protiv barce, hajmo im bar sjebat messija da ne bude zlatna kopačka 
-
fixer
#4478 Re: Real Madrid C.F.
4 tekme - jednu dobila Barca, drugu Real, dvije nerijesene. Sta je dominacijaBaltazar_khan wrote:koji su to kompleksaši pošto ne možemo meda protiv barce, hajmo im bar sjebat messija da ne bude zlatna kopačka
- BHF_Manijak
#4479 Re: Real Madrid C.F.
Jel to fakat sad neka furka u Realu da Ronaldo prestigne Messia sa golovima ili?! Gledam Ozil jebo te sam, moze dati gol kako hoce a on je odmah Ronaldu proslijedjuje i ovaj daje gol, nidje veze, Ozile ba jebo te Cristina daj ga ti
Inace, meni najdrazi igrac Reala...Uz Khediru
A Lud i Ponosan, ne znam sta toliko vidis u Modricu, solidan igrac ali nije kalibar za Reala, on mora prvo postati najjaci igrac Tottenhama da bi iole neko poceo razmisljati da ga angazuje...
A Lud i Ponosan, ne znam sta toliko vidis u Modricu, solidan igrac ali nije kalibar za Reala, on mora prvo postati najjaci igrac Tottenhama da bi iole neko poceo razmisljati da ga angazuje...
-
LSD
#4480 Re: Real Madrid C.F.
Ovaj Ozil je baš igracina
asistencija vanjskom na lobanju Kristine je potez pravog majstora
...ponajbolji igrac u ekipi Reala, pored portugalske placljive curice...Kaka može komotno potražiti dalje selameta.
- ratata
#4481 Re: Real Madrid C.F.
pa kad odgledam gradski derbi svaki je igracina, Ozil je prosjecan igrac, nista posebno, a Modric napuhan do neba u susjednim medijimaLSD wrote:Ovaj Ozil je baš igracina![]()
-
missko
#4482 Re: Real Madrid C.F.
A jos neko spominje nekog Modrica u zamjenu za Özila, pa meni oni nisu ni za poredit. Modric dobar igrac al mislim da bi mu bolje odgovaralo u Barci sad kad Xavi ode u penziju, jer po meni je bolji od Fabregasa al je losiji od Özila i Kake.LSD wrote:Ovaj Ozil je baš igracinaasistencija vanjskom na lobanju Kristine je potez pravog majstora
...ponajbolji igrac u ekipi Reala, pored portugalske placljive curice...Kaka može komotno potražiti dalje selameta.
- BHF_Manijak
#4483 Re: Real Madrid C.F.
Jarane hajd se opusti malo, zigu ba sta, blizu je petlja ima se jeftino sta naci...Sve ti ne valja, svi su debili, Dzeko je kloc, Ozil prosjecan a redovan u prvoj postavi Reala, samo je Mourinho Special five (pardon One) nepogrjesiv i najjaci...A vidim i po avataru da si podobro vise iskompleksiran Barcomratata wrote:pa kad odgledam gradski derbi svaki je igracina, Ozil je prosjecan igrac, nista posebno, a Modric napuhan do neba u susjednim medijimaLSD wrote:Ovaj Ozil je baš igracina![]()
PS Ne navijam ni za jedne ni za druge, iskreno zaboli me djon za Primerom, ali tvoja ogorcenost svim i svacim je fakat nezaobilazna!
-
LSD
#4484 Re: Real Madrid C.F.
Ti izgleda brzo zaboravio šta je radio taj isti Ozil englezima i argentincima na SP...a to nisu bili gradski derbiji.ratata wrote:pa kad odgledam gradski derbi svaki je igracina, Ozil je prosjecan igrac, nista posebno, a Modric napuhan do neba u susjednim medijimaLSD wrote:Ovaj Ozil je baš igracina![]()
Momak je zvijer od igraca, i još mlad sa 22 godine...za njega se može reci da su napravili pun pogodak u moru svih tih loših transfera kad je Real u pitanju u zadnjih 5-6 godina.
Kakav Modric, uozbilji se
- ratata
#4485 Re: Real Madrid C.F.
ovo mozes samo na forumuBHF_Manijak wrote:Jarane hajd se opusti malo, zigu ba sta, blizu je petlja ima se jeftino sta naci...ratata wrote:pa kad odgledam gradski derbi svaki je igracina, Ozil je prosjecan igrac, nista posebno, a Modric napuhan do neba u susjednim medijimaLSD wrote:Ovaj Ozil je baš igracina![]()
a sto se Ozila tice, ne kontam po cemu je vanserijski igrac u odnosu na jednog Snajdera
- BHF_Manijak
#4486 Re: Real Madrid C.F.
Ko je njih dvojicu uporedio?!
Govorim lik igra u Realu, i to dobro igra ravo, mislim da je i najbolji asistent ekipe, a obzirom da mu je ovo prva sezona u Realu, da ima 23 godina, moze se reci da se odlicno snaso!
Jest da je potonuo u vecim tekmama, (mada se ni tu ne bih slozio) ali ko se naigrao jos protiv Barcelone...Recimo protiv Milana u LP je odlico odigro, tako da i ta prica da se gubi u tekmam ne pije vode...
I da, vidim veliki si Stovalac lika i djela Mourinha, tako da me dosta podsjecas na tinejdzere koji sebi tako idole nadju pa svrsavaju na njih, te posteri te ovo te ono, a ti eto Mourinha sebi nadje, nepogrjesivog i jednog jedinog Special One-a(five)...
Ljudi navijaju za Barcu, Milan, Bayern, Manchester a ti za Mourinha, zanimljivo...

I da, vidim veliki si Stovalac lika i djela Mourinha, tako da me dosta podsjecas na tinejdzere koji sebi tako idole nadju pa svrsavaju na njih, te posteri te ovo te ono, a ti eto Mourinha sebi nadje, nepogrjesivog i jednog jedinog Special One-a(five)...
- ratata
#4487 Re: Real Madrid C.F.
pa necu se valjda Varesanovicu divitiBHF_Manijak wrote:Ko je njih dvojicu uporedio?!![]()
Govorim lik igra u Realu, i to dobro igra ravo, mislim da je i najbolji asistent ekipe, a obzirom da mu je ovo prva sezona u Realu, da ima 23 godina, moze se reci da se odlicno snaso!
Jest da je potonuo u vecim tekmama, (mada se ni tu ne bih slozio) ali ko se naigrao jos protiv Barcelone...Recimo protiv Milana u LP je odlico odigro, tako da i ta prica da se gubi u tekmam ne pije vode...
I da, vidim veliki si Stovalac lika i djela Mourinha, tako da me dosta podsjecas na tinejdzere koji sebi tako idole nadju pa svrsavaju na njih, te posteri te ovo te ono, a ti eto Mourinha sebi nadje, nepogrjesivog i jednog jedinog Special One-a(five)...Ljudi navijaju za Barcu, Milan, Bayern, Manchester a ti za Mourinha, zanimljivo...
![]()
a sto se tice navijanja, Inter je tu od malih nogu br.1 , tako da si na pogresnom kolosjeku
-
LSD
#4488 Re: Real Madrid C.F.
Kakve veze sad ima Snajder
odakle njega ubaci u pricu
Pricamo o Ozilu, jednom od najboljih igraca i Reala i španske Primere...momak je odlican igrac i ne znam šta sad bezveze pricaš da je nekakav prosjek kad se radi o jednom od najtalentovanijig igraca u Evropi.
Pricamo o Ozilu, jednom od najboljih igraca i Reala i španske Primere...momak je odlican igrac i ne znam šta sad bezveze pricaš da je nekakav prosjek kad se radi o jednom od najtalentovanijig igraca u Evropi.
- BHF_Manijak
#4489 Re: Real Madrid C.F.
Sreca pa se ti pitas i tvoje misljenje je referenetno, ko si ti ba da ocjenjujes ko je kakav, da je valja osto bi u Realu...
Jedan u Realu drugi u Interu, hajd sad dijete voz, vakat ti je na spavanje... 
- ratata
#4490 Re: Real Madrid C.F.
Pa Ozil ne bi mogao da prismrdi Realu da Snajder nije otisao , ili Vam sjecanje ide samo mjesec dana unazad ?LSD wrote:Kakve veze sad ima Snajderodakle njega ubaci u pricu
![]()
- ultima_palabra
#4491 Re: Real Madrid C.F.
Ma šta se ložite na lika, da je većina ljudi ovdje rekla da Ozil ne valja, on bi ga uzdizao do neba
I tako na svakoj temi, prebroji jel više forumaša za ili protiv... i onda udari kontru 
- ratata
#4492 Re: Real Madrid C.F.
ovo od tebe nisam ocekivao jer smatram da si vrsni poznavalac nogometa, ali eto ljudi se prilagodjavaju sredini pa tako i ti...haj jos reci da je Ozil bolji od Snajdera, i da bi Ozil imao svoje mjesto da je Snajder ostao u Realu pa da mi potones u ocima totalnoultima_palabra wrote:Ma šta se ložite na lika, da je većina ljudi ovdje rekla da Ozil ne valja, on bi ga uzdizao do nebaI tako na svakoj temi, prebroji jel više forumaša za ili protiv... i onda udari kontru
- BHF_Manijak
#4493 Re: Real Madrid C.F.
Steta samo sto se nije ranije uprava Reala konsultovala sa tobom koga treba dovesti, koga ostaviti u timu itd...Vrsni poznavaoce nogometne igre
Ali dobro, tvoje misljenje, imas pravo na njega, no srecom ti se nista ne pitas i tvoje misljenje ne dijeli niti Mourinho(tvoj idol), niti uprava Reala niti fudbalski experti, tako da Ozil sasvim normalno uziva povjerenje trenera ispred Kake jednog, i u njemackoj reprezentaciji, a i u ocima fudbalske javnosti on je extra igrac... 
-
LSD
#4494 Re: Real Madrid C.F.
Necu da se zamaram sa tim pricama Šta bi bilo kad bi bilo...a i poređenja igraca su nepotrebna.ratata wrote:Pa Ozil ne bi mogao da prismrdi Realu da Snajder nije otisao , ili Vam sjecanje ide samo mjesec dana unazad ?LSD wrote:Kakve veze sad ima Snajderodakle njega ubaci u pricu
![]()
Ozil je pokazao svoju kvalitetu još u Werderu, na SP se promovisao u pravu mladu zvijezdu i glavnog igraca Njemacke, a u Realu samo potvrđuje svoj status....misliš da bi igrao u jednom Realu da je prosjecan igrac
Ozil ce još napredovati iz godine u godinu jer može još fizicki ojacati...ima odlicnu tehniku, pregled igre, vrlo dobar šut i ono što je rijetkost u današnjem industrijskom fudbalu - kreativnost...veoma kreativan igrac koji oplemeni igru svog tima.
- ultima_palabra
#4495 Re: Real Madrid C.F.
Nemoj zamjeriti... nije to ništa loše, uživaš da te ljudi mrze kao i Mourinhoratata wrote:ovo od tebe nisam ocekivao jer smatram da si vrsni poznavalac nogometa, ali eto ljudi se prilagodjavaju sredini pa tako i ti...haj jos reci da je Ozil bolji od Snajdera, i da bi Ozil imao svoje mjesto da je Snajder ostao u Realu pa da mi potones u ocima totalnoultima_palabra wrote:Ma šta se ložite na lika, da je većina ljudi ovdje rekla da Ozil ne valja, on bi ga uzdizao do nebaI tako na svakoj temi, prebroji jel više forumaša za ili protiv... i onda udari kontru
A za ovu dvojicu ne znam... Sneijder je više postigao, imao jednu strašnu sezonu u Interu, ali u Madridu nije uspio. Mesut je mlad i ima talenta da bude bolji od ovoga
- BHF_Manijak
#4496 Re: Real Madrid C.F.
Kad vec tjeras(ratatata zaljubljenik Mourinha) mak na konac i furas se na Mourinhovu aroganciju i provokaciju, a jako si losa kopija toga, evo pa sam usporedi ucinke obojice igraca u Realu
A i u ovoj sezoni, dakle
Sneijder prva sezona u Realu:
Utakmica- 38, golova 9, asistencija 9
Ozil prva sezona u Realu:
Utakmica- 51, golova 10, asistencija 27 (DVADESET SEDAM!)
Sneijder druga sezona u Realu:
28 utakmica, te mrsavih 2 gola i 2 asistencije
A Ozila cemo tek vidjeti u iducoj sezoni!
Sto se ove sezone tice Sneijder i ne briljira bas u Interu u 38 utakmica 8 golova i 9 asistencija...
Izvor podataka transfermarkt.de, s tim sto sam obojici igraca izbacio reprezentativne nastupe, ali opet je ista statistika, stavise gora bi bila po Sneijdera!
A Ozila cemo tek vidjeti u iducoj sezoni!
Sto se ove sezone tice Sneijder i ne briljira bas u Interu u 38 utakmica 8 golova i 9 asistencija...
Izvor podataka transfermarkt.de, s tim sto sam obojici igraca izbacio reprezentativne nastupe, ali opet je ista statistika, stavise gora bi bila po Sneijdera!
- ratata
#4497 Re: Real Madrid C.F.
BHF_Manijak wrote:Kad vec tjeras(ratatata zaljubljenik Mourinha) mak na konac i furas se na Mourinhovu aroganciju i provokaciju, a jako si losa kopija toga, evo pa sam usporedi ucinke obojice igraca u RealuA i u ovoj sezoni, dakle
A Ozila cemo tek vidjeti u iducoj sezoni!![]()
Sto se ove sezone tice Sneijder i ne briljira bas u Interu u 38 utakmica 8 golova i 9 asistencija...![]()
ti si uz Ozila iz nekog drugog razloga koji nema veze sa fudbalom nego sa njegovim porijeklom, a ja uopste ne poredim njega i Snajdera nego tvrdim da Ozil ne bi nikad bio u Realu da Snajder nije prodat Interu u svakom fudbalskom smislu.
a to sto se tice Murinja su totalne nebuloze koje su proizvod ciste ljubomore i mrznje
- BHF_Manijak
#4498 Re: Real Madrid C.F.
Cinjenice i fudbalski eksperti te pobijaju, kraj price! 
- ratata
#4499 Re: Real Madrid C.F.
ne znam samo koji fudbalski eksperti, jel to ovi iz FK SarajevaBHF_Manijak wrote:Cinjenice i fudbalski eksperti te pobijaju, kraj price!
- erni3
#4500 Re: Real Madrid C.F.
Problem je sto nije uvijek 100% spreman.ultima_palabra wrote:Pa ne baš... Pipita je jači igrač kad je 100% spreman.erni3 wrote:Jesam li jedini koji bi volio da vidi Chicarita u Realu?
Mene osobno i personalno izvcira to sto dosta njih zakaze kad najvise treba- protiv Barce i u velikim utakmica.
Vec, Higuain i Chicharito - mmmm. Usli bi u historiju, garant.
Vidim 40 miliona na stolu za malog, od sad pa za godinu-dvije, nebitno. Oduvijek sam imao talenta da predvidim transfere igraca manchestera u Real, sto i nije tesko